TeamHondaTurkey.Com
HONDA => Problemler ve Çözümleri => Konuyu başlatan: sürüngen - Ağustos 01, 2006, 04:40:43 ÖS
-
arkadaşlar sürüngene ön cam dahil cam filmi yapmak istiyorum.öncelikle sorum ön cam nasıl yapılıyor,eksizmi oluyor?ikinci sorum izmirde bildiğiniz yapan bi yer varmı?
-
arka camı ekli yapıyorlar onu biliyorum..ucuz bişey istersen üçkuyular bakar oto yanınıda film çeken amca var..yada 3. sanayide 1001 otonun diger şubesi var burası daha iyi yada zeabrt..
-
erolcum ben bu cam filmini karşıyakada infor otoya yaptırdım.çizilmez demişlerdi hakkaten hiç çizilmedi ama rengi açıldı mavi oldu biras(mor deil).şimdi yeni yaptırıyım diorum ön camla beraber ama ön cam nasıl olcak merak ediyorum.arka camı rezistens izlerinden ekliyolar ama ön nasıl olur bilemiyorum...
-
piyasada yapılanların hepsinin rengi atıyor umut..saddece bildigim kadarı ile zeabrt harici
-
deme yau,eyvallah erolcum ;)
-
fuarın karşısındaki 1001 otoya sakın gitme çok kötü bi işçilikleri var ben en ii 3. sanayideki 1001 yapıyo diyo duydum bide ön cama film akşam zor olmazmı görüş açısından
-
evet fuarın karşısındakinini işçiliginden herkez şikayetçi..bide çamkıran servisde 3m yapıyorlar oda gayet başarılı
-
valla ön cam ilk zamanlar biras problem yaşatabilir ama alışılır die düşünüyorum.bu hafta bi bakıcam bakalım yapacakmı 1001 ön cama.. ???
-
Yanları ne yaparsan yap önleri en açık renk yaparsan abi bir problem olmaz...
-
bende karar verdim zeabrtdan ön cam 1 numara yaptıracagım dün çeşmeye giderken yandım resmen öndeki güneşden :evil:
-
valla geçen hafta bende giderken kavruldum ki bende yanlarda film var ona rağmn kapalı camdan amele yanııı yaptım düzeltene kadar maymun oldum valla.kudurtuyo bu izmir güneşi #-o
-
zeabart ön camı 59$ a yapıyor kısmetse bugün gidiyorum
-
yaa gitmeden son tel açtım işleri boşmu diye başkası ile görüştüm 189$ dedi bugün gidemedim tabi :twisted: ama gidecek been. ;D
-
189$ sadece ön cam mı ? :wow
-
deli para istemiş..
-
erol bütün camlar o fiyet olmasın abi.biras abartmışlar sanki :o
-
erol bütün camlar o fiyet olmasın abi.biras abartmışlar sanki
fiyet değil tabe fiyat olcak :dissiz
-
abi ne yapıyon dur ben yaparım o paraya hemde en kralını ;)
-
öle sadece ön cam.. 59$ tek yan cam fiyatı imiş. 250 ytl yapıyorki geçen sene ben sunroof dail 460 ytl verdim nerdeyse yarı fiyatına ön cam :evil: ama canımız saogsun o güneşi cekmektense..
-
ben istanbulda ön cam haric Llumar ı 300 ytl ye yaptırdım, hemde bir kere yanlış renk yaptılar diye söktürdüm, yani iki kere taktılar ;D
-
beyler gene de çok istemiyolar mı sanki yaaw ](*,) bu dediğiniz lazerle çekilen diil heralde de mi? ???
-
bi de ben 1001 otoya (3, sanayi) sordum geçen gün benm arkada film var zaten baştan yapıcam dedim adam resistans bozulur dedi bana 8-[
-
çok diil aslında..
çin filmleri memlekete girdi gireli 50 ytl ye bile film çekenler var..bu biraz kafa karıştırıcı tabi, çin filmini amerikan filmi diye satıyorlar, buna dikkat etmek lazım..
-
bi de ben 1001 otoya (3, sanayi) sordum geçen gün benm arkada film var zaten baştan yapıcam dedim adam resistans bozulur dedi bana 8-[
sen ona peki deseysin sadece ayrılsaydın direk ordan...
-
yaw gelin bornova ya, erdinç usta bi film çekiyo 120 ytl ye,,, işçilik 10 numara... çizilmez film istenen renk tonunda , süper yapıyo...
başka biyere gitmeye gerek yok...
-
iyi de vizeye gidince ne yapıyorsunuz, filimleri söktürüyormusunuz
-
120 ye Filimmi 8-[ Hemen Bornavaya geliyorum
-
Yaptırcaksanız ziebarttan başkasına gitmeyin derim.....
-
Yaptırcaksanız ziebarttan başkasına gitmeyin derim.....
+5500 kesinliklle solma yada siyahlıgını yitirme diye bir olay yokk..
-
ok para varsa tabi ki ziebart a gidebilirim, hatta ondan daha pahalıya daha kalite bi şekilde yapan biyer varsa oraya da gidebilirim ama dediğim gibi 300-400 hatta nerdeyse 500 ytl sadece filme ayırabileceksem ;) yani koşullara maddiyata ve mantığa bağlı... ama yok ben o kadar paralar ayıramam bana daha uygun ve gayette güzel işçilik ve kaliteli film olucak diyenler içinde (ben gibi :) ) o tarz yerler arasında kesinlikle bu dediğim yeri öneriyorum... yani sadece bi tavsiye...
-
tabi canım vize ye gidince söktürcen ama öyle bi vize de bi tanıdık varsa gerek yok
-
yaa bu vise de neden karışıolar ki filmlere vala anlamıyorum hee..
filmin zarardan çok faydası var yaptırınca bi de ceza yiyos daa yeni yedim alsancakta tazecikkk.... ](*,) ](*,)
-
izmirde 40 YTL bütün camlar
-
birde kendinizin uygulayabileceği sökülür-takılır filimler var tanesi 5 ytl marketlerde
-
yaw gelin bornova ya, erdinç usta bi film çekiyo 120 ytl ye,,, işçilik 10 numara... çizilmez film istenen renk tonunda , süper yapıyo...
başka biyere gitmeye gerek yok...
nerdeymiş bu usta ben bornovaya çok suk giderim ....bilelim yerini lazım olur
Bornova da stadyum altındaki otobüs şirketlerinin yazıhanelerinin önünden atatürk mahallesi yönüne doğru gidiyosun, yol sağa ve sola ayrılıyo, sola dönünce 30 m filan sonra sola lastikçinin yanında... oto 7001 di sanırım dükkanının adı...