SADECE SEYIRCI OLARAK GELECEK ARKADASLAR ISIMLERINI YAZSINLAR LUTFEN
Time Trial Seyirci Listesi
1-Zafer
2-Kargi +2 seyirci +1 Piste
3-fikito
4-CumhuR
5-Mahir TÜRKMEN (2 veya 3 kişi .. birini piste sokucaz kandırıp )
6-berkan
7-vtec.II
8-df 9999-yanımda 3 tanede eleman olucak..mamudoyla,recep ıvedık kopyası..
9-dewir iki kişi
10-ibommmm79 +4 falan
11-TEk +1 kişi
12-deniz
13-HonDaGrıL+çok kişi
14-Quantum + Novalgine22
15-aydbjk+2
16-ozerkdemirkan+2 kişi
17-L3v3nT
18-ibratice +2 kişi
19-Egemen + 1 Kisi Daha ( Bi Aksilik Olmazsa Gelicez )
1-Zafer
3-fikito
4-CumhuR
6-berkan
7-vtec.II
9-dewir iki kişi
10-ibommmm79 +4 falan
11-TEk +1 kişi
12-deniz
13-HonDaGrıL+çok kişi
14-Quantum + Novalgine22
15-aydbjk+2
16-ozerkdemirkan+2 kişi
17-L3v3nT
18-ibratice +2 kişi
20- mesut__uskudar belki katılımmaıcda olabilir duruma göre kesin gelcegmdn buerdada olalım
ya ne olmuş burayabi kaza oldu kanka yazdıklarımız uçtu dewam sorun yok
biz istedik istedik yönetimde yaptı sonunda eeee bu kadarmıyıs nerde bilmem kaç bin insan hadi canLanın biras ;Dmerve katılıorum dogru sölemiş hadi tht nerdesiniz
erkan bey sizi pistlerde görmek isteriz seyirci listesi fln ayıp oluoaynen katılıyorum..arabası olupta yarımaya katılmayanlarda ayıp ediyorlar :)
güwenlik aracı neylerlr kalkıcak :):)
Ankara - İzmir - Bursa ve diger illerdeki üyeler nerdesiniz bu tüm TeamHondaTurkey ıcın buyuk bır bulusmaya donebılır tum Türkiye dıger forumlara gore farkı gorsun derım...12 Nısanda bu sıte uyelerının nasıl bır organızasyona ımza attıgını ızlesınler...
Konuyu ızlemeyın katılın arkadaslar...
1-Zafer
3-fikito
4-CumhuR
6-berkan
7-vtec.II
9-dewir iki kişi
10-ibommmm79 +4 falan
11-TEk +1 kişi
12-deniz
13-HonDaGrıL+çok kişi
14-Quantum + Novalgine22
15-aydbjk+2
16-ozerkdemirkan+2 kişi
17-L3v3nT
18-ibratice +2 kişi
20- mesut__uskudar belki katılımmaıcda olabilir duruma göre kesin gelcegmdn buerdada olalım
22. nikky - bi terslik olmazsa gelicem + 2 kişi
23-Ufuk (deniz)
24-ŞEFİKA + 3 kısı ( Ekip gelıcez arkadaslar hatta bu guzel organızasyonda THTye yakısıcak suprızlerım var)
25-???
güncel
Ankara - İzmir - Bursa ve diger illerdeki üyeler nerdesiniz bu tüm TeamHondaTurkey ıcın buyuk bır bulusmaya donebılır tum Türkiye dıger forumlara gore farkı gorsun derım...12 Nısanda bu sıte uyelerının nasıl bır organızasyona ımza attıgını ızlesınler...
Konuyu ızlemeyın katılın arkadaslar...
1-Zafer
3-fikito
4-CumhuR
6-berkan
7-vtec.II
9-dewir iki kişi
10-ibommmm79 +4 falan
11-TEk +1 kişi
12-deniz
13-HonDaGrıL+çok kişi
14-Quantum + Novalgine22
15-aydbjk+2
16-ozerkdemirkan+2 kişi
17-L3v3nT
18-ibratice +2 kişi
22. nikky - bi terslik olmazsa gelicem + 2 kişi
23-Ufuk (deniz)
24-ŞEFİKA + 3 kısı ( Ekip gelıcez arkadaslar hatta bu guzel organızasyonda THTye yakısıcak suprızlerım var)
25-???
güncel
şefika hanım sadece seyirci listesi oldugu icin biz bursa grubu olarak yazmıyoruz adımızı. biz bombayı sonradan patlatıcaz :)
arkadaşlar burda seyretmekten çok katılımmakta önemli bu organizasyonu hepimiz istedik ama şimdi katılımandan çok seyreden var burda biz bizeyiz gelin hep beraber eğlenelim beni kınamayın arkadaşlar organizasyonun zahmeti çok hakkınıda vermek lazım eğerki yazdıklarımda bir yanlış varsa affola benimki sadece bir fikirDoğru söylüyorsun Mehmetcim.Kimse prof. pilot değil maksat eğlence..
