TeamHondaTurkey.Com

HONDA => Problemler ve Çözümleri => Konuyu başlatan: couragepapillon - Ekim 18, 2009, 11:07:47 ÖS

Başlık: CAM FİLMİ - ucuz film- pahalı film ?
Gönderen: couragepapillon - Ekim 18, 2009, 11:07:47 ÖS
arkadaşlar ziebart a baktım cam filmi 580 tl diyor. sanayide 50 tl ye çekenler de var. sormak istediğim ;

rengin güneş ışığıyla değişmesi, çizilmesi, işçiliği dışında önemli bir fark var mı ?

ve birde asıl sormak istediğim sonax olsun ziebart olsun, kaliteli filmlerde içten dışarının görünümü daha mı iyi ? yani geceleyin "en koyu" diye tabir edilen ziebartın filmiyle 50tl lik filmin aracın içinden dışarıyı görme netliği eşit mi ?
Başlık: Ynt: ucuz film- pahalı film ?
Gönderen: honda121 - Ekim 18, 2009, 11:29:28 ÖS
Ne 50 tl ye çektir, nede 580 tl ya. Orta kalite birşey çektir. Çünkü koyulukta birşey farketmiyor. Sadece soyulma, çizilme farkediyor. Güneşten solmalar filan. 150 - 200 liralık bir cam filmi ihtiyaçlarına cevap verecektir. Fazlası gereksiz...
Gönderen: 34 DF 9999 - Ekim 18, 2009, 11:45:00 ÖS
bence ceken arkadaş onemlıdır fılm konusunda işin ehlı bırı fılm yaparsa daha ıyı olur,50 tl ye fılm yaptıracan parmak izi olabılır fılmı cekerken cızebılırler hemde goruş acısı degıse bılır tabi bunu ceken usta onemlıdır bence bır sokagın ortasında tozlu ortamda fılm cektırmek var bır 580 tl verıp fılmın kalıtelı ıcınde toz zerrecıklerının kalmaması var tercıh senın ama bence kalıtelı fılm herzaman ıyıdır bende  2 senden fazla oluyo sonax sın 1 numaralı fılmı var hala aynı duruyo hiçbır şey olmadı fılme ama ben kendım yapmıştım sonax ta calışan arkadaşla acaleye geldi hatalar mevcut...
Gönderen: Rainof - Ekim 18, 2009, 11:48:50 ÖS
en iyisi orjinal renkli cam.geçenlerda arkadaşla gidiyoruz onun araçta orjinal renkli cam var polis durdurdu araba siyah camlar siyah anahtarı vurdu bişey yok camı açtı uçlara baktı bişey yok sonra camın TSE numarasına baktıki orjinal tamam dedi gidebilirsiniz.ama film olsaydı zaten ilk anahtar darbesinde gidecekti cezada ne yazardı bilmem !
Gönderen: yalçınn - Ekim 19, 2009, 12:38:24 ÖÖ
580 tl çooook para kendi camlarınızı verip üzerine 650-700 tl verseniz istediğiniz camı takarlar zaten...
Gönderen: koluman - Ekim 19, 2009, 07:45:24 ÖÖ
580 tl dedikleri filmi pazarlıkla 300 tl ye kadar çekebilirsin
Gönderen: Bad Boy Baby - Ekim 19, 2009, 08:10:43 ÖÖ
Llumar en iyisidir...ziebart falan hikaye...
Gönderen: apr_35bucuk - Ekim 19, 2009, 08:31:12 ÖÖ
50 liralık filmler cam açılıp kapanırken kendiliğinden çizik çizik oluyo . içerden bakıldığında hoş olmuyo bide ömrü kısa . başka farkı yok ama 100 liraya komple çizilmez çok kaliteli film de çeken yerler var...
Gönderen: piscocuk - Ekim 19, 2009, 08:47:11 ÖÖ
artık 50 liralık filmlerde çizilmiyor
Gönderen: enginturan - Ekim 19, 2009, 10:55:56 ÖÖ
cidden 50 liralık filmler çizilmiyor fakat iyi bir işçilik olmuyor maalesef 50 tl ye ben yaptırdım hemen söktürdüm
Gönderen: Tekos - Ekim 19, 2009, 11:30:10 ÖÖ
Merhaba eren,
Ben servisten arabayı alırken cam filmini çektirdim.Llumar cam 2.derece(orta ton) cam filmi kullandılar.Çok memnunum ama önemli olan bir kaç nokta var.İlk olarak film kaliteli olsa bile çeken firma ve eleman çok önemli, içersinde hava kabarcığının kalmaması , tozsuz bir ortamda kaplamanın yapılması ve eğer kapı içleri sokulecekse kapının iç tarafındaki tırnakların dikkatlice çıkartılması ve sonra yerine oturturkende kapı içlerinden ses gelmemesi için sökülen yerlerin dikkatlice oturtulması gerekiyor.Cam filmi kaliteside gündüzleri ışıgın içeri yansımasında ve geceleri net görüşde kendini belli ediyor.Benim cam filmleri sanki orjinal cam gibi görünüyor.Bende Ziebart veya sonax iyi bir pazarlıkla bu işi çözüme kavuşturabilirsin.Birde önemli bir nokta daha var , eğer kalitesiz bir cam filmi çektirirsen veya iyi bir firmada yaptırmazsan arka cam'a film çekerken ordaki buğu çözücü kablolara zarar verebiliyorlar bu da ilerde çok başını ağrıtır , çünkü o ince kabloların tamir olma gibi bir şansıda yok camın komple değişmesi gerekiyor.50 tl.ye çektirtip sonra solarsa bir daha çektiririm diye düşünüyorsan o filmleri sökerken gene arka cama zarar verebilirler bunların hepsini göz önünde bulundur ve kaliteli bir yerde en fazla 300 tl. bir para ödeyerek camlarına film çektir.
Şimdiden güle güle kullan.

arkadaşlar ziebart a baktım cam filmi 580 tl diyor. sanayide 50 tl ye çekenler de var. sormak istediğim ;

rengin güneş ışığıyla değişmesi, çizilmesi, işçiliği dışında önemli bir fark var mı ?

ve birde asıl sormak istediğim sonax olsun ziebart olsun, kaliteli filmlerde içten dışarının görünümü daha mı iyi ? yani geceleyin "en koyu" diye tabir edilen ziebartın filmiyle 50tl lik filmin aracın içinden dışarıyı görme netliği eşit mi ?

Gönderen: ALG - Ekim 19, 2009, 11:53:26 ÖÖ
Llumarı kesinlikle tavsiye ederim..orta derecede bir tonda yeterlidir bence...burada 2.önemli husus uygulamadır..yanış yerde yapılan yanlış kişilerin uyguladığı en kaliteli film bile rezil olabilir..

Şuna dikkat et: Film kalitesi (Llumar) , kapalı ortamda ve tozsuz nemsiz vs bir yerde uygulama olmalı, uygulayan kişi işinin ehli olmalı,  fiyatda maksimum 300 tl civarıdır...50 tl ya yapılan filmden uzak dur hatta kaç :)
Gönderen: escapade - Ekim 19, 2009, 12:09:54 ÖS
arkadaşım cam filmi sanıldığı kadar sadece görüntü değildir.Ucuz film görüşü etkiler.çizilir.Güneşe mauz kaldığında kısa süre sonra siyah film lacivert renge dönmeye başlar ve ısıyla olan tepkimesinin en kötü yanı ,kalitesi kötü olduğu için bir tür boya kullanılıyor ve kansorejen madde ihtiva ediyor.Düşünsenize günesin altında araç resmen  pişmiş ve siz aileniz,cocuğunuzla beraber o araca biyorsunuz ve  günes ısısıyla yoğunlamış havayı tenefüs ediyorsunuz.Rf çöplüğü ,hormonlu gıdalarla kansere yakanla riskinin yüksek olduğu zamamızda bu kadar basit şeylerden bu riski sizce almak doğrumudur.O yüzden marka film olması gereklidir düşünüyorum
Gönderen: mali - Ekim 19, 2009, 12:44:06 ÖS
orta kaliteli cam filmleride iyi sonuç veriyor
Gönderen: ALG - Ekim 19, 2009, 01:07:18 ÖS
arkadaşım cam filmi sanıldığı kadar sadece görüntü değildir.Ucuz film görüşü etkiler.çizilir.Güneşe mauz kaldığında kısa süre sonra siyah film lacivert renge dönmeye başlar ve ısıyla olan tepkimesinin en kötü yanı ,kalitesi kötü olduğu için bir tür boya kullanılıyor ve kansorejen madde ihtiva ediyor.Düşünsenize günesin altında araç resmen  pişmiş ve siz aileniz,cocuğunuzla beraber o araca biyorsunuz ve  günes ısısıyla yoğunlamış havayı tenefüs ediyorsunuz.Rf çöplüğü ,hormonlu gıdalarla kansere yakanla riskinin yüksek olduğu zamamızda bu kadar basit şeylerden bu riski sizce almak doğrumudur.O yüzden marka film olması gereklidir düşünüyorum

kimsenin bilmediği yada aklına getirmediği çok önemli bir noktaya değinmişsin arkadaşım..tşkler..bu açıdan bakılmasıda son derece gerçekçidir, hiçbirimizin sağlığı 200-300 tl ile ölçülemez
Gönderen: escapade - Ekim 19, 2009, 01:36:33 ÖS
Sayın ALG bahsettiğim olay sadece marka olmayan ucuz filmler için.Llumar, ziebart,solarmaster ...vb bu tür markalarda sıkıntı yok.Zaten bu marka filmler sağlık ...vs onay alıp ürünleri piyasaya sürüyor.
Gönderen: ALG - Ekim 19, 2009, 01:39:40 ÖS
marka olmayan filmleride bu rakamlara satanlar var, uzakdoğudan gelen ismi bilinmeyen denetimden geçmemiş markalar var..insanların bu konuda kesinlikle bilinçlenmesi lazım..
Gönderen: escapade - Ekim 19, 2009, 01:41:45 ÖS
kesinlikle katılıyorum.
Gönderen: ALG - Ekim 19, 2009, 01:45:32 ÖS
bu konuyu sabitlemekde fayda var..
Başlık: Ynt: CAM FİLMİ - ucuz film- pahalı film ?
Gönderen: mali - Ekim 19, 2009, 01:47:22 ÖS
çok güzel bilgiler var daha sonra üye olacak arkadaşlarda faydalanır :)
Gönderen: poşetçay - Ekim 19, 2009, 01:48:43 ÖS
filmlerin pahalı olmasındaki sebep tse belgesi almak zorunda kalan firmaların yaptıgı fiat artışıdır
Gönderen: skullcrusher - Ekim 19, 2009, 01:49:37 ÖS

couragepapilion piyasada pekçok marka cam filmi var.ancak atbii ki fiyat farklılıklarının temelinde ürünün kalitesi yatmakta.Llumar,3M,johnson bunlar içinde en iyi olarak kabul edilenler.iyi bir cam filmi görüntüyü güzelleştirmekten ziyade,iyi ultraviyole yansıtmalı,netlikte sıkıntı olmamalı çizilmemeli ve solmamalı.tüm bu niteliklere sahip,bir malzeme ancak uygun ve doğru biçimde uygulanırsa gerekli görevleri yerine getirebilir.bu nedenle hem iyi malzeme hem de kaliteli işçilik bir arada olmalı ki beklediğini alabilesin.çok yakın bir zamanda babamın civic ine şaşmazdaki nevformda johnson film uygulattım.98 civic hblerde arka cam hem yatay hem de dikeyde bombelidir ve film uygulaması bu nedenle zordur.buna rağmen gördüm ki hiç hava kabarcığı ve potluk olmaksızın arka camı bile film kaplayabiliyorlar.sadece arka 2 cam ve bagaj kapağının camı için 250tl para verdim ama içime sindi.seninde ankarada olduğunu sanıyorum,şaşmazda nevforma gidip hakan ya da kaanla görüşmeni öneririm.madem yaptıracaksın hiç değilse sağlıklı olsun ve tabii estetik olsun...
Gönderen: mali - Ekim 19, 2009, 02:03:31 ÖS
filmlerin pahalı olmasındaki sebep tse belgesi almak zorunda kalan firmaların yaptıgı fiat artışıdır

birazda marka farkı oluyor tabi
marka farkı olması aslında normal o ürün ortaya çıkasıya kadar çok aşamalardan geçiyor
yeterki fiyat farkını abatmamak lazım
500 tl fiyat verende var aynı ürünü tanıdık biyerden yarıya bile halledilebiliyor
yarı yarıya fark fazla sanki :)
Gönderen: abga - Ekim 19, 2009, 02:03:50 ÖS
filmi çekenin önemi büyük ,kalite konusundada orta sınıf garantili filimler var 150 lıra gıbı rakamlara onları tercih et derim ben yaptırdım aracıma memnunum 3m ziebart adı var sadece bence;)
Gönderen: poşetçay - Ekim 19, 2009, 02:07:44 ÖS

birazda marka farkı oluyor tabi
marka farkı olması aslında normal o ürün ortaya çıkasıya kadar çok aşamalardan geçiyor
yeterki fiyat farkını abatmamak lazım
500 tl fiyat verende var aynı ürünü tanıdık biyerden yarıya bile halledilebiliyor
yarı yarıya fark fazla sanki :)
biz buna marka marka artışı diyoruz normal cam filmi çeken bi dükkanda film 200-250 tl iken ismini wermicem ama marka yerlerde fiat 500 -600tl ye çıkıyor ikiside aynı film uygulaması biraz fark ediyor gereksiz bene kendini ispatlamış bi dükkanda yaptırılır ki biz öle tawsiye ediyoruz
Gönderen: mali - Ekim 19, 2009, 04:01:46 ÖS
tabiki yani kendini ispatlamış yerlerde prestij kaybetme korkusu vardır
normal bir dükkanda ise para kaybetme korkusu
ben tek cam filmi için demiyorum ama 500 tl fiyat cekilen bir yerde tanıdık arada olunca arada acayip fiyat farkı oluyor
insanlar aradaki çok fark yüzünden mecburen kaliteden taviz veriyor
keşke o kadar fark koymasalarda herkes oraları tercih edebilse
Gönderen: BİROL - Ekim 19, 2009, 04:04:30 ÖS
ucuz filmler zamanla morarma yapıyo 100-150 liraya kaliteli film çekenler var
Gönderen: couragepapillon - Ekim 19, 2009, 04:26:37 ÖS
arkadaşlar teşekkürler cevaplar için, bilmediğim şeyler öğrendim sayenizde. ama asıl sormak istediğimin cevabını alamadım.

kaba hatlarıyla tekrar sorarsam;
ben ziebartta en koyu filmlerden aracıma çektirirsem, geceleyin dışarıyı görebilir miyim? negatif yönde etkilenir mi görüşüm ?
Gönderen: ALG - Ekim 19, 2009, 04:33:59 ÖS
arkadaşlar teşekkürler cevaplar için, bilmediğim şeyler öğrendim sayenizde. ama asıl sormak istediğimin cevabını alamadım.

ben ziebartta en koyu filmlerden aracıma çektirirsem, geceleyin dışarıyı görebilir miyim? negatif yönde etkilenir mi görüşüm ?

görüş ciddi derecede etkileniyor..tecrübeyle sabittir...orta ton seçmende fayda vardır arkadaşım..
Gönderen: escapade - Ekim 19, 2009, 05:01:08 ÖS
eğer ön camada film yaptıracaksanız en açık 3 numara öneriririm.orta derece ön camda dahil olursa görüşü ciddi oranda etkiliyor.ama ön cama yaptırmayacaksanız orta ton (2) numara öneririm
Gönderen: SunwooD - Ekim 20, 2009, 12:58:37 ÖÖ
Bende Lumarın filmlerini tavsiye ediyorum.Gidin bir lumar bayiine 300 derler ortalama pazarlıkla 250 ye indirin. 2 senedir film var hiçbir sorun yaşamadım ne solma ne çizik vs.
Gönderen: ert16 - Ekim 20, 2009, 01:22:27 ÖÖ
bi filme o kadar para vermek doğru değil bence max. 200
ben ücretsiz olarak hediye almştm arabayı alırken solar gard master dı galiba gayet memnunum 2 numara
Gönderen: Tekos - Ekim 20, 2009, 01:52:25 ÖÖ
Merhaba Eren ,
Bende Llumar 2.derece (orta ton) cam filmi var.Geceleri az ışıklı veya ışıksız yolda giderken (yazlığa vs..) o bile etkliyor görüşü , Bence sen sakın 3. numara çektirme hem çok koyu hemde gerek yok Trafik Emniyetle başın çok ağrır.Ben bile denetleme oldugunu gördügüm an,içerde bütün tavan ışıklarını açıyorum.Dışardan Cam filmi koyu gözükmesin diye.

