TeamHondaTurkey.Com
HONDA => Problemler ve Çözümleri => Konuyu başlatan: yasayanyavuz - Ekim 03, 2008, 12:12:51 ÖS
-
1997 model euro civic kullanıyorum bu yazdan itibaren başlayan su eksiltme sorunum var. 15-20 günde bir 1 Lt su ekliyorum radyatöre. Ve yokuş yukarı çıkarken hararetin yükseldiğini görüyorum. Ustalar bunun yaz aylarında normal olduğunu söylüyorlar ancak ben öyle düşünmüyorum. Aynı sorunu yaşayan başka euro civik kullanıcısı varmı? Bu problem neden olabilir?
-
radyotör su kaçırıyor olabilir bir kontrol ediniz.
-
Radyatörün su eksiltmesi kesinlikle normal olamaz böyle bişey yok.Bi şekilde ya radyatörden ya hortumlardan kelepçelerden yada devir daim pompasından su eksiliyo olabilir...
-
Devir daim pomanda sorun olabilir. Yokuş yukarı çıkarken hararet yapması buna bağlı bir sebepten olabilir. Düşük devirde çıkıyorsan aracı devar daim yetiştirmiyor olabilir. Gerek yokuşta gerek düzde devri biraz yüksek tut hararet düşerse dediğim doğrudur. Devirdaimi değiştirmen gerekebilir.
Not : Hararet yaptığında gaza yüklen bir iki kez boşta bak gösterge düşüyorsa durumun budur.
Radyatörde bulunan çok küçük bir delikten buharlaşarak suyun eksilmeside sebeplerden biridir
-
arızayı ilk önce küçükten başlayarak ara radyatör çatlak tıkayıcı koy olmuyorsa radtörü şişlet dewirdaim oda olmadı conta oda olmazsa motor :):)
-
radyatörünü bi kontrol etmenizi tavsiye ederim kaçak yoksa conta sorunu olabilir.ilk çalışırken duman durumu ne? daha önce hararet sorunu yaşadınızmı yada aracı yenimi aldınız?
-
1 senedir kullanıyorum arabayı bu yazın ortaya çıktı hararet sorunu! Yüksek devirde ve yokuş yukarı çıkarken yapıyor. boşa aldığımda yada düz yolda düşük devire indiğimde hararet düşüyor.
-
ha bide unutmadan fan müşürüde olabilir. ama genel bi check up yapılarak arzanın düzeltilmesi sağlıklı olur(bence)
-
Conta deniliyo ama eğer conta olursa aracın yağı beyazlaşır çekişten düşer duman yapar...
-
conta yanik oldugu zaman yag a su karisir anlamaina gelmez. yani yaginiz beyaz olmayabilir. sadece suya kompresyon veriyor olabilir conta yanik oldugu icin.
bu sekilde sudaki basinc cok fazla artacagi icin, radyotor kapagindan yedek su bidonuno gider su. ve oradan su tasar ve su kaybina sebep olur. ayrica su sistemine kompresyon verdigi icin de hararet yapar.
bunlarin hic birini denemeden once fan in calisip calismadigindan emin ol. arabayi calistir fanin acmasini bekle, yada fan musurunun giren 2 kabloyu birlestirip fanin calisip calismadigini kontrol et.
1-yapman gereken sudur. arabayi kuru bir zeminde calisitirp iyice isinana kadar altini kontrol et. su kacaginin olup olmadigina bak. bulursun kacagi gider. yoksa digerini dene
2-farkli bir radyator kapagi dene, radyator kapagin bozulmus oldugundan dolayi, su sisteminde yeterli basinci tutamiyor olabilir, buda hararet yaptirir. 10ytl yeni radyator kapagi.
3-termostatin acip acmadigni kontrol et. araba isiniken termostatdan radyatore giden hortumu kontrol et, 82 derecede acmaya baslar, yani hortum sicak olmaya baslar. yada baska bir yontem termostati cikar, termostati caydanliga koy, ve suyu kaynat, ve termostatin acip acmadigini gozlemle.
4-eger buda sorun degilse. cok dusuk bir ihtimale olsada radyotorunu kontrol ettir, tikanmis olabilir.
5-bunlardan hic biri degilse. geriye 2 secenek kalir. ya blok da sorun vardir, yada ust kapak contasinda. bunu anlamak icin, gaz verirken hortumlarin sisip sismedigine bak.
asiri sisiyorsa suya kompresyon veriyor demektir. ya da araba calisirken, radyotor kapagini ac (sicak olmamasina dikkat et!!!!) ve gaz verirken suyun yukariya asiri bir seilde
fiskirip fiskirmadigina bak. yine kapak acik ve gaz verirken, radyotorun su girisini kokla, egsoz vs. kokusu duyabilecekmisin.
bunlarin hic birini farketmeyebilirsinde cunku suya cok az kompresyon veriyor olabilir. bu durumda kapagini sokup contayi degistirmeni tavsiye ederim.
bu arada aracinda normal su mu kullaniyorsun?!
eger su kullaniyorsan, antifriz kullanmani tavsiye ederim. antifriz sadece bildigi gibi donmalara karsi degil hararete de karsi kullanilir.
cunku suyun kaynama derecesi 100 iken, antifrzin 100 den fazladir, ve bu markasina gore degisir. cok cok ii markalar vardir 180 dereceye kadar kayanamaz.
antifriz alirken dandik antifriz sakin almayin, sudan farki yoktur. paraya kiyip iyi birsey alin.
-
FANIM ÇALIŞIYOR, ZATEN FANIN KENDİ ÇALIŞMASI İLE SOĞUTUYOR MOTORU.