+1907arkadaşlar burda seyretmekten çok katılımmakta önemli bu organizasyonu hepimiz istedik ama şimdi katılımandan çok seyreden var burda biz bizeyiz gelin hep beraber eğlenelim beni kınamayın arkadaşlar organizasyonun zahmeti çok hakkınıda vermek lazım eğerki yazdıklarımda bir yanlış varsa affola benimki sadece bir fikirDoğru söylüyorsun Mehmetcim.Kimse prof. pilot değil maksat eğlence..
Ben 1.6 ların en iddialı aracıyım hadi çıkın karşıma.. Bayram - ysn duyun sesimi...
pardon arkadaşlar katagoride 1.5 yok 1.6 kategorisine mi dahil yardımcı olursanız sevinirimhayır arkadaşım 1.4 kategorisinde katılımırlar
arkadaslar katılımcı olmazsa seyirci listesinin bi işe yaramıcanı hatırlatıyım türbünde oturmaktan başka 6 araç isim yazdırmış tebrik ederim yani günlerce ugraştık bumudur+110000000000000000000000
barışım canımı sıkmıorumda yapın hadi ne zaman diyen arkadaşlar seyirci modunda ona kızıyorum araç bulmak gibi bi sorun yaşamıcamızı bilioruz üzüldüm konu kendileri için yapılmış bi organizasyona sahip çıkılmaması işin manevi boyutu sadece tşkr....
infaz seyirci deil katılımcı
Ya aslında bende katılmak istiyorum çok eğlenceli olacağına eminim ama lastiklerimin durumu baya kötü :(usta amaç eğlenmek sorun değil yani ;)
slick lastik kullanabiliyormuyuz arkadaslar?
slick lastik kullanabiliyormuyuz arkadaslar?
Bakalım ogün çalışmassam mutlaka gelicemde bu sebepten suskun kalıyorum...burhan sensiz olmaz bide o kırmızı teyp R lı arkadaşıda beklioz arayıp dawet ettik gerçi sende bi ilgilen kategori 4 iyice zorlaşsın :)
Arkadaşlar biz istanbuldaki normal buluşmalarda bile bu sayıdan daha fazla oluyorduk . Böylesine büyük bir organizasyonu 30 kişiylemi yapıcaz . Bu iş için uğraşıp yorulanları mahcup etmeyelim . Beraberliğin ve desteğin en güselini bize yakışır şekilde gösterelim ...sende arabanı hazırla :)
Haydi T.H.T. pistlere iniyoruz GÜNCELİ ...... >=ok
seyirci listesindeki bir çok kişi izlemeyi tercih ediyor :)artist simdiden soz verip mahcup olmak istemiyoruz o yuzden biraz daha beklemekte fayda var kaçtın kofteyi
Bana burda performanstan çok sürücü kabiliyeti ön plana çıkar gibi geliyo nekadar hızlı viraj kısa zaman ön plan....Bakalım ogün çalışmassam mutlaka gelicemde bu sebepten suskun kalıyorum...burhan sensiz olmaz bide o kırmızı teyp R lı arkadaşıda beklioz arayıp dawet ettik gerçi sende bi ilgilen kategori 4 iyice zorlaşsın :)
Evet seyirci çok ama kimi seyrediceklerki :)bilmiom güwenlik araçları bide bikaç katılımçıyı
herkeşler burda ben kiminle katılımcam :(
Arkadaşlar hadin yaw şu seyircilerin katılımı girse pistte harika olur..Fedarasyon bile kurarız vallahi..valla bende mi çıksam piste napsam...hem bayanda yok sanırım...1.4 te mehmetle ben olurum sadece 2.lik kesin yani :D
Hadin arkadaşlar ya caddede sürer gibi sürecez..Araçların stock olması sorun değil.Maksat pistte eğlenmek..
