TeamHondaTurkey.Com
HONDA => Problemler ve Çözümleri => Konuyu başlatan: forevergulf - Mayıs 26, 2009, 11:30:50 ÖS
-
arabam siyah ve gece uzun yola çıktık,dönüşte arabayı yıkattım ama çarpan sineklerin lekeleri tam çıkmadı,bunun pratik bir çözümünü bilen var mı yoksa cila filan mı attırmak lazım?
-
yıkamacını değiştir
-
yıkamacıyla alakası yok ki abi biraz bahşiş ver dahaiyi yıkarlar ama partik bi çözüm olarak gaz yağı ile yumuşatıp sonra silersen kolayca çıkar
-
Özel ilaçlar var. Yıkamadan önce sıkıyorsunuz yumuşatıyor,suyu değdirdiğiniz anda akıp gidiyor. Sinek ve böcek temizleyici veya insect remover diye geçer. Benzinliklerde,bauhausta,koçtaşta heryerde mevcut.
-
bence mazot yeterli o pislikleri yumuşatmaya,ben zift lekelerini mazotla yumuşatıyorum..
-
Yok arkadaşım limon kes onu sür kesin çıkar benim kardeşim boyacı o dedi denedim kuş ve sinek pisliklerini çıkartıyo hemen.
-
yıkamacının çıkarması lazım
-
5 senelik yıkama ısletmecısı olarak :D soyluyorum GaZZZZZ la yıkat jılet gıbı olur
-
limon diyen arkadaş ciddimi acaba. limonun ciddi bir asitik özelliği var diye biliyorum. mutfakta mermer tezgah üzerinde limon bıraktığınızda 15 dakika içinde mermerin ne hal aldığını görebilirsiniz.
limon olayına şüphe ile bakıyorum..
-
bende lımon olayını ılk defa duydum bence en guzelı gaz yagı bınlerce arac yıkadık yıkattık 5 sene bu sektördeydık ama el elden ustundur vardır bıldıgı :)
-
direk pasta cila makine ile, ardindan sinek koruyucusu insect remover puscurt uzun sure bisi olmaz
-
Arkadaşlar ben limon işinde ciddiydim şaka olarak algılamayın silin çıkmassa limon sıkın çıkarın sonra tekrar yıkayın.
-
deneyelim o zaman ne kaybederizki :)
giden 1 limon olur
-
deneyın bakalım bızde gorelım sonucu :)
-
yıkamacılar da özel bi şampuana var bütün sinek böcek ölülerini çıkarıyor ... bence yıkamacına onu bi sor derim ...
-
Sinek ilacı kullan :D :D :D
Şaka bi yana bende bu haziranda uzun yol yaptım yıkamacım çıkardı yıkamacın iyi ise değiştirme ama de yani bunlar niye çıkmadı diye eminim halledecektir ;)
-
Limon deneyin bişe olmaz sonuçları paylaşın...
-
.