TeamHondaTurkey.Com
HONDA MODELLERİ => Civic '88-'06 => Konuyu başlatan: judassS2K - Haziran 25, 2010, 05:18:14 ÖS
-
herkese merhaba antalyadan yaziyorum sizlere... bi konu hakkinda gercekten bazi bilgilere ihtiyacim var.. bulgaristan gocmeni oldugum icin honda civicigimi oradan getirdim 1.4i olan civic`im yani benim bildigim olan 1.4 beni ve burada olan arkadaslarimi gercekten sasirtiyor.. sole bi aciklama yapiyim sizlere aracimi buraya getirdigime aem dry flow filtre kiti taktim.. aracimda remus eksoz vardi onuda arastirdim orjinal honda civic eksozuymus..ek9, eg6 kasalara daha uygunmus hatta 1.4 te istedigim sesi alamiyodum. yeni kit gelecegi icinde soktum..suan satiyorum... fakat konu su motor numaram d14a3 olan aracimla integra 1.8 140 ps olan araci tokatlayabiliyorum 1.4is leri saten hic konusmicam onlarla resmen dalga geciyorum..1.6 ies sedan otomatik vitesle kalktigimda 3 4 boy fark oluyo arada manuel ile kalktigimda 1. viteste kafa kafa gibi oluyo ama 2 ye cektigimde yine firliyorum one.. 400 metrede onuda alabiliyorum.. filtre kiti olan bi pug guiksilveri 2 ye cektigimde 1 arac 2 arac boyu uzayip gidebiliyorum.. lutfen bana yardimci olun arkadaslar benim bu aracimda ne olabilir araci aldigimda almanya plakalari vardi arac belli almanyadan gelmisti.. ve sunuda ilave ediyim 96 model aracim fakat direksiyonum vti direksiyonu :S <783^2
-
eğerki araç resimde ki araçsa yazılım ve sıkıştırma farkı olabilir ama dedğin gibi tokatladığın araçlara bakılırsa enteresan birşeyler var araçta çeşitli motor resimlerini çekip gönderirsen sana daha iyi yardımcı olabilirim
-
eğerki araç resimde ki araçsa yazılım ve sıkıştırma farkı olabilir ama dedğin gibi tokatladığın araçlara bakılırsa enteresan birşeyler var araçta çeşitli motor resimlerini çekip gönderirsen sana daha iyi yardımcı olabilirim
[/quote
tesekkur ederim abicim.. konuma ilgi gosterdigin icin.. ben resim koymasina koyucamda yapamiyorum desem yalan olur yardimci olursan hemen ekliyim bi kac resim...
-
[/quote
tesekkur ederim abicim.. konuma ilgi gosterdigin icin.. ben resim koymasina koyucamda yapamiyorum desem yalan olur yardimci olursan hemen ekliyim bi kac resim...
yanlız ekleyeceğin resimler tr deki 1.4lerden farklı yönleri olan resimler olsun çünkü araştırmalarıma göre sohc vtec olabilir araç
-
Çok enteresan bi durum :D
Ayrıca resim eklemek içinde. www.photobucket.com'dan yükleyebilirsiniz.Fakat önce üye olmalısınız.
Veya http://imageshack.us/ 'dan yükleyebilirsiniz. :)
Kolay qelsin.
-
Çok enteresan bi durum :D
Ayrıca resim eklemek içinde. www.photobucket.com'dan yükleyebilirsiniz.Fakat önce üye olmalısınız.
Veya http://imageshack.us/ 'dan yükleyebilirsiniz. :)
tesekkur ederim simdi hemen yukluyorum filtre takilirken cekilmisti bi kac resim ama yarin falan yenileri fazla detayli bir sekilde cekicem..
Kolay qelsin.