herkeşler burda ben kiminle katılımcam :(
beni beğenmiyormusun :P azizde var :D
Ben varım :Dherkeşler burda ben kiminle katılımcam :(
yok yawuzum olurmu öle şey ben kendi sınıfımda araçlar arıyom ben sizinle kapışamam ;)
180 beygir yaptın sen arabayı, gözüne Barış ı mı kestirdin Sayın Bölge Sorumlum :))kım napmıs abı 180 mı?
katılımacak ama henuz ücret ödememiş olanların bir listesi çıksa ya..buraya katılımmak istediklerini yazsınlar ödemeyi yaptıktan sonra biz asıl listeye alırız
yok yawuzum olurmu öle şey ben kendi sınıfımda araçlar arıyom ben sizinle kapışamam ;)
180 beygir yaptın sen arabayı, gözüne Barış ı mı kestirdin Sayın Bölge Sorumlum :))
yok ben zaten bi tane hurdada olsa 1.4 arayışına girdim 2. lik garanti nasılsa :D:D:D2.cilik benimdi hani :D 3. ol sen :D
dansı kızlar varmı :Dsürücülerin dikkati bozulur hocam olmaz :D :D
yok yawuzum olurmu öle şey ben kendi sınıfımda araçlar arıyom ben sizinle kapışamam ;)180 beygir yaptın sen arabayı, gözüne Barış ı mı kestirdin Sayın Bölge Sorumlum :))
ayıptır ya ölüyü diriyi geçmişler gözü bize dikmişler :):):) 180 hp
yok ben öle değil söle kordon boyu gezer gibi gidecek bir rakip arıyom kendime varmı aranızda öle biri he hadi bakim varsa görelim
1.8 yenı cıvıcler hangı kategorıde yarıcaklar acaba?1.6 kategorisinde olucak
ben seyırcı olarak gelmeyı dusunuyorum ama bı yandan da pıste cıkmayı dusunuyorum...
Katılımcı katılım bedeli çok çok uygun..abi sen bulursun ;) eski kurtlardansınız siz :) güben abiyle ikiniz bulup katılımmanız lazım bence ;)
Hava da çok güzel olur inşallah..
Hala CTR'ım olsaydı kesin katılırdım :)
yok yawuzum olurmu öle şey ben kendi sınıfımda araçlar arıyom ben sizinle kapışamam ;)180 beygir yaptın sen arabayı, gözüne Barış ı mı kestirdin Sayın Bölge Sorumlum :))
ayıptır ya ölüyü diriyi geçmişler gözü bize dikmişler :):):) 180 hp
yok ben öle değil söle kordon boyu gezer gibi gidecek bir rakip arıyom kendime varmı aranızda öle biri he hadi bakim varsa görelim
barış biz senle geze geze turlarız olmamı :)
Aracın çipli veya çipsiz, 90 veya 160hp olmasından öte, önemli olan yol tutuş, lastikler ve en önemlisi sürücünün becerisi..sonuna kadar katılıorum beceri bide şu wararacınızı çok daha iyi tanıyosunuz
Körfez pistinde 150hp araçlarla 321hp'lik araçlardan çok çok iyi zaman yapan arkadaşlar var..
Ben şahsen birinci olucam diye girmiyorum bu katılıma.Maksat pistin tozunu yutmak,piste katılımtım diyebilmek,o zevki o tadı alabilmek.Tabiki katılım havasında olacak ama o kadarda zorlamaya kendimizi kasmaya gerek yok bence :) Sonuçta hiçbirimiz profesyonel katılımçı değiliz ;)
Hadi bakalım pist günceli ..... :D
Pistte boş boş tur atmak yerine (ki bunu birisi önermişti) tavşan - tazı olayını yapmak daha keyifli olur diye düşünüyorum..
Hem zamanlamalar açısından,
Hem seyir zevki açısından,
Hem de sürücünün pistte zevk alması açısından..
Bomboş bir pistte tek bir aracın kendi kendine dönüp durması zevkli olur mu diyorsunuz ciddi ciddi?
Organizasyon Ekip Lideri ve Ekip Üyeleri tarafından değerlendirilmesini rica ediyorum..
Ben şahsen birinci olucam diye girmiyorum bu katılıma.Maksat pistin tozunu yutmak,piste katılımtım diyebilmek,o zevki o tadı alabilmek.Tabiki katılım havasında olacak ama o kadarda zorlamaya kendimizi kasmaya gerek yok bence :) Sonuçta hiçbirimiz profesyonel katılımçı değiliz ;)
Hadi bakalım pist günceli ..... :D
insanları bu şekilde kandırıpta birinci olacağını zannediyosun demiiii yemezlerrrr :):):):):)
Pistte boş boş tur atmak yerine (ki bunu birisi önermişti) tavşan - tazı olayını yapmak daha keyifli olur diye düşünüyorum..
