TeamHondaTurkey.Com
HONDA => Problemler ve Çözümleri => Konuyu başlatan: samet41 - Aralık 18, 2010, 08:05:28 ÖÖ
-
Bende 99 model 1.4 i.s honda civic var. araba ilk çalışmada normal çalışıyor. hareket ettikten 5 -10 dk sonra stop ediyor. 15 dk bekleyince çalışıyor. stop ettikten snra marşa basınca araba çalışıyor ama gaza basınca gaz yemiyo gibi oluyor. Tekrar stop ediyor. Egzozda patlatma yapıyor çalıştırmak isterken. 15 dk bekledikten sonra çalışıyor.akşama kadar bidaha o arıza olmuyor. Tamirciye götürdük sorunu bulamadılar ama benzin pompası yada benzin rölesinden olabilir dediler ??? sizcede sorun onlardan mı ? bide pompa fiyatları ne kdr ? yan sanayi mi yoksa orjinal mi almak gerekir ?? yardımcı olursanız sevinirim...
-
kontaga anahtarı tak calıştırmadan bir tur cevir elektrik aksamı acılsın arıza ışıgı sönsün. sora geri kapat kontagı aynı seyi birdaha yap sora 3. kez marşa bas calıştır eger calışmazsa benzin pompan kacırıyor demektir. neden bunları yaptırıyorsun dıyeceksın benzın pompası içeriye hava göndermeye yarar depoya elktronik olarak calıştıgı için ac kapa yapıp hava bırıktırmesını kısa sürede saglıyorsun. benzın pompası fiyatı 60 tl onu değiştirmişken benzin ışıgınıda kontrol ettir hazır açılmışken kolay gelsin.
-
eyw.saolasın. dediğini bi denicem bakalım nolcak.
-
Bende 99 model 1.6 ies honda civic var. Tartarini marka LPG'li. Aynı sorunu ben kışın yaşıyorum. Her gün olmuyor. LPG ustası ile motor ustası sürekli paslaşıyorlar. Her ikiside sorun bende değil motor/LPG ustasında diyor. :ağlaa
Yardımcı olursanız sevinirim...
-
Bende 99 model 1.6 ies honda civic var. Tartarini marka LPG'li. Aynı sorunu ben kışın yaşıyorum. Her gün olmuyor. LPG ustası ile motor ustası sürekli paslaşıyorlar. Her ikiside sorun bende değil motor/LPG ustasında diyor. :ağlaa
sadece benzinde dene eger aynı seyi yapıyorsa sıkıntı motorda. eger sadece lpg gecişte yapıyorsa lpg ustasında :)
-
milme sorunu tam olarak anlatırmısınız? benim aracımda ies ve tartarini lpg var