-
resimleri merakla bekliyorum
-
resimler gelmedi hala ama
-
1,4 motora shoc vtec kapak uyuyo senin anlatıgına görede arabayla senden önceki sahipleri ilgilenmiş vti direksyon,egzoz,filitre falan inş sohc vtec dir. :D
(piyango olur vallayi :))
-
arkadaslar buyurun resimleri anca paylasabiliyorum beklettigim icin kusura bakmayin.. belki fazla detayli degildir ama detayli resimleri bugun icinde tekrar cekecegim bunlari filtre takilirken cekilen resimler.. aracin icinide cektim.. aldigimda devir saati 9000 rpm`di.. degisen olmadi..dun araci aciklarken yazmayi unuttgum bi kisim vardi.. aracim 0-100 `u hic nasil kalkilacagini falan fazla bilmedigim halde 9.0 saniyedir.. arkadasin dedigine gore biras daha sikistirsak 8.5 dusurebilirmisiz.. ilk denememiz 9.4 saniyeydi 2. denememiz 9.0 oldu.. sonra biraktik..
(http://img696.imageshack.us/img696/2271/resim2088.jpg)(http://img691.imageshack.us/img691/5770/resim2094.jpg)(http://img339.imageshack.us/img339/1278/resim2098.jpg)(http://img231.imageshack.us/img231/2031/img0114id.jpg)(http://img138.imageshack.us/img138/4432/resim2089.jpg)(http://img256.imageshack.us/img256/6483/img0087ee.jpg)
-
kadranların çok güzelmiş
headers falan ve kat iptali de vardır bu araçta, üst kapakta yapılmıştır o zaman olur, burada 1,4 var senin araba ile aynı üst kapak var sadece uçuyo
-
headers var gibi durmuyor hem headers takınca kapak tekrar yerine oluyor mu
-
ihtimalen demek istedim yani farklı bişeyleri var elbet, yoksa bu kadar hızlı olamazdı.
-
maalesef hidir`im yok.. ama dusunuyorum.. fakat aklima takilan iste bu aracta ne var neden bole.. ve sunu ilave ediyim araca ne takilirsa hemen algiliyo filteyi taktirdigimda inanilmaz sonuc verdi... ses falan mukemmel hatta duyan vti mi bu arac diyo yabanci plaka olunca dikkat cekiyo acikcasi.. gelelim kat iptaline bulgaristanda yaptirmis oldugum fakat sacma sapan bi sistem mevcut altta katim iptal ama bulgaristandaki usta yerine boru bulamadigi icin bos kati yerine taktirdim.. fakat bu islemler yapilirken dikkatimi ceken olay hidirdan kata gelen boru kalin 51mm sanirim.. ve kattan sonra inceliyo.. iste oyuzden suan yeniden bi sistem yaptirmak istiyorum vti duz boru aramaktayim.. otto spec dusunuyorum son susturucu olarak...
-
yok yok saten sonradan takilma header`s varsa eger kapak olmuyo headers bosta kaliyo gozukuyo yani...
-
yok yok saten sonradan takilma header`s varsa eger kapak olmuyo headers bosta kaliyo gozukuyo yani...
takılmadığını biliyorum zaten :) ben headers var denince bu soruyu yönelttim
-
Degişik bi vaka ama iyi bi durum :D Kazasız belasız...
-
tesekkurrleer abi ama sakaa bi yana 1.4 ama gercekten zapdedemiyoruuuum... :)
-
tesekkurrleer abi ama sakaa bi yana 1.4 ama gercekten zapdedemiyoruuuum... :)
Ne güzel iste !
Derdin bu olsun :)
Tuketim nasıl ?
-
tuketimden gayet memnunum.. yani gazlamadigim sure icinde bir depo ile 860 km yol gecebiliyorum.. sikintisiz... :artis >=ok
-
tuketimden gayet memnunum.. yani gazlamadigim sure icinde bir depo ile 860 km yol gecebiliyorum.. sikintisiz... :artis >=ok
dostum senin durumun hepimizin başına olsun bu bir mucize gibi sır kapısı gibi bişey valla.
-
Araçtaki uygulamayı tam olarak çözdükten sonra bizimle de paylasabilir mısın
-
bendede 1.4 is sedan var motor gorunumu aynı 2. vıtesten sonra 6000-7000 arasında vıtes degıstırıyorum araba sahlanıp gıdıyor. 6000 devırde cok hos bır sesı var. senın arabanın motor gorunumuyle aynı bırtek dıreksıyonum degısık benım. merak ettıgım su bızım 1.4'ler benzın deposu kac lt alıyor. ben 100 tl'ye 420-450 km arası yol yapıyorum lpg yok arabamda.