Bomboş bir pistte tek bir aracın kendi kendine dönüp durması zevkli olur mu diyorsunuz ciddi ciddi?
Organizasyon Ekip Lideri ve Ekip Üyeleri tarafından değerlendirilmesini rica ediyorum..
ama bundada kaza ihtimali yükselir yani tavşan kaçarsa tazı bi yere girebilir bu düşünülürek tek tek piste çıkartılıyoruz
ama bundada kaza ihtimali yükselir yani tavşan kaçarsa tazı bi yere girebilir bu düşünülürek tek tek piste çıkartılıyoruz
önerimdir sadece..
kendini bilmeyen arabasını tanımayan sürücü tek çıksa da gaza gelip takla atabilir..
Benim anlatmak istediğim araçlar teknik açıdan eşit olmalı pilotaj öne çıkmalı ki zevkli bir katılım olsun.kategorilere bakarsanız göreceksiniz denk olan aynı sınıf araçları aynı kategoriye koyduk bi vti ile ep3 yada fn2 kaldırmak zaten olmaz kimse zewk almaz yada keyif weren bi katılım olmaz
1-Zafer
3-fikito
4-CumhuR
6-berkan
7-vtec.II
9-dewir iki kişi
10-ibommmm79 +4 falan
11-TEk +1 kişi
12-deniz
13-HonDaGrıL+çok kişi
14-Quantum + Novalgine22
15-aydbjk+2
16-ozerkdemirkan+2 kişi
17-L3v3nT
18-ibratice +2 kişi
21- nikky - bi terslik olmazsa gelicem + 2 kişi
22-Ufuk (deniz)
23-ŞEFİKA + 3 kısı ( Ekip gelıcez arkadaslar hatta bu guzel organızasyonda THTye yakısıcak suprızlerım var)
24-34VTC26 + UskudaRTeam ( Tahmini 30 + )
25-Yasin SENTURK
26-Gölge ve Çuti
27- Lordkaradavut(+tahmını 3 kısı)
28-whitehan
29-EwODragon
30-EgOiSt
31-civic-007(+ 2 yada 3 olabılır duruma göre)
32-XPARDIX +4
33-electrofish + 3
34-Thalassa+3 Meraklı
35-Revenge+1
36- SERVET
37-honda_reco
38-canguder +2 kişi
39- Lawyer + (3,5 kişi daha. 3 yaşında çocuğumu da getireceğim
40- tayfunyolcu +4 kişi( bi sorun çıkmazsa geleceğiz)
41- MTNYLMZ - (3 KİŞİ 4 römork bağlarsam 10 )
42-altunparmak (kadir) ( +2, o tarihte kıbrıs da olmazsam eger )
43- firstcevher (+4 kişi) ben katılımcam öyle kuru kuru gidip izleyip dönmek olmaz pistin tozunu yutmak lazım
44-34N1005 bende pistte olucam +1 kişi arkadaşım gelicek
45-seyirci olarak bende varım sobe_vti (+2 arkadaş daha)
46-Hakan (+???)
47-farewell (iki kişide misafir gelicek)
48-UC
49-k1Nq-R
koooosskocaaa tht bu kadarmı olmadı şimdii hadi arakaşlar nerdesnzzz biz uskudardan en az 20 kişi gelcezz ona göre :):)seyirci isimleri ve katılımmacı isimlerini bi ulaştırırsan çok iyi olur mesutçum
benim araç hazır değil o yüzden nal toplamak istemem :)katılmak istemiosanız anlarımda bu şaçma bi bahane orada katılımçaklar pist araçları deil stok araçlar
100% katılıyorum ben 1200 kilo araba ile 1.6 ya giriyorum :) sonuncu bile olsam umurumda deil açıkçası,hiç önemli deil.maksat sadece güzel bir gün geçirmek eğlenmek,şöle hava o gün güzel olsun.püfür püfür turluyalım pistte yeter :)benim araç hazır değil o yüzden nal toplamak istemem :)katılmak istemiosanız anlarımda bu şaçma bi bahane orada katılımçaklar pist araçları deil stok araçlar
Arkadaşlar maksat eğlence..Birinci sonuncu önemli değil..Haa arada ödül farkı var diyosanız onu da çözeriz..Dereceye girersem ödülümü sonuncuyla paylaşacam..E hadin girin piste artık yaw..
