TeamHondaTurkey.Com
HONDA => Problemler ve Çözümleri => Konuyu başlatan: DOHC _06 - Aralık 08, 2009, 11:44:13 ÖS
-
arkadaşlar 2000 ies imde fabrika çıkışı kumanda var ancak tuşlara basıldığında 4 lüler falan yanmıo bunu nasıl yapabiliriz...teşekkürler.
-
walla aynı dert bendede var umarım bir yardım eden olur?
-
benimde yanmıyor galiba orjinalinde dörtlüler yanmıyor
bu işi elektrikçi yapabilir
arkadaşlar 2000 ies imde fabrika çıkışı kumanda var ancak tuşlara basıldığında 4 lüler falan yanmıo bunu nasıl yapabiliriz...teşekkürler.
-
Bende de 2006 vtec2 var.Benim dörtlülerde yanmıyor kitleyince veya açınca.Bildiğim kadarıyla alarm taktırılırsa bu olay münkün.ama o zaman kumandanın falan değişmesi gerekiyor.alarm taktırmadan orjinal kumandayla münkünmüdür bilmiyorum.Bilgisi olan mutlaka vardır.Yardımlarını bekliyoruz.
-
Bende Alarm Takılı Orjinal Çıkışlı Dörtlüler yanıyor Ve Ayriyetten Ses Çıkartıyor Ama Bu Alarmı Olmayan Arabalarda Varmıdır Bilmiyorum.Ama Kapıları Açdığımda Veya Kapattığımda Çıkan Sese Gıcık Oluyorum :D
-
orjinalinde olmuyor benim aracımda da yanmıor valla :D:D
-
opsiyonel olanları için bişey diyemem fakat daha önceden yanarken şimdi yanmıyorsa alarmda sorun var.Arkadaşımın 2002 ls vtec var.aracına daha sonradan takılan alarm bozulduğundan 4 lüler çalışmıyordu.beyni bozulmuş dediler tamiri mümkün yapıyorlar.
-
benim imzamdaki gibi kumandam var.Benimde kapıları açar kapatırken dörtlülerim yanmıyor.Demekki bu modeller böyle.
-
Arkadaslar orijinal kumandalar merkezi kilide baglı,alarm taktırırsanız dörtlüler yanar yoksa orijinal modellerde yanmıyor zaten. Bende de 1,6iES vardı alarmı devredısı bıraktıgımda kapı kilitleniyor fakat ısıklar yanmıyodu.
-
bende 2001 model 2000 kasa civic ies var sıfır aldım aldım günden beri acarkende kapatırkende dörtlüler yanıyor
-
4lüler tamamen alarmla ilgili bazı ies lerede fabrika çıkışı alarm olduğundan yanıyo,Vtec II lere LS de alarm yok yanmıyor ama ES de alarm oldugundan kumandadan açıp kapandığında 4 lü yanar
-
konuların hepsini okuyorum teker teker aracımla ilgili faydalı bilgiler ediniyorum bu sayede bu konu eski ama kafama takılan bişi var benim aracım da es modeli kapıları kumandadan kapatınca 3 kere dörtlü açınca 1 kere dörtlü yanıyor benim araçta Alarm varmı nasıl anlıcaz.
-
benim 2006 ls alarm taktırdım kapayıp açınca yanıyor ayrıca arabadan biri inerken kapıyı açıncada yanıyor dörtlüler...
-
Benim araç 2006 es orjinal fabrika çıkışı alarm var açınca 1 kere kapatırken 3 kez 4 lüler yanıyor ama ses yok.Bu arada alarmın olup olmadığını kontrol için arabanın cam açık vaziyette kilitle sonra kapıyı aç eğer bağırmaya başlarsa bilki var :) ama bu ses korna sesi çünki orjinal alarmada darbe sensörü olmadığı için sadece kapı açıldığında çalışıyor ve kornaya bağlı veya bendeki böyle varsa diğer arkadaşlarda konuyu aydınlatsın
-
alarmı var mı yok mu bilemem ama benimkinde de kumandadan açma-kapama yaptığımda ses çıkartmadan 4lüler yanıyor. ayrıca camlar da otomatik kapanıyor, sunroof hariç. aracın içerisinde otururken hatta araç giderken kapı üzerindeki kilit mandalını aşağı itince bile 4lüler yanıp camları sonuna kadar kapatıyor, bu iyi değil tabi ki:)
-
alarmı var mı yok mu bilemem ama benimkinde de kumandadan açma-kapama yaptığımda ses çıkartmadan 4lüler yanıyor. ayrıca camlar da otomatik kapanıyor, sunroof hariç. aracın içerisinde otururken hatta araç giderken kapı üzerindeki kilit mandalını aşağı itince bile 4lüler yanıp camları sonuna kadar kapatıyor, bu iyi değil tabi ki:)
Demekki senin araçta cam kapama modülüde var tam bilmiyorum ama bu sonradan takılmıştır çünki cam kapama modülü 2006 modele kadar olanlarda yok.
-
Demekki senin araçta cam kapama modülüde var tam bilmiyorum ama bu sonradan takılmıştır çünki cam kapama modülü 2006 modele kadar olanlarda yok.
bu işi nasıl yapmışlar o da ayrı mevzu. ama iyi ki bu modül uygulanmış. önemli birşey bence. keşke sunroof da dahil olsaydı kapanma işlemine. daha önce 2005 megane vardı bende, ne var ne yok kapatıyordu.