TeamHondaTurkey.Com
HONDA => Problemler ve Çözümleri => Konuyu başlatan: eko1121 - Eylül 04, 2009, 11:03:06 ÖS
-
CIVIC 2005 ES farlarımz hangi H serisi bilgi lütfen...
-
ben xenon ampul alırken 9006 diye aldım sanırım bu olmalı
-
h1/h2 h3 h4 sınıflarını sormuştum
-
es7 cıvıc te kısalar HB4 9006
es7 cıvıc te sısler H11
-
es7 cıvıc te sısler H11
teşekkürler
-
es7 cıvıc te sısler H11
teşekkürler
rıca ederım eger xenon alcak ısende ampullerını sen bıle taka bılrısın bosna para verme ;)
-
es7 cıvıc te sısler H11
teşekkürler
rıca ederım eger xenon alcak ısende ampullerını sen bıle taka bılrısın bosna para verme ;)
xnormal ampullerimi söküp xenon ampulu eskisinin yerine takabilirmiyim hangi marka önerirsiniz
-
H4...Xenon ampül takamazsınız, halojen takabilirsiniz. Xenon ampül takabilmeniz için xenon tesisat almanız gerekir ( beyin vs. )
-
xenon taktırcaksan komple tesisat alman lazım ark. dediği gibi halojen ampul arıza verebiliyor. Tesisatıylada alsan montaj basit bişi ya bence kendinde yapabilrsin...
-
NE MARKA TAVSİYE EDERSİNİZ LİNK YAZARSANIZ MEMNUN OLURUM
-
NE MARKA TAVSİYE EDERSİNİZ LİNK YAZARSANIZ MEMNUN OLURUM
Küçük harfler kullanınız, sorunuza gelince mtech alın, linke gerek yok, en kaliteli xenon markalarından biridir.
-
es7 cıvıc te sısler H11
teşekkürler
demek ıstedıgım xenon kıttır. montajını kendın yaparılırsın ben space kullanıyorum hepsı buradadan aldım cok memenum 1 senedır problem yok cok sukur