TeamHondaTurkey.Com
HONDA => Problemler ve Çözümleri => Konuyu başlatan: 06 BAR10 - Aralık 28, 2010, 07:47:00 ÖÖ
-
Merhaba arkadaşlar bende 2008 civic premıum yüksek hızlarda 160-200 gibi hızlarda frene bastığımda 3-5 sn sonra sankı hava akımıdan dolayı bir ses geliyor bayağı yükseliyor yavaşladıktan sonrada 30 sn içinde tekrar frene basınca daha kısık sesle yine ses yapıyor ama 100-120 gibi hızlarda kesinlikle ses vesayre yok sizce normal mi????
-
dostum merhaba aracının otomakit veya düz vites olup olmadığını bilmiyorum ama eğer frenine boş viteste çok basarsan veya viteste sık aralıklarla frene basıp balataları aşırı ısındırırsan o ses geliyor balataların fren diskine sürttüğünde çıkan ses bu olabilir. genelde yüksek hızlardaki hava sesi gibi bises verir. fren balatalarını kontrol ettir derim...çünkü benimde başıma geldi... kalitesiz balata dediler ve üstelik balatalarda bitmeye yakın olunca böyle oluyormuş. hatta ve hatta böyle kullanmaya devam edersem diskleride çizebileceğini söylemişlerdi... bence frenlerini göstersen iyi olur... iyi forumlar...
-
uğultu gibi ses yapıyor.. yüksek hızlarda uzun süreli frene basınca benimkinde de geliyor. ısınmadan dolayıdır.
-
disklerden olabılır
-
bugün aynı sesi bende hissettim sanki demir sürter gibi ses geliyo...
-
en kısa zamanda servise götüreceğim. Dün bir arkadaşımın arabasında denedik aynısı oldu ısınmadan dolayı oluyomuş galiba teşekkürler arkadaşlar.
-
en kısa zamanda servise götüreceğim. Dün bir arkadaşımın arabasında denedik aynısı oldu ısınmadan dolayı oluyomuş galiba teşekkürler arkadaşlar.
servise götür hiç bir şey demezler eski kasa crv balatası taktır sorun gider.
-
Hocam normal gibi geldi dediğin bana çünkü bana bunun normal olduğunu söylediler..Tabi aynı olayımı yaşadık bilmiyorum yüksek hızlarda yokuş aşşağı olursa genelde abs kolay giriyor devreye ve takır takır diye hafiften abs sesi duyuyorsun bu normal,benim diğer araçlarımda da bu böyle direk takır takır vurmaya başlıyor,eğer öyle ise korkmayın.