TeamHondaTurkey.Com
HONDA => Problemler ve Çözümleri => Konuyu başlatan: emrex - Mart 20, 2010, 07:13:50 ÖS
-
arkadaşlar civic 1.8 sport i-vtec sahibiyim 2007 model aracım otomatik vites aracımı otomatik vitese alıp ayağımı frenden çekmemle beraber gaza basmadan aracım hareket ediyor buraya kadar tamam ancak aracımı geri vitese takınca ayağımı frenden çekince aracım hareket etmiyor öyleki gaza katılımına kadar basmama rağmen bile 2 3 saniyede anca kavrıyor ve bu sadece geri viteste voluyor nedeni nedir
-
i-shift şanzıman ise normaldir.
-
evet i-şifht çok sağolun
-
Ben daha önce bu tip bir sorun yaşadım.İlk önce şanzıman yağını ve filtresini kontrol ettir eğer sorun geçmezse maalesef şanzımanda sıkıntı var.Çok gecikmeden tamir ettirmeni öneririm.I-Shiftle ilgisi yok.2-3 saniye bekleyip sıçrama yaparak gazı alıyorsa bir sorun vardır.
Ama bunu sadece araç soğukken yapar sıcakken bu şekilde olmaması lazım.Sıcakken ayağını frenden çektiğinde geri viteste normal şekilde hareket etmesi lazım.
-
Motor sıcakken ve soğukken mutlaka farketmesi lazım.Bi kontrol et.
-
evet ağbi doğrudur sadece aracı ilk çalıştırdığımda araç soğukken yapıyor
-
Ben daha önce bu tip bir sorun yaşadım.İlk önce şanzıman yağını ve filtresini kontrol ettir eğer sorun geçmezse maalesef şanzımanda sıkıntı var.Çok gecikmeden tamir ettirmeni öneririm.I-Shiftle ilgisi yok.2-3 saniye bekleyip sıçrama yaparak gazı alıyorsa bir sorun vardır.
Ama bunu sadece araç soğukken yapar sıcakken bu şekilde olmaması lazım.Sıcakken ayağını frenden çektiğinde geri viteste normal şekilde hareket etmesi lazım.
Kardeş aracın i-shift mi? Değilse arkadaşın problemi için sallıyorsun.
-
Kardeş aracın i-shift mi? Değilse arkadaşın problemi için sallıyorsun.
Arkadaşım, gördüğün gibi EMREXde soğukken yaptığını belirtiyor.Yorum yaparken biraz daha sakin ol istersen.
-
Arkadaşım soruma cevap alamadım, aracın i-shift mi?