TeamHondaTurkey.Com
HONDA => Problemler ve Çözümleri => Konuyu başlatan: yuskovyak - Şubat 22, 2013, 12:20:15 ÖS
-
arkadaşlar 90 tl ye bırakcak ialndaki yayları alayımmı ne dersiniz....
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-honda-civic-96-00-fk-spor-yay-3,5-cm-2001-2006-model-114203074/detay/
-
o yaylar meydin german yazıyor ama meydin istanbulmuş aslında :)) ben cok arastırdım fk kullanıcılarına sordum sorun yok kullan dıyorlar hep .. kötü kullanma dıyen olmadı bnde orjınal cıvıc yay alıp kessem mı bunlardan mı alsam ona karar vermeye calısıyorm
-
sıkıntı yok o yaylarda sehır ıcı kullanım ıcın ıdeal
-
Fk ya hic bulasma konfor sifir sekme cabasi pisman olursun eibach hr maxtrac vogland bunlardan birini tavsiue ederim
-
Esnemiyor o yay, araba kütük gibi kaliyor
-
Yuksek hizlarda ziplatir sorun yasarsiniz
-
3.5 alıcaksan özellikle vtec2'ye (bunun daha önce milyonkez konusu açıldı); ben eibach ve maxtrac kullandım. maxtrac rezalet, eibach ise oldukça iyiydi ve bütün vtec2 kullanıcılarını tavsiye ettiği "voglant".. yay alırkan markasına çok dikkat etmelisin ucuz diye girdiğiniz iş dünyanın masrafını çıkarıyor. Yaları taktınız diyelim rot ayarına girdiniz 100 lira gibi bir rakam gidiyor. Beğenmediniz birde söktünüz diyelim bir 100 de oraya etti 200.. 3.5 luk yayda FK en son tercih diyebilirim, ha 6-4 alıcam derseniz eyvallah
-
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-honda-civic-1996-2000-3,5cm-spor-helezon-yay-seti-tein-114956070/detay/
bu nasıldır acaba
-
3.5 alıcaksan özellikle vtec2'ye (bunun daha önce milyonkez konusu açıldı); ben eibach ve maxtrac kullandım. maxtrac rezalet, eibach ise oldukça iyiydi ve bütün vtec2 kullanıcılarını tavsiye ettiği "voglant".. yay alırkan markasına çok dikkat etmelisin ucuz diye girdiğiniz iş dünyanın masrafını çıkarıyor. Yaları taktınız diyelim rot ayarına girdiniz 100 lira gibi bir rakam gidiyor. Beğenmediniz birde söktünüz diyelim bir 100 de oraya etti 200.. 3.5 luk yayda FK en son tercih diyebilirim, ha 6-4 alıcam derseniz eyvallah
,,::,,
Cok dogru ama Sifiri 400 civarinda cikmasinida bulamadim iki aydir....
-
orjinal yay alın kafanıza göre presletin en azından araba indi inmedi sorunu olmaz..
tabi sert virajlara girip hız yapmamak şartıyla :)
-
orjinal yay alın kafanıza göre presletin en azından araba indi inmedi sorunu olmaz..
preslenmiş yay ne gibi sıkıntı yaratıyor yuksek hızlarda
-
valla ben bi sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar ama ne biliyim millet kötü diyor.
-
Fk falan boşverin Allah korusun yahu. Orjinal veya 2. el alamıyorsanız oem takılın :)
-
Ben Fk yerine eibach kullanılması taraftarıyım.
-
preslenmiş yay ne gibi sıkıntı yaratıyor yuksek hızlarda
bir kaç kişiden yayların fırladıgını kırıldıgını duymuştum
ayrıca preslenen ısınan yay özelliğini kaybediyor bir süre sonra yay spiral şeklinden çıkıyor acayip bi şekil alıyor
can taşıyorsunuz ucuza kaçıp kelle koltukta gezmeye hiç gerek yok bence
-
Yayı presletmek yayın mukavemet özelliklerini kaybetmesine sebep oluyor ve çok kötü sonuçlar doğurabiliyor. Ancak presletip 5-6 yıl hiç bir problem yaşamadan kullananlarda var, diyeceğim o ki; İşinizi şansa bırakmayın
-
Yayı presletmek yayın mukavemet özelliklerini kaybetmesine sebep oluyor ve çok kötü sonuçlar doğurabiliyor. Ancak presletip 5-6 yıl hiç bir problem yaşamadan kullananlarda var, diyeceğim o ki; İşinizi şansa bırakmayın
+1
-
eibach 5 cm kullanan varmi orjinal vtec jantlariyla bi resim rica edebilirmiyim cok makbule geçcek.....
-
http://www.teamhondaturkey.com/forum/hondanizi_taniyalim/ynt_fitenkiki-t67129.0.html;msg943597#msg943597 linkteki araçta eibach sportline (5cm) mevcut
-
çok güzel durmuş valla 3,5 alcaktım vazgeçtim şimdi 5 alcam tşk lercan kardeş........
-
yaydan yaya değişiyor abi basıklığı, ben kw kullanıyorum arkalar eibach 5likten daha basık :) önler havada ama bugün onu düzelttiricem
-
FK'nın Türkiye'de orjinal modelinin kutusu siyahtır.. Millet bunu uyanmaya başladı diye aksesuarcılar kendileri kutu yapmaya başladı orjinale yakın..
Bundan önce 4 aracımda da FK kullandım sorun yaşamadım kırılma gibi ama esneme konusuna değinirsek orada bir sıkıntı söz konusu.. Araç esnemiyor yolun bütün meğilini hissediyorsunuz..
Eibach en iyisi ama 400 500 tl civarında yayları..