TeamHondaTurkey.Com
HONDA => Problemler ve Çözümleri => Konuyu başlatan: shock - Mayıs 26, 2006, 03:43:17 ÖS
-
90 honda prelude sahibiyim aracımın karter contasında bi sızıntı vardı contayı iki defa degiştirdim conta orjinal olmadıgı için bi süre sonra patlıyo keske hiç degiştirmeseydim orjinali 16 yıl idare edio sahtesi 16 gün idare etse gamyemicem ama idare etmiyo orjinalini bulabilcem bi yer veya getittire bilecek birilerini bilio sanız yazar ](*,)sanız sevinirim
-
zaten orjinal yedek parça diyorsan servisten başka yerden bulamazsın.eğer dediğin gibi orjinali 16 sene dayandıysa kazalı prelude ara çıkmacılardan sağdan soldan belki düşürürsün bi yerlerden.yok o da olmadı dersen al contanı eline gez çıkmacı,yedek parçacı,japoncu ne varsa onu ara olmazsa bile ona çok yakın bi conta bul sonrada işini bilen bi ustaya yaptır derim ben
-
bi başlık olcaktı honda çıkma parçaları satan yerlerın telefonları, bende hatırlamıyorum şimdi arasana forumun içinden bulursun kesın...
-
hurdada falan aradım yok yedek parçacılarda da bulamadım işin aslı yardımlarınız için teşekürler
Ben aramaya devam edim...
-
msn adresin varmı? dertleşelim. yeni bi prelude çü bulmak güzel. ben yanlız kaldım burda
-
ok dertleşelim msn adresim sevginh@hotmail.com
-
sevgin topkapıda yaptırabilirsin ben orada yaptırdım hiç sorun yaşamadım haberin olsun ammada sorun yaşıyosun ha benim arabada tık yok valla
-
topkapıda derken nerde tam olarak conta varmı daha açıklayıcı olursan sevinirim