TeamHondaTurkey.Com
HONDA MODELLERİ => New Civic 07 (FK) => Konuyu başlatan: mustime - Temmuz 13, 2010, 08:26:27 ÖS
-
Bugün konya sonax bayinde 15 tl ye aracımı yıkattım . Tam 45 dakika sürdü. Aracı ilk önce basınçlı suyla kaba kiri alıyor ve diğer aşama el süngeriyle bir güzel yıkıyor. Ben hayatımda böyle bir yıkama görmedim. Tavsiye ederim. dışarda normal piyasada 13 lira verceğime 15 tl ye super bir yıkama.
-
bende geçenlerde ist haznedardaki yerine gittim baya güzel yıkadılar 15 tlye bundan sonra hep oraya giderim diğer yerlerdede aynı fiyat kerkese tavsiye ederim
-
Birde Meguiarsın yıkamasını deneyin derim ben size istanbulda lan arkadşlar bahçelievlerdeki denesin bi:D
-
Birde Meguiarsın yıkamasını deneyin derim ben size istanbulda lan arkadşlar bahçelievlerdeki denesin bi:D
nerde yeri meguiarsın???
-
@Saro bende 'Meguiars'in yıkama şampuanını almayı düşünüyorum. Fiyatlardan haberin var mı ve nerelerden temin ederiz :)
-
@Saro bende 'Meguiars'in yıkama şampuanını almayı düşünüyorum. Fiyatlardan haberin var mı ve nerelerden temin ederiz :)
http://www.hepsiburada.com/liste/department.aspx?sp=brand%3dmeguiars&categoryid=26001
-
Sonaxın sitesinden :
(http://a.imageshack.us/img685/8000/adszuqm.jpg)
-
Sonaxın sitesinden :
(http://a.imageshack.us/img685/8000/adszuqm.jpg)
geçen hafta gittim daha cilalı 20 normal 15 dediler normal yıkattım o bile güzeldi cilalıyı denemedim
-
Dışarda 12 tl vermekten daha mantıklı sonaxta yıkatmak.ancak izmirde yıkama işini süper yapan yerlerde var.bi ara bende izmir sonaxı deneyeyim
-
Sonaxin adi var ama malesef her sonaxta ayni ozverili calismayi goremiorsunuz..
Bostanci sonaxta zorda kalmadkca yiktmiorum mesela, bastan sagma is yptiklrini dsnyrum , bu sahsi fikrim tbki..
Ama yolunuz duserse sabiha gokcen sonaxi kesnlkle tvsye edeblirim, ordan cok memnun kaldim..
-
Olay sonaxtan ziyade işyerinde bitiyor ismi ne olursa olsun..
Ankara yenimahalle sonaxi zerre tavsiye etmem misal.
-
Sonax demişken bende taşıt vergisini garanti internet şubesinden ödedim.. ve Sonax boya koruma bakımı 250 yerine 125 e yaptırma hakkı kazandım ayrıca birde pas pas hediyesi varmış.. bilmeyenleri bilgilendirmiş olayım arkadaşlar :) bu ayın sonuna kadar internet şubesinden ödeyin vergiyi sonra 1 eylüle kadar dekontla birlikte istediğiniz zaman boya koruma yaptırabilirsiniz Sonax noktalarından.. sevgiler..
-
nerde yeri meguiarsın???
Gold Bilgisayar Var E5 Üzerinde İncirlide Onun Hemen Arkası Bodrum KAt Gibi Biryer Hafif Rampa İmişi Harika Yıkıyolar
-
MEguiars Ürünleri Var Bizde Burak
-
Sonax Ziebart Sadece MArka Yapmış Firmalar MEguiars Pazara Geç Girdi Aslında En Eski firmalardan Ama Ziebart veya sonaxın uygulama Yaptığı Arabanın Üstüne MEguiarsı Yapınca Aradaki Farkı Anlıyosun
-
arkadaşlar sonax yerine meguiarsta aracınızı yıkatmanızı tavsiye ederim hem kullandıkları ürünler daha kaliteli hem gerçekten verdiğiniz paranın hakkını veriyorlar...
