TeamHondaTurkey.Com

HONDA MODELLERİ => Diğer Honda Modelleri => Konuyu başlatan: devilsbutcher - Ağustos 22, 2013, 06:22:27 ÖS

Başlık: 2002 crv arıza göstergesi
Gönderen: devilsbutcher - Ağustos 22, 2013, 06:22:27 ÖS
İyi günler arkadaşlar arabayı alalı daha bir hafta oldu ve ilk sorunun ortaya çıktı bu sabah arabayı çalıştırdığımda kontak sesi ilr bir cızırtı sesi geldi ama araba çalıştı 4 km uzaklıktaki iş yerime gittiğimde fark ettim arıza lambasını ardından aksam giderken sönmüş olur die düşündüm çünkü daha öncede ışıkların sönmesini beklemeden kontağı çevirmiştim bikere aynı turncu arıza lambası yanmıştı ve daha sonra sönmüştü daha sonra akşam iş çıkışı arabayı çalıştırdığımda hala arıza lambası yanıyor ama arabada bir problem yok sürüşünde fln birden olan bişi sizce sorun ne olabilir ????
Başlık: Ynt: 2002 crv arıza göstergesi
Gönderen: cemycl - Kasım 19, 2013, 11:32:10 ÖS
büyük ihtimal oksijen sensöründen kaynaklıdır. o şekilde de kullanabilirsiniz ya da fiyatı 627tl kdvsiz.
Başlık: Ynt: 2002 crv arıza göstergesi
Gönderen: tunci - Kasım 20, 2013, 08:13:49 ÖÖ
Arabanızda lpg var mı? Yanan lamba motor arıza lambası sanırım, arkadaşın dediği gibi oksijen sensörü de olabilir lpg den dolayı zengin-fakir karışımı da olabilir.
Benim araba da 2002 cr-v, bazı lpg istasyonlarının gazı lambayı yakıyor bazısı yakmıyor, belli bir km yaptıktan sonra kendisi sönüyor ama tabi ki lpg den dolayı ise.
Arızayı cihaza bağlayıp ne olduğunu görmek en iyisi.