TeamHondaTurkey.Com

HONDA => Problemler ve Çözümleri => Konuyu başlatan: sürüngen - Eylül 04, 2006, 10:28:53 ÖÖ

Başlık: kapı sesi
Gönderen: sürüngen - Eylül 04, 2006, 10:28:53 ÖÖ
Arkadaşlar aracımın kapılarını kapatırken normal araçlarda duyulan lökkk sesi yerine tenekeyi tenekeye vururmuş gibi tangır tungur sesler alıyorum ve bu seyir halindeykende devam ediyo.aynı araca sahip olan bi arkadaşımın aracında bu sesler yaklaşık yarı yarıya.bu neden olabilir ve nasıl giderebilirim.bu konuda bana yardım edebilirseniz çok sevinirim sevgili ailem..
Başlık: Ynt: kapı sesi
Gönderen: sürüngen - Eylül 10, 2006, 08:50:50 ÖS
sadece benim kapımdan mı ses geliyo yau :olamaz
Gönderen: gokhan035 - Eylül 10, 2006, 08:58:15 ÖS
Umutcum hemen kapı fitilleri akla geliyo ama eğer sorun onlarda değilse de kapıdaki kaplamaları söküp bi daha taktır güzelce, bence baya bi farkeder, çünkü senin müzik sisteminde insanlık dışı olduğu için o bas titremelerinden sürekli gevşiyo olabilir kapıdaki genel aksam  :lol:
Gönderen: sürüngen - Eylül 11, 2006, 02:11:03 ÖS
valla banada öle gelio gökhanvım yau.iyi bi izalasyona ihtiyacım var.bu bas yüzünden şu an sağ arka stobum tek somunla yerinde duruyo,arka spoilerin epilepsi hastası gibi titremesini hiç saymıyorum :d
Gönderen: Crx-Si - Eylül 16, 2006, 09:36:51 ÖS
Kapı ayarın bozulmuş. yoksa cuk die oturması lazım. Metal meale carpıyorsa bundandır die düsünüyorum fitilleride kontrol ettir arkadasın dedigi gibi
.
Gönderen: mosaic - Eylül 22, 2006, 08:58:56 ÖS
Sorun iki yerden kaynaklanıyor genelde. Birincisi, kapı dışındaki plastik çıtadaki boşluk, diğeride kapı içinde camı tutan kollar ve kapı kolu mili. Bunların doşluğunu alırsan yada yağlarsan ciddi miktarda azalıyor ses.
Gönderen: a_ozgur - Aralık 11, 2006, 03:25:53 ÖS
umut bende kapıları söktüm izolasyon malzemesi alıp 2 arkadaş kapladık bilader...kapı şimdi göppppp diye kapanıyor...comp.sesi dolgunlaştıııı....
Gönderen: GÜRSEL - Ocak 13, 2007, 03:51:54 ÖS
selam,
biraz gec cevap yaziyorum kusura bakmayin ama eger kapi iclerine ve mumkun olan diger kisimlara izolasyon yaptirirsaniz birhayli farkli oluyor.Ama!!!bu seferde rolling de ve bunun gibi durumlarda belki biraz agir kalabilir 8-[
Gönderen: vtec_pu - Ocak 13, 2007, 03:55:43 ÖS
ilk çözüm olarak gress yağı sürmeyi denesen belki olumlu sonuç alabilrsn
Gönderen: Onu-R - Ocak 13, 2007, 09:12:49 ÖS

Arkadaşın aracı gideli epey oldu..
Gönderen: öyle erhan - Ocak 13, 2007, 09:21:36 ÖS

Arkadaşın aracı gideli epey oldu..

ben yeni alan arkadaşa söylerim onurcum
Gönderen: Onu-R - Ocak 13, 2007, 09:42:28 ÖS

İstediğini yapabilirsin tabiki canım, bana hesap vermek zorunda değilsin..

Ben bilgiyi vereyim de..
Gönderen: öyle erhan - Ocak 13, 2007, 09:50:52 ÖS
çok asabi gördüm seniii araba bizde şuanda o yüzden söyledimmm
Gönderen: Onu-R - Ocak 13, 2007, 09:54:42 ÖS

Hayırlı olsun, moral bozuk da biraz, kusura bakma, ben en iyisi biraz uzaklaşayım siteden düzelene kadar..
Gönderen: öyle erhan - Ocak 13, 2007, 09:56:53 ÖS

Hayırlı olsun, moral bozuk da biraz, kusura bakma, ben en iyisi biraz uzaklaşayım siteden düzelene kadar..

ok onurcum iyi bak kendine...