-
Buldum!! Sizin arabalar muhtemelen okunup üflenmiş :D Baska acıklama yapamıyoruz konuya :P
-
Buldum!! Sizin arabalar muhtemelen okunup üflenmiş :D Baska acıklama yapamıyoruz konuya :P
yani hacı data mı yüklenmiş demek istedin.
-
yani hacı data mı yüklenmiş demek istedin.
Hacı data :D Hondata gibi olmus :D
-
dostum senin durumun hepimizin başına olsun bu bir mucize gibi sır kapısı gibi bişey valla.
abicim gercekten saka gibi geliyo kulaga ama bu konuda ciddiyim.. hatta ve hatta bulgaristan depoyu fullediyimde babam kullaniyodu araci baba da tam devrinde kullanir depoyu fulledigimizde bana dediki olum 720 km yol gecmemiz lazim dedi bulgaristanda koyde yasadigimiz icin araci calistirdigimda kendini sondurmeye basladi ve 2 seferde problem olmuyodu.. 5 10 km sonra yeniden benzin aldim.. demek istedigim su ki arac kendini sondurmeye basladiginda tekleme yapmaya basladiginda arac km`si 834 kmyi gosteriyodu... ve tr de denedim ayni olayi arac tamamen sonene kadar denedim.. ve tam 860 kmde benzin bitti... full depo.. kursunsuz 97 full depo 187.5 TL.
-
dostum durumun diyorum ya hepimizin başına, şaka falan değil cidden ilginç bişey, senin adına sevindim.
-
Araçtaki uygulamayı tam olarak çözdükten sonra bizimle de paylasabilir mısın
tabiki paylasirimm ama istee yeterki cozelim ne var bu aracta??? :S
-
dostum durumun diyorum ya hepimizin başına, şaka falan değil cidden ilginç bişey, senin adına sevindim.
amiin abi amiin :) tesekkur ederim abi dusunmen yeter.. gercekten kendi aracim ama hala neye bindigimi bilmiyorum desem yeridir abi oyuzden burdayim.. herkes 1 kelime dahi yazsa raziyim valla cunki gercekten ihtiyacim var..
-
mümkün deil.. olamazz diil 860 430 km bile zor gider motor'un bu haliyle ve performanssız kullanılsa bile.. Km göstergesi bozuktur :D
-
mümkün deil.. olamazz diil 860 430 km bile zor gider motor'un bu haliyle ve performanssız kullanılsa bile.. Km göstergesi bozuktur :D
ruhsatimi koyarim ortaya... ;)
-
Ben hala şaşknlık içindeyim :) Bence komple motor indirin herşeyine bakın :D Ne var,ne yok herşey meydana çıkar zaman. :D
Belkide farklı bir yazılım vs vardır.Ama yine yaktıqı yakıtı ben pek anlamamda yorumlara göre çok az yakıyor gazlanmadıqı durumlarda ve onca iyi araçlara vs kafa tutmak,qeçmekde cabası.Var bunda bir işte,hadi hayırlısı olsun :D
Belkide bu araç fabrika hatası değilde,fabrika harikasıdır :D Bence bi baktırın bu araca,bi ustaya gösterin ne var ne yok bi baksınlar bence :D Ben olsam şahsen baktırırdım.Çok merak ettim açıkçası :D
-
Ben hala şaşknlık içindeyim :) Bence komple motor indirin herşeyine bakın :D Ne var,ne yok herşey meydana çıkar zaman. :D
Belkide farklı bir yazılım vs vardır.Ama yine yaktıqı yakıtı ben pek anlamamda yorumlara göre çok az yakıyor gazlanmadıqı durumlarda ve onca iyi araçlara vs kafa tutmak,qeçmekde cabası.Var bunda bir işte,hadi hayırlısı olsun :D
Belkide bu araç fabrika hatası değilde,fabrika harikasıdır :D Bence bi baktırın bu araca,bi ustaya gösterin ne var ne yok bi baksınlar bence :D Ben olsam şahsen baktırırdım.Çok merak ettim açıkçası :D
olay ortaya çıksın da aynı uygulamayı kendi araclarimiza da adapte edelim. :)
bu isin sevabı cok
-
zamanim olsa hic oynamicam direk saglam bi ustaya goturup heryerini gostericem ama turizmle ugrasiyorum sabah is aksam ev :S ki okadar meragim olmasina ragmen okadar aracima asik olmama ragmen! .. burda olmaminda sebebi bu araci bi cok kisi burda yemis bitirmis belki biras da olsa beni aydinlatirlar diye dusundm..