Barış hiiiiçç heyecanlan ma ödül benim..Hehe..Ama sen sonuncu olursan sen de alırsın bişiler.. :dilArkadaşlar maksat eğlence..Birinci sonuncu önemli değil..Haa arada ödül farkı var diyosanız onu da çözeriz..Dereceye girersem ödülümü sonuncuyla paylaşacam..E hadin girin piste artık yaw..
adama bak ya sen kimin ödülünü kiminle paylaşıyon ya hiç. boşuna sevinmeyin millet kimseyle paylaşmam onu
Barış hiiiiçç heyecanlan ma ödül benim..Hehe..Ama sen sonuncu olursan sen de alırsın bişiler.. :dilArkadaşlar maksat eğlence..Birinci sonuncu önemli değil..Haa arada ödül farkı var diyosanız onu da çözeriz..Dereceye girersem ödülümü sonuncuyla paylaşacam..E hadin girin piste artık yaw..
adama bak ya sen kimin ödülünü kiminle paylaşıyon ya hiç. boşuna sevinmeyin millet kimseyle paylaşmam onu
arkadaşlar bende katılmak istiyorum daha yeni üyeyim doğrusu nasıl ismimi yazdırıcam listeye onuda bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.. çengelköyden paul van dyk...msj attım
Yaw abi alemsin ya..HahahaBarış hiiiiçç heyecanlan ma ödül benim..Hehe..Ama sen sonuncu olursan sen de alırsın bişiler.. :dilArkadaşlar maksat eğlence..Birinci sonuncu önemli değil..Haa arada ödül farkı var diyosanız onu da çözeriz..Dereceye girersem ödülümü sonuncuyla paylaşacam..E hadin girin piste artık yaw..
avatarını değiştirerek beni korkutacağınımı zannettin komik şey seniiiiii
mehmet kanka kasmaya gerek yok ıkı kısıyız oduller bızım her halıkerde :Dkategorisi dolmayan araçlar bir üstü sınıfa atılır en az 5 araç olmalıdır...
Ödüller de bir üst sınıfa atılıyo değilmi adminim.. :)mehmet kanka kasmaya gerek yok ıkı kısıyız oduller bızım her halıkerde :Dkategorisi dolmayan araçlar bir üstü sınıfa atılır en az 5 araç olmalıdır...
hayır :) saftycar sürücülerine kalıo :) sınıfında zaten ödül war ne aç gözlüsün yaÖdüller de bir üst sınıfa atılıyo değilmi adminim.. :)mehmet kanka kasmaya gerek yok ıkı kısıyız oduller bızım her halıkerde :Dkategorisi dolmayan araçlar bir üstü sınıfa atılır en az 5 araç olmalıdır...
arkadaslar slmlar yenı katıldım aranıza bır arkadasınızın davetı ıle etkınlıgınızde bende del solumla yer almak ısterım benıde seyırcılere eklersenız sevınırım tskler
haydi THT durmak yok izmete devam ;)
bu listeyi katılımçı listesinde görmek isteriz ;)
Sayın adminlerim hem katılımçı hemde seyirci listesinde adı yazılı olan arkadaşlar var..Dikkat..! >%Sakinönemli deil bizim bilgimiz war
Sayın adminlerim hem katılımçı hemde seyirci listesinde adı yazılı olan arkadaşlar var..Dikkat..! >%Sakinönemli deil bizim bilgimiz war
>%6rol uln utqu cok yaşa sen ....Sayın adminlerim hem katılımçı hemde seyirci listesinde adı yazılı olan arkadaşlar var..Dikkat..! >%Sakinönemli deil bizim bilgimiz war
o arkadaslar katılımırken izliyorlar :D
yawaş yawaş geliolarda naz yapıolar :) ilginç olan en çok 1.4 araçlar dolardı hemen onlar yok :)
puhahhaaaaayawaş yawaş geliolarda naz yapıolar :) ilginç olan en çok 1.4 araçlar dolardı hemen onlar yok :)
olm lıstede benle mehmet var tırstılar :D
apaçilerle katılımmaktan mı :):)puhahhaaaaayawaş yawaş geliolarda naz yapıolar :) ilginç olan en çok 1.4 araçlar dolardı hemen onlar yok :)
olm şu olur olmaz espirilerin var ya beni öldürüyor dur unutmaadan güleyimde ayıp olmasınapaçilerle katılımmaktan mı :):)puhahhaaaaayawaş yawaş geliolarda naz yapıolar :) ilginç olan en çok 1.4 araçlar dolardı hemen onlar yok :)
