TeamHondaTurkey.Com

HONDA TEAM => Motorsporları => Konuyu başlatan: Brawe - Şubat 09, 2012, 10:31:33 ÖÖ

Başlık: Casey Stoner ve Dani Pedrosa Tokyo'da
Gönderen: Brawe - Şubat 09, 2012, 10:31:33 ÖÖ
Casey Stoner ve Dani Pedrosa Tokyo'da 2012 yılında Honda Racing düzenlenen tanıtıma katıldı. Için Repsol Honda MotoGP takımı pilotları ve şirketin motor sporlarında ulusal ve uluslararası etkinlik gerçekleştiriliyor Tokyo'daki merkezi Honda Motor Company, az yıllık toplantı sırasında gerçekleşti. Olay rakiplerin ve diğer motor sporları katıldı. Repsol Honda pilotları iki sahneye çıktı ve onların hedeflerini ve yeni sezon için planları hakkında konuştu.
Dünya Şampiyonu Stoner Honda fabrika takımı harika bir sezon geçirdi Geçen yıl sonra, bu yıl tacını savunmak için niyetini dile getirdi. Bu yıl için onun umutları Tokyo toplantı öncesinde Sepang test sonuçlarını gördükten sonra, çok ciddidir. . Yeni 1000 cc motor sezon öncesi test sırasında çok iyi bir başlangıç ​​oldu "Ama o zaman elinizde geri başlık kapamaz hiçbir garantisi olduğunu söyledi: Stoner kabul Sanırım herşeyi doğru yapmak umuyoruz ve sadece bu yıl ama özellikle sezonun ilk katılımlarında, ileriye bakmaya gerek yok. "
Dani Pedrosa o zaman geçen yıl onun fiziksel durumu nedeniyle omuz ameliyatı çok iyi olmadığını söyledi. Ben cerrahın elinde bu yana uzun zaman oldu, "ben iyi hissediyorum ve bunun devam edeceğini umuyoruz: Şimdi Danny söyledi. Şimdi iyi uyumak ve egzersiz yapabilirsiniz, ben şekil değilim. "
Honda Motor Company Başkan ve CEO'su - Takanobu'nun Ito, sezon 2012 konuşma: "Geçen yıl bu zamanda dünyaya tacı geri dönmek için mücadele edeceğini söyledi. Sürücüleri, takımları ve kurucular için - Biz tüm üç başlık kazandı. Yeni 1000 cc motoru ile bu sezon üç katılım geri kazanmak için çalışacağız. "