Gönderen: burak87 - Ekim 20, 2009, 10:08:24 ÖS
ben 50 lira ya çektirdim aksarayda gayette hoş duruyo.çok incelemezsen ufak tefek hatalar hariç  :D
fiyatları da kimi yerler çok uçuk söylüyorlar bunlarada dikkat etmek lazım sana 200 tl dediği cam filmi acaba ne kadar kaliteli ? en iyisi gideceksin ya lumar ya sonax yetkili bayii de çektireceksin fazla kafanda soru işareti kalmaz.
Gönderen: mehmet1971 - Ekim 23, 2009, 10:31:10 ÖS
ben lummar marka çizilmez cam filmini 150 tl ye yaptırdık. Çok ta güzel oldu
Gönderen: wallace_son - Ekim 24, 2009, 08:36:32 ÖS
sonax da yaptırdım koyuluk olarak 4 kademe var ben 3. kademe yaptırdım, çok da memnunum, ne çizik var ne de hava kabarcığı. işçilik ve filmin kalitesi çok önemli 300 lira 5 kk na 5 taksit. 3 e 5 e bakma arkadaşım, sonuçta görüş mesafesini etkileyen bir durum, kalitelisini ve bu işin ehli birine yaptırmakta fayda var.
sonuçta bir de şöyle bakmakda fayda var, hepimiz güneş gözlüğü takıyoruzdur, 5-10 liraya pazardan alınan gözlüklerle 200-300 liraya alınan kaliteli gözlükler arasındaki farkı hepimiz biliyoruzdur.
Gönderen: caucass - Ekim 27, 2009, 12:02:14 ÖÖ
son zamanlarda polis fena taktı flimlere
Gönderen: Tekos - Ekim 27, 2009, 08:48:00 ÖÖ
Ewet 3 veya 5'e takılmayın.İyi ve kaliteli bir yerden açık renk yaptırın sonra başınız ağrımasın.
Gönderen: evrensel - Kasım 01, 2009, 12:54:11 ÖÖ
ziebart ve onun muadili pahalı filmler tam uv korumalı olduğundan güneşin zararlı ışınlarını geçirmiyor.. Bizim partner da 50 tl lik cam filmi var 1 sene oldu daha hiç beni üzmedi. Marifet film i çeken kişide aslında.
Gönderen: bariskaratas - Kasım 02, 2009, 04:47:29 ÖS
arabaya film kaplama da %50 film onemli %50 de iscilik.
15 yillik cam filmi ve kaput filmi tecrubesi ile soyluyorum bunun
Gönderen: hunace - Kasım 03, 2009, 07:52:55 ÖÖ
arkadaslar camlari içiden temizlerken dikkat etmemiz gereken bi husus varmidir? yani ıslatarak sildiğimizde cam filmini yerinden etmeyelim..  kış sezonu girdi, buğu önleyici sirke vs ile buğu için uygulama yapsak cam filmine etkisi oluyor mu??  tesekkurler.
Gönderen: husam - Kasım 03, 2009, 06:21:25 ÖS
abi  napmaya filmlerden bahsediyosunuz boşuna adamlar 400-500tl civarına süper renli camlar takıyo ve rainof arkadaşımızın dediği gibide poliste hiç bişey diyemiyo bence en güzeli renkli cam  hiç olmazsa kafan rahat olur >=ok
Gönderen: ECEL - Kasım 06, 2009, 10:33:55 ÖS
renkli cam taktiran var mı ? maliyeti nedir ? Serviste mi dışarı da mi takiliyor eskisi ne oluyor ? Aydınlatırsa çok sevinirim..
Gönderen: nadirgoktan - Kasım 06, 2009, 10:35:17 ÖS
cam filminin 10 katı
Gönderen: mali - Kasım 07, 2009, 02:17:13 ÖÖ
renkli cam taktiran var mı ? maliyeti nedir ? Serviste mi dışarı da mi takiliyor eskisi ne oluyor ? Aydınlatırsa çok sevinirim..

belki lazerle karartma olabilir ama onunda dönüşü yok
filmi beğenmezsen sökersin ama cam karartmada tek çözüm değiştirmek
Gönderen: bal974 - Kasım 16, 2009, 09:28:51 ÖS
Öncelikle şunu belirteyim, ziebart diye bir cam filmi markası yoktur, Ziebart değişik dönemlerde değişik kaliteli film markaları ile çalışır. Sanırım şu sıralar Solargard ile çalışıyor, ki en kalitelilerden biridir.

Cam filminin maliyetine gelince, Solargard markasının içinde bile değişik fiyatlarda film serileri vardır.
Mesela Quantum serileri, pahalı bir seridir, Charcoal serisinin maliyeti Quantum serisinin katılımıdır.

Peki bir araçta film maliyeti nedir?
Metrekare hesabına vurursanız, normal sedan bir araçta film maliyeti, Quantum serisi ile 70 TL ile 100 TL arasındadır. Tabii hata yapıp tekrar yapmak durumunda kalmazsa.
Charcoal serilerinde bu maliyet 35 TL civarlarındadır.

Piyasada 50-100 TL'ye film çeken yerlerde kullanılan Taiwan mali filmlerde maliyet 5-10 TL'dir.

Eğer film yaptıracaksanız mutlaka kaliteli bir marka ile yaptırın. Solargard, 3M (bu markanın da taklitleri olduğu söyleniyor), Solarmaster, Llumar vb. gibi.
Ve en önemli ikinci husus, montajı yapan elemanın tecrübesi ve titizliği.

Adamlar kaliteli, bu iş için özel imal edilmiş falçata uçlarını bile almaktan acizler, sonra da biraz bastırınca arabanın camlarını dışarıdan çiziyorlar, ki bu çiziklerin geri dönüşü yok.
Arka cam montajı yapıyorlar, tek parça yapmayı beceremiyorlar, daha doğrusu ellerindeki film buna uygun değil. Ek yerlerini de güzel ayarlayamadıkları için bariz bir şekilde belli oluyor.

Kalitesiz film birkaç sene içinde, eğer çizikler içinde kalmayıp hala sağlam kalmayı başarmışsa, önce mora, sonra pembeye dönmeye başlıyor.

Kalitesiz bir film ile geceleri görüş problemi yaşarsınız. Kaliteli filmler bu konuda çok daha başarılıdır.

Kaliteli filmler UV ışınlarını tamamen kesebiliyorken, kalitesiz filmlerden böyle bir hizmet beklemeyin.

ÖZETLE, eğer film yaptıracaksanız lütfen kaliteli bir film yaptırın, kalitesiz filme kesinlikle bulaşmayın.
Kalitesiz bir film ile sadece aracınızın camları dışarıdan koyu gözükür, cam filmlerinin diğer avantajlarını yaşayamabilirsiniz.
Gönderen: bariskaratas - Kasım 18, 2009, 12:13:28 ÖS
arkadas cok guzel örneklerle anlatmış.
gözlerinizin, cildinizin sağlığına önem veriyorsanız. sıcaktan korunup daha az klima çalıştırıp deponuzu dolu tutmak istiyorsanız, güvenlik sağlamasını istiyorsanız kaliteli cam filmi yaptırın.
Çizilmez amerikan cam filmi denen yerler bilin ki amerikan değildir. Çin taiwan malıdır.
Ziebartlar solarmaster ve soalrgard kullanıyor. sonaxların merkezi bostancıda ithalat yapan birinden alıyorlar. ne oldugu belli değil. bazı sonaxlar solarmaster kullanıyor sadece.
Solargrad HP serisi
Llumar ATR veya ARC serisi
Solarmaster HP serisi filmlerden şaşmayın.
Gönderen: hero_07 - Kasım 21, 2009, 11:41:55 ÖS
cam fılmi diyorsunuz 1 hafta önce polisten ceza yiyordum fılm yüzünden acele sokturdu fılmlerı bana nasıl olucak bu iş anlamadım
Gönderen: corbacı1 - Kasım 22, 2009, 12:22:27 ÖÖ
cam filmlerinin asıl amacı güneş ışınlarını kırmak ve içerideki yolcuyu rahatsız edici yakıcılığından korumaktır . ama ülkemizde siyah cam havası var yani amacı nı bilmeden havasında herkes .  içi görünsün önemli değil ışınları kırıyo mu ona bakın siz
Gönderen: oracle - Kasım 22, 2009, 01:47:43 ÖS
bende yaptırmayı düşnüyorum ama diyarbakırda kaliteli,işçiliği düzgün cam filmi uygulayan iyi bir yer varmı bilenler yardım etsin lütfen
Gönderen: demirozdemir - Kasım 23, 2009, 06:02:59 ÖS
Dostum bende 2007 Civic var. Aksarayda 50 liraya yapan bi ustaya yaptırdım. Gören tüm arkadaşlarım da orda yaptırdı. Adam işinin ustası. Oradaki esnaf da tanıyor. 20 yıldır aynı işi yapıyormuş. Ben onu tavsiye ederim. Hiç boşuna markaya 500-600 lira ödeme derim. Zira film kalitesi hemen hemen aynı.
Gönderen: BİROL - Kasım 24, 2009, 10:00:33 ÖÖ
abi yaptır artık şu filmi  :)  :)
Gönderen: honda121 - Kasım 24, 2009, 12:58:19 ÖS
Cam filmde kalite önemli arkadaşlar, 5 liralık film için kanser olmaya gerek yok bnce :)
Gönderen: burak87 - Kasım 25, 2009, 11:02:25 ÖÖ
Dostum bende 2007 Civic var. Aksarayda 50 liraya yapan bi ustaya yaptırdım. Gören tüm arkadaşlarım da orda yaptırdı. Adam işinin ustası. Oradaki esnaf da tanıyor. 20 yıldır aynı işi yapıyormuş. Ben onu tavsiye ederim. Hiç boşuna markaya 500-600 lira ödeme derim. Zira film kalitesi hemen hemen aynı.
osman abiden mi bahsediyorsun yoksa :D
Gönderen: ENG - Kasım 25, 2009, 11:28:27 ÖÖ
aksarayda turan abi var (turan oto) onunla cam film için olmasada her türlü tanışmalısınız. acayip muhabbet.
Gönderen: demirozdemir - Kasım 25, 2009, 11:48:01 ÖS

Osman değildi adı. Teknotuning var aksarayda. Internetten adresini bulabilirsiniz. Hatta eski kasa modifiyeli çok güzel siyah bir civici olan arkadaşın dükkanı. Oraya bağlı çalışan bi usta. Adını hatırlayamıyorum, ama eşgalini verebilirim :-) Kısa boylu, toplu, esmer, başı açık, 40 yaşlarında bir abi. İşinin de ehli. Tavsiye ederim.
Gönderen: burak87 - Kasım 26, 2009, 08:26:01 ÖÖ

Osman değildi adı. Teknotuning var aksarayda. Internetten adresini bulabilirsiniz. Hatta eski kasa modifiyeli çok güzel siyah bir civici olan arkadaşın dükkanı. Oraya bağlı çalışan bi usta. Adını hatırlayamıyorum, ama eşgalini verebilirim :-) Kısa boylu, toplu, esmer, başı açık, 40 yaşlarında bir abi. İşinin de ehli. Tavsiye ederim.
orayı da biliyorum onlarda iyi yapıyo ama ben osman abi ye yaptırdım hatta 3 araç götürdüm hepsi çok güzel olmuştu :D
Gönderen: fsunnetci - Kasım 26, 2009, 09:07:26 ÖÖ
Para var huzur var:) Konuyu açan arkadaşım En dandik film bile 2 sene gider bunu bil.İstanbul polisleri zaten aracında gördümü o filimleri bizzat kendi sökecektir zaten :) o yüzden cam filmine fazla para verme 69TL ye şirinevlerde film çeken firmalar var işçilikte güzel.Aksarayda ki elemanlar tam bir dangoz arabadan anladıkları yok ve de çok sıra bekliyorsun..
Gönderen: Saro - Kasım 27, 2009, 08:26:44 ÖS

Bahsedilen usta şahin Usta:) Parasını kesmeyin iyi film yapın diyin gerçekten çok iyi film yapar ayrıca tavana folyoda çekebiliyo
Gönderen: mehmetisler - Kasım 29, 2009, 08:44:34 ÖS
bence hiç çektirme çünkü emniyet affetmiyor :=)
Gönderen: wallace_son - Kasım 30, 2009, 08:24:17 ÖS
anadolu yakasında ucuza film yapan biyer var mı? 50-70 civarlarında ???
Gönderen: demirozdemir - Aralık 01, 2009, 12:57:22 ÖÖ

Bahsedilen usta şahin Usta:) Parasını kesmeyin iyi film yapın diyin gerçekten çok iyi film yapar ayrıca tavana folyoda çekebiliyo

Evet Şahin Usta
Gönderen: thevenue - Aralık 08, 2009, 06:01:08 ÖS
Bu Konuda Diğer Arkadaşlara bende uyuyorum Öncelikle Filmsiz Arabada kendimi çıplak gibi hissediyorum :) o nedenle aldığım her arabaya film çektiriyorum ama doğru yerde film çektirmek çok önemliymiş en son çektirdiğim filmler pazar poşeti gibi açıldı birde 250 tl para verdim..şimdi TEKOS arkadaşımızın sölediği gibi söktüreceğim ama arka resitanslar tehlikede:(Kesinlikle bu konuda Ustalığına güvendiğiniz hatta denediğiniz ve bildiğiniz ustadan vazgeçmeyin..
Gönderen: umit2009 - Aralık 12, 2009, 06:42:04 ÖS
orta kalite bir film isini gorecektir. ama ne olursa olsun orjinal olarak cam koyulastirilmamissa polis veya jandarma durdurdugunda mutlaka filmi cizecek hatta sen onu cikarana kadar bekleyecek cokda sinirlenirse ceza yazacaktir. cok filmi seviyorsan cami degistiremiyorsan arabada film bulundurursun bizim gibi. :)) Polis bizim pikabınkini cikartir bizde  mola verdigimizde tekrar takardik. Ne olursa olsun unutma kalitesiz film mutlaka gorusunu engelleyecektir. takan adam kaliteli iscilik yapmazsa en ufacik kabarcik bile seni rahatsiz edecektir. Arka camlara ben adi film takmani tavsiye etmem cunku cikartirken -en azindan soldugunda-rezistanslari koparabilecektir. Ziebartin taktigi ve sokerken ısıtarak soktugu filmler rezistanslara zarar vermiyor. Ama ister kaliteli ister kalitesiz olsun polisin tersine gelirsen sokturulur bunu unutma. Birde kurtulmak icin disaridan icerisi azda olsa gorunenleri tercih edersen icerisi gorunuyor ya diyebilirsin :)) amacim gunesten biraz korunmak diye laf ebeligi yapabilirsin :)) aslinda en acik olanlara cogunluk bir sey demiyorlar. Ama onlarda pek tad vermiyor. Orta filmleride hava kararmaya basladiginda icerisi gorunmuyor diye sokuyorlar. Takacaksan bahaneni hazirla derim sana.
Gönderen: XeL - Aralık 15, 2009, 02:09:33 ÖS
arkadaslar cam fılmı polıs yuzunden ıstemıyorum ama.. fılmı ruhsata ısletmek dıye bır konu var..onun detayını bılen varsa paylasır mı lutfen.. ?? (:

benım bıldıgım doktordan rapor alıyorsun,cılt hastalgı uzerıne..sonrada bı sekılde ruhsata ıslıyorlar sanırım...
Gönderen: apollo59 - Aralık 21, 2009, 09:26:05 ÖS
 Ben ziebart yaptırdım
3 yıl garantisi var.2,5 yıl oldu bir sorun yok.
Gönderen: cıvıcem - Aralık 22, 2009, 12:50:12 ÖS

