TeamHondaTurkey.Com
HONDA TEAM => Honda'nızı Tanıyalım => Konuyu başlatan: balabanlı civic - Ağustos 20, 2011, 09:33:46 ÖÖ
-
beyaz gölgem yeni yüzüyle:) spoonlarımızı çıkardık yerlerinee yeni bbs taktık verdik camberi şimdi karşınız da un 5533 degerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederimm :kiskis
(http://i53.tinypic.com/xdcetg.jpg)
(http://i54.tinypic.com/2aj72wz.jpg)
(http://i54.tinypic.com/2s8i5hk.jpg)
(http://i56.tinypic.com/k2lrw5.jpg)
(http://i53.tinypic.com/2wd3w3t.jpg)
-
Maşallah German Style JDM çok göz alıcı olmuşş
Diğerr Hondalarında maşallahı varr... kazasız belasızz
-
Maşallah German Style JDM çok göz alıcı olmuşş
Diğerr Hondalarında maşallahı varr... kazasız belasızz
teşekür ederim diger hondalarda yabancı degil onlarda siteye üyeler yorumun için sagol
-
maşallah beybi >=ok >=ok
-
Maşallah Allah tekerini Düz bastırsın ..
-
maşallah süper görünüyorlar.. Allah kaza bela vermesin..
-
maşallah ikisinin güzelliği ayrı.
-
maşallah çok şık olmuş
-
Maşallah Allah tekerini Düz bastırsın ..
yorum için tşk ederim de ne yazık ki tekerler düz basmıyo >%6rol
-
yorumlarınız için tşk edrim arkadaşlar
-
ayıp ama beyler adamın ağzında su bırakmıyorsunuz yaaa :) güle güle kullan kardeşim harika duruyor. elleme kalsın bu böyle arada tozunu pisini al seyirlik olsun bu araç. maaşallah.
-
maşallah kazasız belasız cezasız inş.
-
ALLAH kaza bela vermisin. ikiside çok hoş duruyor
-
araçlar çok güzel olmuş kazasız belasız kullanırsınız inşallah.bbs jantların artısı eksisi nedir acaba birde bu kamber olayının zararı varmıdır.bende uzun süredir düşünüyorum kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim.
-
kuzen kazasız belasız inş..
-
kanka allah kaza bela vermesi. çok cici oldu UN fenalarda.
-
Masallah kazasız belasız BBSlerine taş değmesin :)
-
Maşallah kazasız belasız...
-
çarpık bacak :D Cok hos olmus nazar değmesin maşallah
-
kaput kaplaması hariç on numara olmuş. Arkalar kaç ofset kamber açısı problem çıkarıyormu
-
araçlar çok güzel olmuş kazasız belasız kullanırsınız inşallah.bbs jantların artısı eksisi nedir acaba birde bu kamber olayının zararı varmıdır.bende uzun süredir düşünüyorum kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim.
kardeşim bbs nin artısını eksisi on numara yol tutuyo ama basık kullanman lazım güzellik istiyorsan camberinde ayarlı camber kitiyle degiştin mi sorun yok yorumun içinde tşk ederim şiddetlede tavsiye ederim
-
arkadaşlar herkese çok çok tşk ederim çok sagolun
-
kaput kaplaması hariç on numara olmuş. Arkalar kaç ofset kamber açısı problem çıkarıyormu
kaputum kaplama degil boya orj garaj da ön ler 8 ofset arkalar 9 ofset camber arkalara 9 ofseti taktıgın zaman çamurluk agızlarını almak zorunda kalıyosun yok sa olmuyo onun hariçinde sıkıntısı yok
-
10 ;) tango & cash :)
-
Allah kaza bela vermesin bu kasanin sedanında gördüğüm en güzel civicler bence beyazın sol ön çamurluk çok hoş olmuş ayrıcaa :D
-
güzel yorumlarınız için çok teşekkürler allah sizlere daha iyilerini nasip etsin inşallah
-
eh maşallah allah kaza bela ceza vermesim müdür.
-
jantlar 16 lık mı?
-
jantlar 16 lık mı?
aynen ;)
-
kardeşim on numara olmuş kazasız belasız,,,bu kaplama en çok beyaza gidiyor zaten,,
-
Biri gece biri gündüz, jantlar da diyo ki gece de güzel gündüz de. Maaşallah abiler Allah kaza bela ceza vermesin.
-
kardeşim on numara olmuş kazasız belasız,,,bu kaplama en çok beyaza gidiyor zaten,,
aynen dedigine katılıyorum ama kaplamanın da çılkını çıkarttılar yorumun için tşk ederim
-
Biri gece biri gündüz, jantlar da diyo ki gece de güzel gündüz de. Maaşallah abiler Allah kaza bela ceza vermesin.
mersiiiii bilgehan abiii gel inat etme senin arabayada bbs 17 takalım verelim camberi basalım dibine kadar seno zaman seyret(34 han 17 )yi
-
mersiiiii bilgehan abiii gel inat etme senin arabayada bbs 17 takalım verelim camberi basalım dibine kadar seno zaman seyret(34 han 17 )yi
katılmamak elde değil... reyiizz gel basak senin cihazı :)
-
Maşallah. Allah kaza bela vermesin.