-
ilginç değerini bir arabanın
-
ilginç değerini bir arabanın
VALLA hi abi samimi soluyorum dunya bi yana aracim bi yana ona duydugum aski harbi baska hic bisiye duymuyorum kafami yastiga koydugumda harbi harbi 2 saat kfadan onu dusunuyorum ne yapsam nasil olur sunu yapsam nasil durur bunu koysam olur mu?? neler neler.. ;)
-
şundan emin ol ki
bu sitede üye olan çoğu arkadaşımız uyurken arabalırını düşünerek uyuyordur, birisi de ben, acaba ne gibi değişiklik yapsam da daha güzel olsa diye.
-
şundan emin ol ki
bu sitede üye olan çoğu arkadaşımız uyurken arabalırını düşünerek uyuyordur, birisi de ben, acaba ne gibi değişiklik yapsam da daha güzel olsa diye.
iste bu yaa gercekten abicim yorumun okurken tuylerimi diken diken etmeye yetti... valla cok iyi demissin.. ve dedigin gibi biride ben olarak.. aynen katiliyorum sana.. ama iste bide benim aracim gibi bi aracin olsa hiic uyuyamiyosun arkadas acaba bu aracta ne var ne diye :D :D :D artik dusunuyorum pug gti larimi kovalasam naapsam ;)
-
pug ları kovalayıp vakit harcama aracını sür ve keyif al.
geçenlerde birisi araba benim gözümde sadece binek bir eşyadır dedi.
ben de adama kızdığımı çok belli etmedim ama şu sözler döküldü ağzımdan.
binek diye baktığın bu araç belki metalden yapılı cansız bir varlık gibi görünüyor olabilir, fakat benim gözümde ruhu ve karakteri olan, benimle birlikte heycanlanıp, sakinleşen, sevinen, üzülen, tansiyonu benimle birlikte yükselen, seven, aşık olan yada üzülen ruhumun diğer katılımıdır, aynı ruhu paylaştığımızı söyledim sana evet yanlış duymadın, aynı ruhu paylaştığımızı nereden biliyorum diye sorma, söyleyeyim : çünki ikimizde hız yapmayı seviyoruz, dedim, adamın rengi morla lacivivert kırmızı gidip geliyo hiç bir şey söylemeden yanımdan gitti, eminim çatlak olduğumu düşünmüştür, ben de hemen o adamın düşüncelerine cevaben yazıyorum: eşşek hoşaftan ne anlar... ;D
-
beyler hemen ateşlenmeyin aracı depo hacmi kaç bir onu öğrenin 2. olarakta niye şaşırıyorsunuz ki brn 60 tl ye 440 km yapıyorum bu da ful depom 150 tl ye doluyor yani bu da 900 km ediyor kendi araçlarınızı hiç 90 km sabitle hiç basmadan kullanmayı denediniz mi ben denedim ankaradan buraya yani istanbula hiç gaza dokunmadan 440 km yolu 60 tl ye geldim ama kaç saatte 5.5 saatte geldim anlıcanız böyle işte
-
devirli kullanıyorum diyor ama olay o. yani 2bin devirde sabit hızda kullansa az yakar belki ama devirli kullanımda o km biraz fazla değil mi ? standart 1.4is deposu için söylüyorum.
