TeamHondaTurkey.Com
HONDA => Problemler ve Çözümleri => Konuyu başlatan: gökan_hju69 - Mayıs 20, 2006, 12:14:26 ÖÖ
-
arkdaşlar cıtroen saxo marka aracım var sag on jantın oldugu yerden tıs dıye ses gelıyor gaza basınca yuklnenınc eda ses artıyor sag tekerden gelıyor rulmanlarda sorun labılırmı böle birşey yaşayan varmı?
-
arkdaşlar cıtroen saxo marka aracım var sag on jantın oldugu yerden tıs dıye ses gelıyor gaza basınca yuklnenınc eda ses artıyor sag tekerden gelıyor rulmanlarda sorun labılırmı böle birşey yaşayan varmı?
o ses radyatörden yada hortumlardan falan geliyor olmasın..tekerlekteki kısımlarda sorunun olsa mesela aksta falan hissedersin araba çeker bi tarafa..sesi biraz daha tarif etsene..
-
ya jantları takarken rot balans ayarı yaptık aracta hiç çekme yok yalnız rulmanlarda sorun var demişti usta kafama cok takıldı bu ses bend ebı hortumdan şüpelendım ama sonra ses bıraz daha sert duyulmaya başlandı ve sag tekerın oordan gelıyor torpıdo altına kafanı sokunca yanı cok fazla sekılde duyyorsun bu hafta gostereyım barı
-
ya jantları takarken rot balans ayarı yaptık aracta hiç çekme yok yalnız rulmanlarda sorun var demişti usta kafama cok takıldı bu ses bend ebı hortumdan şüpelendım ama sonra ses bıraz daha sert duyulmaya başlandı ve sag tekerın oordan gelıyor torpıdo altına kafanı sokunca yanı cok fazla sekılde duyyorsun bu hafta gostereyım barı
uğultu sesi gibiyse, diskler falanda olabilir..diskli dimi ön frenler?
-
Amorisör kafalarından geliyodur büyük ihtimal, aynı sorun benim araba da da var, zamanım olupta hallettiremedim bi, amortisör kafalarındaki rulman ları tekrar yağlat bakım yaptır ;)
-
alg arkdaşım valla yenı dısk ve fren balatalarını deiştim valeo orjn cıtroen frenı aldım herkes rulmanlar dıyor gokhan arkdaşım evet amartısorkafalarındakı rulmanlar olabılır bıtek sag taraf zaten ben bı baktırayım
-
bencede disklerden gelme olasılıı yüksek..disklerin yeni olması farketmez araya toz taş vs kaptımı yapar.benim şirket arabası clio öle mesela.diskler falan yeni ama senfoni yapıyo araba.hertekerden ayrı ses cazzz cuzzzz die
-
bencede disklerden gelme olasılıı yüksek..disklerin yeni olması farketmez araya toz taş vs kaptımı yapar.benim şirket arabası clio öle mesela.diskler falan yeni ama senfoni yapıyo araba.hertekerden ayrı ses cazzz cuzzzz die
evet kesinlikle doğru bu ama arkadaşın bahsettiği olayda bir ihtimal.
-
evet umutcum(surungen) senınkıde bı ıhtımal ama hep aynı ses yanı tıs dıye cok kişiye soruyorum rulman dıyor ama allahın ıznıyle baktırcam ptesı istanbula gelcem sorun cıkarmasın dımı \:D/ \:D/
-
balatalar dikse sürtüyor gibi bir ihtimalde olabilir , frene basıca sesde bir değişiklik oluyormu acaba ?
-
bencede balata sürtüyor olabili bunu da anlamanın bi yolu var hafif frene dokundugunda kesiyorsa kesin ordandır gökhancım
-
yok abı bu frenle alakalı deıl ya sorun yok surtme gıbı bu nasıl hortum hava kaçırır onun gıbı bişi yav baktırcam ptesı
-
yauw bwnim arabanında sağ ön tekerden ses geliyo "maverick" arkadaşın dediği gibi frene basınca ses gidiyor. bide sola doru dönünce ses belirginleşiyor..
balataylamı alakalı banada rulmanlardandır dedilerdi ama
-
yauw bwnim arabanında sağ ön tekerden ses geliyo "maverick" arkadaşın dediği gibi frene basınca ses gidiyor. bide sola doru dönünce ses belirginleşiyor..
balataylamı alakalı banada rulmanlardandır dedilerdi ama
rulmanda olabilir ama dediğim gibi ses hızlandıkça artıyor,frene dokununcada gidiyorsa disk balataya sürtüyor demektir %90
-
VALLA BAKTIRCAM BUHAFTA
-
Aynen bendeki ses sanırım sağ ön tekerden sürtme sesi geliyor ve gaza basarsan bile artıyor yanı teker dönünce geliyor...
Eğer ses bu sesse Bana balata bitmek üzere oldugundan balata demiri haber vermek adına ses yapıyormuş...
;) Tabiki sendekide aynı sorunmu bilinmez