TeamHondaTurkey.Com
HONDA MODELLERİ => New Civic 07 (FK) => Konuyu başlatan: Gordack - Temmuz 25, 2012, 01:52:31 ÖÖ
-
Arkadaşlar selamlar,
Arabayı alalı 5 sene oldu malumunuz, biraz yıpranma oldu. İlk olarak direksiyonun derisini yeniletmek istiyorum. f1 vites var.
2. si, benim koltuklar krem rengi kadife tarzı döşeme var orjinali yani. Çokta memnunum. Bir ara deri falan düşündüm ama bence en kullanışlısı bu, ve bence bizim bu civiclerdeki kadife tarzı tırtıklı yada :) neyse işte bu döşeme gerçekten güzel bir döşeme. Servise gittim hepsini yeniletmek istiyorum dedim bana 2.500 tl ye yakın fiyat çıkardılar ! şaka gibi. bu şekilde hem direksiyon hemde döşemeleri yeniliyebilecek Anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz bir yer varmı ?
Saygılar.
-
Bende çok araştırmıştım Anadolu yakasında güvenilir ve hakkında olumlu yorumlar yapılan altınuç deri döşeme diye bir firma bulmuştum gittim görüştüm herşeyde anlaştık günde sözleştik ama sonradan sıkışıklığımdan dolayı iptal etmiştim. Çok ilgililer gidin görüşün derim.
http://www.altinuc.com.tr/
O dönem fiyat olarak deri döşemeye 1000 lira demişlerdi şimdide fiyatları bu civardadır. Zaten fiyatlarını sitesinde yazıyorlar incelersiniz...