ziebarta yaptırmayı düşünüyorum bende ama biraz pahalı geliyor açıkçası,gerçi garantisi olması çok iyi....
Gönderen: muratoxy - Ocak 04, 2010, 03:04:54 ÖS
orta kalite çizilmez bir film + süper işçilikle ömür boyu kullanabileceğiniz filmleriniz olur.
eğer benim gibi sizinde polis sıkıntınız varsa hiç iyisine yönelmeyin polis ceza yazacağında ziebarta da yazıyo 50 tllik filimede. orta kalite birşey herzaman iyidir
Gönderen: SekoLive - Ocak 07, 2010, 05:04:31 ÖS
ucuzuda pahalısıda polis kafaya koyarsa 128 lira ceza yazıp geçiyo hiç polemiğe girmiyo ucuzdu pahalıydı
2.çevirmede de direkt aracını bağlıyor. ona göre yapın ;)
Gönderen: sogulcan - Ocak 11, 2010, 10:23:49 ÖS
Ya şunu anlamıyorum:Camlar orjinal siyah ise  bişey demiyo ama film varsa ceza yazıyolar.Yasaksa siyah camada izin vermesinler.Sonuçta ikisininde görüntüsü hemen hemen aynı.Mantıksız değilmi ama?
Gönderen: enginturan - Ocak 11, 2010, 10:27:27 ÖS
ne de mantık var ki bunda da arıyoruz muayene istasyonlarında son model araçlarımızı muayene ettirene kadar neler çekiyoruz hiç dikkat ediyormusunuz trafikte nasıl arabalar dolaşıyor trafik polisleri film li camları görebiliyorda bunları göremiyor mu?
Gönderen: Jessive - Ocak 13, 2010, 02:15:21 ÖS
ziebart kalitelidir hacı.
Gönderen: TheEren - Ocak 13, 2010, 02:17:11 ÖS
kesinlikle ziebart yaptırdım yıllardır kullanıyorum..kaliteli ve çizilmiyor..paraya degiyor bence
Gönderen: TIBURON80 - Ocak 18, 2010, 01:02:13 ÖS
Lumar cam filmi ve maslak gençler oto bence iyidir. Bir çok arkadaşım orada yaptı hiç bir sorun yaşamadı. Tavsiye ederim.
Gönderen: couragepapillon - Ocak 18, 2010, 10:22:38 ÖS
annemin aracına bugün yaptırdım 150 liraya. 10 numara işçilik vardı, garanti de veriyor yaptırdığım yer.
Gönderen: REİS - Ocak 25, 2010, 01:46:37 ÖS
150-200 lira arası kaliteli filmler mevcut sakın 50 liralık filmlere aldanmayın sökmeye çalışırsın sökemessinde
Gönderen: deadmachine - Ocak 26, 2010, 02:48:46 ÖS
bence film çekip her polis gördüğünüzde kalp atış ritminiz değişeceğine sağlığınızdan olmayın orjinal camlarınızı siyah camlarla değiştirin. kralına gider yapın benceee :) saygılar
Gönderen: deadmachine - Ocak 31, 2010, 07:20:50 ÖS
yada perde sistemi yapın  :)
Gönderen: byberkay000 - Ocak 31, 2010, 09:02:52 ÖS
evet siyah cam aslında en iyisi ama polisler gene ceza yazıyor. biliyorsunuz mercedes viano larda siyah cam mevcut. bi arkadaşım almıştı. antalyada polis çevirmiş. camlarda film var zannetmiş ve anahtarla camı çizmeye çalışmış. çizilmeyince ceza kesmiş. birde o 50 tl lik cam filmlerini sökmük istediğinizde folyo elinize geliyor siyahlık camda kalıyor. onuda tiner yada sıcak suyla filan çıkarmak baya zor.
Gönderen: cıvıcem - Şubat 05, 2010, 10:36:38 ÖS
elgrad diye bir marka cam filmi var arkadaşlar yaptıran oldumu hiç,250 tl'ye yapıyorlar... kullanan varmı arkadaşlar?
Gönderen: egc - Şubat 16, 2010, 09:04:03 ÖS
civicem, bahsetmiş oldugun film camı (edit:reklam içerikli kelime) yapıyor rahmanlarda bahsettiklerine gore kaliteli bir urunmus fakat 250 tl ye onu yaptıracagına 300 tl ye omur boyu garantili llumar yaptırmanı tavsiye ederim ben sahsen aracı bayiden teslim alırken yaptırmıstım
Gönderen: cıvıcem - Şubat 16, 2010, 09:50:07 ÖS
civicem, bahsetmiş oldugun film camı (edit:reklam içerikli kelime) yapıyor rahmanlarda bahsettiklerine gore kaliteli bir urunmus fakat 250 tl ye onu yaptıracagına 300 tl ye omur boyu garantili llumar yaptırmanı tavsiye ederim ben sahsen aracı bayiden teslim alırken yaptırmıstım

llumar cam filmi için istanbulda tavsiye edebileceğin yer varmı egc...
Gönderen: egc - Şubat 16, 2010, 10:05:29 ÖS
Bne şahsen m...n maltepe de servisinde yaptırdım ve memnunum hava kabarcıgı vs bi sıkıntı olmadı,onceki aracımdan llumarın kaliteli bri marka oldugnuda biliyorum.Maltepedeki servisi güzel ama dersenki servis olmasın forumda bazı arkadaslar uskudar taraflarından bahsetmişti sanırım
Gönderen: cıvıcem - Şubat 16, 2010, 10:16:47 ÖS
  matepedeki servis uygun benim için,serviste 300 tl falanmı llumar... bu arada ziebartta çok methediliyor fakat fiyatı biraz daha fazla llumardan
Gönderen: egc - Şubat 16, 2010, 10:22:01 ÖS
Serviste llumar icin 750 tl isteyecekler buyuk ihtimalle ama ben 300 tlye ikna etmiştim aracı teslim alırken yapılmıs olmasıda buna etken olmus olabilir tabi ama bnden sonra sadece film yaptırmaya giden arkadasımda 400e yaptırdı.Piyasa fiyatları llumar icin nedir bilemem bunlar servisten istenen rakamlar.Ziebartta iyi bir secim olabilir bostancıdakini genelde begeniyorlar.Ne kadar istiyorlar ziebart icin?
Gönderen: cıvıcem - Şubat 17, 2010, 08:29:04 ÖÖ
Serviste llumar icin 750 tl isteyecekler buyuk ihtimalle ama ben 300 tlye ikna etmiştim aracı teslim alırken yapılmıs olmasıda buna etken olmus olabilir tabi ama bnden sonra sadece film yaptırmaya giden arkadasımda 400e yaptırdı.Piyasa fiyatları llumar icin nedir bilemem bunlar servisten istenen rakamlar.Ziebartta iyi bir secim olabilir bostancıdakini genelde begeniyorlar.Ne kadar istiyorlar ziebart icin?

ziebartta aracı ilk aldığımda boya koruma ses yalıtımı falan yaptırmıştım o zaman sorduğumda 400-450 tl gibi bişey istemişlerdi... şimdide heralde o civarlardadır,ziebart cam filminide çok methediyorlar... artık ya llumar ya ziebart hangisi uygun fiyat verirse yaptırıcaz,cam filmi cidden arabanın havasını çok değiştiriyor...
Gönderen: ocean0636 - Şubat 19, 2010, 08:23:01 ÖS
Ben tanıdık yer olmasına rağmen 1200tl para harcadım on cam dahıl 2 Kat solargard..Ziebart,3m'den cok daha memnum kaldım.
Benım araba ıcın cok ugrastılar,sıyah bır fılmden zıyade araç rengıne yakın ton yakalamya calıstık. Acık ton aynalı ve en koyu ton siyah fılm ıle aracın rengını yakaladık fakat cok zor oldu sıyah fılm bıle pek cok tonda olabılıyor. Fılm mevzusu acıklıga kavustu ama en onemlı olan bı kısım ıscılık. Fılm cektırdıgım yer mercedesın yetkılı fılmcısı(hastalya mercedes). 0km mercedes sahıbının fılm ıstedı uzerıne cekıcı ıle getırılıyor aracın kapıları bagajı her bı yerı sokuluyor camlar bagımsız bı sekılde cıkarılıyor guzelde fılmlerı cekılıyor ve eskısınden farksız bı sekılde yerıne gerı takılıyor..(işçiliğin kalıtesını anlatmak ıcın soyluyorm)
Benım arabanın ön cam fılmını 1 gunde cektıler sabah 10 da bıraktım aksam 6da aldım. Yan ve arka camları ıse sabah 8 de bıraktım aksam 8 de aldım yaptırdıgım yer fevkalde bır ıscılık ve kalıte ıle yapıyor. Pek cok kısı bı fılme bu kadar para harcanır mı dedı ama hakedıyor.
Gönderen: egc - Şubat 19, 2010, 08:56:53 ÖS
ocean hakkatende bir filme bu kadar para harcanırmı :) polisin teki cıkıcak karsına gitti 1200tl.o paralara direk lazer karartması yaptırılabilirdi kanımca
Gönderen: ocean0636 - Şubat 20, 2010, 12:57:26 ÖS
Yalnız benim arabamda 2 arabalik film var fiyat aslında normal..
Lazerle buna benzer bı ton yakalayamazsiniz ayrıca Antalya'da lazer yapan yer yok..
Gönderen: HONDAHAN - Şubat 24, 2010, 01:04:52 ÖS
Yav arkadaş hala açıklığa kavuşmadı.! Bu işi gerçekten iyi bilen yok mu yaa? Başına gelen, tecrübe sahibi?
Yasak mı değil mi bu film olayı? Yasaksa siyah cam neden değil? Ona da ceza yazıyorlarsa siyah cam taktırın diyen neden böyle söylüyor? Onun başına bişey gelmemişmi? Siyah camın maliyeti ne? Denildiği gibi çaktırmadan kaskodan yaptırılabiliyor mu? Napacaz bu işi arkadaş yaa arabaya da yakışıyor. Olmazsa olmaz. Tersin tersi :)
Gönderen: Tekos - Şubat 24, 2010, 01:32:10 ÖS
Arkadaşım,Film cam trafik kurallarına göre yasak koyu olursa daha dikkat çekiyor ve cezayı kesin yiyorsun açık olursa ve trafik polisi anlarsa o zaman onun insafına kalmış bir çok trafik polisi açık renk film camlara ceza yazmıyor ama yazanda yokmu var.Ben geçenlerde açık renk olmasına ragmen neredeyse cezayı yiyordum.Bu gibi durumlarda içerdeki tepe lambalarını yakıyorum allah ne verdiyse içerde açıyorum.Eğer film cam yaptırmazsanda orjinalinden renkli cam taktırırsan çok koyu olmadıktan sonra Trafik ruhsatına işletebiliyorsun boyle oluncada polisler karışmıyor.Film cam TUV muayenesinde hafif kusurlu olarak geçiyor ve vize almanda bir problem olmuyor.Ucuz film cam yaptırırsan örnek(50-100 tl arası) Siyah olsa bile mora kaçan bir renk alıyor zamanla ve birde içerden bakıldıgı zaman bulanıklık yapıp gormeyi engelleyebiliyor.Zamanlada filmde kopmalar ve yıpranmalar meydana geliyor.Bence fazla pahalıya kaçmadan 3m,solargard,Llumar marka film markalarından birini  tozsuz ve kapalı bir ortamda işi bilen kişilere taktır.Bu arada eger kapılar sokulup oyle film çekilecekse servise yaptırman en iyisi çünkü işi bilmeneyen yerler kapıları soktukleri zaman kapıların tırnaklarını kırıyorlar sonra yolda giderken takır tukur kapılardan gelen sesleri dinleme ihtimalin var ...
Yav arkadaş hala açıklığa kavuşmadı.! Bu işi gerçekten iyi bilen yok mu yaa? Başına gelen, tecrübe sahibi?
Yasak mı değil mi bu film olayı? Yasaksa siyah cam neden değil? Ona da ceza yazıyorlarsa siyah cam taktırın diyen neden böyle söylüyor? Onun başına bişey gelmemişmi? Siyah camın maliyeti ne? Denildiği gibi çaktırmadan kaskodan yaptırılabiliyor mu? Napacaz bu işi arkadaş yaa arabaya da yakışıyor. Olmazsa olmaz. Tersin tersi :)
Gönderen: SekoLive - Şubat 25, 2010, 11:41:30 ÖÖ

en acık renk cam vardı aracımda ve ceza yedim filmlerin hepsi yaasak acıgıda koyusuda v.s. de filmin değeri 50 lira yediğim ceza 130 lira ve günü geçti aşşa ykarı 200 lira oldu cezanın tutarı ve hiç ukatılımız yazdı cezayı filmi sok v.s. demedi bile ki dememeside normal... ve aracı bir hafta içinde bir trafik ekibine gösterip zabıt tuturmanız gerekmektedir filmleri söktüğünze dair aksi takdirde aracınız men ediliyor trafikden. bu yazdıklarım kulak dolması deil direk yaşadığım bir olaydır.... 2.kez filmden yakalanan aracıda direkt bağlıyorlar arac muaeyeneye kadar gidiyor... bunları göze almayankimse film yaptırmasın aracına çok canı sıkılır.
Gönderen: airjaws - Mart 13, 2010, 11:32:38 ÖS
bayrampaşada kefil olabilecegim bi arkadasım var arkadaslar. bende 99 sedan civic var komple ön cam dahil 300 tl ye yaptırdım benim aracımın yanı sıra diğer tüm marka araçlarada yaptırdım herhangi bi sıkıntı cekmedim bilginize...
Gönderen: bado - Mart 13, 2010, 11:36:26 ÖS
hocam ziebart ve sonax gibi yerlerde pazarlık çok önemli. daha önce komple bakıma soktum arabayı 700 dediler ama 300 lira ya falan indirdiler yani çok fazla iniyorlar...
Gönderen: deniz44 - Mart 14, 2010, 12:21:04 ÖÖ
Ben şirket aracına markası belli olmayan ama cizilmez diye tabir ettikleri filmden cektirdim,yaklasık 1 senedir kullanıyorum ve tek bir cizik,şişme,kabarma vs. yok. O yüzden ziebart,sonax gibi markalara astronomik rakamlar ödemenize gerek olmadıgını düsünüyorum.
Gönderen: can/anybody help me? - Mart 23, 2010, 12:25:11 ÖÖ
arkadaslarında dedigin gibi 200-250 liralık gayet güzel filmler var. 580'e gerenk yoktur.
Gönderen: NeFeR - Mart 24, 2010, 12:45:47 ÖS
Kendi arabama 50tlye cizilmez çektirdim.Camları açtıkça kalkıyor filmler cam açmaya korkar oldum.Ancak 500lirada verilmez
Gönderen: bado - Mart 24, 2010, 12:47:22 ÖS
Beyler elgrad cam filmleri hakkında bilgisi olan varmıdır ? memnun kalırmıyım ? 5 yıl garanti veriyorlar tek tuning kampanya yapmış 150 tl ye yapıyor...
Gönderen: atmuc - Nisan 06, 2010, 09:29:43 ÖÖ
Ön cama film çektirmek tehlike yaratır mı? hızlı giderken ön camın kırılması anında görüş tamamen kapanacağı için tehlikeli bir durum olabilir mi? honda civiclerin ön camı zaten buzlu cam değilmiş. dağılmadan tek parça kalıyor ama yumruk atarak camı indirmek film varken mümkün olur mu?

arka koltuk tarafındaki camlarda film yasak mı?

çiftkurtlarda satılan filmin güvenlik sertifikası varmış. bu sertifika ile polis filmlere birşey demiyormuş.
Gönderen: sanli90 - Nisan 06, 2010, 09:46:40 ÖÖ
Beyler elgrad cam filmleri hakkında bilgisi olan varmıdır ? memnun kalırmıyım ? 5 yıl garanti veriyorlar tek tuning kampanya yapmış 150 tl ye yapıyor...

elgard diyecektin galiba hocam dün park sensörü taktırdığım yerde cam filmide yapıyordu elgard yazısını gördüm ve sordum varmı diye elgard yok daha gelmiyor elgardı getiren firma başka bir cam filmi ismi söyledi bundan yapıyoruz diyor garantili 130 tl dedi fiyat
Gönderen: egc - Nisan 06, 2010, 01:39:47 ÖS
arkadaslar bosverin cam filmini vazgecin bu sevdadan kafayı cok taktılar,ben arabamı teslim alırken serviste yaptırmısıtım ama şimdi cıkarmayı dusunuyorum cunku aklım cıkıyor yolda sorun olcak diye
Gönderen: poseidon999 - Nisan 06, 2010, 01:41:18 ÖS
arkadaslar bosverin cam filmini vazgecin bu sevdadan kafayı cok taktılar,ben arabamı teslim alırken serviste yaptırmısıtım ama şimdi cıkarmayı dusunuyorum cunku aklım cıkıyor yolda sorun olcak diye

+1

Çıkarın filmleri arkadaşlar elalem delikanlı görsün :)
Gönderen: type-r-kadi-r - Nisan 07, 2010, 08:18:50 ÖS
konuya şöel giriyim bende : geçen hafta muayneye gittim cam filmleri yüzünü geçirmediler ama fiyatı geçirdiler yeniden muayne ücreti ödedim ucuz filmin şöle bi kötülüğü var bnm ki gibi muaynede bi olay yaşadın ve sökmen gerekiyor sökmeye başladın camlar yapış yapış oluo ucuz filimin böle bi kötülüğü var iyisinde de böel bi sorun yok yanımda da o gün başka bi cıvc vardı eleman cayır cayır söktü filmini hiç leke kalmadı olan benm camlara oldu camlarım çizildi :( yani kaliteli film olsun ama öle sonaxmış zibeart mış o kadar para vermeye gerek yok o adamlar markasına o kadar para isito ;)
Gönderen: egc - Nisan 08, 2010, 07:50:12 ÖÖ
Muaynede cam filmi sorun olmuyo normalde neden sokturduler?
Gönderen: poseidon999 - Nisan 08, 2010, 09:49:21 ÖÖ
Muaynede cam filmi sorun olmuyo normalde neden sokturduler?