-
187 lıraya doldugunu yazmıs buda gayet normal. deposu bıraz buyuk sanırım. bende ıstanbul ayvalık arasını yarım depoyla gıdıyordum hatta yarım cızgısının hafıf ustunde kalıyordu 430 km yol.
-
valla bu konu uzar gider bu iş böyle olmaz herkes bir şey der
-
en sağlamı arabanın test edilmesi dynoya çıksın bir de deposu ölçülsün
-
en sağlamı arabanın test edilmesi dynoya çıksın bir de deposu ölçülsün
istiyorum abi dyno ya cikarmak istiyorum ama burdada saniyede dynoyu tutan gencler apaciler gecen bi vti cikarmislar 135 ps demisler oyuzden korkuyorum abi :S cikarmaya bu arada sunuda soliyim benim arac 1.4 is degil 1.4 i 75 ps..
-
beyler hemen ateşlenmeyin aracı depo hacmi kaç bir onu öğrenin 2. olarakta niye şaşırıyorsunuz ki brn 60 tl ye 440 km yapıyorum bu da ful depom 150 tl ye doluyor yani bu da 900 km ediyor kendi araçlarınızı hiç 90 km sabitle hiç basmadan kullanmayı denediniz mi ben denedim ankaradan buraya yani istanbula hiç gaza dokunmadan 440 km yolu 60 tl ye geldim ama kaç saatte 5.5 saatte geldim anlıcanız böyle işte
abi senin yorumlarini bekliyorum acikcasi ama sende birsey solemedin bi arac hakkinda.. sanirim ben bolee binmeye devam edicem..veyada artik herseyini tamamen gosterene kadar..
-
pug ları kovalayıp vakit harcama aracını sür ve keyif al.
geçenlerde birisi araba benim gözümde sadece binek bir eşyadır dedi.
ben de adama kızdığımı çok belli etmedim ama şu sözler döküldü ağzımdan.
binek diye baktığın bu araç belki metalden yapılı cansız bir varlık gibi görünüyor olabilir, fakat benim gözümde ruhu ve karakteri olan, benimle birlikte heycanlanıp, sakinleşen, sevinen, üzülen, tansiyonu benimle birlikte yükselen, seven, aşık olan yada üzülen ruhumun diğer katılımıdır, aynı ruhu paylaştığımızı söyledim sana evet yanlış duymadın, aynı ruhu paylaştığımızı nereden biliyorum diye sorma, söyleyeyim : çünki ikimizde hız yapmayı seviyoruz, dedim, adamın rengi morla lacivivert kırmızı gidip geliyo hiç bir şey söylemeden yanımdan gitti, eminim çatlak olduğumu düşünmüştür, ben de hemen o adamın düşüncelerine cevaben yazıyorum: eşşek hoşaftan ne anlar... ;D
abi gercekten cok guzel demissin agzina saglik... ;)
-
TARANTINO abiii nerdesin abi bsiiyler solee valla sana guveniyorum bu motor konusunda :ağlaa
-
bagajdaki 2.motoru göstermedin tabi uçuyor diyorsun :) şaka bir yana 1.4 ler iyi uzayan araçlar. ciğeri sağlam olduktan sonra çoğu 1.4 ve 1.6 araçları geçersin.
-
bagajdaki 2.motoru göstermedin tabi uçuyor diyorsun :) şaka bir yana 1.4 ler iyi uzayan araçlar. ciğeri sağlam olduktan sonra çoğu 1.4 ve 1.6 araçları geçersin.
buna 1.8 140 ps integrada dahilmi abi veyada hundai coupe 2.0 155 ps :S
-
Bu gün 1 nisan mı biri bizi işletiyo mu ??
