TeamHondaTurkey.Com
HONDA => Problemler ve Çözümleri => Konuyu başlatan: GÖKHAN066 - Ağustos 20, 2011, 08:24:29 ÖS
-
Aracımı bugun park ettiğim yerde galiba birileri boya badana yapmıs ve aracımın üzerine sıçramış spreyle sıkmıs gibi ufak noktalar halinde boyalar mevcut bunları boyaya zarar vermeden nasıl çıkarabilirim...
-
mazot - tiner dene
zift için katı margarin kullanılabiliyor onu da deneyebilirsin
-
mazotun bi faydası olmadı tinerde riskli değilmi ???
-
tiner çok çok riskli
öncelikle sıçrayan boyanın niteliği öneml. su bazlı mı, yağ bazlı mı?
su bazlı ise çok sıcak su + biraz fiziksel ovalama ile çıkabilir
yağ bazlı ise mazot + pasta deneyebilirsin.
-
evet tiner tehlıkeli ama kullanmayı bilirsen boyana zarar vermez. bir bezi ıyıcene yıka sorada sık. bı ıkı damla tıner dok sora beze. tıner doktugun yerle ovalarsan boyana zarar vermeden gecer ,die düşünüyorum. yanlışım varsa düzeltebilirsiniz :)
-
kaliteli markaların cilaları ile deneyin. mesela çbs silikonlu ile iyice ovalayın. biraz uğraşırsınız ama olur neticede
-
yaw hocam pasta cila denesene ?
-
yaw hocam pasta cila denesene ?
pasta cila denedik çıkardı biraz ama yine var tamamen geçmedi plastik aksamlardada mevcut
-
mazot+cif
mazotla yumuşatın ..aynı bezin üzerine cif dökerek silin camdan bile çıkarıyor vernik dahil..
-
cif zarar verir.Benim arabaya da yağlı boya sıçratmış çok afedersiniz öküzün bi tanesi.Gaz yağı denedim en güvenlisi odur , o da çıkarmayınca kaskoyla konuştum aviva.midi hasar paketine sokuldu otto zenit pasta cila yaptı.Normal yaptırsan 200-250 tl.Kaskoya hallettirdik.Ama her kasko karşılamıyor .Bilgilerinize