TeamHondaTurkey.Com

HONDA => Problemler ve Çözümleri => Konuyu başlatan: serkan - Kasım 27, 2006, 03:53:26 ÖS

Başlık: film camdan araba bağlanır mı?
Gönderen: serkan - Kasım 27, 2006, 03:53:26 ÖS
polisten film camlar için ceza yedim. bi daha film camlardan çevirirse araba bağlanıyomuş doğru mudur ?
Başlık: Ynt: film camdan araba bağlanır mı?
Gönderen: R-13239 - Kasım 27, 2006, 04:01:06 ÖS
Doğrudur.
Gönderen: R-13239 - Kasım 27, 2006, 04:01:39 ÖS
Ceza kesemez benim bildiğim , kestiği zaman bağlaması lazım , ufak tefek bişeyler almıştır sizden.
Gönderen: serkan - Kasım 27, 2006, 04:06:39 ÖS
yok ya hiç bişey almadı. dürüstlerde beni bulur zaten hep :roll:
bidaha camlardan çevrilirsen araba bağlanır dediler bana orda. ama heralde o ceza kayda girene kadar baya bi zaman geçer diye düşünüyorum. adamlar hemen telsizle soruyolar çünkü.
Florya da Mez in orda çevirdiler C.tesi gecesi ordan geçerseniz haberiniz olsun ama her haftada orda durmuyolarmış.
Gönderen: R-13239 - Kasım 27, 2006, 04:09:41 ÖS
Gece geç saatlerde film camlı arabayla gezmemekte fayda var :D Önlerde yok galiba sizin , mesela önlerde olanları anlamayabiliyorlar.
Gönderen: serkan - Kasım 27, 2006, 04:12:49 ÖS
komple bide koyusundan:)
eskiden jant egzos yay gibi şeyler olmayınca hiç çevirmiyolardı bile çok rahattı ozaman heralde makam aracı falan zannediyolardı. şimdi 100 metre öteden çek sağa diye işaret ediyo
Gönderen: R-13239 - Kasım 27, 2006, 04:16:17 ÖS
Ya ruhsata işlet falan diyor bazı polisler ama nasıl?
Gönderen: R-13239 - Kasım 27, 2006, 04:18:56 ÖS
işte şu anda modifiyeci olmuşsunuz..modifiye demek polislerle uğraşmak demektir..bu işin zevki burada polislerin yanından geçerken camları açın egzost varsa N konumuna alın yapacak bişe yok  ;D

Polislerle uraşmak zevkliyse ben bu zevkten mahrum kalayım be :)
Gönderen: yassi - Kasım 27, 2006, 04:22:27 ÖS
himms yani ceza yenmeden modifiyeci olunmaz  :dissiz :dissiz bilirsiniz bende yörük çadırı buluşmasına giderken grubun içinden beni aldıı ve saymaya başladı işte; kaput, ekzoz, film vs... ve sonucu 101YTL... bi daha çevrilirse bağlanır diye bişey yok bu arada bağlayıp bağlamamak polisin inisiyatifine kalan bişeydir. Ama artık ben akıllandım polislere karşı... artık bişe demeleri sıkıyor biraz... :):):)
Gönderen: R-13239 - Kasım 27, 2006, 04:23:56 ÖS
Ama artık ben akıllandım polislere karşı... artık bişe demeleri sıkıyor biraz... :):):)

Açıklama alalım :)
Gönderen: serkan - Kasım 27, 2006, 04:26:16 ÖS
Ya ruhsata işlet falan diyor bazı polisler ama nasıl?
şimdi sordum benim plakaları çıkaran trafik müşavirliğine yarın haber vercek bana. inşallah kolaydırda size müjdeli haberi veririm ;D
işte şu anda modifiyeci olmuşsunuz..modifiye demek polislerle uğraşmak demektir..bu işin zevki burada polislerin yanından geçerken camları açın egzost varsa N konumuna alın yapacak bişe yok  ;D
uğraşcaz artık napalım. ama dediğin taktiği uygulıcam yada kukaların üzerinden geçcez  ;D
Gönderen: yassi - Kasım 27, 2006, 04:27:29 ÖS
yapmayı çok isterim ama kusura bakmayın...ruhsata işletmek 200 YTL ye mal oluyor...