ANTİFRİZİ DE DENEDİM OLAY AYNI DEĞİŞEN BİRŞEY YOK.
BENİM TAHMİNİM YA BORULARDAN VEYA KAPAKTAN SU KAÇIRIYOR YADA;
GEÇEN KALÖRİFER PETEKLERİNİN TIKALI OLDUĞUNU GÖRDÜM. PETEKLERDEN YETERİNCE SU GEÇMİYOR, BUDA PETEKLERDEKİ SU BASINCI YÜZÜNDEN DIŞARI SIZMASI OLABİLİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
BİR BAŞKA İHTİMAL İSE FANIN KADEMELİ OLUP OLMADIĞI? KADEMELİ İSE BELLİ BİR SICAKLIKTAN SONRA 2. SEVİYEYE GEÇMEYEBİLİR BU YÜZDENDE YETERİNCE SOĞUTAMAZ MOTORU.
-
kalorifer peteklerin tikali olmasi ile bir baglantisi olmaz, eger tikali ise iceriye sicak vermez sadece.
fan kademeli degildir.
-
Devir daim pompan arızalı görünüyor bana kalırsa. Servise göster bence
-
japon otolarin devir daim pompalari kolay kolay bozulmaz, tamamen mekanik ve icerisinde ornegin fransiz araclarinda olan plastik aksamlar olmadigi icin cok zor bozulur.
ya tamamen bozulur yani hic su pompalamaz. yada su sizdirir, bu da zaten gozle gorulur
-
servet abinin dediği gayet mantıklı bi baktır bence. sonucun ne olduğunuda yazarsan sevinirim. bilgilenmiş oluruz.
-
selam dostlar
1,6 ils otomatik 96 model euro civic atiket marka lpg var üzerinde
sıkıştırınca veya yoğun trafikte 150-200 kmde 1 litreye yakın su eksiltiyor ve aracın performansıda düştü biraz.
o arada aracın yağında su yok veya radyatöründe yağ oluşmıuyor yani conta yakmış gibi görünmüyor hararet ibreside hiç tavan yapmıyor hep normal olması gereken yerde duruyor
ama performansım düştü 150 yi geçmez oldu araç ve seside kötü geliyor yağ eksiltme sorunumda yok
-
sanki subap kapaklarından kanaklanıyo gibi ama görüp test etmeden olası sorun bu?
-
Arkadaşlar 99 civic 1.6 ies kullanıyorum su eksiltme sorunu benim aracımda da mevcut. Geçen bi baktım radyatör ek deposu boş doldurdum ve kapağı kapadım biraz gaza yüklendim ve kapağın altından baya su aktığını gördüm. Sanayide ustama götürdüm Lpg tankının üzerindeki vanadan lpg akışını kesti ve 1 gün böyle bin dedi araç lpg deyken içeriyi ısıtamadığım aracımda benzinde biniyorum içi fırın gibi şimdi. anlamış değilim. yarın ustaya geri götürecem. sizce neden kaynaklı olabilir.
-
radyatör kapağından olabilir başıma gelmişti kapak tam oturmadığı için su eksiltiyormuş değiştirince sorun kalmamıştı.
ilk önce buradan başla.
-
eger arabaya bıkez cok hararet yaptırıp motor blogunu çatlatmışsanız aracın su haznesındeki suyu egzostan atıyor olabılır egzosa bakın ucunda su akıntısı varmı eğer böyle birşey yoksa muhtemelen su haznesının kapagı bozuk olabılır yada bıyerınde cok kucuk bı catlak olabılır. eger conta yanıksa kapak acık aracı calıstırın gaz vermeyın oldugu yerde su haznesının kapagı acık bır sekılde calıssın arac eger hararet yapar su kaynatmaya baslarsa kötü haber conta yanık eger boyle bırsey olmazsa kapak acıkken hararet yukselmesı yaşamazsanız sıkıntı radyatorde hortum kelepcelerınde veya su haznesındekı bır kacak catlaktır kolay yoldan halledersınız
-
1.6 ies euro civic kullanıcısıyım benım aracımda conta yaktı conta degıstıkten sonra araba radyatorden yedek su deposuna su attı bı kac kez su eksıltme asırı derecede fazxlaydı kacagı bıturlu bulamadık gecen gun tesaduf bogaz kelebegının alt kısımlarında ufak serce parmak kalınlıgında bir boru war onda kucuk bır yırtık suyu resmen puskurtuyodu we sıcak demırearka taraftan su geldıgı ıcın bız goremeden buhar olup gıdıyomus.. boruyu degıstırdık sımdı herhangı bir su eksıltme sorunum kalmadı sukur radyatorden yedek depoya su atma olayıda kesıldı..:)
-
Aracı benzinde kullanıdım ve hiç bir su eksilmesi olmadı ve fan içeriyi gayet güzel ıssıtı . Sanırım tüpün beyni sıcak su yerine hava devir daimi yapıyor.
-
sorun çözüldü, tüp beynindeki diyafram delindiği için su devir daim olmadan diyaframdan ve zorlayınca radyatör kapağından kaçırıyormuş. diyafram değişimi 100 TL ye halloluyor inş.
-
Arkadaslar merhaba 2008 model honda civic elegance aldim 2 ay kadar once kis ayi oldugu icin kalorifer acik kullaniyorum araci bunu goz onunde bulundurdugumuzda aracin su eksiltmesi ne kadar olmalidir?? Lutfen acil yardim
-
benim aracımda hala su eksiltio valla kalariferi fullüyorum hararet yapmıo :D bursada anlayan varsa bi yardımcı olsa çok sevinirim yada güzel honda servisi bilen tahmini kaça patlar conta yakmışsa ama daha önce hiç hararet yapmadı aracım