-
walla arabanın motorunda resimlere bakınca bişey yok gibi duruyor sadece aem hava filitresi var onunda 50hp vereceği yok ya :) ayrıca araba 90ps bile değil 75ps ilginç doğrusu
-
Bnde 1.4 is var tamam yürüyoruzda bir yere kadar en iyi sen bi gti ile kapış anlaşılır gti geçersen o zaman gel yanımıza :D
-
Bnde 1.4 is var tamam yürüyoruzda bir yere kadar en iyi sen bi gti ile kapış anlaşılır gti geçersen o zaman gel yanımıza :D
inan abi hiic problem degil.. abi ben HONDACIYIM.. yenilecegimi bilsem bilee her turlu yururum evet aracim 1.4 hemde 75 ps.. sukur bu gune kadar 75`lik kertenkeLem yuzumu kara cikarmadi... bakmissin pugdada yuzumu kara cikarmaz..yanlis anlama abi kimse buraya girgirina veya birileryle dalga gecmek icin gelmiyo bende bu yuzden burdayim yardima ihtiyacim oldugu ici burdayim..
-
nasıl oluyor 75ps. bendekı 90 ps anlayamadım bu işi. :) bende uzuyorum bızım ufaklıkla ama bır yere kadar :) gusel uzyor bızım 1.4 ler ama sonra nefesı yetmıyor. :)
-
motor numarana d13a3 demıssın benımde d14a4 bu ne anlama gelıyor.? acıklayabılecek varmı farkı ne sadece numaramı yoksa ozellık farkı varmı?
-
d14a3 1.4i oluyo 75ps d14a4 1.4is 90 ps oluyo beni bildigim kadariylaa yinede yanlis bilgi vermek istemem..
-
TARANTINO abiii nerdesin abi bsiiyler solee valla sana guveniyorum bu motor konusunda :ağlaa
*TARANTİNO BEEEY* bu bana birşey çağrıştırdı sanki :)
-
*TARANTİNO BEEEY* bu bana birşey çağrıştırdı sanki :)
çağrıştırdı derken
-
anadolu yakasında bu carfour çıkışında gittiğimiz alanda düğün oluyordu hatırlarsınız . Ordaki bayan yetkili kim diye sorunca tarantino demişlerdi. Kadında tarantino bey diye seni arıyordu :) Gerçek adını tarantino sandı kadın yazık.
-
anadolu yakasında bu carfour çıkışında gittiğimiz alanda düğün oluyordu hatırlarsınız . Ordaki bayan yetkili kim diye sorunca tarantino demişlerdi. Kadında tarantino bey diye seni arıyordu :) Gerçek adını tarantino sandı kadın yazık.
hahhahhahha ahhahaha
-
zuaahhahahah mehmet :D
-
yiğit namı ile anılırmış be kardeş ;D
-
Vallahi konu cok ilgimi cekti bastan sona kadar okudum. Ve bunu tek bir acıklaması var Sanırım Kıyamet gelior artık :D :D
-
en güzeli dyno ya çıkmak kardeşim
-
en güzeli dyno ya çıkmak kardeşim
EVET ABI son care dyno ya cikarmak veyada tamamen indirticem motoru baktiricam.. nasil seydir anlamadim.. :S makina utanmasa abisi olan vtiyla yurucek ya :)
-
EVET ABI son care dyno ya cikarmak veyada tamamen indirticem motoru baktiricam.. nasil seydir anlamadim.. :S makina utanmasa abisi olan vtiyla yurucek ya :)
[/quote]
Walla kardeşim yanlış biliyorumdur belki fakat bu siteden öğrendiğime göre yazıyım tr ye gelmeyen hondalarda var senin aracın bunlardan olabilir bi konuda görmüştüm trde 2005 kasaların sadece 1.6ları varken yurtdışında bizim 2005 kasaların 2.0 doch vtecleri var bunlardan olabilir fakat doğrumu değilmi bilmiyorum sadece tahmin kazasız beLasız...
-
abi valla dedigiin gibi bulgaristanda cok farkli mkinalar var coguda bole eski kasalar 88 model bi civic cikiyo karsina bakiyosun afedersin biseye benzemiyo ama icinde k20 block var bunun gibi ama demek istedim bakiyorum abi motora yani bisey gozukmuyo yani ne biliyim motorda falan bi degisen olsa ne biliyim kapak falan farkli olur.. valla cozemedim abi saten 1.4 motor bg ye gectigimde bi block soz konusu olucak cunki orda motorlar burda saglam bi s2000`nin egsoz kiti fiyatinda ;)
Walla kardeşim yanlış biliyorumdur belki fakat bu siteden öğrendiğime göre yazıyım tr ye gelmeyen hondalarda var senin aracın bunlardan olabilir bi konuda görmüştüm trde 2005 kasaların sadece 1.6ları varken yurtdışında bizim 2005 kasaların 2.0 doch vtecleri var bunlardan olabilir fakat doğrumu değilmi bilmiyorum sadece tahmin kazasız beLasız...
