TeamHondaTurkey.Com
HONDA => Problemler ve Çözümleri => Konuyu başlatan: fatal - Haziran 28, 2011, 09:54:13 ÖÖ
-
Arkadaşlar mrb;
Triğer seti (dayko),Tüm kayışlar(klima,direksiyon,alternatör marka bilinmiyor),klima kasnak rulmanı (ses var marka bilinmiyor) motor yağı mobil1 10w-40 ve yağ filitresi yanında benzin ve hava filitresi değişecek aşağıdaki fiyat verildi.Konuyu dağıtmadan fiyatla ilgili yorum bırakırsanız uygunsa cuma arabayı bırakacağım.
Honda özel servisi (yetkili servisten ayrılan ustaların açmış olduğu bir yer triger'e garanti veriyorlar trigerle alakalı hasar ve arızaları 1 yıl ücretsiz üstleniyorlar)
triger:90
kayışlar:60
klima kasnak rulman:15
yağ + filitre:70
benzin+hava filitre:45
işcilik:100
toplam:380
-
gayet iyi. parçaları orj almaya özen gösterin
-
Fena değil. İşçilik de önemli tabi.
Diğerler parçalar sorun değil ama triger ve kayışlar önemli.
-
fiyat normal servis garantili
-
Dostum rakamlar gayet uygun ama sen bir de aşağıda linkini verdiğim sayfayı ve ilanı incele ve bir de yetkili servise götür arabanı . . .
http://www.teamhondaturkey.com/forum/honda_hakkinda/yetkili_servislerde_parca_ve_iscilik_indirimi_guncel-t52952.0.html;new
orjinal yedek parça orjinal yedek parçadır . . .
-
Bilgilendirme için teşekkürler;Arabayı eskişehir mobil servis'e bıraktım.Honda yetkili servisinden ayrıldıkları için (daha öncedende referansları var) işcilik yanından gözüm kapalı emanet ettim.Arabayı bırakırken tüm soruları sordum.Tüm kayışlar dayco takılacak.Yağ olarak mobil1 tercih ettim.Benzin filitresi orjinal, hava filitresini iptal ettim 350tl anlaştık yarısı peşin geri kalanı kredi kartı 5 taksit.
Ayrıca arabanın fren disc,balatalar,hortular,elektrik aksamı buji v.s 100.000 bakımı gibi her yeri kontrol edilecek.
-
fiyat ok kardeş.... >=ok >=ok >=ok >=ok
eskişehirde birde emin oto var. orasıda çok iyidir.
-
Ali usta ile iyi bir diyoloğ yakaladık bırakmam burayı heralde çok büyük bir sorun yaşamazsam...Arabayı aldım hava filitresi ile bujide değişti ödemede yardımcıda oldular ve en önemlisi söylemediğim halde arabadaki bir kaç ıvız zıvır şeyleride düzeltmişler mesela silgeçlerde boya atığı vardı boyanmış ve bagaj sert ve 1-2 kez vurunca kapanıyordu şimdi tık diye kapanıyor plakalıklar değişmiş.Bunlar iyi birşey çıkan kayışlar atılmamış takılan kayışların kutuları duruyordu herşeyi gördüm gayet huzurlu şekilde ayrıldım yani arabayı kısa süre deneyebildim herhangi bir sıkıntıda yoktu...eee müşteri memnuniyeti yaşadım yaşadım yani bu devirde aranılan bişey oldu.Birazda reklam oldu ama honda heryere bırakılmaz :))