Ama artık ben akıllandım polislere karşı... artık bişe demeleri sıkıyor biraz... :):):)

Açıklama alalım :)
Gönderen: sertackes - Kasım 27, 2006, 05:01:10 ÖS
orjinal siyah cam taktırın, egzoz için ise susturuculu egzoz kullanın. hiç bişe diyemiyolar. g.t olup kalıyolar. busefer de arabanın etrafında gezinip kusur aramaya başlıyolar. benim plakalarda küçük sarı kırmızı şeritler var, polis tuttu senin karayolları mührü plakada yok demezmi. oturup mühürleri analiz ettik plakadaki.  ananızın dedim  bende  ](*,)
Gönderen: ŞEFİKA - Kasım 27, 2006, 05:06:18 ÖS
arkadaslar yasal olarak cam fılmını ruhsata sletemıyorsunuz hıc bırsekılde.yaparım dıyen trafık musavırıde bır guzel paranızı alıp ruhsatta kendısı oynama yapıp sıze taktım eder.dosyasında bır degısıkık yapamaz.sonuc sız ruhsata ıslettım de desenız polıs ceza keser....
Gönderen: deeperblack - Kasım 27, 2006, 07:00:57 ÖS
   Cam filminden araba bağlamak kesinlikle polisin insiyatifine kalmış. Benim aracımı 4 ay kadar önce jantları yüzünden bağladılar. Aracı çözdürmek için gittiğimde ise yazı yazmayı bilmeyen bir polis memuru sticker yazacağı yerde tutanağa sikitır motor kaputu yazmış ve bu yüzden de4 gün uğraştım. Sonunda jantlar için kesilebilecek bir ceza bulamadılar ve uygunsuzluk cezası kestiler.   

Polis mi ????   aman abicim uzak dursun... Yolları ve bahtları açık dursun.
Durdurana durmam peşime gelenide sonumuzu allah bilir...  :evil: :evil: :evil:
Gönderen: timmaah - Kasım 27, 2006, 08:48:27 ÖS
...polislerin yanından geçerken camları açın egzost varsa N konumuna alın yapacak bişe yok  ;D
+100000000 başka yapıcak bişi yok valla tamamen insiyatifine kalmış bi durum ben de yakalanmıştım annemin arabasıyla komple filimli camlar adamı inandıramadım annemin olduğuna.Baktım olmadı bari ufak bişeyler yazın dedim hı hı tabi tabi yazarım dedi 100 de bana yazdı adi herifler.Bi de bağlarım sök onları falan dedi ama duruyor hala sadece rengini açtırttım bi sorun olmuyo. :dissiz
Gönderen: ALG - Kasım 27, 2006, 09:27:10 ÖS

bu c.teside ben kaçtım walla  ;D az daha yakalıyodu
Gönderen: Onu-R - Kasım 27, 2006, 09:29:26 ÖS

İnjen CTR seslerini metrelerce öteden duyup aramıştım seni abi, tahminimce o gündü ;D
Gönderen: ePHe - Kasım 27, 2006, 09:30:34 ÖS
walla bende film camdan bi kere bile polisler bisey demedi hep alkol aradıkları icin :) bi kac kere sarhosken cevirmeden kactım o kadar  ... bi kere polis camlar filmli işlimi ruhsata dedi bende arabayı yeni aldım memur bey bilmiorum bakın die aptala yattım öle oluncada bisey diemedi :)
Gönderen: ALG - Kasım 27, 2006, 09:33:17 ÖS

İnjen CTR seslerini metrelerce öteden duyup aramıştım seni abi, tahminimce o gündü ;D

ehuehehe..sorma Onur, polis çıldırdı nası kornaya basıo..noluo dedim ben..sonra Coşkun abi polis dedi..direk bastık klübün ordan..sonra sen aradın zaten maydoyla geldiniz.. :lol:
Gönderen: Onu-R - Kasım 27, 2006, 09:36:00 ÖS

ehuehehe..sorma Onur, polis çıldırdı nası kornaya basıo..noluo dedim ben..sonra Coşkun abi polis dedi..direk bastık klübün ordan..sonra sen aradın zaten maydoyla geldiniz.. :lol:

Fenaaaa, aynadan baktım bi ara gri bişey geçti bi anda böğüre böğüre, dedim bu ALG ;D
Gönderen: ePHe - Kasım 27, 2006, 09:38:14 ÖS
ALG heryerde :)
Gönderen: ALG - Kasım 27, 2006, 09:39:20 ÖS
rüzgaRRRRR..

dostlar saolsun... ;)
Gönderen: MoRtAl_AnGeL - Kasım 27, 2006, 11:02:40 ÖS
cam filminden bağlaması zor ama polis bu belli olmaz bendede cam filmi var eskiden egzoz varken camları açıyodum polisi görünce şimdi egzoz yok filtre var hiç açmıyom valla camları bide geçen gün yanımda polis durdu motordan ne kadar güzel ses çıkıyo falan dedi bende orj abi dedim helal olsun o zaman dedi gitti  ;D
Gönderen: serkan - Kasım 28, 2006, 03:11:41 ÖS
arkadaslar yasal olarak cam fılmını ruhsata sletemıyorsunuz hıc bırsekılde.yaparım dıyen trafık musavırıde bır guzel paranızı alıp ruhsatta kendısı oynama yapıp sıze taktım eder.dosyasında bır degısıkık yapamaz.sonuc sız ruhsata ıslettım de desenız polıs ceza keser....
evet arkadaşlar bugün bende sordum benim plakaları çıkaran trafik müşavirliğine kesinlikle olmuyo dedi. ama bizim orda biyer var dedi getir arabayı cam filmlerine kaynak yapıyolar polislerde gerçek renkli cam zannediyo dedi. bakalım boş bi zamanda gidip göstercem
Gönderen: ÇAĞLAYAN - Kasım 28, 2006, 03:42:34 ÖS
Alıntı
evet arkadaşlar bugün bende sordum benim plakaları çıkaran trafik müşavirliğine kesinlikle olmuyo dedi. ama bizim orda biyer var dedi getir arabayı cam filmlerine kaynak yapıyolar polislerde gerçek renkli cam zannediyo dedi. bakalım boş bi zamanda gidip göstercem

Dediğin kaynak nasıl oluyo bilmiyorum ama bizim buradaki bazı polisler çakmakla kontrol ediyo lazer mi film mi diye. İnşallah böyle bir polise rastlamazsın. Şehsen benim arabamda film yok ama bi arkadaşımın arabasında böyle bir olay yaşadık yani. Dikkatli olmakta fayda var diyorum...  
Gönderen: serkan - Kasım 28, 2006, 03:46:50 ÖS
Alıntı

Dediğin kaynak nasıl oluyo bilmiyorum ama bizim buradaki bazı polisler çakmakla kontrol ediyo lazer mi film mi diye. İnşallah böyle bir polise rastlamazsın. Şehsen benim arabamda film yok ama bi arkadaşımın arabasında böyle bir olay yaşadık yani. Dikkatli olmakta fayda var diyorum...  
vallahi kaynak nasıl oluyo bende bilmiyorum ama galiba filmlerin bittiği yerden cama yapıştırıyolar iyice camda hiç boşluk kalmıyo bölece poliste onu renkli cam zannediyo diye düşünüyorum
Gönderen: ŞEFİKA - Kasım 28, 2006, 04:02:13 ÖS
BILDIGIM KADARIYLA KAYNAK DIYE NITELENDIRILEN SEY; CAMLARIN TAMAMEN SOKULUP LAZER UYGULAYARAK RENGINN KOYULASTIRILMASI.BU UYGULAMADA SADECE KOYU RENK ELDE EDILIYOR BAYILERDE YAPILAN SISTEMDEKI KORUMA FILMI UYGULANMIYOR.VE FIYATI DA 700 DOLAR CIVARI
Gönderen: Alp - Kasım 30, 2006, 07:21:40 ÖS
Cam Filmi Ruhsata fln işlenmiyor kesinlikle...Lazer tekniğiyle karartılan camlarda da polis'ler çaresiz kaldıkları için bir şey yapamıyorlar...Filmi söktürtebilir Ama Lazer'in sökülmesi diye bir olay yok...Camların değişmesi gerekir ;D
Arabayı bağlamak ta polisin insiyatifine kalmış birşey...Ama çevirmeye girerseniz...Aracın içindeki ışığı yakın ve Camları sonuna kadar açın ;D en iyi taktik o ;D
Gönderen: R-13239 - Aralık 01, 2006, 12:10:58 ÖÖ
Sadece arkalarda olsa sorun yok değil mi?
Gönderen: vtimania - Aralık 01, 2006, 03:01:13 ÖÖ
bağlanır...ruhsata ısletmekte ayrıca zor
Gönderen: ctggy - Aralık 01, 2006, 03:34:49 ÖÖ
Cam filmi ne yazikki heryerde yasak. Gerek Turkiye'de gerek USA de yasak. Turkiye'de yukarda arkadasimizinda dedigi gibi eger polisin sizi cevircegini anliyorsaniz hemen ic isiklari yakip camlarin hepsinini indirin. Bende hep boyle yapiyorum yada en iyi ihtimal yabanci ehliyet alin.Kesinlikle ceza yazamiyorlar. Kendimden biliyorum.
Gönderen: yassi - Aralık 01, 2006, 07:51:37 ÖÖ
yabancı ehliyete neden kesemiyorlar peki. açıklama lütfen  #-o #-o