-
Abi ben şimdilik sizinkileri izliyim yaa henüz kıyabileceğim zaman gelmedi ;)
-
Abi ben şimdilik sizinkileri izliyim yaa henüz kıyabileceğim zaman gelmedi ;)
kıyamazmış hondasına ayyy ayyyy yeniyaa ondandır :)
-
Tabi yaa sen ne diyosun stopları dörtlü yapacam diye o içini oydurdum ya..... öff diyorum aynı anda benim de içim oyuldu. :)
-
Tabi yaa sen ne diyosun stopları dörtlü yapacam diye o içini oydurdum ya..... öff diyorum aynı anda benim de içim oyuldu. :)
reiz arkayı dörtledin ama güzel oldu... bide senin güzelliğin eklenince nokta oldu nokta. :D köyün en güzel arabası oldu valla >%6rol
-
reiz arkayı dörtledin ama güzel oldu... bide senin güzelliğin eklenince nokta oldu nokta. :D köyün en güzel arabası oldu valla >%6rol
laaan
-
beğenmedim ama zevk meselesi yinede hayırlı olsun.
-
[/quote olabilir yine de yorumun için sagol zevkler ve renkler tartışılmaz
-
[/quote olabilir yine de yorumun için sagol zevkler ve renkler tartışılmaz
katılıtyorum
-
çok tatlı olmuş. Hayırlı olsun jantların.
-
teşekkür ederimmm allah sana daha iyilerini almayı nasip etsin
-
teşekkür ederimmm allah sana daha iyilerini almayı nasip etsin
Amin cümlemize inşallah
-
kazasız belasız kullan
-
geçenlerde gezerken bi araçta senin janttan gördüm araştırdım ettim bu konuyu buldum şimdi sorum şu bende 1998 sedan 1.6 ies var yarın boyadan kız gibi çıkacak inş. yapmak istediğim senin janttan koymak ve far stop bukadar bu jantı koyduğum zaman artı ne gibi bi işlem yapmam lazım vede ne gibi bi masrafım olur yardımcı olursan sevinirim arabanda harbiden ateş ediyor Allah kazadan beladan korusun kem gözlere şiş
-
geçenlerde gezerken bi araçta senin janttan gördüm araştırdım ettim bu konuyu buldum şimdi sorum şu bende 1998 sedan 1.6 ies var yarın boyadan kız gibi çıkacak inş. yapmak istediğim senin janttan koymak ve far stop bukadar bu jantı koyduğum zaman artı ne gibi bi işlem yapmam lazım vede ne gibi bi masrafım olur yardımcı olursan sevinirim arabanda harbiden ateş ediyor Allah kazadan beladan korusun kem gözlere şiş
pm atım bakarsın yorumun için teşekkürler
-
>=ok BBS yakışıyor bu araca...kazasız sürüşler..
-
masallah cok guzel olmus aracın her yonuyle.
-
araç görsel olarak çok doyurucu olmuş bence sade ve hoş tebrik ediyorumm
-
yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşalar
-
İKİSİNEDE MAŞALLAH
-
Maşallah aynısının tıpkısı bende de var. Filmler kaç numara? kamber seçimi ne kadar doğru? Vtı jant daha bi iyi gitmezmiydi. Birde şu laguna lipi nerden temin ederim.... ALLAH kaza bela vermesin.. Teşk.
-
Maşallah aynısının tıpkısı bende de var. Filmler kaç numara? kamber seçimi ne kadar doğru? Vtı jant daha bi iyi gitmezmiydi. Birde şu laguna lipi nerden temin ederim.... ALLAH kaza bela vermesin.. Teşk.
öncelikle iyi dileklerin için sagol filmler 1 numara ben ce çok kamber acılarını düzgün ayarladıgın zaman yol tutuş ve savrulma olayı tamamen ortadan kayboluyo ben vtı jantını çok sevmiyorum benim tarzım bu yaa:)benim arabamdakini soruyosan laguna degil ama buluruz fiyatı100 120 tl arası deyişiyo
-
öncelikle iyi dileklerin için sagol filmler 1 numara ben ce çok kamber acılarını düzgün ayarladıgın zaman yol tutuş ve savrulma olayı tamamen ortadan kayboluyo ben vtı jantını çok sevmiyorum benim tarzım bu yaa:)benim arabamdakini soruyosan laguna degil ama buluruz fiyatı100 120 tl arası deyişiyo
Maşallah. Ben lip olayını hallettim. Şimdi son susturucu ve sisler kaldı. Son susturucu olarak tavsiyen var mı?
-
Maşallah hoş duruyor.Lipin adını öğrenebilirmiyim yada link vs.Bide bu lip esnekmi ?
-
s.a
aracın üzerinde ne marka yay mevcut
3.5 ,,5,,veya özel yapımmı?
-
yorum yapmak ıcın kusur bulmak lazım :D kusursuz masallah kazasız belasız...
-
s.a
aracın üzerinde ne marka yay mevcut
3.5 ,,5,,veya özel yapımmı?
a.s aracın üstünde coil over var
-
Allah kaza bela vermesin çok güzel fotolar
-
Allah kaza bela vermesin çok güzel fotolar
teşekkür ederim