-
Sonax demişken bende taşıt vergisini garanti internet şubesinden ödedim.. ve Sonax boya koruma bakımı 250 yerine 125 e yaptırma hakkı kazandım ayrıca birde pas pas hediyesi varmış.. bilmeyenleri bilgilendirmiş olayım arkadaşlar :) bu ayın sonuna kadar internet şubesinden ödeyin vergiyi sonra 1 eylüle kadar dekontla birlikte istediğiniz zaman boya koruma yaptırabilirsiniz Sonax noktalarından.. sevgiler..
Dostum arabam 2006 model ls en son boya koruma ne zaman yapıldı bilmiyorum 1 senedir bende Garantiden ödeyip Sonax a gitsem bu boya koruma 125 tl ya ne gibi yararı olur boya koruma yapınca aynı zamanda cila atılıyormu parlıyormu araç daha önce hiç yaptırmadım boya koruma ( genelde sıfır araçlara yapılıyor diye biliyorum) 2006 model arabaya gerek varmıdır boya koruma beyler?
-
boya korumada tek adres meguiars boya koruma içersinde cila mevcuttr
-
istanbul kızıltoprak'ta turtle wax var tam karakolun karşısında. son derece memnunum aracı aldığımdan beri orada yıkatıyorum.
önce tazikli su kiri temizliyor...
köpük püskürtüyor...
süngerle köpüklü temizliyor...
tazikli su ile duruluyor...
kompresör hava ile kapı kolları, kapı aralıkları ve su kalabilecek yerlerdeki damlalarıda alıyor...
süper çalışıyorlar...
iç-dış 15tl yıkama + 5tl yıkama yapana = 20tl mükemmel temizlik.
-
işçilik iyi olduktan sonra sonax yada meguiras ikiside kaliteli markalar.
-
Madem laf acildi, bana ankarada meguiras ariyorum boya koruma yaptırmak icin.. Şişirmeden hakkıyla yapan biyer..
ankaradayim.
-
valla 10 senedır aynı yıkamacıma gıdıyorum acaıpte memnunum :D
hatta bugunde yıkattım bede hızlı cıla almıstım saolsunlar bıde 10 dakkada spreylı cıla attılar suan yanıyo araba cıdden baya farkettırdı gercı araba beyaz ama yınede ıı durdu :)
ıstanbul dısındaysam kendım yıkarım ıstanbuldaysam kendı adamıma gıderım :)
üst sokagımda sonax var hemıde kocaman daha kapısından ıcerı gırmedım :)
-
3 gece önce aracı park ettiğim yerde çam ağacı olduğunu fark etmedim...
aracın üzerine büyük damlacıklar, küçük damlacıklar ve neredeyse görünmeyecek kadar minik damlacıklar ile ölü böcekler düşmüş...
aklıma ilk önce aseton ile temizlemek geldi ama boyaya zarar verir diye büyük damlacıklar haricinde müdahale etmedim...
rastgele bir yıkamacıya verdim... sonucu pek beğenmedim...
yıkamayla geçmeyecek sanırım...
pasta cila mı lazım bana yoksa boya koruma operasyonunda çözüm üretebilirler mi?
-
benım arabada ceviz ağazının altında duruyordu bir kaç günde binlerce nokta halinde reçine gibi bişi samlamış, yıkamayla çıkaramadım, dun sonaxın kampanyasından yararlanmıştım, mavi sabun gibi bişi ile tum hepsını kolayca çıkardılar boya koruma yapmasan bile sadece temizlerler herhalde onlarla bir görüşün ziebart veya meguirasda olabilir
-
teşekkürler...
haftaiçi izmit bölgesinde bir iş durumum var...
istanbul'a geri dönmeyi bekleyemem sanırım...
oraları bir karıştırayım bakalım ne bulabilicem :)
-
istanbul kızıltoprak'ta turtle wax var tam karakolun karşısında. son derece memnunum aracı aldığımdan beri orada yıkatıyorum.
önce tazikli su kiri temizliyor...
köpük püskürtüyor...
süngerle köpüklü temizliyor...
tazikli su ile duruluyor...
kompresör hava ile kapı kolları, kapı aralıkları ve su kalabilecek yerlerdeki damlalarıda alıyor...
süper çalışıyorlar...
iç-dış 15tl yıkama + 5tl yıkama yapana = 20tl mükemmel temizlik.
dedgınız yere gıtmeyı dusunuodum bayaadır.. bu yorumunu ıyı oldu benım ıcın.. musaıt oldgum bı vakıt denıcem orayı..
-
İzmittede 15 liradan yıkıyor orası