Cam filmi ne yazikki heryerde yasak. Gerek Turkiye'de gerek USA de yasak. Turkiye'de yukarda arkadasimizinda dedigi gibi eger polisin sizi cevircegini anliyorsaniz hemen ic isiklari yakip camlarin hepsinini indirin. Bende hep boyle yapiyorum yada en iyi ihtimal yabanci ehliyet alin.Kesinlikle ceza yazamiyorlar. Kendimden biliyorum.
Gönderen: ŞEFİKA - Aralık 01, 2006, 08:27:06 ÖÖ
yabancı ehlıyete ceza kesemıyorlar dıye bır kural yok.sadece bır ıkı ıyı polıse denk gelmıstır arkadas o varsaymla bunu dıyordur.yoksa kurallar aynı arkadaslar Türk ehlıyetlıye de yabancıyada...
Gönderen: vtimania - Aralık 01, 2006, 11:32:02 ÖÖ

USA de yasak degıl cam filmi..aksine % 70 oranında koyulastırma yasal
Gönderen: ctggy - Aralık 01, 2006, 07:57:41 ÖS
Sayin Sefika arkadasim, varsayima dayali seyler hakkinda konusmam. Aile icinde yuksek yerlerde bulunan aile fertlerim var. Sakin yanlis anlamayin polis cevirdiginde onun bunun kartini vericek bir adam degilim. Aksine ne isteniyorsa yaparim. Aile fertlerinden birisinin dedigine gore ki dogru O anda beni yakalayan polisin bu ehliyeti gordugunde ne yapicagini bilmediginden yada Amerikan Konsoloslugunu arayip arastirmasinin cok uzun suruceginden ve ayrica kestigi taktirde bu cezanin sadece bos bir kagit parcasi olcagini bildigi icin sadece ihtar vermekle gecinir. Bir iki kez durulma olayindan yola cikmadim,

Amerikan ehliyetine ceza kesilmiyor. Amerikan ehlyietini aldigi zaman ne yapicagini bilmeyen polisler var Turkiyede. Amerikan ehliyetinin arkasinda barkot vardir kredi karti gibi ayrica numaralar farklidir. Hersey cok farklidir. Bir hizdan, bir cam filminden bir radar aleti bulundurmakdan yakalandim. Hepsinin dedigi Amerika ehliyetini isletmemiz cok zor. Her seferinde ihtar aldim. Istiyorsan binelim deneyelim benim icin hava hos.

Sayin vtimania Amerika Birlesi Devletlerini genelleme olarak yasal diyemeyiz. Amerika birlesik devletleri 52 eyaletden meydana gelir. Her eyalatin kendi kurallari yasalari vardir. Kendine ozgu trafik yasalari vardir.

