TeamHondaTurkey.Com
HONDA => Problemler ve Çözümleri => Konuyu başlatan: Volkanvti - Aralık 05, 2005, 09:22:17 ÖÖ
-
arkadaşlar arabamın zaman saati aldığımdan beri çalışmıyor , incelediğimde saatin içinin dışına çıkmış olduğunu gördüm tamir olacak gibi değil . servise bi sorayım dedim 500 ytl gibi dedi . rolex mi mübarek anlamadım . ne yapabilirim ? çıkma bulabilirmiyim ? bilen yada bilgisi olan varmı acaba ????????????????? :shock:
-
500 ohaaaa bee :shock: :shock:
-
500 YTL'mi :shock:
Birol Abi mesajı okuduysan bir bakarmısın fiyatlara?
-
500 mü allah allah gerçi bazen şaşmıyorum da neyse..
-
sanırım honda kimi zor bozulacak veya zor kırılıp cıkacak parçalrı fazla üretmiyor ürettiklerinede carrtt köklüyor benimde antenin degişmmesi gerekiyoo 103 ytl kdv hariç
-
adamda söylerken utandı biraz ama acı gerçek böyle .. bende söküp arkasına başka bir digital saat monte etmeyi düşünüyorum , becerebilirsek tabii .. okadar para vericeğime swach alıp takarım be :shock:
-
ben benim arabayı parçalayıp satıorum arkadaşlar kim ne istio msj atsın :) parayı bulcam s2000 alcam ehuehueheuhe :D :D
-
saatin fiyatı 419.50 ytl 500 değil :D arkadaşlar espiri bi yana bunun çıkmasını çok rahat bulursun.
-
erol kardeş antenin kdv dahil fiyatı 104 ytl------- 103+kdv =121 ytl değil
-
o zaman ben yanlış hatırlamışım 1 ytl ufuk bey.. :-D
+ servis ilgin içinde teşekkür ederim.yine gelecek ben :lol:
-
saatin fiyatı 419.50 ytl 500 değil :D arkadaşlar espiri bi yana bunun çıkmasını çok rahat bulursun.
419.50 ha öyleyse hemen alayım abi :D :D :D :D :D
çıkma nerden bulurum ? bilgisi olan varmı? :(
-
Bostancı, kartal ve ikitellide çıkmacılar var.
419,50YTL'ye 4 tane Swatch rahat rahat alırsın :)