Koyuluğuna göre değişiyor muayenede.
Ama polisin affı yok açığa da koyuya da yazıyor.
Gönderen: atmuc - Nisan 13, 2010, 02:54:56 ÖS
ziebart ön cam dahil peşinde 600 tl den aşağı inmiyor. 3 kez aradım her seferinde farklı fiyat verildi. son fiyat olarak 600 tl dediler ben sizi ararım dedim :-)
Gönderen: atmuc - Nisan 16, 2010, 12:39:23 ÖS
LLumar'ın yetkili servisine gittim. 1 numara film çekilmiş bir araç vardı. bana çok koyu geldi. polisin uzaktan anlayacağı koyulukta gözüküyordu. daha açık film de var ama numuneler arasına konmamıştı. pek takma taraftarı da değiller nedenini anlayamadım. kapıları sökerek camları çıkartıyorlar ve ön cam dahil 350 tl fiyat verdiler.

ziebart ön cam dahil 600 fiyat veriyor. ön cama şeffaf film çekiyor. kapıları sökmeden camları kaplıyor.

600 veremeyeceğim kesin. aklım iyice karıştı. bebek koruma amaçlı düşünüyordum ama tak çıkarlı başka bir çözüm bulmak gerekecek sanırım.

Llumar 50 numara yani 1 numaradan da açık olan filmi taktıran var mı?
Gönderen: CivicType-R - Mayıs 02, 2010, 03:03:48 ÖS
Bence Bi Kere Taktıracağın İçin İyisini Alacaksın
Gönderen: droerdogan - Mayıs 03, 2010, 12:51:01 ÖS
geçen hafta gaziantep serviste 1 numara film çektirdim.bunların marka marka olduğunu bile bilmiyordum:)kaliteli film kullandıklarını söylediler.150 tl.
Gönderen: dRiFtiNg_aLoNg - Haziran 06, 2010, 10:17:29 ÖS
tayland malı film olsun gerisi mühim değil filmi çeken iyiyse sizi aracınızı satana kadar götürür...

Gönderen: ///M_alpina - Haziran 15, 2010, 04:17:50 ÖS
cam filmini söküyolar takmayınn uğraşmaya değmes DD::D
Gönderen: Adem YILMAZ - Haziran 15, 2010, 04:29:24 ÖS
aydın' da bir kişi yapıyor ..sadece arka cam ve arka yan camlar için tk cıkar tarzında bir şey..sahibinden.com 'da ararsanız bulursunuz fiyatıda 125.00 tl.idi..
Gönderen: dRiFtiNg_aLoNg - Haziran 15, 2010, 10:52:24 ÖS
Kendi arabama 50tlye cizilmez çektirdim.Camları açtıkça kalkıyor filmler cam açmaya korkar oldum.Ancak 500lirada verilmez

bende kendim çektim maliyeti o kadar ama kalkma falan olmadı gayette iyi şu anda ... bence sen o filmi sök bidaha çek dostum
Gönderen: gknvt4 - Temmuz 05, 2010, 03:30:40 ÖÖ
flmın omru 2 senedır cektrceksen uygun cektr bayılma o paraları
Gönderen: senloris - Temmuz 28, 2010, 02:35:05 ÖS
Benim arkadaş kendi alıp çekti filmi. Hem de 5-10 lira bişey ödedi.
Bende inanamadım 500den aşağı olmaz diye düşünürken.. Bana da baya bi iddia etti o kadar vermeye gerek yok kendin al yap diye. İçime sinmedi ama yaptırmak da istiyorum bu yazılardan sonra kararsız kaldım şimdi :)
Gönderen: washer - Ağustos 02, 2010, 10:52:59 ÖS
ucuz mu pahallı mı bilmem ama kaliteli birşey şart.önceki aracımda (opel vectra) arka kapıların camları kelebekler ve arka cam koyu bir filmle kaplıydı,muayene vakti geldiğinde sökmek şart olmuştu,bir de filmin dandikliğindendir kesin bir süre sonra siyah renk patlıcan moru gibi bir renge dönüşmeye başladı iğrenç duruyodu,film çekme işi ile uğraşan bir dükkana gittik,  ısı tabancası ile ısıtıp çıkartmaya çalıştı eleman,ısıttığı yer eline kıymık kıymık gelince bu şekilde olmayacak bunu kazımamız lazım dedi, arka camı nasıl yapacaksın dedim, aynı şekilde kazıyarak dedi ,resistans ne olacak dedim, o da gidecek deyince tamam kardeşim dedim ve kendim başladım kazımaya,30 lira para istedi bu kazıma için,ben de kendim kazıdım yanları,arka cam için çok uğraştım olmadı bi türlü,küçük küçük parçalar halinde geliyodu hep,arkadaşla dayanamadık patlattık arka camı sonra doğru camcıya kaskodan değiştirttik camı, sonra muayeneye  tertemiz bir şekilde girdik,bu arada camları kazırken camlar yer yer çizildi ,sonra filmin altında lekeler kaldı,onları alkolle temizledik falan filan astarı yüzünden pahallıya geldi anlıycağınız.şimdiki aracımın ön camında film vardı,bir sebepten ötürü çıkartmam gerekti,sonax ta çekilmişti film,10 dakikada tertemiz bir şekilde ucundan tuttuğum gibi tek parça halinde söktüm,malzeme kaliteli olunca insanın başı ağrımıyor  vesselam... >=ok
Gönderen: NeFeR - Ağustos 03, 2010, 05:20:18 ÖÖ

bende kendim çektim maliyeti o kadar ama kalkma falan olmadı gayette iyi şu anda ... bence sen o filmi sök bidaha çek dostum

Aynen öyle yaptık şuanda çok memnunum kaç kere trafik çevirdi şehirde ne tavandaki folyoya nede filme taktılar şükür:)
Gönderen: mindhunter34 - Eylül 03, 2010, 10:41:05 ÖÖ
arkadaşlar solargard hp smoke serisini çektirdim kampanyadaydı 250 tl 10 yıl garanti 3m gayette memnunum keşke ön camada çektirseydim
Gönderen: senarist - Eylül 12, 2010, 04:55:18 ÖS
cam filminde 3M color stable serisi cs5 cs20 cs35 cs50 4 renk seceneği var cs35 en çok kullanılan orta tonu, ortalama 400-450 tl civarında ha eğer işin sonu derseniz 3m crystalline serisi bu film 3m de işin sonu ön cam dahil komple uygulanıyor cr40-cr50-cr70-cr90 numaraları bar cr-70 ve 90 tamamen renksiz idda ediyorum düğnyanın en iyisi dediğiniz film markaları bu filmdeki ısı ve yansıma refleksiyonuna sahip değil. bu mucize gibi bir film ama pahalı komple uygulamanın maliyeti 1000 tl ama eğer amaç uv-ısı ve yansıma blokajı ise işin sonu bu film.
Gönderen: Evo25 - Ekim 04, 2010, 09:00:13 ÖÖ
Arkadasım 50 tl lık yaptır polıs sokturuyor nasıl olsa :D
Gönderen: karapilot - Ekim 19, 2010, 10:42:17 ÖÖ
arkadaşım bencede taktırmayın ya. görünüş güzel oluyor ama zevk meselesi.
Gönderen: goqolashe - Ekim 23, 2010, 10:17:04 ÖÖ
usta bende oto cam filmcisiyim 50 liralık filmden çektirme yapışkanını camda bırakıyor buda yapışkanı temizlerken camın çizilmesine ve arka camın rezistans bozulmasına sebeb oluo yanii çin malı filmler ama usa yada kore ve ital cam filmlerinde bu sorunu yaşamazsınn  >=ok
Gönderen: burakr - Aralık 08, 2010, 05:04:49 ÖÖ
Aracınızın rengi beyaz ise cam renkli olmayınca çok boş duruyor açıkcası. Biz yeni aldığımız aracımıza (daha fabrikada yapım aşamasında, bekliyoruz ocak teslimi  :lovee ) 2 numara lumar olsun diye karar kıldık.
Gönderen: abdullah_sahin - Aralık 10, 2010, 03:49:26 ÖS
maltepe bağlarbaşı mahallesinde 100 liraya orjinal elgard marka çizilmez film uygulaması yapan bi yer var bi kaç arkadaşım yaptırdı memnunlar bende çektirmeyi düşünüyorum sahibinden.com da ilanı var. zibeart ta felan boşa o kadar para vermeyin arkadaşlar.
Gönderen: tpmyo169 - Aralık 31, 2010, 06:48:40 ÖS
ewet gerçekden faydalandım saolun ilginize minnettarım.....
Gönderen: faw13 - Ocak 07, 2011, 12:45:19 ÖS
07 civicler için film taktırmayın diyorlar pek çok yerde, camlar dışa doğru patlıyormuş, filmlenince bunu yapamadığı için normalde yararlı olan patlayamaması da zarara dönüşebiliyormuş, crash testlere baktığımda da camlar gerçekten dışa patlıyordu, tabi zevk meselesi
Gönderen: ersinguzen - Ocak 07, 2011, 12:56:00 ÖS
ön cam dahil 250 ye çektirdim ön cam 1 ton yan ve arka 2 ton gayet memnunum usta sırf benim filmleri icn antalyadan geldi :) ayrıca 2 ay sonra 1 ve 2 ton cam filmleri serbest oluyor >red+kid
Gönderen: burakr - Ocak 07, 2011, 03:53:03 ÖS
ön cam dahil 250 ye çektirdim ön cam 1 ton yan ve arka 2 ton gayet memnunum usta sırf benim filmleri icn antalyadan geldi :) ayrıca 2 ay sonra 1 ve 2 ton cam filmleri serbest oluyor >red+kid
herşey çok güzel fakat 2 ay sonra nasıl serbest oluyor çok merak ettim açıkcası...
Gönderen: ersinguzen - Ocak 07, 2011, 06:30:11 ÖS
Valla orasını bende bilmiyorum sadece duydugum ama cok kişiden duydum bakalım gorelim :)
Gönderen: byali - Ocak 18, 2011, 08:59:36 ÖÖ
Trafik koyu camlı araçlara biraz daha ceza yazarsa cam filmine pek rağbet edilmez fiyatlarda düşer diye düşünüyorum. Tabi ceza yeyip filmide sökenler filmsiz yapamayıp acık tonda film çektirirlerse cam filmi çeken yerlerin işleri açılır :D

Bende yaptırcam 1 ton düşünüyorum. Arabanın rengi gri olduğu için filmsiz olmuyo.
Gönderen: HONDAcvc - Ocak 18, 2011, 04:34:39 ÖS
filmden bu kadar ceza yazıldığı bu günlerde 50 tl lik en mantıklı gibi duruyo hem artık 50 tl liklerde oyle cok kotu degil cabuk cizilmiyo ama işçilk gercekten önemli ucuz film cekince en azından sokmen gerekip sokunce için acımıyo... :) :)
Gönderen: teachers71 - Ocak 18, 2011, 05:45:26 ÖS
bugün bursada okul kapısı önünde polis bir servis minibüsünü durdurup cam filmlerini söktürüyordu adama. sökmezsen aracı bağlayacağım diyordu. adamda paşa paşa filmlerini söküyordu. dün haberlerde izledim sanırım balıkesirdeydi polis yolda bütün filmli araçları durdurup filmlerini tek tek söktürüyordu.
arkadaşlar bu sefer iş ciddi. fazla para vermeyin bence. en azından vereceğiniz paraya acımazsınız. zaten ya güneşten gider yada polis tarafından söktürülür. zaten 1 yıldan fazla kullanma şansınız yokmuş gibi geliyor bana. bende çok istiyordum dciddi ciddi düşündüm ama şu anki durumda beklemekte fayda var...
Gönderen: byali - Ocak 19, 2011, 03:19:00 ÖÖ
bugün bursada okul kapısı önünde polis bir servis minibüsünü durdurup cam filmlerini söktürüyordu adama. sökmezsen aracı bağlayacağım diyordu. adamda paşa paşa filmlerini söküyordu. dün haberlerde izledim sanırım balıkesirdeydi polis yolda bütün filmli araçları durdurup filmlerini tek tek söktürüyordu.
arkadaşlar bu sefer iş ciddi. fazla para vermeyin bence. en azından vereceğiniz paraya acımazsınız. zaten ya güneşten gider yada polis tarafından söktürülür. zaten 1 yıldan fazla kullanma şansınız yokmuş gibi geliyor bana. bende çok istiyordum dciddi ciddi düşündüm ama şu anki durumda beklemekte fayda var...

Hem cam filmini söktürüyorlar hemde ceza kesiyolar :) Yani 50 lira film + 130 lira ceza + 10 ceza puanı
Gönderen: AYTAÇ1905 - Ocak 19, 2011, 07:43:45 ÖS
ben  honda bayisine aracı teslim aldığım gün yani 2 hafta önce 200 tl çektirdim ön cama yaptırmadım
Gönderen: volkankopdag - Ocak 27, 2011, 12:32:18 ÖÖ
içişleri bakanlığı cam filmini serbest bırakıyormuş en kısa zamanda bilginize...
mevkiisi yüksek bir polis abimizden gelen cevaptır bu ;)

daha fazla detay bilmiyorum.
Gönderen: poseidon999 - Ocak 27, 2011, 08:42:16 ÖÖ
içişleri bakanlığı cam filmini serbest bırakıyormuş en kısa zamanda bilginize...

İnanmayın arkdaşlar böyle şeylere.
siz sanıyormusunuz ki sadece cam filmini yasaklayan bir ceza maddesi var.
Cam filmi diye yediğimiz ceza bir çok kısıtlamayı kapsıyor.
Yani kanunda cam filmi diye yazmıyor.
Yazmaz da.

Ne zaman meclis 30-1/b ve 30-1/a hatta 32. ceza maddelerini komple iptal eder o zaman cam filmi serbest kalır

Bu maddeler olmassa da polisin modifiye ve bir çok olumsuzluk
üzerinden ceza kesme hakkı ortadan kalkar.

Bunu göze alamazlar.

Biraz inceleyin hem ceza maddelerini görmüş olursunuz hem de kendinizi polislere karşı
bilinçli bir şekilde savunursunuz. (http://balyemez.files.wordpress.com/2010/12/2011_para_cezalarc4b1_egm.xls[/url)
Gönderen: poseidon999 - Ocak 27, 2011, 08:45:29 ÖÖ
Kusura bakmayın üstteki link kırık çıktı.
Ceza maddelerini buradan indirebilirsiniz.
http://balyemez.files.wordpress.com/2010/12/2011_para_cezalarc4b1_egm.xls
Gönderen: teachers71 - Ocak 27, 2011, 10:07:04 ÖS
bugün cam filmi söktrüren polise bizzat şunları sordum.
soru 1- bu renkli cam filmlerinde  1 numara 2 numara falan varmış az renkli. onlara birşey demiyormuşsunuz. doğrumu?
cevap : kesinlikle hayır. film yasaktır. renk derecesi ne olursa olsun söktürüyoruz. sadece tse onaylı renkli cam lar var. onlar serbest.

soru2- yakında 1 ve 2 numara filmler serbest bırakılacakmış. ÖYLEMİ?
cevap 2- onu filmciler diyor. KESİNLİKLE ÖYLE BİRŞEY YOK.

soru3- ön camlara takılmadan arka 3 cama takılınca gözyumma gibi bir durum varmı?
cevap 4- olurmu öyle şey. kesnlikle izin verme gibi bir durum yok.
teşekkür ederim. birinci elden bilgi almak istemiştim. deyip ayrıldım yanından.
sanırım bazı spekülasyonları açığa kavuşturmuştur.
Gönderen: poseidon999 - Ocak 28, 2011, 08:17:38 ÖÖ
bugün cam filmi söktrüren polise bizzat şunları sordum.
soru 1- bu renkli cam filmlerinde  1 numara 2 numara falan varmış az renkli. onlara birşey demiyormuşsunuz. doğrumu?
cevap : kesinlikle hayır. film yasaktır. renk derecesi ne olursa olsun söktürüyoruz. sadece tse onaylı renkli cam lar var. onlar serbest.

soru2- yakında 1 ve 2 numara filmler serbest bırakılacakmış. ÖYLEMİ?
cevap 2- onu filmciler diyor. KESİNLİKLE ÖYLE BİRŞEY YOK.

soru3- ön camlara takılmadan arka 3 cama takılınca gözyumma gibi bir durum varmı?
cevap 4- olurmu öyle şey. kesnlikle izin verme gibi bir durum yok.
teşekkür ederim. birinci elden bilgi almak istemiştim. deyip ayrıldım yanından.
sanırım bazı spekülasyonları açığa kavuşturmuştur.

