TeamHondaTurkey.Com
HONDA MODELLERİ => New Civic 07 (FK) => Konuyu başlatan: Can_GnyL - Ağustos 20, 2011, 02:16:32 ÖS
-
Öncelikle selamın aleyküm.Yeni Civiclerde devir kesici ne zaman devreye giriyor yardım edersiniz çok teşekkür ederim.
-
aleyküm selam 7200 olması lazım.:)
-
ewet 7200.:)
-
bu arada aleykümselam :D
-
SaoLun Chip Tuningle iptal edebilirmiyim?
-
iptal edilebilir diye biliyorum, ama sadece chip ile devir kesiciyi iptal etmenin çok bir kazancı olmaz. birtakım modifikasyonlarda güç ve tork devir bandını yukarılara çektikten sonra (kat iptali, CAI, son susturucu, düz boru vs) kesiciyi çıkarırsan bir anlamı olur, yoksa 7200 den sonra motor ciddi güç ve tork kaybediyor.
-
eğer motora belli bi yüklemeler yapmıcaksanız kesiciyi iptal etmenin hiç bi anlamı yok, çünkü motor ordan sonra yürüse bile bir şey değişmeyecek çünkü bindirme kayıpları,emme egzoz kaçakları vs. performans beklemeyin yani....nasıl ki büyük fabrikalarda çalışma saati 8 saat çünkü o saatten sonra insan artık bitiyor,limitör de onun gibi bir şey..... :D
-
yeni kasa mı 06 dediğniiz?yeni kasaya yazılım chip filan olmuyo ki benim bildiğim.
-
evet benimde hatırladığım kadarıyla vtec2 lerde ecuya kesinlikle müdahele edilemiyor, fd6 larda nasıl bilmiyorum...
-
7200 den sonra deviri nasıl kesiyr bu arada araba 120 lerde 5.500 lerde fln dolaşıyr 7200 az bence 7.500 fln olsa daha iyi olmazmıydı
-
bu işi bilenlerle konuştuk.vtec 2 var arkadaşta yazılım chip beyin değişme flian olmuyor.hiçbir şekilde müdahale yok.headers egzoz filtlre ince cnta vb.gibi şeyler yapılabilir ama yazılım yok.fd 6 2009 aracım var cıvıc ona da kesinlikle hiçbir şekilde oynama yapamıyosunuz.
-
vtec2 lerde daha erken giriyor kesici ama 215km görüyor....fd6 ile 220-230km yapan var, bence o kadar dert etmeyin honda her türlü memnun eder sizi.... :D :D çünkü hayat onda!!!! :D :D
-
Ben Şuana kadar hiçd evir kesiciye girmedim
-
bende vtec2 var gaz kesiciye 6500 rpm de giriyor. hız da yokuş aşagı bastım 200 km yi geçmiyor. hatta gazdan az çekiyorum değişmiyor bile bilmiyorum ama bişey sınırlıyor arabayı bu değişiyorsa değiştirmek istiyorum. eski aracım 1.6 ies 7200rpm anında görüyor ve 4. viteste(zaten 5'te gitmiyor :)) 210km/h rahat görmüştü anlama veremedim...
-
Ben Şuana kadar hiçd evir kesiciye girmedim
Bi tuhaflık var . .
-
konu hortlamış bilginize
-
konu hortlamış bilginize
Harbiden yaa ..