TeamHondaTurkey.Com
HONDA => Problemler ve Çözümleri => Konuyu başlatan: R-13239 - Nisan 15, 2006, 12:38:26 ÖÖ
-
Ne kadar maliyetli bir işlemdir , sorun çıkar mı? Neler değişmelidir?
Hazır değişmişken neleri "sağlam" almalı (forged piston , egzantirik falan filan)
bunları merak ediyorum...
teşekkürler.
-
aslında motor tipini belirtseydin daha iyi olurdu , eğer gözüktüğü gibi ctr ise sıfırlama gibi bi işlem gerekiceğini zannetmem ,,, :)
-
evet Civic Type-R fakat neden sıfırlama gerekmesin? nasıl kullanıldığını biliyormusunuz? belki motor iyi durumda değildir ve sıfırlanmaya ihtiyaç vardır :S . . .
-
nasıl kullanıldığını bilemem ama hondalar kolay kolay motor istemez hemde "ctr" tabi kaç kmde olduğunu bilemiyorum , ama tavsiyem servis tir , ve ne çıkar bilemem ama değişebilecek parçalar tahmin edilip geldikten sonra yapılmaya başlanda iyi olur çünkü tr de motor parçaları yok gibi bişey.
-
nasıl kullanıldığını bilemem ama hondalar kolay kolay motor istemez hemde "ctr" tabi kaç kmde olduğunu bilemiyorum , ama tavsiyem servis tir , ve ne çıkar bilemem ama değişebilecek parçalar tahmin edilip geldikten sonra yapılmaya başlanda iyi olur çünkü tr de motor parçaları yok gibi bişey.
KATILIYORUM..motor bu kadar kolay pes edecek bi motor diil..o aracın sıkıştırma sorunu var..
-
yani nasıl kullanıldığını, kaç km.de olduğunu, neler yapıldığını, kazası olup olmadığını bende bilmiyorum, arkadaş buraya böyle bişey yazdıysa ters giden bir şeyler vardır demek ki :) . . . .
-
Kaza falan yok ya sorun sıkıştırmadandı çözüldü şu anda :)
-
sevindim hayırlı olsun ,,, :-D
-
Gözün aydın
-
Bence motor inerse komple ciğere müdahele edilip sağlam bir yükleme yapılırsa tadına doyum olmaz :D
-
Bence motor inerse komple ciğere müdahele edilip sağlam bir yükleme yapılırsa tadına doyum olmaz :D
güvenim sende ciğerlere biraz basınç verde , şöyle sağlam bi ctr görelim :-D
-
Basınç işinden vazgeçtim ben Volkanım bana bu bilem fazla.Siz koşun ben arkanızdan yürüyeyim ben böylede mutluyum.Senin arabanada zaten rahatsız biri kullanırsa hayatta binmem bunuda bilesin :) :D :D :D
-
yok kardeşim ayıp ettin hepberaber yürüycez ( ayrıca konuyuda parçaladık :oops: ) üzgünüm :(
-
yok kardeşim ayıp ettin hepberaber yürüycez ( ayrıca konuyuda parçaladık :oops: ) üzgünüm :(
:D sorun çözülünce tabi herkes sevinmiş..
ohh ne güzel :) umarım bi daha boyle sorunlarla karşılaşmazsın . . .