TeamHondaTurkey.Com

HONDA => Problemler ve Çözümleri => Konuyu başlatan: prformance vtı - Şubat 28, 2007, 11:06:56 ÖÖ

Başlık: eps anlamı
Gönderen: prformance vtı - Şubat 28, 2007, 11:06:56 ÖÖ
arkadaşlar 2004 model cıvıcım var rolantıde uzunsure durdugu yerde calısınca eps lambası yanıyo ben bunun ne ıse yaradıgını bılmıyorum bunu bılen arkadaslar varsa ltfn cevap  yanlız ESP degıl eps ESP elektıronok sıtabılıze kontrol sıstemıde onu bılıyorum bune egerkı yolda gıderken arac herhangı bır savrulmada aracın dengesını  duzelten ESP ise bu ne olabılır EPS yardım
Başlık: Ynt: eps anlamı
Gönderen: VTEC - Şubat 28, 2007, 01:36:17 ÖS
EPS : Elektrik motorlu hidrolik direksiyon sistemi.
olarak biliyorum direksiyonla ilgili biraz araştır istersen hidrolik vs sorunu olabilir ;)
Gönderen: murti - Şubat 28, 2007, 01:59:48 ÖS
+1 aynen öyle..

hatta bunla ilgili de çok kötü bi anım var eps ile esp yi karıştırdık diye bir güzel masada oturan herkese dürüm ısmarladım bi gece  ](*,)
Gönderen: GU - Şubat 28, 2007, 02:15:55 ÖS
Bence bi servise gitsen iyi olur,çünkü benim arabamında garantisi bitmeden önce eps beyni değişti üstelik bende hiç bir ikaz olmadan sorun çıktı ve hatta fark edilmeseymiş sonuçları kötü olabilirmiş,direksiyon boşalabilirmiş...
Gönderen: prformance vtı - Şubat 28, 2007, 06:10:49 ÖS
arkadaşlar cevaplar ıcın tesekkur ederim zaman gecıp garantısı dolmadan en ıyısı servıse gotureyım
Gönderen: ALG - Mart 03, 2007, 11:30:49 ÖÖ
ELECTRONC POWERED STEERNG..

elektr. destekli direksiyon..

sensor arzası olabilir..direksiyonda titreme yada herhangi bir sorun varmı?
Gönderen: prformance vtı - Mart 03, 2007, 12:18:47 ÖS
yanlızca sag teker 4 santım gerıde kaza yaptımda elektırıktırıklı dıreksıyonsa tamam hondacıyız ama acılımını bılmıyodum 2000model sonra hondadadn ayrındım saollun bu kadar bılgı yeterlı tahmın etmelıydım