Arkadaşım güzel bir şey yapmışsın bırak 1-2 numarayı şeffaf filme bile polisin ceza kesme yetkisi var çünkü kaza anında cam patlamadığı için araç içinde sıkışma olabiliyor. Dilimde tüy bitti ama tekrar söylüyorum. Biz modifiye konusunda neredeyse tüm cezalarımızı 30-1/b ve 30-1/a hatta 32. numaralı maddelerden yiyoruz. Bir bakılsa tüm soruların cevapları alınacak. uyar.sınız uymazsınız sizin bileceğiniz iş.

Hep söylüyorum ortada bir anlaşmazlık yok aslında kanunları biraz gözden geçirseniz neyin yasak neyin sebest olduğu çok rahat anlaşılacak.
Gönderen: susemo - Ocak 30, 2011, 10:08:20 ÖÖ
Cam filmiyle ilgili tecrübelerinizi paylaşmışsınız teşekkürler. Benim burada bir sorum olacak. İki hafta önce polis beni durdurdu. Bu cam filmlerini söktüreceksin dedi. Şimdi benim arabanın ön yan camlarda düşük numaralı arka yan ve arka camda iki ton koyu cam filmi var. Diyelim ki polis beni tekrar durdurdu. Bu durumda ceza yiyeceğimiz kesin çünkü yaşadığım yer çok küçük ve adamlar taktı mı takıyor. Peki arka camdaki filmi sökme konusunda ne tavsiye edersiniz? Ben bu arabanın ikinci sahibiyim ve İstanbul'da 3 yıldır kullanılmış ve hiçbir şekilde problem olmamış. Arka camlardaki resistansları düşünüyorum yok yok kesinlikle söktürmem diyorum. Hani zarar veririm düşüncesiyle. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Gönderen: jaZzz - Mart 06, 2011, 03:24:25 ÖS
zeki müren de bizi görecekmiş..
Gönderen: jaZzz - Mart 06, 2011, 03:37:14 ÖS
arkadaşlar ankara yenimahallede çektirdim cam filmini.. adam gerçekten esnaf.. kendi işi, eleman çalıştırmıyor.. süper işçiliği var fiyat da uygun. bana arkadaş tavsiye etti, onlar 5-6 araba götürmüşler ben dün çektirdim daha, 3 araba daha götürecez oraya.. burdan isim vermiyim ama merak eden mesaj atsın, reklam yapıyo demesinler..
Gönderen: dinjer - Nisan 01, 2011, 01:32:54 ÖÖ
yazık günah parana git 50 liraya çektir çizilmez. Polisin teki gelecek vuracak anahtarı gitti sonra 500 lira. 50 liraya çekilen filmden hayır gelmez diyorlar. Ya öyle şey olurmu Çeken kişi önemlidir çekilen filmin kutusu en kalitelisi 80 lira zaten 3m lumar gibi markalardan bahsediyorum. sanayide aksesuarcılardan orta kalite film al git filmciye 50 lira ver çeksin bu kadar  konu açmanın luzmu bile yok bence
Gönderen: ECEL - Nisan 01, 2011, 10:39:22 ÖÖ
arkadaşlar ankara yenimahallede çektirdim cam filmini.. adam gerçekten esnaf.. kendi işi, eleman çalıştırmıyor.. süper işçiliği var fiyat da uygun. bana arkadaş tavsiye etti, onlar 5-6 araba götürmüşler ben dün çektirdim daha, 3 araba daha götürecez oraya.. burdan isim vermiyim ama merak eden mesaj atsın, reklam yapıyo demesinler..

markası nedir cekilen filmin ?
Gönderen: karapilot - Nisan 03, 2011, 02:07:54 ÖS

:)))
:D bakanlığın işi yok cam filmlerine mi bakacak?
:D
Gönderen: rajoca - Nisan 03, 2011, 08:15:59 ÖS
ziebartla dün görüştüm 3 araç getiricem ve üçünüde nakit ödeme yapacağım dedim 485 liradan 440 tl ye düştü araç başı ne pazarlık be  >%6rol >%6rol >%6rol
Gönderen: Thereal_ - Nisan 05, 2011, 12:14:55 ÖS
gidip bir rulo llumar cam filmi alip saglam bir ustada cektirirsen kafan rahat olur ve cizilme derdinde olmaz diye umuyorum..
Gönderen: memoli34 - Nisan 08, 2011, 08:41:53 ÖS
tavsiyem llumar hpr serisi. 2 numara olanı. hatta öncama 0,5 numara mükemmel sonuç alırsın
Gönderen: Brawe - Nisan 13, 2011, 03:29:19 ÖS
honda servisinde yaptırdım
300 tl'den 200 tl'ye indiler
2 yıl garnti de verdiler
Gönderen: ilker öztürk - Nisan 13, 2011, 05:22:22 ÖS
servis bana ziebart için 390tl dedi,sonax ise 350 tl fiyat verdi

cok para değilmi maliyeti nedir ki bunun film cok mu pahalı?işçilik desen oda 2 saat sürüyormuş
Gönderen: volkankopdag - Mayıs 06, 2011, 06:39:48 ÖS
solar master marka çektirdim yeni... 1 numara... sunroof dahil 300tl.
Gönderen: emre_başkan - Mayıs 10, 2011, 10:12:55 ÖS
sanayiye git american cam filmi taktır. bende arka camda ve yanlarda var gece simsiyah duruyor on numara gözüküyor. gündüz de ayrı bi duruşu var normalden biraz daha fazla yansıma yapıyor çok güzel görüntüsü var. görüş netliğide güzel. muaynede de hafif kusurlu olarak geçiyosun sıkıntı olmuyor.markasını hatırlamıyorum ama american diye geçiyor. şuan 200 tl
Gönderen: dRiFtiNg_aLoNg - Mayıs 12, 2011, 09:10:13 ÖÖ

Aynen öyle yaptık şuanda çok memnunum kaç kere trafik çevirdi şehirde ne tavandaki folyoya nede filme taktılar şükür:)

trafik bu çevirir işi ne :D bende çeviriyorum arada sırada ama filmlerin kalitesine bakmak için. şu an 50tl ye çektirdiğim filmin kalitesine yaklaşanı bile görmedim :) Manisa/Salihli'de belediyenin tam karşısında sanayi içerinde filmci Ali var polis kemal gönderdi derseniz 2 saatte kıyak bi film çeker size. camı söküp çektirseniz bu kadar güzelini yapamazlar :D not: 2 şişe soğuk efes almayıda unutmayın :)
Gönderen: tardif - Haziran 25, 2011, 08:20:28 ÖS
mrb  ankarada 100-150 tl ye nerde cam filmi çektirebirim bilenler varsa yardımcı olursa sevinirim
Gönderen: TuRKiSh.Dj - Haziran 25, 2011, 08:38:43 ÖS
en iyisi orjinal renkli cam.geçenlerda arkadaşla gidiyoruz onun araçta orjinal renkli cam var polis durdurdu araba siyah camlar siyah anahtarı vurdu bişey yok camı açtı uçlara baktı bişey yok sonra camın TSE numarasına baktıki orjinal tamam dedi gidebilirsiniz.ama film olsaydı zaten ilk anahtar darbesinde gidecekti cezada ne yazardı bilmem !

ceza ne yazardı ben söliyim 154 TL :D:D   deneyimim var bu konuda..  TEM de gişelerden çıkışta aldılar sağa.. dediki sisler açık ceza yazalım sana.. :D  sisleri ikna ettik. adam ne dese begenirsin?:D  camlarda film varmış onlara yazalım bari boş çevirmeyelim seni dedi :D :D
Gönderen: Honda_YHBBG - Haziran 26, 2011, 11:02:08 ÖS
ben ankarada 250 tl'ye çektirdim. en önemlisi kaliteden de önemlisi filmi çeken kişinin el işçiliği eğer usta ise mükemmel olur. ben lumar çektirdim. dükkana gittiğimde 350 tl'ye 3m vardı oradakiler lumar'ın bu işte daha iyi olduğu söylediler. ben memnunum. orta 2. derece gayet uygun.
Gönderen: tardif - Haziran 27, 2011, 09:38:10 ÖS
ben ankarada 250 tl'ye çektirdim. en önemlisi kaliteden de önemlisi filmi çeken kişinin el işçiliği eğer usta ise mükemmel olur. ben lumar çektirdim. dükkana gittiğimde 350 tl'ye 3m vardı oradakiler lumar'ın bu işte daha iyi olduğu söylediler. ben memnunum. orta 2. derece gayet uygun.
merhhaba çektirdiğiniz yer neresi , ön yan camlar da dahil mi ,çekerken  camları söküyorlar mı bilgi verebilirmisiniz teşekkürler
Gönderen: keremkerem - Haziran 28, 2011, 12:59:49 ÖS
arkadaşlar bu siteye ilk defa giriyorum yanlış biryerlere yazıyorsam kusura bakmayın. benim 2005 model civic aracım var ve arka cam ve arka yan camlar için perde yaptırmayı düşünüyorum.raylı perde var diyorlar 80 tl birde BOD perde diyorlar delinmeden tutturuluyormuş galiba onlarda 120 tl civarı galiba hiç perde yaptıran var mı ? Ne  dersiniz Bod perde gerçekten güneşi engelliyor mu hiç kullanan var mı yada raylı perde kapalı yada açıkken çirkin duruyormu? görüşleriniz ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
Gönderen: sanli90 - Haziran 28, 2011, 10:43:39 ÖS
Maslak oto sanayide çektirdim film ve perde derdinden kurtuldum Amerikan suntek marka 35 mm 200 tl çektirfim kapı camları sökülüp dışarda çekildi arka cam yerinde çekildi 2,5 saat sürdü iş.ilikten memnun kaldım filmlerde gayet güzel görüş netliği çok iyi...
Gönderen: tardif - Haziran 29, 2011, 05:53:12 ÖS
bugun Ankarada şaşmazdan batıkente taşınan autokingde jonson marka film için ön cam hariç 350 tl fiyat verdiler bende yaptırmadım  :dil
Gönderen: Gilth - Temmuz 12, 2011, 06:37:46 ÖS
arka cama çekilen filmlerin , kışın arka cam resistansını çalıştırınca deforme olma gibi bir durum varmı. ısıtıyor sonuçta...
Gönderen: Muratica - Temmuz 19, 2011, 11:05:05 ÖS
ankara etlikde cadde tuning de emrah diye birisi var ankaranın sayılı film çekenlerinden fiyatıda normal 150tlye cekiyor herkeze öneririm
Gönderen: barkodd - Ağustos 09, 2011, 10:37:18 ÖS
Arkadaşım ziebart ben kullanıyorum çok memnunun güneş kesmesi mukemmel sonax kullanan arkadaşlarım var görüntü bukadar iyi değil, 50 tl lik filmleri hiç önermem imkanın varsa ziebart derim, ziebartın farkı uv korumalıdır ve içerisinde alüminyum tabakası vardır.
Gönderen: bahricelik1984 - Ağustos 13, 2011, 07:09:44 ÖS
s.a kısacası söyle söyliyim ucuz filmde garanti yok var diyoplar ama yalan kaliteli filim cektirdiğinde fark cok yok ama kalitesiz filimde filmi sökmek istediğinde camda lekeler bırakıyor ve zamanla güneste soluyor ama kalıteli filmddde bu çesit sorunlar olmuyor
Gönderen: caucass - Eylül 16, 2011, 10:32:13 ÖS
aslında arabayıda komple folyo kaplatmak lazım, tadından yenmez valla
Gönderen: bhdrknk - Ekim 02, 2011, 10:33:34 ÖÖ
arka cama çekilen filmlerin , kışın arka cam resistansını çalıştırınca deforme olma gibi bir durum varmı. ısıtıyor sonuçta...
kaliteli ve garanti verilen bir fil ise hiçbir sorun yaratmaz. Ama kalitesiz filmlerdense renk kaybı yaşayabilirsin.
Gönderen: alitaylan - Ekim 03, 2011, 11:48:38 ÖS
gerçekten kaliteli ve garantili bir yerde yaptırdığında sorun çıkmayacaktır. Bu konuda ziebart ı öneririm. Kendim yaptırdım cok memnunumç
Gönderen: mustican - Ekim 04, 2011, 12:19:24 ÖÖ
LUMARRR
istanbul da yaptiracaklara yer onerebilirim

Ziebart da iyi
Gönderen: elite - Ekim 16, 2011, 04:21:40 ÖS
bu filmler İzmitte 150 TL civarı çekiliyor bende bugünlerde yaptıracam ama bakalım hangisine nasıl olacak
Gönderen: rıfkı - Ekim 21, 2011, 12:49:31 ÖÖ
Kalitesiz filmler birsüre sonra akmaya başlıyor. özellikle sıcak havalarda camı dalgalı görebilirsiniz. kaliteli veya en azından makul seviye olmalı bence.
Gönderen: can98 - Ekim 27, 2011, 11:43:33 ÖÖ
adam 19 ekim 2009 da yazmış sen 21 ekim 2011 de cevaplıyorsun adam herhalde taktırmıştır :D :D
Gönderen: 06VG544 - Kasım 02, 2011, 06:54:55 ÖS
Hazır konu hortlamışken bende devam edeyim :D malum aranbayı daha dün teslim aldım bugün cam rüzgarlıklarını taktırdım taktırdığım yerden fiyat olarak 110 tl ye anlaştık ama markasını bilmiyorum bu onuda okuduğuma göre lumar. ziebart yada solarmaster bunlardan biri olsa kafimidir :)
Gönderen: tumi - Kasım 30, 2011, 10:40:04 ÖÖ
adam 19 ekim 2009 da yazmış sen 21 ekim 2011 de cevaplıyorsun adam herhalde taktırmıştır :D :D
koptum yaaa :)))))
Gönderen: MerT01__civic - Kasım 30, 2011, 11:00:59 ÖÖ
koptum yaaa :)))))

dikkat ederseniz bu konu sabitlenmiş :) yenilerde görsün diye.. çünkü bu soruyu soran çok.. arkadaşımız konuyu açan arkadaşa yazmamıştır onu.. bilgisini paylaşmış :) saygılar..
Gönderen: bguzelsoy - Aralık 10, 2011, 08:53:30 ÖS
Arkadaslar surekli filmin iyi oldugundan bahsetmissiniz fakat kendi guvenliginizi hic dusundunuz mu ? fILM tamamen insan sagligi icin tehdit edici özellik tasir.Herhangi bi kaza aninda cam tuz buz olup catlamasi gerekirken film yuzunden tehdit edici sekilde kirilir ve yaralanmaniza sebep olur.Denize dusen aracin film yuzunden cami kirilmaz..gibi gibi bi cok konuda zararlidir.
Gönderen: Cıhat YAVAS - Aralık 10, 2011, 08:57:20 ÖS
Arkadaslar surekli filmin iyi oldugundan bahsetmissiniz fakat kendi guvenliginizi hic dusundunuz mu ? fILM tamamen insan sagligi icin tehdit edici özellik tasir.Herhangi bi kaza aninda cam tuz buz olup catlamasi gerekirken film yuzunden tehdit edici sekilde kirilir ve yaralanmaniza sebep olur.Denize dusen aracin film yuzunden cami kirilmaz..gibi gibi bi cok konuda zararlidir.

Yanlış biliyorsunuz tam tersi cam filmi olmayan cam'ın parçalanıp sizi yaralaması daha yüksek bir ihitmal
Gönderen: bguzelsoy - Aralık 10, 2011, 09:03:24 ÖS
Bu olayin youtube da Bmw tarafindan test amacli yapilmis videolari var.