Washington veya East coast diyelim burda cam filmi kesinlikle yasaktir. Michigan bolgesinde yuzde 45 50 civarinda yaptirabilirsiniz yanliz arkalara. Bunun gibi bir suru ornek verebilirim.
Gönderen: ŞEFİKA - Aralık 01, 2006, 10:21:41 ÖS
:) yaklasımın benı cok guldurdu sayın ctggy
aıle fertlerının ne kadar yuksek yerlerde oldugunu bılmem ama kımın ne kadar yuksek yerlerde oldugu da hıııııc ama hıııııc bellı degıldır bunu da ıyı bılmen gerektıgını dusunuyorum.
bu arada trafık ıslemlerı vs seylerle de ılgılı benım kadar bılgın oldugunu da sanmıyorum kaldı kı 8.5 yılımı bu sektore vermıs bır ınsan olarak bu sektorde tahmın edemeyecegın kadar cooook yuksekteyım
haberın olaaaaa :lol:
Gönderen: yassi - Aralık 01, 2006, 10:31:18 ÖS
arkadaşlar ortada bi cezalık suç varsa polisine denk geldinmi izlandadan da kutuplardan da gelsen farketmezz... antalyada bağlanan alman plakalı LAMBO yu unutmayın TÜRK polisiyle baş edilmezz.... :D:D:D
Gönderen: ŞEFİKA - Aralık 01, 2006, 10:35:04 ÖS
 :lol: olur mu yasin burası turkıye ve polıslerımıs yuksek aıle fertlerınden korkaaaaaaar  :lol:
Gönderen: yassi - Aralık 01, 2006, 10:40:02 ÖS
ya bn bi kere isim vererekk kurtuldum ama ceza yemekten... gerçektendee....

:lol: olur mu yasin burası turkıye ve polıslerımıs yuksek aıle fertlerınden korkaaaaaaar  :lol:
Gönderen: @wesome - Aralık 01, 2006, 11:11:09 ÖS
Sayin Sefika arkadasim, varsayima dayali seyler hakkinda konusmam. Aile icinde yuksek yerlerde bulunan aile fertlerim var. Sakin yanlis anlamayin polis cevirdiginde onun bunun kartini vericek bir adam degilim. Aksine ne isteniyorsa yaparim. Aile fertlerinden birisinin dedigine gore ki dogru O anda beni yakalayan polisin bu ehliyeti gordugunde ne yapicagini bilmediginden yada Amerikan Konsoloslugunu arayip arastirmasinin cok uzun suruceginden ve ayrica kestigi taktirde bu cezanin sadece bos bir kagit parcasi olcagini bildigi icin sadece ihtar vermekle gecinir. Bir iki kez durulma olayindan yola cikmadim,

Amerikan ehliyetine ceza kesilmiyor. Amerikan ehlyietini aldigi zaman ne yapicagini bilmeyen polisler var Turkiyede. Amerikan ehliyetinin arkasinda barkot vardir kredi karti gibi ayrica numaralar farklidir. Hersey cok farklidir. Bir hizdan, bir cam filminden bir radar aleti bulundurmakdan yakalandim. Hepsinin dedigi Amerika ehliyetini isletmemiz cok zor. Her seferinde ihtar aldim. Istiyorsan binelim deneyelim benim icin hava hos.

Sayin vtimania Amerika Birlesi Devletlerini genelleme olarak yasal diyemeyiz. Amerika birlesik devletleri 52 eyaletden meydana gelir. Her eyalatin kendi kurallari yasalari vardir. Kendine ozgu trafik yasalari vardir.

Washington veya East coast diyelim burda cam filmi kesinlikle yasaktir. Michigan bolgesinde yuzde 45 50 civarinda yaptirabilirsiniz yanliz arkalara. Bunun gibi bir suru ornek verebilirim.