[/quote]
-
kanka bence senin arabaya sen almadan önce vti çarpmış ruhu içinde kalmış :d yarın gel bi baktıralım kanka sanayide senin makineye ben artık yanına yaklaşamıyorum :d
-
arkadaşlar bu araba da sır kapısı gibi bişey oldu, bi öğrenelim bakalım ne var bu arabanın motorunda, benim tahminim üst kapak var düz boru kat iptali, ama kesinlikle üst kapak farklı.
-
avatadaki araçda benim.konuyu açan yakın arkadaşım olur. bikaç kez kalktık arabalarla gerçekten 2 ye çektiği anda motor boyunu atıyo bana ne yalan söylim :) snra devam etsemde fayda etmiyo. geçen gün açtık kaputları hiç bi farklılık yok kapakta. ama tabi içini bilemeiyoruz enteresan bi araç
-
burada 1.4 ies var arabada sadece üst kapak farklı, uçuyo araba.
-
üst kapak işi degıl benım 1.4 is ile aynı kapak bızımkıde kafa atıyor ama o kadar 1.8leri gececek kadar degıl :) en kısa zamanda beklıyorum. belkı benım 1.4'e de uygularız ne varsa:):):)
-
arkadaşlar bu araba da sır kapısı gibi bişey oldu, bi öğrenelim bakalım ne var bu arabanın motorunda, benim tahminim üst kapak var düz boru kat iptali, ama kesinlikle üst kapak farklı.
abi katim falan iptal ama cok sacma sapan bi sistem var... duz boru flan da yeni yaptiricam.. full buddy club dusunuyorum..
-
avatadaki araçda benim.konuyu açan yakın arkadaşım olur. bikaç kez kalktık arabalarla gerçekten 2 ye çektiği anda motor boyunu atıyo bana ne yalan söylim :) snra devam etsemde fayda etmiyo. geçen gün açtık kaputları hiç bi farklılık yok kapakta. ama tabi içini bilemeiyoruz enteresan bi araç
kanka 1.4 be olum hemde 75 ps`cik :D
-
o kadar okudum sonuc ortada yok sadece arabanın yürürü var sır gibi kalıcakmı simdi bu 1.4 :) hemen dynoya sok kardesim aracı sonucu görelim bizde catlamaktan kurtulalım 140 flaan cıkar gibime geliyo :)
-
o kadar okudum sonuc ortada yok sadece arabanın yürürü var sır gibi kalıcakmı simdi bu 1.4 :) hemen dynoya sok kardesim aracı sonucu görelim bizde catlamaktan kurtulalım 140 flaan cıkar gibime geliyo :)
cok yakinda abi cook yakinda... az kaldi ilk isim o olacak..
-
Kadran 9000 rpm ama?
-
Kadran 9000 rpm ama?
VTI kadran var ;) glow
-
evet kadran 9000 rpm.. >=ok
-
Bütün yazıları baştan sona okudum, yahu dynoya neden çıkmıyorsun abicim ya :D dünyanın en meraklı insanıyım ben şimdi içime dert oldu :D nolur çık öğren ne var ne yok kurtar beni :D
-
Bütün yazıları baştan sona okudum, yahu dynoya neden çıkmıyorsun abicim ya :D dünyanın en meraklı insanıyım ben şimdi içime dert oldu :D nolur çık öğren ne var ne yok kurtar beni :D
ıcıne dert olmasın abı dedım ya en yakın samanda dyno degerlerı burada olacak..
-
« : Haziran 25, 2010, 06:18:14 ÖS » Açılış Tarihi Hala Dyno Değerlerini Bekliyoruz Meraklar 21 ağustos 2010