TeamHondaTurkey.Com
HONDA => Problemler ve Çözümleri => Konuyu başlatan: timmaah - Ekim 20, 2006, 06:36:46 ÖS
-
selam arkadaşlar beyaz bir v-tecim var.Kaputu değiştirip; siyaha boyatıp üzerine beyaz boya ile bi kaç desen yaptırmak istiyorum ama polislerin kaputa karışma durumlarını ve bu olayı önleme yolunu bilmiyorum.Takipçimize sordum ruhsata işleme olayını bana vizeye girmesi gerek 200ytl de masrafı var dedi.
1.olarak bu konuda yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.
2.si ise gündüz normal görünüp gece fosforlu gibi görünen bi boya var ondan yaptırmak istiyorum kaputa o boyı nerden bulabileceğimi ya da adını bilen varsa yardımlarını bekliyorum...
saygılar... ??? ???
-
sedefli boya olması lagzım
-
Güzel olacak anlattıkların, ruhsata işletebilirsen bizi de haberdar et
-
sedefli boya olması lagzım
teşekkürler bi sorayım bakalım
-
bu polisler nie karışıo yaa :twisted:
-
bu polisler nie karışıo yaa :twisted:
bi annasak ah bis annasakkkk :'( :'(
-
http://www.teamhondaturkey.com/forum/index.php?topic=5121.30
aracı incelersen şuanda sedefli boya var kaputta. 4 renk oluyor. çok şık ve güsel ama...
daha yeni 101 ytl ceza yedim... haberin olsun dikkatli ol.. :(
-
http://www.teamhondaturkey.com/forum/index.php?topic=5121.30
aracı incelersen şuanda sedefli boya var kaputta. 4 renk oluyor. çok şık ve güsel ama...
daha yeni 101 ytl ceza yedim... haberin olsun dikkatli ol.. :(
saolasın kardeş baktım çok güsel görünüyor gerçekten ama şu ceza olayı biraz tehlikeli ???
ona nasıl çözüm bulucaz acaba yaa ??? ???
-
ruhsata işlenmiş olması lasımm... başka çare yok...
-
RUHSATA NE DİYE İŞLENCEK BEN ONU ANLAMADIM. ARACIN RENGİ :BEYAZ
KAPUT RENGİ SİYAH SEDELİ DİYE Mİ?
-
araç çift renktir diye ibare koyabilirsin veya özel yapım diye...
RUHSATA NE DİYE İŞLENCEK BEN ONU ANLAMADIM. ARACIN RENGİ :BEYAZ
KAPUT RENGİ SİYAH SEDELİ DİYE Mİ?
-
peki onu bi kere işlediğimiz zaman başka her hangi bir yerini daha başka renge boyatabilo muyuz acaba ??? ???
-
timmaah abi bende sorucaktım azımdan aldın
-
timmaah abi bende sorucaktım azımdan aldın
yok be ya daa abi diilimdir heralde yaş 20 :dissiz
kalplerimiz birmiş...
-
YİNE 1 YAŞ BÜYÜKMÜŞSÜN OLSUN O KADAR DEMİ
-
ya arkadaşlar araç çift renk yazılabilir. yani gümüş - siyah gibi. yada araç özel yapım yazılabilir...
-
ya arkadaşlar araç çift renk yazılabilir. yani gümüş - siyah gibi. yada araç özel yapım yazılabilir...
saol ögrendigimiz iyi oldu
-
şahit olan arkadaşlar hemn fon oluşturun ok mi...ceza yiyen arkadaşlara yardımcı olalım. :)
-
şahit olan arkadaşlar hemn fon oluşturun ok mi...ceza yiyen arkadaşlara yardımcı olalım. :)
:) süpersim yasin haftada iki kere cezza yiyosun bize ödettiriceksin
-
yani arkadaşlar olmuo böle birlikten kuvvet doğar abi maaşım yetmio artık ya :((
-
ehuehuehu
allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar...
](*,) ](*,)