TeamHondaTurkey.Com
HONDA => Problemler ve Çözümleri => Konuyu başlatan: hondacolik - Eylül 30, 2012, 12:36:14 ÖÖ
-
arkadaşlar , arkadaşımda Chevrolet Captiva 2.0 VCDi var katılımalım diyor bana 10 km düz yolda , bende plaka okumaya meraklımısın dedim sizce ne olur _?
-
0 km kalkış 10.km varış , kim bitirirse diyor ; ben kendimden eminim sizin yorumlarınızı almak istedim düzyol da gerçekleşecek bu kapışma ne rampa yukarı ne aşağı sizc_
-
kaç model ki bu araç eğer yeni birsey değilse yapacağı hız bellidir oda 200 e zor çıkacağına göre sen alırsın ama yeni model ise 2.0 motora yanaşma derim ben :)
-
Bizim eniştede 2011 captiva var 2.0 dizel otomatik, bendede 2007 elegance manuel var. Denedik civic götürüyor >=ok
-
2.0 motorun gücü ve torku yüksek olabilir... ancak karşımızda SUV sınıfı bir araç var... bu aracın son hızı, viraj denge kabiliyeti ve şanzıman yapısı ortada.... civic her türlü yer, captivacı kendine macera aramasın....
-
işim biterse 16:00 da yanındayım görüşeceğiz dedi bugün , kapışırsak burdan yazarımmm
-
tamam ozaman bende sorayım 1.4 is mi Captiva 2.0 VCDi :D
-
captiva stockmu chip felan varsa yer civiği
gerçi yoksada yer gibi geliyor bana video çekin merak ettim
-
captiva stockmu chip felan varsa yer civiği
gerçi yoksada yer gibi geliyor bana video çekin merak ettim
yok baba yiyemez.... aracın son hızı belli yahu nasıl yiyecek.... merakla sonucu bekliyoruz....
-
bakalım ne olacak sonuç :)
-
evvet arkadaşlar 16:30da gerçekleştirdik olay aynen şu kalkışta beraberdik 2. vitesde arayı açtım ben 210 larda giderken yol bitmişti 10-15 saniye sonra captiva geldi ; bu arada son gördüğüm hız 215 di benim araçta >=okmaaşallah ; birde vtec olsada baksak onun tadına da,,,
-
masallah diyelim ancak kapısma derim zira 200-215 felan bunlar riskli hızlar. Sürücüyede bakar mesela ben olsam o kadar çıkamazdım.
-
Plakayı okuttum diyorsun gerçi, farkı çok açmışsın finişe doğru okuyamamıştır, tebrikler ama dikkat fazla hız iyi değildir, hem kalbe hem güvenliğine zararlı.
-
ies geçer....
ies yer bitirir....
geçeceği kesin di geçmiş zaten....
Bu arada hondacolik arkadaşım, ES7 & ies konularında seni arayacağız...
-
güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim , her konuda yapabileceğim bişey varsa yardıma hazırım ARAYABİLİRSİNİZ , evet haklısınız bu kadar hız tehlikeli ama çok kaşındı bizim arkadaş bu arada aracımın son hızı bir kere çok zorladım ve 222'yi gördüm , geçenlerdede tatile giderken fd6 ile kapışmıştık oda güzeldi arabam diye demiyorum ama benim gözümde ne vtec ne fd6 nede fb7 bu başka bişey yhaaaa >=ok İES ,
-
buda beyaz meleğim benim ,,,
(http://a1210.hizliresim.com/12/1/dkrtq.jpg) (http://bit.ly/c25MCx)
-
maşallah.
-
2.0 motorun gücü ve torku yüksek olabilir... ancak karşımızda SUV sınıfı bir araç var... bu aracın son hızı, viraj denge kabiliyeti ve şanzıman yapısı ortada.... civic her türlü yer, captivacı kendine macera aramasın....
demiştim..... :)
-
benimkinin aynısıymış ya bu :)
-
Maşallah Allah nazardan kazadan korusun.
-
güzel dilekleriniz için teşk. , allah kimseye kaza bela vede arıza vermesin inş.
-
honda 1 numara zaten yemeseydide olsun honda bu sonuçta kafa tutar geri vites yok alayına gider :)
-
+5500 abi yerdi bende hiç tereddüt etmedim katılımmadan önce >=ok
-
Allah bütün HONDA cıları nazardan saklasın malum gözler hep hondacıların üstünde:)
-
AMİNNN