TeamHondaTurkey.Com
HONDA => Motor, Modifiye & Do it yourself - Teknik bilgiler => Konuyu başlatan: pozanulunay - Ağustos 25, 2010, 03:03:27 ÖS
-
Arkadaşlar sitede biryerde okudum konuyu bulamadım 7200 devire süper demişlerdi ben denedim 9000 bin devir çakıyor yanlız okuduğum yazıdaki arkadaşın arabasında limitör iptali varmıydı yokmuuydu hatırlamıyorum bende ki iptal yorumlarınızı bekliyorum....!
-
Limitör iptali ile devir saatini bile bozabilirsin :)
-
Arkadaşlar sitede biryerde okudum konuyu bulamadım 7200 devire süper demişlerdi ben denedim 9000 bin devir çakıyor yanlız okuduğum yazıdaki arkadaşın arabasında limitör iptali varmıydı yokmuuydu hatırlamıyorum bende ki iptal yorumlarınızı bekliyorum....!
senin aracın civic 1.5 ex mi eğer öyleyse senin aracın karbürötörlü o araçlarda 9000 deviri bile geçebilirsin
ama sen sen ol deneme bu tip eski model araçlarda yağ pompasına güven olmaz yatak sardırı verir hemen
-
anlıyorum yarayışlı bişe olmadığı kesin ama bazen lazım olabilecek bişe acil ihtiyaçlarda kullanmak gerekebiliyor
-
ama arabama bişe olsun istemem
-
fazla cevırme kalırsın ortada:)
-
limitör iptali nasıl oluyor valla helal olsun pistonlar baş göstermiyomu kaputtan ??? :D :D Ama Honda dan beklenir....
-
anlıyorum yarayışlı bişe olmadığı kesin ama bazen lazım olabilecek bişe acil ihtiyaçlarda kullanmak gerekebiliyor
7200 devirden sonrasın da araç güç üretmez boş çevirirsin yani o devirden sonrası araca zarar yarayışlı birşey değildir
-
max. devirden sonrası motora zarar
illaki devir yapayım dersen akla zarar >=ok
-
>%6rol
-
hiç gerek yok oralara çıkmana
bir faydası yok
daha da kötüsü her an kucağına alabilirsin motoru