TeamHondaTurkey.Com
HONDA => Problemler ve Çözümleri => Konuyu başlatan: goddess - Eylül 26, 2006, 09:26:48 ÖÖ
-
arkadaşlar selam..
ben bi türlü karar veremediğim için sizlerinde fikrini almak istedim..
krem rengi koltuk döşemelerine sahip bi arabaya ne gibi bir çözüm getirilebilir?
döşeme koruma mı kılıf mı yoksa başka fikri olan var mi?
](*,)
-
nolduki döşemeye,kirlendimi yoksa kirlenmesin diyemi :P
-
kirlenmesin die :)
piskopata bagladim :p krem rengi çünkü fena yani ](*,)
-
Ziebart koruma yaptır.
Ne dökülürse dökülsün silince çıkıyor. ;)
Krem zamanla kirlenir siyahlaşır bunun önüne geçmek imkansız.
-
evet teflon koruma yapıyolar hiç leke falan tutmuyo.baya başarılı bi işlem..
-
sen kızsın dimi... al eline bi bez, güzelceee sil koltukları, şaka bir yana şimdi yan hava yastıkları ve arka koltuk arkalıklarının işlevlerini engellemeyen kılıflar çıkmış, biraz pahalı ama değer, ayrıca paspaslarında bej ise üzerine şeffaf paspas koyabilirsin
-
ewet öyle bişiler düşünüorm.. aklima kumaş alip baski yaptirmak falan geldi ama onu koltuğa göre diktirmek uzun iş..
bu dediklerin cms shop ta falan var midir acepa?
-
kılıf için PUFFY tavsiye edebileceğim en kalitelisi, seçenekleride çok yani düz veya desenli renkli, baskılı resimli vs..hatta kumaş alırsan her hangi bir yerde üzerine baskı yaptırabilirsin, kendi reimlerini bile digital baskıyla hemen halledebiliyorlar, eğer deri tercih edersen gerçek deri 1000 ytl civarı ve çok şık oluyor, şeffaf paspasları ben carreforda görmüştüm ama diğer yerlerdede vardır sanrım
-
Bırak cms'yi falan git koruma yaptır gerçekten... En iyi çözüm o yani , 1999 5.20 var bizde koltuklarda eskime yok nerdeyse.