apaçilerle katılımmaktan mı :):)puhahhaaaaayawaş yawaş geliolarda naz yapıolar :) ilginç olan en çok 1.4 araçlar dolardı hemen onlar yok :)
şimdi memetle sana bişey derdimde adminim ne yazık ki ama özelden msj attım :)apaçilerle katılımmaktan mı :):)puhahhaaaaayawaş yawaş geliolarda naz yapıolar :) ilginç olan en çok 1.4 araçlar dolardı hemen onlar yok :)
kazanırsam odullerı satıp sana saç ektırıcem
yaa adminlerin admini kel admin niye bana takılıyon lafı metin sölüyo ucu gene bana dokunuyo neyse metin kardeşim bende kazanırsam ödüllerimi bağışlayacağım sana katkım olsun ektirmedeşimdi memetle sana bişey derdimde adminim ne yazık ki ama özelden msj attım :)apaçilerle katılımmaktan mı :):)puhahhaaaaayawaş yawaş geliolarda naz yapıolar :) ilginç olan en çok 1.4 araçlar dolardı hemen onlar yok :)
kazanırsam odullerı satıp sana saç ektırıcem
Kel demeyin olum uyuz etmeyin adamı..Makasla gelecem körfeze..Volkan hep destek tam destek..Sana da getirecem makas tüm saçlıları katlederiz..ERMAN iyimisin kanka iyimisin ilkkez bana laf söletmedin şaşırdım bişey olmadı sana dimi boncuk fln bulmadın
volkan abim boşver herkese kellik yakışmaz sadece kafa yapısı iyi olanlara gider abi ;)konuyu pert edioz ama boşwer tarantino adındaki sinop kaçkını bunu bana sölüo adamın berberi dükkan kapatmış bitten şaçı olsa ne olur olmasa ney
arkadaslar kusura bakmayin yanlis yere yazmiyorum umarim katilmayi dusunuyorum o tarihte ist.de olursam kesin girerim yarismaci olarak yer warmi acaba bilgi alabilirmiyim ?yer war ama olursamla olmaz kesinbi karar werip bankaya ödemenizi yapmanız gerekio
>%6rol >%6rolvolkan abim boşver herkese kellik yakışmaz sadece kafa yapısı iyi olanlara gider abi ;)konuyu pert edioz ama boşwer tarantino adındaki sinop kaçkını bunu bana sölüo adamın berberi dükkan kapatmış bitten şaçı olsa ne olur olmasa ney
tabi zaten 1-2 gun icinde belli olur ondan sonra parayi hesaba yatiririm, o gun bi aksilik olursada parasini odemis olurumarkadaslar kusura bakmayin yanlis yere yazmiyorum umarim katilmayi dusunuyorum o tarihte ist.de olursam kesin girerim yarismaci olarak yer warmi acaba bilgi alabilirmiyim ?yer war ama olursamla olmaz kesinbi karar werip bankaya ödemenizi yapmanız gerekio
Kanka bu konuda hassasım bildiğin gibi değil..Alayına makas yani.. >%6rol :dilKel demeyin olum uyuz etmeyin adamı..Makasla gelecem körfeze..Volkan hep destek tam destek..Sana da getirecem makas tüm saçlıları katlederiz..ERMAN iyimisin kanka iyimisin ilkkez bana laf söletmedin şaşırdım bişey olmadı sana dimi boncuk fln bulmadın
>%6rol uln utqu cok yaşa sen ....Sayın adminlerim hem katılımçı hemde seyirci listesinde adı yazılı olan arkadaşlar var..Dikkat..! >%Sakinönemli deil bizim bilgimiz war
o arkadaslar katılımırken izliyorlar :D
katılımcı lıstesıne benıde eklermısınız. 34EDS 64 Type-Rkatılımcı derken piste katılımmı trübüne katılımmı
tesekkurler
seyırcı demedım farkındaysan ;)katılımcı lıstesıne benıde eklermısınız. 34EDS 64 Type-Rkatılımcı derken piste katılımmı trübüne katılımmı
tesekkurler
seyseyırcı demedım farkındaysan ;)katılımcı lıstesıne benıde eklermısınız. 34EDS 64 Type-Rkatılımcı derken piste katılımmı trübüne katılımmı
tesekkurler
biz hallettik sorun yokseyseyırcı demedım farkındaysan ;)katılımcı lıstesıne benıde eklermısınız. 34EDS 64 Type-Rkatılımcı derken piste katılımmı trübüne katılımmı
tesekkurler
oraya eklene bilmen içinde parayı hesaba yatırman gerekiyor farkındaysan ;)
tamam kral sensinde 2 kişi kim artist?
