TeamHondaTurkey.Com
HONDA => Motor, Modifiye & Do it yourself - Teknik bilgiler => Konuyu başlatan: 63civic2011 - Haziran 29, 2011, 08:50:00 ÖS
-
Bugün aracıma 3 numara llumar marka cam filmi çektirdim.. Haketten çok harika bir cam filmi. 3 numara olmasına rağmen dışardan içerisi görülebildiği gibi içerden dışarısı gece bile çok rahat görünebiliyor. On numara film... Herşeyi beğenmeyen biri olarak bunu beğendim >=ok Umarım benim gibi cama film çekmek isteyen arkadaşlara yardımcı olmuşumdur.
-
Ne kadar verdin .
-
300 tl
-
Hayırlı olsun güle güle kullan...
-
Güle güle kullan. Bu arada nerede yaptırdın. İstanbul Anadolu yakasında mı.
-
tşk ederim...urfada yaptırdım <nohapy walla buralarda da böyle kaliteli markaların olması güzel... ama bi iki yerde hava bırakılmış ona canım sıkkın...
-
tşk ederim...urfada yaptırdım <nohapy walla buralarda da böyle kaliteli markaların olması güzel... ama bi iki yerde hava bırakılmış ona canım sıkkın...
hayırlı olsun merak etme bi kaç güne geçer onlarda
-
üstad, geçmedi... urfanın sıcagını biliosun, arabamı güneş altında bırakmayan biri olarak o sıcakta güneş altında bırakmama rağmen geçmedi :( ama yine de çok kötü degil, işçilik iyi olmamasına rağmen film güzel... ön cama da şeffaf film çekmeyi düşünüyorum, bakalım nerede olacak...