TeamHondaTurkey.Com
HONDA => Problemler ve Çözümleri => Konuyu başlatan: serkan ss - Mart 10, 2011, 07:15:19 ÖS
-
arka bagaj kapağı sol taraf farın olduğu bölge kaportayla gövde arasında sağ tarafa göre boşluk var dikkatli bakılırsa belli oluyor diğer aynı hondalara baktım kiminde var kiminde yok ayarı yapılırmı arkadaşlar.
-
bu resim daha net arkadaşlar
-
kaportacı kapağın ayarını verir kardeşim bi sorun yok.bu şekilde bağaja su da alabilir haberin olsun. zor bi sorun değil :)
-
kaportacı kapağın ayarını verir kardeşim bi sorun yok.bu şekilde bağaja su da alabilir haberin olsun. zor bi sorun değil :)
insan yüzüne bakınca sürekli belli bi zaman sonra kusur bulurmuş benimkide o misal dikkatlice bakınca bazı ayrıntılar çıkıyor saol dostum
-
insan yüzüne bakınca sürekli belli bi zaman sonra kusur bulurmuş benimkide o misal dikkatlice bakınca bazı ayrıntılar çıkıyor saol dostum
benim 2000 ies benim bağaj kapağıda seninki gibi(benimki sağ taraf)sağlam bi kaportacı bulsam yaptıracam ama bulunduğum yerde olmadığı için memlekete gidince yaptırcam artık :)
-
Tamponda da olabilir,bagaj kapağında da.. Bagaj kapağındaysa (çamurluk arasında da fark olması gerekir) bagaj kapağı açıkken sağdan sertçe sola doğru güç uygula sorun çözülecektir.. Eğer tampondaysa,tamponu sağa doğru alabilirsin..
-
kardeşim yakın zamanda arka tamponu söktürdünmü veya esnetme yada kastırma gibi bir durum oldumu. o ayarsılızlık tampondan dolayı büyük ihtimal. tamponun kaymış olabilir.
-
Far deyince far arıyorum bende :) stop deseydiniz ya,kaportacı halleder üstad,benim tampon salmıştı kendini,çok rahat hallettik.
-
bagaj kapağını tutan civatalar var içeride onlar gevşetilip ayarlanacak 5 dakikalık bi iş kafa yoracak bişey yok.. kendiniz bile yapabilirsiniz
-
Tamponda da olabilir,bagaj kapağında da.. Bagaj kapağındaysa (çamurluk arasında da fark olması gerekir) bagaj kapağı açıkken sağdan sertçe sola doğru güç uygula sorun çözülecektir.. Eğer tampondaysa,tamponu sağa doğru alabilirsin..
açık olan tarafın tamponun altında lpg dolum yeri var pompacı gaz hortumunu takarken tampondan destek alıyor acaba ondan olabilirmi arkadaşlar, çamurluktaki iki tarafta açıklıklar aynı fark yok dediğiniz gibi tampondan ayarlanacak sanırım saolun arkadaşlar
-
açık olan tarafın tamponun altında lpg dolum yeri var pompacı gaz hortumunu takarken tampondan destek alıyor acaba ondan olabilirmi arkadaşlar, çamurluktaki iki tarafta açıklıklar aynı fark yok dediğiniz gibi tampondan ayarlanacak sanırım saolun arkadaşlar
hadi hayırlısı kardeşim
-
Aynı sorun tanıdıgın basına geldi onunki sert kapatmadan olmuş.kaportacı içerden bagaj kapagının vidalarıyla oynayarak düzeltti