Prof Kamerası + Helikopter Kamerası olan getirsin ;D
arkadaşlar pistte görewlendirmek üzere kamereman fotografçı ve organizasyonda bize yardım edicek arkadaşlar lazım bana ulaşırsanız sewinirim volkan_baseymez@hotmail.com
evet malasef gelemiyorum arabayı sattım :(
haydi arkadaslar herkese inad su tht nin ne kadar guclu nekadar birbirine bagli bir aile oldugunu gostermenin tam vaktidir derim ben istanbul istanbul olali boyle buyuk bir honda kitlesi gormemistir sizden ricam ismini yazdiran herkesin gelmesidir simdiden gosterdiginiz ilgiye alakaya cok tesekkur ederiz
Liste tamamen doldu sanırım. ?az kaldı
Listede adı olmayıpta gelecek bir yığın insan var...
baya bi kalabalık olcak kesin.ben pistteyim,calıştıım sirketten ve izmitteki arkadaslarımdan en az 15-20 kisi gelcek ;)pistte olmak için kayıt gerekli yaptırdınız mı???
deniz'le konustuk, parayı yatırdım,p.m. attım deniz'e.dekont bende ve ismimi de yazmıstı listeye posetcay. baska bise gerekiyo mu bilmediğim?yok relax başarılar
deniz'le konustuk, parayı yatırdım,p.m. attım deniz'e.dekont bende ve ismimi de yazmıstı listeye posetcay. baska bise gerekiyo mu bilmediğim?yok relax başarılar
hawa tahmini 16 derece olucak yagış yok az bulutlu kalın giyinin deniz kıyısı sonuçta
istanbul grubu toplu gidicek piste bilgisi olan varmı?
bizde istanbulda olucaz pazar sabahı grup gidilcekse bizde katılalım.
istanbul grubu toplu gidicek piste bilgisi olan varmı?Avrupa Yakası Toplanma Yeri ve Saati : Florya Greens Otoparkı Saat : 07:00 (Hareket Saati : 07:30)
bizde istanbulda olucaz pazar sabahı grup gidilcekse bizde katılalım.
mehmetçik opet otabanda biliyorum yanlışmıdogru biliosun
Volkan anadolu yakası buluşma yeri olarak seçilen yer o saatte kapalı olabilir.Otopark girişinin önündeki yolda buluşuruz abi.
küçükköyden floryaya kadar gelmeyeyim ben . gidiş güzergahınız neresi köprüye kadar uygun biyerde katılırım konvoya diyorum . olmasmı yaw .
küçükköyden floryaya kadar gelmeyeyim ben . gidiş güzergahınız neresi köprüye kadar uygun biyerde katılırım konvoya diyorum . olmasmı yaw .
otobandan 2. köprü üzerinden gidilecektir.
0 535 989 57 52 telefondan yerimizi ögrenebilirsiniz
Volkan anadolu yakası buluşma yeri olarak seçilen yer o saatte kapalı olabilir.ali abi anadolu yakası temsilcimizle bir adminimiz orda olucak hallederler
Eminmisinizbu sefer ki ciddi beklersek her şey geçikir zamanla katılımçaz time trial :):)
<nohapy
@ poşetçay Hafta sonu Yılmaz ile görüştüm. Beni turbo kategorisine yazacağını söyledi. Bugün ulaşma fırsatım olmadı sanırım yurtdışında. Beni listeye dahil ederseniz sevinirim.
