TeamHondaTurkey.Com
HONDA TEAM => Motorsporları => Konuyu başlatan: sSPAM - Mayıs 09, 2008, 09:23:35 ÖS
-
Dünya Super Sport Şampiyonu Kenan Sofuoğlu’nun ağabeyi, pist şampiyonalarında çeşitli dereceleri bulunan Sinan Sofuoğlu, Kocaeli’nin Körfez ilçesindeki katılım pistinde antrenman sırasında motosikletten düşerek ağır yaralandı ilk olarak Derince Devlet Hastanesine, ardından da Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırıldı.Beyin kanaması geçirdiği, akciğerinde kanama, boynunda ve omurgasında kırık olduğunu saptanan Sinan Sofuoglu'nu bugun kaybettik! Federasyona Yamalı asfalt ve dandik hizmetlerinden dolayı tesekkuru bir borc biliyoruz motorsiklet camiası olarak!
-
Allah ailesine sabır versin Allah kimseye göstermesin...
-
inanmıyorum ya başımız sağolsun
-
2 kardeşini de motor kazasıyla kaybetti. Allah rahmet eylesin...
-
Allah rahmet eylesin..
-
arkadaşlar inanın şu anda kendimde değilim motorsporlarına gönül vermiş biri olarak hepimizin başı sağolsun
kendisiyle tanıştığım gün aklıma geldi inanın ağlamak istiyorum
seydişehir motor ve motorsporları dernek başkan yardımcısı olarak görev yapıyorum organize olup arkadaşlarla dernekte toplanacağız ban kaçıyorum iyi geceler
-
allah rahmet eylesin tahsilatını affetsin.
-
allah rahmet eylesin :(
-
allah rahmet eylesin tahsilatını affetsin.
allah rahmet eylesin taksilatını affetsin..
serkan abim tahsilat demişsin yanlış demişsin...
-
kılavye hatası babali ;)
-
TR' de motor sporlarında daha ne kadar can vermemiz gerekiyor..
bir de insanları piste çekmek isterler..
körfez pistinin içler acısı durumu aramızdan bir canın daha ayrılmasına sebep oldu..
pistin çoğu yeri yamalı.. ! kum havuzu var mı yok mu belli değil..
lastik bariyerler yetersiz.. yazık bu kadar kolay mı ve ucuz mu insan hayatı..
yazdıkca ellerim titriyor..
allah rahmet eylesin.. nur içinde yatsın kardeşimiz.. tüm tr'nin başı sağolsun
-
Allah rahmet eylesin..
-
Allah geride kalanlara sağlık mutluk versin inş Allah Rahmet eylesin...
-
allah rahmet eylesin
allah ailesine sabır versin ne diyim yaa yazık demek 2 kardesınıde motordan kaybettı haa yazık cok kotü
-
Allah ailesine SABIR versin Yeri cennet olsun inşallah.
-
Allah rahmet eylesin geride kalanlarada sabır versin
-
Süleyman memnun'u burdan birkez daha kınıyorum hala pistte bir eksigimiz yok diyor ya.....
-
ALLAH rahmet eylesın..
-
Süleyman memnun'u burdan birkez daha kınıyorum hala pistte bir eksigimiz yok diyor ya.....
öyleymiş gördük pistin halini televizyonlardada gördük geçen seneki katılımlardada canlı olarak gördük lastik bariyer yetersiz kum kaçış ve düşüş alanları yetersiz pistte sorun yok diyenler binsin motora çıksın piste görelim
-
ALLAH TAHSİLATINI AFFETSİN
arkadaşlar izmit pistinde diil motor katılımı model araç gezdirilmez hiç bi önlem yok hiç bişey yok drag bile zor yapılıo standartları içler acısı yazık
-
Allah rahmet eylesin..