Araba ureticileri kesinlikle önermiyor film olayini.
Gönderen: poseidon999 - Aralık 11, 2011, 09:12:08 ÖÖ

Yanlış biliyorsunuz tam tersi cam filmi olmayan cam'ın parçalanıp sizi yaralaması daha yüksek bir ihitmal

Takla attıktan sonra yanan arabadan çıkamamak mı daha tehlikeli,
yüzü yaralayan cam parçaları mı?
ki büyük kazalarda bile yaralının yüzünde hayati yaralanma izi göremezsin...
Gönderen: bguzelsoy - Aralık 11, 2011, 04:22:19 ÖS
Eger cok faydali bi madde olsaydi her araba ureticisinin 100 tane dizayniri ve 100 tane muhendisi var bu adamlar bu is icin para aliyor.Cok guvenli iyi birsey olsaydi fabrika cikisindan seffaf film koyarlardi.. >=ok
Gönderen: astra_21 - Aralık 11, 2011, 10:24:50 ÖS
zibart tamamen para tuzağı ben 3m yaptırdım çokta memnunum tavsiye ederim..
Gönderen: MerT01__civic - Aralık 11, 2011, 10:35:13 ÖS
zibart tamamen para tuzağı ben 3m yaptırdım çokta memnunum tavsiye ederim..

aynen toprağım zibart 900 tl fiyat verdi.. 900 tl'ye filmi geçtim ben araca komple siyah cam alırım cam ;D
Gönderen: astra_21 - Aralık 11, 2011, 11:06:52 ÖS
bana boya koruma 5 cam filmi ön kaput filmi iç detaylı temizlik 1800 deip bide karşısında salak var gibi 1200 indim dio düdükemeye adam arıyolar toprağım ben onun tam katılımına iç temizlik hariç ki aracım daha 1 senelik değil iç temizliğe ne hacet hepsini yaptırdım 3m de :)
Gönderen: propofol07 - Ocak 08, 2012, 03:34:25 ÖS
cam filmi zamanla açılır mı yani rengi zamanla açılır mı
Gönderen: astra_21 - Ocak 08, 2012, 03:38:25 ÖS
yaptırdğın filme göre değişir ama çoğu yer garantisini veriyor zaten gidip değiştirirsin hemen
Gönderen: YABANCI - Ocak 08, 2012, 06:38:56 ÖS
honda servisinde yaptırdım
300 tl'den 200 tl'ye indiler
2 yıl garnti de verdiler
Kardeş hangi il hangi servis diye soracaktım, profiline baktım Bulgaristan yazıyor, sanırım benzin parası kurtarmaz hadi tüplü olsa gelirdim de. :D
Gönderen: blade9 - Ocak 11, 2012, 09:24:41 ÖÖ
bence cam filminde vazgeçin arkadaşlar polisler kontrol yapıp ceza kesiyorlardı ve bir ay içinde söktürmenizi istiyorlar yaptıracaksanızda açık renkli olandan yaptırın derim benden tavsiye
Gönderen: legolas - Ocak 16, 2012, 05:56:44 ÖS
değil bir ay adam isterse anında söktürür, sökmezsen de bağlar aracını....
Gönderen: shade - Ocak 16, 2012, 06:52:04 ÖS
50 liralık cam filmi bile işinizi görür.öyle hemen rengi morarmaz.1 yıl dan sonra açar.polis çizse sorun olmaz.görüntüsü anlaşılmaz.500 liraya değiştireceğine her yıl değiştirsen daha uzun kullanırsın.kendimde 50 liralık kullanıyorum 2 yıl oldu,rengi biraz açıldı ama hala çok belli değil.
Gönderen: ersinguzen - Ocak 17, 2012, 04:20:26 ÖS
Solargard 5 yıl solmazlık garantili ürün mevcut arabamda ayrıca kapkaç vs gibi olaylara karşı kırılmazlık özelligi var cam kırılıyor ama hiç bir şekilde içeri yada dışarı dagılmıyor.isteyen olursa ustası varsa yardımcı olur yollarım buradan.
Gönderen: can98 - Ocak 17, 2012, 08:14:34 ÖS
Solargard 5 yıl solmazlık garantili ürün mevcut arabamda ayrıca kapkaç vs gibi olaylara karşı kırılmazlık özelligi var cam kırılıyor ama hiç bir şekilde içeri yada dışarı dagılmıyor.isteyen olursa ustası varsa yardımcı olur yollarım buradan.
ee o zaman cam nereye kırılıyor havayamı :D
Gönderen: YABANCI - Ocak 17, 2012, 09:14:13 ÖS
Dağılmıyor komple düşüyor.
Gönderen: ersinguzen - Ocak 18, 2012, 11:45:50 ÖÖ

Can kardeşim kusura bakma ama sen git parkta oyna desem sana bana kızarmısın :D
Gönderen: ersinguzen - Ocak 18, 2012, 11:46:19 ÖÖ

Düşme gibi bir olay yok tuz buz oluyor yerinden oynamıyor oyle kalıyor
Gönderen: YABANCI - Ocak 18, 2012, 11:47:44 ÖÖ
Fiyatı nedir hocam?
Gönderen: YABANCI - Ocak 18, 2012, 11:49:26 ÖÖ

Hocam camlar sökülmeden uygulanır ve de araca tutturulmaz ise düşer diye biliyorum. Yanlış mı biliyorum?
Gönderen: ersinguzen - Ocak 18, 2012, 12:54:11 ÖS

Hocam camlar sökülmeden uygulanır ve de araca tutturulmaz ise düşer diye biliyorum. Yanlış mı biliyorum?

Normal film gibi çekiliyor ama bildigim kadarıyla kalınlık farkı var normal filmler 60  ama solargard güvenlikli cam filmi 120 mikron kalınlıgında diye biliyorum
Gönderen: ersinguzen - Ocak 18, 2012, 12:54:57 ÖS
Fiyatı nedir hocam?

300 400 civarı
Gönderen: Muratica - Ocak 22, 2012, 01:49:43 ÖÖ
3yıl garantili cam filmi 150tl ye cektirdim ankarada işcilikleri gayet guzel ankarada
Gönderen: fdtenten - Ocak 28, 2012, 09:15:40 ÖS
50 tlye çekilen filmleri camın dışından çekiyorlar, sakın camın dışından film çektirmeyin arkadaşlar... ben 2 yıl lumar marka film kullandım orta koyuluktaydı 2 yıl sonunda çok hafif bir solma oldu ama onu da sadece ben farkedebiliyordum, camın fitil içinde kalan yerlerinde kalan yerlerine bakınca belli oluyor. cam filmi kapalı ortamlarda çekilmesi lazım, ziebarta filan gerek yok 200 lira yeter de artar bile. bir de kapı içlerini söktürme derim ben, kapı içini söktürmeden yapmışlardı benim eski araca...
Gönderen: thunder_burak - Şubat 27, 2012, 02:14:47 ÖS
3yıl garantili cam filmi 150tl ye cektirdim ankarada işcilikleri gayet guzel ankarada

Ankara'da nerede yaptırdınız acaba, 150 tl yan camlar mı sadece? markasaı nedir ayrıca?

ankara'da solargard uygulamasını iyi yapan bir yer önerebilir misiniz?
Gönderen: Mustafa3602 - Şubat 27, 2012, 02:16:47 ÖS
Cam filimi artik serbestmi yahu??? ben dun soktum zindan spec vardi polisler ayiklamasin die soktum
Gönderen: mehmetkyr - Şubat 28, 2012, 07:15:55 ÖS
ist aksarayda cizilmez cam filmi 5sene garantili 40 tl =) hiç boş durmadan yapıyorlar adamlar ben yaptırdım memnunum
Gönderen: BRKY01 - Mart 03, 2012, 01:34:37 ÖS
valla oncekı aracıma ben seyrantepe sanayıde yaptırdım oraları bılen varsa yol ustunde fenerıumun yanında 2 3 tane sadece cam filmi yapan yer var 2 sene once 230 a yaptırmıstım 2 sene boyunca ne solma oldu ne bı cızılme yine orda yaptırıcam sanırım sımdıde 250 tl civarıdır. ama kafa rahat solmuyo tek sorun memur abiler =)))
Gönderen: mustafa6060 - Mart 19, 2012, 10:56:26 ÖÖ
selam arkadaşlar...
benim honda civic 93 arabam var çukurlarda arka sağ tekerden sürekli bi ses geliyor ustaya götürdüm amatsörde bi problem yok dedi ama yolda giderken en yfak bi çukur olsa dahi arka tekerden cam sesi gibi bi ses geliyor nedir sizce
Gönderen: mehmetgürbüz - Nisan 04, 2012, 11:51:57 ÖS
Toprağım ucuzsa var bir illeti pahalıysa var bir lezzeti
Bence kaliteli bir şey al. Ama Ziebarttan başkasına daha ucuz kaliteli bir şey taktırabilirsin.
Gönderen: mustafa6060 - Nisan 07, 2012, 10:51:08 ÖÖ
bence okdar para vermeye hiç te gerek yok 500 taktır yola çık bi polis gelsin cizsin geçmiş olsun ondan sonra çektir 50 liralık altarnatifin olsun en azından.
Gönderen: drbill - Nisan 09, 2012, 09:42:29 ÖS
arkadaşlar peki bu cam filmlerini sökerken bildiğim kadarıyla camlar baya bi zarar görüyor. arka cam rezistansı bozuluyor falan. bu konuda bilgisi olan arkadaşlar var mı
Gönderen: karapilot - Nisan 14, 2012, 03:44:04 ÖS
arkadaşlar peki bu cam filmlerini sökerken bildiğim kadarıyla camlar baya bi zarar görüyor. arka cam rezistansı bozuluyor falan. bu konuda bilgisi olan arkadaşlar var mı
anlaşılan söktüren yok hep taktıran var:))
Gönderen: 06VG544 - Nisan 14, 2012, 04:53:57 ÖS
Yaptırırken garantisini aldığımdan yaptırdığım yerde söktürürüm :D bence nerede yapıldıysa orada sokulmelı ayrıca ılk uygulama yapılmadan onun garantisininde alkınması lazım ben biraz daha abartıp kaşe imazalı yazı bile yazdırdım hehe
Gönderen: CAGLAR28 - Nisan 14, 2012, 10:17:19 ÖS
önceki aracım ve bu aracım olmak üzere dört kere sökmüş ama hala film yaptırmaktan vazgeçmeyen biri olaraktan.kalan yapışkanlar ıslatılıp ustura jileti ile yan yan çizilmeden alınabiliyor.
Gönderen: MerT01__civic - Nisan 14, 2012, 10:19:22 ÖS
önceki aracım ve bu aracım olmak üzere dört kere sökmüş ama hala film yaptırmaktan vazgeçmeyen biri olaraktan.kalan yapışkanlar ıslatılıp ustura jileti ile yan yan çizilmeden alınabiliyor.
:D ama gerçekten cam filmi olmadan araç çok çıplak görünüyor :)
Gönderen: CAGLAR28 - Nisan 14, 2012, 10:20:14 ÖS
alışınca bir de başka arbaaya binince olmuyor herkes sanki işi yok da sana bakıyor gibi geliyor.ışıkta ya da trafikte durunca öküz gibi bakanlardan ben rahatsız oluyorum kız arkadaşım oluyo icabında vs olmuyor apaçi kaynıyor :)
Gönderen: MerT01__civic - Nisan 14, 2012, 10:25:15 ÖS
alışınca bir de başka arbaaya binince olmuyor herkes sanki işi yok da sana bakıyor gibi geliyor.ışıkta ya da trafikte durunca öküz gibi bakanlardan ben rahatsız oluyorum kız arkadaşım oluyo icabında vs olmuyor apaçi kaynıyor :)
aynen öyle valla sonuna kadar katılıyorum :) tip tip bakanlar çok.. ama film olduğu zaman tam seçilmiyor :)
Gönderen: enginturan - Nisan 14, 2012, 11:28:34 ÖS
daha yeni 140 TL yedik :) bir daha yakalanırsak söktürüp muayene ye de gideceğiz. Görünmemek için buna değer mi iyi düşünün :)
Gönderen: bbhnda - Nisan 14, 2012, 11:48:05 ÖS
ya 1 derece öne arkaya çeksemmi diye düşünüyorum 3M 400 liraya ama bu polisler çok aklımı kurcalıyor.cam filmsiz ara. çok çıplak kalıyor gerçekten cam filmi bende takıntı gibi ama polis birşey dermi 1 numaraya ???
Gönderen: drbill - Nisan 16, 2012, 07:59:04 ÖÖ
hocam dilenciler seni görmüyor  o açıdan çok ii oluyor:))
Gönderen: Muratica - Nisan 18, 2012, 11:45:29 ÖS
daha yeni 140 TL yedik :) bir daha yakalanırsak söktürüp muayene ye de gideceğiz. Görünmemek için buna değer mi iyi düşünün :)

muayenede  hafifi kusur olarak geçiyor film
Gönderen: enginturan - Nisan 19, 2012, 10:51:31 ÖÖ
ilk muayene de hafif kusur geçiyor ama ikincisinde geçmiyor
Gönderen: akuname - Nisan 21, 2012, 09:01:40 ÖÖ
http://www.youtube.com/watch?v=rMexcv9ONeI

su teste bakınca bence yaptırılmalı..
Gönderen: drbill - Nisan 22, 2012, 09:38:25 ÖÖ
benm ilk muayeneye 2 yıl var zaten. ikinci muayeneye kadar da  2 yıl daha kullanılır diye düşünüyorum :)). bi de şu memur arkadaşlarla anlaşsak daha iyi olacak tabi...
Gönderen: kolok - Nisan 24, 2012, 03:14:11 ÖS
akuname bu testin aynısını ben yaşadım arka camlar filimli idi benim sattığım aracın arkadan kamyon geldi 90-100 km /hızla bize çarptı kapılar içeri gömüldü cam paramparça oldu fakat cam dökülmedi filimli olduğu için bence her arabaya şart cam filmi artı güvenlik paketi gibi birşey..
Gönderen: MerT01__civic - Nisan 24, 2012, 03:23:26 ÖS

bu kesin bilgi mi ?
Gönderen: 06VG544 - Nisan 24, 2012, 05:27:46 ÖS
aynen öyle ilkinde kusurlu geçiyor ama ikincisinde geçmiyor :) yakın çevremden edindiğim tecrubeye dayanarak yazıyorum
Gönderen: kolok - Nisan 24, 2012, 10:44:41 ÖS
mert01-civic aynen kesin bizzat kendim yaşadım , çok korktum aracı süren bendim arkada oturan samimi arkadaşımdı  araçta 4 kişiydik valla  allah razı olsun benden önceki sahibinden o yaptırmış filmleri , cam paramparça fakat dökülmedi bile film sayeside >=ok
Gönderen: enginturan - Nisan 25, 2012, 10:20:48 ÖÖ

bu kesin bilgi mi ?
kesinliği şu şekilde aracımı muayene ettirirken istasyonda ki görevlinin söylediği söz bir sonraki gelişinizde muayeneden bu filmlerle geçemezsiniz olmuştu.
Gönderen: enginturan - Nisan 25, 2012, 10:26:34 ÖÖ
ayrıca benim aracımda ki filmler de honda yetkili servisinde tamemen güvenlik için yapılmış 1 numara film di yani içi çok rahat göründüğü halde aracımın hafif kusur yazdılar.
bu da eski aracımın 1 numara güvenlik film li resmi.
(http://img402.imageshack.us/img402/7619/grnt014j.jpg) (http://imageshack.us/photo/my-images/402/grnt014j.jpg/)

Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
Gönderen: kingwish - Mayıs 06, 2012, 01:25:06 ÖÖ
İktisatta üretici rantı diye bişey vardır.
Aynı özelliklere sahip malı 50 TL yede 200 TL yede satılsa o parayı verecek birileri vardır.
Kanserojen madde olayında haklısınız.
Dikkat edinde 50 Tl lik filme 200 e satmasınlar size.
Gönderen: EMRAH BEDİZ - Haziran 02, 2012, 03:37:12 ÖS
merhaba kardeşim o para bir cam filmi için çok önemli olan iyi bir usta ve orta kalitede bir film
Gönderen: madr - Temmuz 20, 2012, 03:46:23 ÖS
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-amerikan-cam-filmi-89-tl-drag-tuning-93371570/detay

yaklaşık 1 senedir filmlere hiç bir şey olmadı 1 numara film bendeki ama gölgede daha koyu akşam ise içerisi pek gözükmüyor çok kaliteli öneririm
Gönderen: caucass - Ağustos 26, 2012, 05:35:42 ÖS
hadi gözünüz aydın, filim serbest artık
Gönderen: NeFeR - Ağustos 26, 2012, 05:52:32 ÖS
Film serbest deniyor ama kesin bi bilgi yok 2 hafta önce ceza yedik henüz.
Gönderen: tttolga - Ağustos 26, 2012, 05:55:29 ÖS
film serbest falan değil cayır cayır ceza yazıyolar!
Gönderen: caucass - Ağustos 26, 2012, 05:56:58 ÖS
yasalaşmadan önce son vurgunlarını vurmaya bakıyorlar ne yazıkki
Gönderen: enginturan - Ağustos 26, 2012, 09:52:29 ÖS
az kaldı biraz daha sabır :)
gazeteler söyler söylemez yetkili servis yolunu tutacağım ne kadar olursa olsun :) işçilik süper oluyor gerçekten
Gönderen: hamitaykurt - Ekim 09, 2012, 02:49:34 ÖS
MERHABA. BEN BIRSEY OGRENMEK ISTIYORUM. BENDE 2004 HONDA CIVIC 1.4 SPORT VAR. BU ARABAYA CHIP TAKTIRMAK ISTIYORUM BIR ZARARI OLUR MU ? LASTIK OLCULERI NEDIR ORJINALLERIININ ? ARABA YOLDA GIDERKEN BIRAZ SORUN YASIYOR SANIRIM ISTEDIGIM VERIMI ALAMIYORUM TAMAM MOTORU KUCUK AMA GERCEKTEN KOTU .. NE YAPMAMI ONERIRSINIZ BU CHIP ICIN
Gönderen: srkns - Ekim 09, 2012, 03:14:41 ÖS
az kaldı biraz daha sabır :)
gazeteler söyler söylemez yetkili servis yolunu tutacağım ne kadar olursa olsun :) işçilik süper oluyor gerçekten

bende takipdeyim ama henüz resmi bir yayın olmadı :(
Gönderen: baron.mba - Kasım 09, 2012, 11:56:45 ÖS
arkadaşlar filmlere ceza yazılmasını engelleyen bir göz hastalığı varmış ve bu raporu alabilirsek eğer bi örneğini torpidoda taşıyıp gerekli çevirme ve ceza uygulamalarında raporu gösterince ceza yazmıyorlar diye okumuştum bi forumda.galiba güneş ışığına aşırı dıyarlılık ile ilgili bir rahatsızlıkmış.inşallah kimse bu rahatsızlığa yakalanmaz ama bir şekilde alanlar varmış.acaba bilgisi olan var mı bu konuda?
Gönderen: familygarage - Kasım 10, 2012, 09:17:32 ÖÖ
serviste çekilen film de kalitelidir işçilkte.arabanın tek tek camlarını söküp film çekiyolar ben derindere de çalışmıştım biara ordan biliyorum ama bilmiyorum her yetkili servis bu şekidemi yapıyor.işçilik iyi ama fiyat ta çok aşırı pahalydı yanlış hatırlamıyorsam 2006 yılı cıvarı 600 tl gibi bi rakama yapıyolardı
Gönderen: 3ddelisi - Kasım 22, 2012, 06:25:10 ÖS
bugün bir trafik polisine sordum  ''eşimin güneşe alerjisi var  rapor alırsa ruhsata işletip cam filmi taktırabilir miyiz'' diye ''evet '' dedi.Cam filminin tonu konusunda doktorun yazacağı rapora göre taktırmak zorundasın dedi.Başına gelen ya da bilgisi olan var mı acaba?
Gönderen: Muratti_1985 - Aralık 05, 2012, 05:56:50 ÖÖ
3
Gönderen: LadeS - Aralık 18, 2012, 09:53:25 ÖÖ
150 TL'lik filmi tanıdık diye 130'a yaptırdım. 4 ay oldu, ne çizilme, ne renk değiştirme, ne atma vs. hiç bir şey olmadı.
Gayet de güzel.
580 TL istemek bence dolandırıcılık!
Gönderen: Thranduil - Aralık 25, 2012, 04:12:06 ÖS
20 tl ye film satılıyor al ondan 1 tane butun camlarına cekebilirsin cam suyu ıle zaten cekme aparatlarıda var yanında ben daha once hiç cam filmi çekmemiştim kendi arabama denedim cektım şimdilik bi sıkıntısı yok bence kendın çek
Gönderen: ua23ua - Ocak 02, 2013, 11:59:00 ÖÖ
dün tepe üstünde 100 tl ye yaptırdım arkadaşlar.4 yıl garantili.Önler 1 arkalar 2 numara bakalım ne olacak sonumuz:):)
Gönderen: YUNUS MERİÇ - Ocak 02, 2013, 12:45:05 ÖS
20 tl ye film satılıyor al ondan 1 tane butun camlarına cekebilirsin cam suyu ıle zaten cekme aparatlarıda var yanında ben daha once hiç cam filmi çekmemiştim kendi arabama denedim cektım şimdilik bi sıkıntısı yok bence kendın çek

arkadaşım 20 tl ye aldığın filmden nolur  bi güneş görsün renk solucak hemen emeğin boşa gidecek ama bir yandan iyi senin için antreman olmuş işi öğrenince kalitelisini cekersin:)
Gönderen: enginturan - Ocak 02, 2013, 03:26:50 ÖS
polisler 1 aydır hiç göz açtırmıyorlar önüne gelene ceza kesiyorlar inşallah karşılaşmazsınız
Gönderen: zilgar - Şubat 19, 2013, 06:01:42 ÖS
Adamın biri dava açmış kazanmış yazıyordu. Halamı karışıyorlar milletin cam filmine sene oldu 2013. 2002 senesinde, çok yakın bir arkadaşımın aracıyla caddede turlarken, polis çevirmelerinden gına gelmişti. Dayanamayıp söktürmüştük. Bende bu sebepten takamadım. Şimdi tekrar heveslendim demek hala aynı...
Gönderen: srkns - Şubat 20, 2013, 08:54:46 ÖÖ
hadi film yasak diyorlar eyvallah, bizim şirket araçları yeni focus, cmax, kuga, mondeo hepsinin arka camları fabrika çıkışı karartmalı ve camda karayolları yönetmeliği maddesinde de yer alan V sembolü ile fabrika çıkışı renkli cam olduğu belirtildiği halde bir çok personel ceza yedi ve yemeye devam ediyor... cezayı şirket ödediği için kimse tepki göstermiyor doğal olarak
Gönderen: hacettepeli - Şubat 20, 2013, 08:57:42 ÖÖ
ankaradada oyle son aylarda app plaka-cam fılmı-egzos avında sapkalılar. gercı ıkıdır yırttım ellerınden ama arka camlara ankarada karısmıyolar
Gönderen: legolas - Şubat 20, 2013, 09:39:44 ÖS
ben kesmiyorum filme, filmin gerekli olduğunu düşünüyorum. ama kulak zarı patlatan cinsten egzozları affetmiyorum...
Gönderen: enginturan - Şubat 21, 2013, 07:59:45 ÖÖ
keşke herkez sizin gibi düşünebilse herşey ne güzel olur
Gönderen: legolas - Şubat 21, 2013, 05:56:38 ÖS
hayat zor, para kolay kazanılmıyor, ufak tefek, çevreye zarar vermeyen şeylerden pek ceza kesmiyoruz biz..
Gönderen: bugra1945 - Şubat 22, 2013, 01:49:22 ÖÖ
50 liraya taktırıver bence.. 580 ne ya kafayı yemiş bu millet :)
Gönderen: civic_dream - Mart 03, 2013, 12:23:52 ÖÖ
bu cam filmi serbest oldu filan dendi son durum ne acaba bilgisi olan var mı ?
Gönderen: can3520 - Mart 03, 2013, 12:40:06 ÖÖ
arka ve arka yan camlara serbest, ön ve ön yanlara hala ceza yazabilirler
Gönderen: legolas - Mart 03, 2013, 11:00:07 ÖÖ
sürücü camı ve ön yan camlar yasaktır... sebebi de bunun belli bir standardı yok. adam kapkara film taktırıyor, özellikle geceleyin dışarıyı görmek mümkün değil....
Gönderen: bbhnda - Mart 03, 2013, 12:30:07 ÖS
kesin mi şimdi arkaların serbestliği ben zaten arkalara yaptırmayı düşünüyorum..
Gönderen: legolas - Mart 03, 2013, 04:33:33 ÖS
aslında kesinlik söz konusu  değil... ama arka camlar genelde idare ediliyor.. hatta kapkara olmadığı sürece ön kapıların camları da idare ediliyor, ön cam hariç tabiii...
Gönderen: bbhnda - Mart 03, 2013, 09:39:05 ÖS
aslında kesinlik söz konusu  değil... ama arka camlar genelde idare ediliyor.. hatta kapkara olmadığı sürece ön kapıların camları da idare ediliyor, ön cam hariç tabiii...

hmmm anladım teşekkür ederim öne yaptırmıcam da arkaya düşünüyorum.
Gönderen: gazili3306 - Nisan 14, 2013, 12:08:36 ÖÖ
Arkadaşlar Ankara da can can oto ya yaptırmayın ben yaptıdım hem kazık hemde adi film takmişlar. söktüreceğim artık ilk araba olduğu için cahilliğimize de geldi. ön haric yanlar ve arka 2 numara ile yapılmiş.. çok karanlık oluyor içerisi ve dışarısı akşam zor görüyürum

Tavsiyem: Arka yanlar 2 num.: ön yanlar ya hiç yada en fazla 1 num: arkada size kalmış ya 1 ya 2 num. en güzeli bence
Gönderen: can3520 - Nisan 14, 2013, 12:54:53 ÖÖ
Arkadaşlar Ankara da can can oto ya yaptırmayın ben yaptıdım hem kazık hemde adi film takmişlar. söktüreceğim artık ilk araba olduğu için cahilliğimize de geldi. ön haric yanlar ve arka 2 numara ile yapılmiş.. çok karanlık oluyor içerisi ve dışarısı akşam zor görüyürum

Tavsiyem: Arka yanlar 2 num.: ön yanlar ya hiç yada en fazla 1 num: arkada size kalmış ya 1 ya 2 num. en güzeli bence
film numarası değişiyor. Benim taktırdığım yerde 7 çeşit film vardı. Parça koydurup koyuluguna bakın en güzeli
Gönderen: caucass - Mayıs 06, 2013, 03:48:53 ÖS
cam filmi serbest bırakıldı ama polis hala ceza yazıyor
ne biçim memlekette yaşıyoruz yaw
Gönderen: gazili3306 - Mayıs 19, 2013, 02:30:13 ÖÖ
Evet aynen öyle nasıl yapacağız bilmiyorum. adamlar kafalarına göre isteiği gibi yazıyolar. yasal bir dayanağı olsa güzel olur. yada bunları ruhsata işletmek gerekir. hoş ruhsata işleten biri varsa bilgi verebilirse güzel olur aslında..
Gönderen: legolas - Mayıs 19, 2013, 12:50:19 ÖS

cam filmi serbest bırakılmadı, yok öyle bir şey arkadaşlar....
Gönderen: bbhnda - Mayıs 19, 2013, 03:06:56 ÖS

bi serbest bi değil deniyor anladığım kadarıyla işin aslı şu kapkara camlara yazılma olasılığı daha soft olanlardan yüksek ama daha açık olanlara yazmayadabiliyor.tamamen memuruna bağlı.türk işi yani.
Gönderen: legolas - Mayıs 19, 2013, 06:53:35 ÖS

bi serbest bi değil deniyor anladığım kadarıyla işin aslı şu kapkara camlara yazılma olasılığı daha soft olanlardan yüksek ama daha açık olanlara yazmayadabiliyor.tamamen memuruna bağlı.türk işi yani.

+1 kapkara olmadığı sürece insan evladı birine rastlarsanız idare eder, ama film kapkara ise insan evlatları bile yapıştırıyor... film ile ilgili genelgelerden birisi iptal edildi, ama bir kaç tanesi hala yürürlükte... bilginize...
Gönderen: caucass - Mayıs 21, 2013, 03:53:03 ÖS
en açık filime bile ceza yazıyor bazı adiler
Gönderen: kuvruk - Haziran 13, 2013, 11:21:22 ÖS
arayinca her şeye yazıyorlar farketmiyor adilik yapacaklar ya halka.  trafik ihlalinin kralını yapıyorlar onlara bir şey yok. geçen muayeneden geçirmemiş polis arabasını TÜV, hoşuma gitti.
Gönderen: legolas - Haziran 14, 2013, 11:49:29 ÖÖ
eksiği varsa geçmez kardeşim.... bunun polisi vatandaşı yok... sözlerinizden polisi halk düşmanı gibi gördügünüzü hissediyorum, çok yanlış sözler bunlar... polis marstan mı geldi? senin eksiğin gediğin yoksa polis neden ceza yazsın sana? sürücüler olarak sanki biz dört dörtlüğünüz, bütün adiliği polis yapıyor. canımız yandığında da ilk yardım istediklerimizde bu adiler olur nedense....
Gönderen: hondacivic123 - Haziran 20, 2013, 09:01:02 ÖS
Ne 50 tl ye çektir, nede 580 tl ya. Orta kalite birşey çektir. Çünkü koyulukta birşey farketmiyor. Sadece soyulma, çizilme farkediyor. Güneşten solmalar filan. 150 - 200 liralık bir cam filmi ihtiyaçlarına cevap verecektir. Fazlası gereksiz...

KATILIYORUM KARDEŞİM SANA..
Gönderen: seyyahseyyah - Temmuz 18, 2013, 12:04:42 ÖS
Dünkü film tecrübemi paylaşayım sizlerle. 90 tl.ye sanayide taktırdım. Kelebekleri tekrar tekrar söktürüp taktırdım,neyse bugün arabayı yıkatınca tüm hatalar belli oldu. Arka cam filmi en az 15-20 yerden kırılmış izleri belli oluyor, yan camlarda minik minik balonlar oda bi 40-50 tane vardı, neyse tabiykide geri söktürdüm, vesselam 90 tl.den oldum... Ucuza kaçalım derken aslında daha pahalıya mal oluyor...
Buarada İskenderun da önereceğiniz filmci varsa hemen değerlendireyim...
Gönderen: _conscript_ - Temmuz 25, 2013, 10:52:56 ÖS
Arkadaslae istanbul ici tanidik guzel filmci varmi bildiginiz? Aksaraydaki filmciler toz toprak icinde takiyorlar pek icim rahat etmedi acikcasi. Max 150 tl ye kadar verebilirim
Gönderen: caucass - Temmuz 27, 2013, 09:16:36 ÖS
o fiyata ancak toz toprak icinde  taktırırsın zaten
Gönderen: sercanim - Temmuz 27, 2013, 10:37:46 ÖS
bende yenilemeyi düşünüyorum cam filmlerini ama bu ceza olaylarından sonra kararsızım.
Gönderen: hondayısev - Eylül 26, 2013, 08:44:52 ÖÖ
Ankarada olanlar için Şaşmazdaki Cancana sakın gitmeyin derim.
Gönderen: cem_civic_es - Kasım 07, 2013, 09:47:09 ÖS
bu kesınlıkle ışcılıkle alakalı bı olay arkdasım bı oncekı arabama kendım aksarayda cektrdım 70 tl ye super cekdıler ama suan aldıgım arabaya adam 200 lıra vermıs cektrmıs dedıgıne gore arka cama bı fılm cekmısler her bakdıgımda anıyorum adamları resıstans var soksem zarar gorucek bırakdım ole duruyo cektrmeden once bı danıs daha once cektırmıs bırının tavsıyesını al bence :))
Gönderen: cem_civic_es - Kasım 07, 2013, 09:48:06 ÖS
Arkadaslae istanbul ici tanidik guzel filmci varmi bildiginiz? Aksaraydaki filmciler toz toprak icinde takiyorlar pek icim rahat etmedi acikcasi. Max 150 tl ye kadar verebilirim
istanbulun nersındesın arkadasım..
Gönderen: hondax1980 - Aralık 03, 2013, 08:09:30 ÖS
5 ÖS »Abicim artık anlasip kontak kapatalım derim yeter be artik heryerden orgutlenelim bu kadarKufreder gibi bu nedır arkadaş uyanalim zenginlerden vergi alamayip Garibin ekmegine lpg sine tecavüz ediyorlar bu işe bi dur diyelim mesala mart basi gibi 1ay kontak kapatip toplu taşıma ya yonelelimSize yalvariyorum
 2014 ocak 5 saat 11:00 da Üsküdar da buluşalım kontak kapatip
Protesto edocez face ve twitter dan herkese söyle yelim
Gönderen: TolgaKsk - Mart 15, 2014, 10:24:29 ÖS
Bağcılar güngören sanayi sitesinde dursun oto cam var dikizi kopardım dediler camcı yapıstırır aradım buldum o sırada içeride 1 i hazır birinede ayrı biryerde film çekiyorlardı işciligi begendim 150 tl fiyat çekti neye niyet kime kısmet derler ya dedim abi 100 tl ye çekiyorlar düş yok işçiliğimiz güzel dedi git orada yaptır dedi ikna oldum braktım 4 saat sürdü ama işçilik gerçekten güzel tavsiye ederim.
Gönderen: teachers71 - Mart 16, 2014, 07:05:53 ÖS
Ziebartta tavandaki sunroof ve ön 2 cam teklif aldım.  250Tl. Burdaki rakamlara bakınca komple 100-150tl ler. Aradaki fark fahiş. Okadar kalite farkı varmıki ?
Gönderen: Baskent_Lee - Mart 26, 2014, 01:02:19 ÖS
boşu boşuna sırf marka diye o kadar para vermeyin. Film işinde tamam filmin kalitesi de var ama işçilik de bi o kadar önemli.Sırf marka diye 300-400 lira para verenleri anlamıyorum Zieabartın da en koyusunu çektirdiğinde karanlıkta dışarıyı fazla göremezsin. Bu işin ideal fiyat aralığı 100-150 lira arası
Gönderen: Baskent_Lee - Mart 26, 2014, 01:04:13 ÖS
Ziebartta tavandaki sunroof ve ön 2 cam teklif aldım.  250Tl. Burdaki rakamlara bakınca komple 100-150tl ler. Aradaki fark fahiş. Okadar kalite farkı varmıki ?