ben east coastta philadelphia'da yasiyorum. onler 35 yasal arkalar istedigin kadar. cogu eyalette bole sinirlamalar var, tamamen yasak olan cok yok. Amerikan ehliyetim de var. Turkiye'de dedigin dogru ne yapacaklarini bilmeyip birakabiliolar ya da gecersiz ehliyetle araba surmekten baglar arabani cezayida keser odemeden alamazsin arabayi. polise bagli
Gönderen: ctggy - Aralık 01, 2006, 11:17:25 ÖS
Sayin Sefika hanim\bey, sizin nerde hangi yukseklikte oldugunuzu bilemem, ve benide ilgilendirmez tabikide. Ben aile fertlerimi oraya yazarak bir hava atma tesebbusu icerisinde degildim, ama siz bunu oyle yazmisim gibi bahsetmissiniz ki bu cok uzucu bir yaklasim. Ayrica "olurmu polisler aile fertlerinden korkar" demissiniz korkar korkmaz beni ilgilendirmez beni baglamaz, herkesin yazdigi seyleri baska turlu anlaminiza akil erdiremedim gercekden. Ister 8 yil isterniz 80 yil kendinizi yaptiginiz ise ayirin, her dakika yeni seyler ogrenirsiniz. Ben deneyimlerimi anlattim ama siz cevirip bir yerlere getirmissiniz sizi tebrik ediyorum gercekden.

Sizin yazdiginiz seylerde beni cok guldurdu gercekden eksik olmayin. Ayrica demissiniz ki kimin nerde oldugu kimin kimin ustunde oldugunu bilemezsin. Niye bu kadar ustunuze alindiniz onuda anlamis degilim acikcasi. Ben size ait veya baskasina ait bir dusunce yaklasimi icerisinde degildim. BUDA COK ENTRESAN GERCEKDEN. Ayrica sizden bilgili olup olmadigimida bilemezsiniz.
Gönderen: ctggy - Aralık 01, 2006, 11:19:24 ÖS

ben east coastta philadelphia'da yasiyorum. onler 35 yasal arkalar istedigin kadar. cogu eyalette bole sinirlamalar var, tamamen yasak olan cok yok. Amerikan ehliyetim de var. Turkiye'de dedigin dogru ne yapacaklarini bilmeyip birakabiliolar ya da gecersiz ehliyetle araba surmekten baglar arabani cezayida keser odemeden alamazsin arabayi. polise bagli

East Coast derken washington sehrini anlatmak istemistim orda benim hatam olabilir. Radar cezasi gibi Hawaii ve Washingtonda yasak.Dedigin gibi cogu eyalette yasak olan seyler var. Gecersiz ehliyet diyemez cunku ellerinde gercek ehliyetlerin fotokopileri var merkezlerinde. Jandarma Trafik ve Polis memuru beni 1 saat bekletmisti gercek olup olmadigini sorgulamak icin.
Gönderen: @wesome - Aralık 01, 2006, 11:36:04 ÖS
aslinda yasak die bisi yok amerika'da. polis cevirmeside yok. benim bi suru arkadasim var tamamen karartan. zencilerin hepside ole. sadece sene sonu inspection'i yani muayeneyi gecmio araba. polisde olurda cevirirse bi ceza yazio, 10 gun icinde yaptirirsan iptal oluo. ama polis sirf flim icin durdurmuo. bende benim camlara flim cektirirken daha koyu yapmayi dusundum, inspectiondan once onleri sokup sora bi daha taktiracaktim.

Gercek mi diye nasil kontrol ediyolar onu anlamadim? benim ehliyetimin fotokopisi mi var onlarda? beni bi kere polis cevirdi dediin gibi birakti bisey yapamadi ama bunla kullanamazsin basin belaya girer degistir en kisa zamanda dedi. tipki amerikada turk ehliyeti ile kullanmak gibi. polise kalmis...
Gönderen: ctggy - Aralık 01, 2006, 11:40:12 ÖS
aslinda yasak die bisi yok amerika'da. polis cevirmeside yok. benim bi suru arkadasim var tamamen karartan. zencilerin hepside ole. sadece sene sonu inspection'i yani muayeneyi gecmio araba. polisde olurda cevirirse bi ceza yazio, 10 gun icinde yaptirirsan iptal oluo. ama polis sirf flim icin durdurmuo. bende benim camlara flim cektirirken daha koyu yapmayi dusundum, inspectiondan once onleri sokup sora bi daha taktiracaktim.

Gercek mi diye nasil kontrol ediyolar onu anlamadim? benim ehliyetimin fotokopisi mi var onlarda? beni bi kere polis cevirdi dediin gibi birakti bisey yapamadi ama bunla kullanamazsin basin belaya girer degistir en kisa zamanda dedi. tipki amerikada turk ehliyeti ile kullanmak gibi. polise kalmis...

