TeamHondaTurkey.Com
HONDA MODELLERİ => S2000-NSX (AP,NA) => Konuyu başlatan: m@use - Aralık 06, 2005, 02:18:01 ÖÖ
-
arkadasşar ben 188 cm bırı olarak sıgıyorum bılgılerınıze....
-
:-)
Ne mutlu sana...
-
Arkadşımız bir konuda geçen s2000e sıgmıyorum vs. tarzı msjlardan
dolayı bizi bilinçlendirmek adına sölemiş sanırım.
Aydınlatma için teşekkr ederiz.
-
1.92 yim ve gayette rahat rahat kullanıorm....s2000de sorun olacak tek şey ya 2 metre üzeri olmandır yada şişmanlık....cunku direksion sabit ve rahat hareket edemessn...tek derdim uzun bi trafikli gunden sonra ayak bileklerim ağrıo o da düz vitesli bi arabada normal bşi....
-
uzun bi trafikli gunden sonra ayak bileklerim ağrıo o da düz vitesli bi arabada normal bşi....
+1
Bence de normal. :-)
-
1.75 boyum var ama s2k yok..sigmama gibi bir sorunumda yok..
-
195 im sığıyorm ama direksiyon iptal :-D
-
195 im sığıyorm ama direksiyon iptal :-D
Olsun kullanmasanda müzik dinlersin içinde oturup. :-D
-
s2k olsunda sıgmıyım icine yaa
-
walla s2k olsunda dışardan sürerim ben :))
-
bende olsa elimi surmem ya gozum gibi bakarım
-
175'im kg da 74
mis gibi raatça sığıyorum :)
en sevdiğim yanı sağ koltuk
otoruş şekli olarak şöföre dooru dönük olunca en iyi en rahat şekil oluyor. saolsun bayan arkadaşlarda o konumda oturuyorlar :) güzel oluyo :) :D
-
...
en sevdiğim yanı sağ koltuk
otoruş şekli olarak şöföre dooru dönük olunca en iyi en rahat şekil oluyor. saolsun bayan arkadaşlarda o konumda oturuyorlar :) güzel oluyo :) :D
bu sözlerde bi çakallık seziyorum :D
-
+1905 Bende :D
-
aydınlatmaların için tesekkurler ben 1.83 um ve içimde süphe vardı sıgarmıyım acaba diye ama sımdı kafamda problem kalmadı kesin alıyorum (askerliğim bittikten sonra) :D :D :D
-
aydınlatmaların için tesekkurler ben 1.83 um ve içimde süphe vardı sıgarmıyım acaba diye ama sımdı kafamda problem kalmadı kesin alıyorum (askerliğim bittikten sonra) :D :D :D
2006 nın konusu lütfen dikkat!!!!
-
1,80im s2k olsun sıgmasamda olur :)
-
ayaklandı konu eskıler yad edıldı. :)
-
1,92 yim.Kilom da 85.. Tam 3 senedir S2000 kullanıyorum,hiçbir sorunum yok.Endişe etmeyin derim....
-
katılıyorum bende bine biliyorum ama direksiyon iptal oluyo :) boyum 1.90
-
1.68 im 65 kiloyum o zaman bi s2k alıyım :emo
-
bende s2000 almayı düşünüyorum ama boy 192 sığarmıyım peki bu aracın içine . kafam tenteye değmesin sonra :D
-
bende s2000 almayı düşünüyorum ama boy 192 sığarmıyım peki bu aracın içine . kafam tenteye değmesin sonra :D
tente açık kullanırsın:)
-
İlk olarak kendinizi tanıtalım bölümünde konu açıp kendinizi tanıtırsanız daha doğru olacaktır. Forum kuralı diye söylüyorum :)
Sorunuza gelirsek 192 cm boy ile zorlansanız da sığarsınız :) Benim kuzen var 1.92 ve 110 kg benim aracı kullandı yani sıkıntı olmadı.
-
192 rahat sıgıyorum diyen var 192 direksiyon iptal diyen var nası oluyo ve bi sorum daha var aracın üstü acıkken kafa dışarda kalmıyomu o boyla
-
GEÇEN Bİ S2K GÖRDÜM ADAM ÜSTÜNÜ AÇMIŞ KAFASI DIŞARDA KALMIŞ BOYU KAÇ CM DİR TAHMİNEN EN COK MERAK ETTİĞİM ŞEY O
-
1.68 im 65 kiloyum o zaman bi s2k alıyım :emo
konu öyle bi yere gelmiş ki sığan herkes sahip olabilir :))
bende alim boy 176 kilo 69 boy kurtarıyo >%6rol >%6rol
keşke tek sorun boy olsa :P
-
Kıçını koltuğun ortasına koyup yatarak araba kullanan biri 1.75 olsa da s2000 e sığamadım der.
S2000 i gayet dik ve belini ve kalçanı koltuğun arka kısmına yaslayarak kullanmak lazım uzun boylular için söylüyom. O şekilde kullanılınca gayet sığılıyor.
-
1.73 boyundayım 64 kilodayım
s2000 yok bende olsa bende sığarım :)