Kaliteyle hiçbi alakası yok kardeşim sırf isim var diye marka diye milleti boşuna kazıklıyolar. Sunroof a ben 50 tane bu işi yapan yere gittim hepsi de 20 lira istediler çektirdim ve canavar gibi de oldu.
Gönderen: teachers71 - Mart 26, 2014, 03:23:45 ÖS

Kaliteyle hiçbi alakası yok kardeşim sırf isim var diye marka diye milleti boşuna kazıklıyolar. Sunroof a ben 50 tane bu işi yapan yere gittim hepsi de 20 lira istediler çektirdim ve canavar gibi de oldu.
Öylede llumar dan geçen hafta ön camları yaptırdım. 60 tl verdim. Ziebartta daha yüksek fiyat vermişlerdi. 2 adet film gösterdiler. İkisinden birer parça kesti ve üzerine kolonya gibi bir sıvı damlatıp üzerinde plastik spatula ile kazıma yaptı. Piyasa malı film üstünde spatula 2nci gidiş gelişinde soyulurken llumar filmde defalarca kazımasına rağmen en ufak silinme ve kazıntı olmadı. Şimdi 2 filmin aynı kalitede olmadığı açık. kalite farkı fiyat farkını hakediyormu bilmiyorum ama  hepsi aynı olayına katılmadığımı belirtmek isterim.
Başlık: Ynt: Ynt: CAM FİLMİ - ucuz film- pahalı film ?
Gönderen: TolgaKsk - Mart 26, 2014, 03:48:52 ÖS
Yanlis anlamayinda porsh 911 e film cektirmiyoruz gereksiz yere butcenizi zorlamayin he takintiliyim diyorsaniz gezerken filmi gordugunuz hosunuza giden arac sahiplerine sorun yada camina not brakin 200 tl yi pek gecmez takmayin bu kadar besmele cekin arabanizi isin ehline brakin. İyi forumlar.
Gönderen: Baskent_Lee - Mart 26, 2014, 03:59:42 ÖS

Öylede llumar dan geçen hafta ön camları yaptırdım. 60 tl verdim. Ziebartta daha yüksek fiyat vermişlerdi. 2 adet film gösterdiler. İkisinden birer parça kesti ve üzerine kolonya gibi bir sıvı damlatıp üzerinde plastik spatula ile kazıma yaptı. Piyasa malı film üstünde spatula 2nci gidiş gelişinde soyulurken llumar filmde defalarca kazımasına rağmen en ufak silinme ve kazıntı olmadı. Şimdi 2 filmin aynı kalitede olmadığı açık. kalite farkı fiyat farkını hakediyormu bilmiyorum ama  hepsi aynı olayına katılmadığımı belirtmek isterim.

Zaten bi önceki yorumumda filmlerin hepsinin aynı olmadıgını film kalitesi kadar işçiliğin de önemli olduğunu fakat sırf ismi var diye de 450-500 lira gibi uçuk rakamlar vermenin saçma olduğunu söylemiştim kardeşim
Gönderen: teachers71 - Mart 26, 2014, 08:57:51 ÖS
Bende diyorum abartılı fiyatlar kalite farkının çok çok olduğundan değildir. Mutlaka kalite farkı var ucuzla pahalı arasında. Zaten 2 ön cam için 150li rakamları abartı bulduğumdan llumarda 60 tlye yaptırdım. Aynı firma başka marka için 40 tl dedi. Belki pazarlıkla 35 e inecekti. Ama film üstüne damlatılan 2 damla kimyasal maddeyle renk atıverdi. Llumarı netten araştımıştım. Ondan 2.5 kat fazla fiyat veren firma kalite farkı olarak o parayı hakedeceğini sanmıyorum. Yani aynı şeyleri söylüyoruz zaten. Saygılarımla
Gönderen: NeFeR - Nisan 12, 2014, 04:22:21 ÖS
Dün cam filminden ceza yedik yine bıktım artık arkadaş araçta film varmı dedı var arkalarda dedim araca bile bakmadan yazdı .Plakam ön camda duruyordu onada kitledi.Başka bişey görüyosan onlarada yaz diye cıkışınca bağladım getir anahtarı demezmi zor yırttım . Allah sabır vere.
Gönderen: ysn1907 - Mayıs 03, 2014, 04:08:02 ÖS
Bugün İstanbul Kocasinan'da bir oto camcısına gittim.. Fiyat sordum 300 tl dedi niye bu kadar pahalı diye sorunca da garantili ve senin camına uygulayacağımız filmler camlar inip kalktığında kapının üzerindeki o plastik kısımlara zarar vermiyor araban güzel arabana yazık dedi. Dandik olanlar bir iki yıkamadan sonra renk atıyor morlaşma yapıyor ve arabanın içine koku bırakıyormuş. Ben onun yalancısıyım.Sayım forumdaşlar bildiğiniz güzel bir yer tavsiyeniz varsa bekliyorum
Gönderen: NightKiss - Haziran 21, 2014, 10:15:39 ÖS
Marka işinden ziyade işçilik ve rengi önemli, sonuçta güzel bi görüntü işin yaptırıyoruz.
Filmi çektirtmeden önce camları mutlaka permatikle temizletin, sonra güzelce sildirin.Yoksa baloncuk yapar zamanla geçer derler size, sonra geçmez :)
Gönderen: caucass - Ağustos 15, 2014, 03:20:07 ÖS
permatikle traş mı etçez >%6rol
Gönderen: oto - Eylül 19, 2014, 09:27:46 ÖÖ
fiyatlar ne kadardan başlıyor pahalıya gitmek istemiyorum şimdi :) acil yardım .. http://www.4aotomotiv.com.tr/ (http://www.4aotomotiv.com.tr/)  baktığım sitede 50 lira diyor
Gönderen: Carismatiq - Eylül 19, 2014, 09:58:14 ÖÖ
fiyatlar ne kadardan başlıyor pahalıya gitmek istemiyorum şimdi :) acil yardım .. http://www.4aotomotiv.com.tr/ (http://www.4aotomotiv.com.tr/)  baktığım sitede 50 lira diyor

Reklam yapmak adına foruma üye olduğunuz mesajlarınızdan açıkça belli olmaktadır. Bari kendinizi ve firmanızı düzgünce sizi tanıyalım konu başlığı altında tanıtınız forumda faydalansın imkanlarınızdan bu şekilde direk imaj zedelediniz.
Gönderen: ysf33 - Kasım 06, 2014, 09:20:13 ÖÖ
arkadaşlar ucuz fil uygulamalarını tavsiye etmem çok çabuk soluyor ve çıkarması problemi oluyor redistans bozuyor marklaşmış yerlerde yapılan filmlere fazla güvenmeyin nasıl olsa markayım diyerek dandik film uygulanıyor nazınızın geçeceği yerlere gidin uygulama yapılmadan eğer fil kutulu ise markasına bakın top şeklinde ise rulonun en iç kısmında bitme noktasında marka amblemi olan markaları kontrol edin örneğim "elegand, 3M
Gönderen: serkanhaymana - Ocak 04, 2015, 02:02:07 ÖS
arkadaşlar film işinde ziebart vs markaların pahalılığı garanti ve işçilik profesyonelliğinden geliyor bunlar için 2 kat fiyat ödemeye değermi bence değmez piyasada çok kaliteli film ler var mesala vette ciddi kaliteli 10 yıl garantili bi ürün ama işçiliğini nerden alırsınız bilmem bu film 150 200 arası. gidipte 500 600 para vermek biraz israf bence
Gönderen: muratco - Ekim 19, 2015, 06:23:00 ÖS
Yeni aldığım jazz'ıma sonax marka 1 no cam filmi uygulatmak istiyorum %20 askeri personele indirim varmış kullananlar memnunmu yada istanbul anadoluda tavsiye edeceğiniz başka marka ve usta varmıdır?
Gönderen: selim1974 - Kasım 14, 2015, 03:13:01 ÖS
Daha önce de yazmıştım yine yazayım, polis cam filmini araçtan bir hafta içinde söktür dedi, bir de trafikten men diye şerh koymuş, 500 TL çöp olmuştu, siz üzülürsünüz, polislerin bazısı göz yumuyor bazısı işte böyle affetmiyor, çekirge gibi zıpla zıpla nereye kadar:)
Gönderen: muratco - Kasım 15, 2015, 05:07:42 ÖS
Daha önce de yazmıştım yine yazayım, polis cam filmini araçtan bir hafta içinde söktür dedi, bir de trafikten men diye şerh koymuş, 500 TL çöp olmuştu, siz üzülürsünüz, polislerin bazısı göz yumuyor bazısı işte böyle affetmiyor, çekirge gibi zıpla zıpla nereye kadar:)
tabi bu riskde var hangi polise denk geleceğimiz belli olmaz..
Gönderen: alperozturk1903 - Kasım 16, 2015, 02:07:23 ÖS
Arkadaşlar ikinci kez Honda Civic sahibi oldum,2012 bir önceki kasa dan sonra şimdi 2013 Elegance  aldim ve ufak dokunuşlara cam filmi ile başladım.
   Llumar marka cam filmi uygulaması Maslak oto sanayi de Gençler oto cam da Osman abi tarafından uygulandı. Ellerine sağlık çok güzel oldu. Fotosunu ekliyorum.(300 tl ) diğer aracım jazz ı satın alırken bayii hediye yapmıştı ancak keşke yapmasalarmış soldu ve ön arka camların renkleri farklı çok çirkin görünüyor. Kaliteli üründen şaşmamak lazım diye düşünüyorum. Belki 3 ay belki bir yıl sonra yapmalı ama doğru ürün kullanmalı.Lastikleri degirtirdim, Good year Efficient Grip aldım 4 adet 651 TL ,bence çok uygun bir fiyat.
   Cam kaldırma ve katlanir ayna,spoiler olayı var sırada ancak elektrik aksami söz konusu olduğu için bu kısmı serviste halletmek daha mantıklı sanki.Bu konu da tavsiyelerinizi bekliyorum.Herkese iyi forumlar hondadaşlar. (http://images.tapatalk-cdn.com/15/11/16/3a3d08a8713440a43b85deb6777f793a.jpg)(http://images.tapatalk-cdn.com/15/11/16/842a53a41701db732119d76b26bdb437.jpg)

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gönderen: gurkankdr - Kasım 17, 2015, 12:52:55 ÖS
Ceza mevzusu, ışık geçirgenliği %70in altında ise uygulanmalı diye kanunda yazıyor. o kadar karanlık olması zaten zarar. aksi durumda herhangi bir kaza, efendim cam kırılması durumunda kırılacak camı o film tutar ve yaralanmayı önler. gece sürüşlerinde arkadan geçen aracın ışığı yandan gelen aracın ışığını keser ve rahatsızlık vermez. Çevremde bir sürü kullanan var hiç duymadım ceza kesildiğini. ne saçma muayneden geçiyor ama cezası var.. Polis ceza kesmek istediği zaman bir sürü şeyden ceza kesebilir, göze batmamak lazım he diyip geçiceksin kendilerini fbi sanıyorlar malum..
Gönderen: sakir42 - Aralık 03, 2015, 03:05:12 ÖS
Sayın Gürkan KÜÇÜK BU FORUM SİZİN BABANIZIN MALI DEĞİLDİR, burada Polisler için kullandığınız kelimeler(kendilerini fbi sanıyorlar malum..) için sizi saygıya davet ediyorum. Kuralları bilerek ihlal edip sonrada bunu başkalarına mal etmeniz ancak ve ancak kendinize yakışır bir tutum ve benzetmedir.Bu konuda sayın Forum yöneticilerini de kınıyorum burada yapılan yorumları kontrol ederek yayınladığınızı bildiriyorsunuz ama bu konulara daha dikkatli davranırsanız sevinirim.
Gönderen: gurkankdr - Aralık 06, 2015, 01:35:02 ÖÖ
Sayın Gürkan KÜÇÜK BU FORUM SİZİN BABANIZIN MALI DEĞİLDİR, burada Polisler için kullandığınız kelimeler(kendilerini fbi sanıyorlar malum..) için sizi saygıya davet ediyorum. Kuralları bilerek ihlal edip sonrada bunu başkalarına mal etmeniz ancak ve ancak kendinize yakışır bir tutum ve benzetmedir.Bu konuda sayın Forum yöneticilerini de kınıyorum burada yapılan yorumları kontrol ederek yayınladığınızı bildiriyorsunuz ama bu konulara daha dikkatli davranırsanız sevinirim.

Elbette babamın malı değil, bu sizin içinde geçerli.
Gayette türkiyede geçerli şeylerden bahsetmişim, bunu 10 insandan 9u rahatça söyleyebilir, saygıda kusur ettiğimi falan düşünmüyorum yada kuralsız bir yazı veya hakaret.
Buradaki sitem sistemedir, muayneden geçerken numarasına bakılmaksızın hafif kusurlu şeyin cezası var ne saçma değil mi ?
Gönderen: mfatihtuba - Mart 11, 2016, 12:04:05 ÖS
Arkadaşlar dün aracıma ön cam hariç, sunroof dâhil %35'lik suntek film yaptırdım. Gayet de güzel oldu. Ultraviole film. Araştırdım oldukça ünlü bir marka yurtdışında. 300TL'ye mâl oldu. Arzu edenlere nerede yaptırdığımın bilgisini verebilirim.
Gönderen: 3ddelisi - Aralık 08, 2016, 01:14:36 ÖÖ
İnternette haber sitelerinde cam filminin belli koşulları sağlaması şartıyla serbest bırakıldığı haberlerini okudun.Konu hakkında ayrıntılı bilgisi olan var mı?
Eşimin güneş alerjisi nedeniyle cam filmi yaptırmak istiyorum sağlık kurulu raporu alınsa ruhsata işlenerek cam filmine izin veridiğine dair not düşülebiliyor mu?
Piyasada kalitesine güvenebileceğim fiyat/performans açısından iyi diyebileceğiniz hangi markaları tavsiye edersiniz?
Zaman ayırıp cevaplayacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Gönderen: hll19 - Aralık 08, 2016, 11:27:04 ÖS
İnternette haber sitelerinde cam filminin belli koşulları sağlaması şartıyla serbest bırakıldığı haberlerini okudun.Konu hakkında ayrıntılı bilgisi olan var mı?
Eşimin güneş alerjisi nedeniyle cam filmi yaptırmak istiyorum sağlık kurulu raporu alınsa ruhsata işlenerek cam filmine izin veridiğine dair not düşülebiliyor mu?
Piyasada kalitesine güvenebileceğim fiyat/performans açısından iyi diyebileceğiniz hangi markaları tavsiye edersiniz?
Zaman ayırıp cevaplayacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Böyle bir serbestlik geçen ay kanun olarak cikti evet ama birçok şartla beraber çıktı benim yorumladığı kadarıyla ve ogun bugündür pek gündeme gelmedi sanıyorum ozel izin alan eğitimini alan yerlerde yaptırılan filmler serbest ha ogunden sonra polisler pek karışmaz oldu filme benim arabamdada var.

Söylediklerimbenim anladiklarim film olayında ama yeterli bilgim yok araştıran bir arkadaş anlatirsa bende merak içindeyim konuyu takip edeceğim
Gönderen: 3ddelisi - Ekim 21, 2017, 12:26:27 ÖS
Cam filmi yeniden yasaklandı!
http://www.posta.com.tr/cam-filmi-yeniden-yasaklandi-haberi-1344385

Serbestlik yürürlüğe girmeden yasaklanmış REZALET.Birkaç ay önce taktırmıştım 2018 mart ayında vizeye gireceğim durduk yerde söktürecekler olan bizim paralara olacak bu arada yolda çevrilip ceza yazmazlarsa ne ala.