Asim bey sanirim, ellerinde dunyadaki butun ehliyetlerin guncellenmis sekilleri var. Ehliyetinizin tabikide fotokopisi yok. Bunu degistirde demesinin sebebi buyuk olasilikla heyecan filan vermekti heralde, yoksa bildiginiz gibi 3 ay kullanma suremiz var. Dedigini gibi polis ancak plakanizin aracinizin calinti oldugunu tespit eder yada hiz miz olaylarinda ceviriyor.
Gönderen: ctggy - Aralık 02, 2006, 12:17:54 ÖÖ
Asim bey ikimizinde isine yaricak bir site buldum buyrun.

http://home.pcisys.net/~bpc/auto_law/tint/

Burda hangi eyaletlerde yasak olup neden oldugu nicin kullanildigi yuzde kac olduguna dair bilgiler var.
Gönderen: ŞEFİKA - Aralık 02, 2006, 01:32:46 ÖÖ
ctggy olayı sız degısık boyuta getırıp degısık yaklasımlarda bulundunuz.bu konunun acılma sebebı turkıye de gecerlı olan trafık kuralları ve kanunlarıyla ılgılıydı.amerıkada kı eyaletlerın yaskları degıl
Gönderen: ctggy - Aralık 02, 2006, 02:27:10 ÖÖ
ctggy olayı sız degısık boyuta getırıp degısık yaklasımlarda bulundunuz.bu konunun acılma sebebı turkıye de gecerlı olan trafık kuralları ve kanunlarıyla ılgılıydı.amerıkada kı eyaletlerın yaskları degıl

O zaman lutfen bunu boyle belirtseydiniz diger yonden benim yazmis oldugum konuya cevap olarak degil. Bu kadar karmasikliga ve cumle luzumsuzluguna gerek kalmazdi Sefika hanim. Aramizda hallettigimize inaniyorum hem sizin hemde benim bazi seyleri bu sanal alemde bir virgulun bile degistirdigi cumleleri biliyoruz. Sonucda sanal ortamda duygu ve karsi tarafin nasil soyledigini bilemiyoruz. Ayrica forumun ben bir paylasma ortami oldugunu saniyordum demekki her kisinin yazdigi sey topic ile alakasi olmasi gerekiyormus [-( ??? bunu bilmiyordum valla o yuzden kusura bakmayin sevgili uye arkadaslar.
Gönderen: serkan - Aralık 02, 2006, 12:52:48 ÖS
bikere benim arkadaş kanada ehliyetini verdi bizim polis bu olmaz kredi kartı bu dedi haha ;D anlaşılır gibi değil bizim polisler.
yorumlar için herkese teşekkürler ya ışıkları ve camları açıp gircez çevirmeye yada transit geçcezzz :twisted: Bu gece dananın kuyruğu kopcak 8)
Gönderen: vtimania - Aralık 02, 2006, 02:47:22 ÖS

O zaman lutfen bunu boyle belirtseydiniz diger yonden benim yazmis oldugum konuya cevap olarak degil. Bu kadar karmasikliga ve cumle luzumsuzluguna gerek kalmazdi Sefika hanim. Aramizda hallettigimize inaniyorum hem sizin hemde benim bazi seyleri bu sanal alemde bir virgulun bile degistirdigi cumleleri biliyoruz. Sonucda sanal ortamda duygu ve karsi tarafin nasil soyledigini bilemiyoruz. Ayrica forumun ben bir paylasma ortami oldugunu saniyordum demekki her kisinin yazdigi sey topic ile alakasi olmasi gerekiyormus [-( ??? bunu bilmiyordum valla o yuzden kusura bakmayin sevgili uye arkadaslar.

Siz tabikide kendi görüşlerinizi belirtebilir ve örnekler vererek paylaşımda bulunabilirsiniz...Forumun temel amacıda paylaşımdır...Dediğiniz gibi sanal alemde karsı tarafın nasıl soyledıgınız bilemiyoruz..Ufak bir tartışma olmus ancak sorunu kendı aranızda cozmenız bu tartısmanın seviyeli oldugunun göstergesidir..Saygılar