TeamHondaTurkey.Com

HONDA MODELLERİ => Civic '88-'06 => Konuyu başlatan: cenqawer - Ocak 22, 2009, 01:47:35 ÖS

Başlık: euro civic
Gönderen: cenqawer - Ocak 22, 2009, 01:47:35 ÖS
Öncelikle tesekkur ediyorum tabi cana gelmesin mala gelsin dedim unuttum

arkadaslar benim kazam dururken arkadan carpılma oldu tabi bende öndeki araca derken 5 araba birbirimize girdik arabamın arka tampon bagaj kapagı bide sağ stop lambam kırıldı tabi vurmanın etkisiyle bagaj içindeki plastik parcalarda kırıldı ön taraf da tampon kırıldı farlarımda birsey yoktu bide kaput hafiften bukuldu tabi ben farlarımı kaportacımın aklına uyarak degiştirmek istedim ama keske degiştirmeseydim zannetmeyinki butun euro civiclerin farları aynı modeller 1996 1997 1998 1999 hepsi birbirinden farklıymıs ben sag farımı istanbuldan sol farımı konyadan bulabildim(farlarınızın kıymetini bilin) doğruya doğru hurdacı dısında parca bulmak imkansız gibi ankarada

baska ögrenmek istediğiniz birsey varsa yardımcı olabilirim 16-12-2008 de kaza yaptım 21-01-2009 da arabam anca bitti cunku parca sorunu yasadık aynı zamanda kaportacı herneyse 1 aydan fazladır sanayide tanımadıgım japoncu kalmadı sıkıntınız olursa yönlendirebilirim sizi iyi gunler