Akbank'a Deniz Çil hesabına bugün 65 yatırdım. Bilginiz olsun. PM atamadım yetkim yokmuş :) kusura bakma
istanbuldışındaki katılımcılar en geç 09:30da pistte olmak zorundalar
araçlara kapı numarası sürücülere ise yaka kartı werilcekistanbuldışındaki katılımcılar en geç 09:30da pistte olmak zorundalar
yoklama yapılacakmı :D
araçlara kapı numarası sürücülere ise yaka kartı werilcekistanbuldışındaki katılımcılar en geç 09:30da pistte olmak zorundalar
yoklama yapılacakmı :D
Arkadaşlar Florya Buluşma noktasında aracında boş yer olan yokmu ? ? ?
ben esefle kınıyorum hani çekiliş olacaktı ben kurra çekecek arkadaşı bağlamıştım bi yarım köfte bi yarımda sucuk ekmek alacaktım o da kurrada benim numarayı okuyacaktı hakkımı yediler
güzel bir gündü ancak köprüden sonra olan kaza biraz tadımızı kaçırdı,umarım içindekilerde birşey yoktur.
hernekadar defalarca söylensede uyarı yapılsada bir kaç kendini bilmez dengesizin yolda yaptığı haraketler insanların canlarını ve mallarını tehlikeye atma pahasına devam edip gitti !!! özellikle beyaz suzikili kimse onu şiddetle kınıyorum!!!!
daha sonra gelecek olan radar mehmet ve arkadaşlarının bulundugu konvoyda polisten kacan arkadaslar (patlak kenanım :D ) yakalanıp arabayı bağlatması onu almaya giden diğer arabanında bağlanması daha sonra mehmetin gidip 2 Aracı cıkartması , egzoz sesleri , lastik kokuları , motor yakanlar ,spin atanlar ,aragazı verenler , müzik ekmek arası sucuk,köfteler , kısacası hersey eğlenceliydi ;) iyi bi vakit geçirmiştr umarım herkz, bizim için farklı bi hafta sonu oldu ;)
emeği geçenlere teşekkürler ;)
konvoyda giderken resim çeken arkadaslar resimleri bir an önce koyarsa süper olur ;)
ayrıca ramo_si'nin kornaya hastayım ;) ramazan bende istyrum ondan(ayrıca ışıklardan kalktıktan sonra sapağı kaçırdığımda arkamdan uyardığın için teşekkürler ramazan ;) )
Merhaba arkadaşlar benım adım serdar Bugunku organızasyon gercekden olması gerekenden daha ıyıdı bı korfezlı olarak sunu soyleye bılırımkı korfez pıstınde en kıral sızlerdınız... haz alarak seyretme ımkanı buldum cok zewk aldıgımı soyleye bılırım ınsallah bırdahakı bulusmada tek tek tanısma dıleyıyle....çok teşekürler bizi yanlız bırakmadınız gerek seyirci gerek katılımçı olarak geldiniz kazasız belasız bi şekilde bitirdik bikaç motor arızası üzdü bizi bide defalarca kez uyarmamıza ragmen hız yapmaya çalışan arkadaşlar ve sonrası trafik cezasıyla kurtuldular gözlemlediniz kadarıyla herkez memnun ayrılmış ne kadar eglence olsada sonuçta bu bi katılım dereceye giren arkadaşları bir kez daha tebrik ederizz TEŞEKÜRLER...
deniz buraya resim atmayalımmı yani ben tam olarak anlamadımresimler adı altında başlık açtık barış oraya atabilirsiniz
deniz buraya resim atmayalımmı yani ben tam olarak anlamadımresimler adı altında başlık açtık barış oraya atabilirsiniz
Çok güzel bir THT organizasyonu daha oldu.Gelenlere ayrı ayrı teşekkürler.Nice güzel yeni buluşmalara. :)dereceler en kısa zamanda koyulcak ben turbolarda üçüncü oldum :):) tebriklerinizi bekliyorum
Araçların yapılan dereceleri varsa yayınlarsanız seviniriz arkadaşlar. ;)
tebrikler ozaman.. :D :D iki arabadan üçüncü olmak büyük başarı :DÇok güzel bir THT organizasyonu daha oldu.Gelenlere ayrı ayrı teşekkürler.Nice güzel yeni buluşmalara. :)dereceler en kısa zamanda koyulcak ben turbolarda üçüncü oldum :):) tebriklerinizi bekliyorum
ibizi cuprayı aldım günün en kötü zamanını yaptım üçüncü oldum :):D :D
ortak ben seni en son tunç jiple giderken sende koşarak katılımırken görmüştüm ben hatta sen yanlamıştın :):):):)sen hiç bişey görmemişsin orti
Çok güzel bir THT organizasyonu daha oldu.Gelenlere ayrı ayrı teşekkürler.Nice güzel yeni buluşmalara. :)dereceler en kısa zamanda koyulcak ben turbolarda üçüncü oldum :):) tebriklerinizi bekliyorum