TeamHondaTurkey.Com
HONDA MODELLERİ => Type R - Civic / Integra (DC,EP,FK) => Konuyu başlatan: fn2silver06 - Nisan 01, 2008, 12:20:46 ÖS
-
aracı dyno ya soktum,veriler tatmin ediciydi.. araç 210 bg ve yerede 170 bg verdi..seside şahane tavsiye ederim.
-
fn2 stock 200 hp değilmi
sadece aem cai ile 10hp mi aldın?
-
Dostum selam, sen sanırım geçen şaşmazda karşılaştığım Gri CTR nin sahibisin. Ben de siyah 2002 nin sahibi.
Foruma hoşgeldin, kendini de tanıtırsan memnun oluruz...
-
hoş bulduk arkadaşlar..biraz geç oldu ama buldum sonunda burayı :).. evet sadece aemle 10 bg aldım eğer dyno hatalı değilse. dün aem i çıkarttım arabada hissedilir bi sessizlik ve performansta zayıflık oldu gerçektende işe yarıyomuş... amaa aemi tam set kullanmıyorum..boruyu iptal ettim sadece filtresini kullanınca 10 bg aldım,tabi havalar ısınınca nasıl olur bilemem..
-
evet şaşmazdaki gümüş ctr.
-
bence araç süper,yol tutuş güzel amaaaaa kesinlikle aracın hala 100 bg vede turbo eksiği var.
-
bence bi aem coldair la 10hp cok zor dynoda sorun olmasın
-
neden zor oldugunu dusunuyorsun.daha kımse uygulamadı yenı teklonoji yeni bir yapı bu kaydeye nerden vardın acıklarmısın.daha önce sen denemişmiydin.
-
aracı dyno ya soktum,veriler tatmin ediciydi.. araç 210 bg ve yerede 170 bg verdi..seside şahane tavsiye ederim.
hocam peki bişey sorcam nerden aldın nerede taktırdın aem cai'yi? powershop'tan mı getirttin?
-
cold air intake ile +10 hp alınabilir k20 de gayet normal.. yanlız "tam set kullanmıyorum boruyu iptal ettim sadece filtreyi kullanıyorum" kısmını anlayamadım ?
-
aem i amerikadan getirttim,sağolsun bi arkadaşım var Bora diye o yardımcı oldu kendiside 200 sx kullanıyo bu işlerlede uğraşıyo bayadır..boru kısmına gelincede: havanın sogumasını sağlayan metal boru varya parlak renkli işte onu kullanmadan sadece filtre kısmını kullandım..ayrıca ANKARALI FN2 LER BİARA TOPLANIP ŞU ARABALARI Bİ DENİYELİM MESELA PAZAR GÜNÜ HAVA İYİ OLURSA..
-
sen şöyle bi içerden sesini çek bide birisi seni gazlarken dışardan çeksin.mrk ettik arkadaşım.sitemizdede baya fn2 sahibi var onlarada yol gösteren olur videoların mrk ediolar şimdi hepsi.
-
valla merak eden alsın aem i canlı canlı dinlesin uğraşamam ben
-
aemi alsında arabayı nasıl alıcak :)
-
AEM alana FN2 'de kampanya :)
-
ahahaha :)))
-
valla merak eden alsın aem i canlı canlı dinlesin uğraşamam ben
uğraşma ;) uğraşan yerlerin acır sonra.
-
infaztim kardeşim sen bence fazla laf yapma senin ağrımadık yerin kalmaz..çok meraklıysan alırsın bitane çekersin hem içten hem dıştan sonrda paşa paşa dinlersin başa sarıpsarıp..ööle poz vermişin hürrem sultan gibi yattığın yerden millete laf yetiştirme...haa alamadınmı gel ankaraya ben gezdiriyim dinlersin sesi sedayı..
-
ankaralı fn2 ler şu arabaları bi araya getirelim deniyelim bi ara..bu arada aracın içine şu ışıktan taktıran varmı varsa değermi bende taktırmayı düşünüyorum tavsiyeleriniz??
-
şimdi oldumu bi erkeği kadına benzetmek ? bende seni erkek kadın arası bişeye benzetsem yakışık alırmı ?
inan çok şey yazardım sana ama burada olmaz.neyse sen söylediğinle kal ben altta kaliym.burda bu konuyu bitirelim. ;)
-
eyvallah bitirelimde sen başlattın birader ne ööle yapan yerlerin acır felan.neyse bitsin dediğin gibi .
-
bak hemşerim burası paylaşım sitesi burda bilgiler paylaşılır sen daha dün girip siteye bugün ben uğraşamam merak eden alsın taksın diyemezsin.burda posta koymaksa niyetin yada aldığın arabayla hava atmaksa s2000 al hem hava alır hem hava atarsın.
kendinle nekadar çeliştiğinin farkındamısın sana paylaş diorum işim olmaz diosun sonrada milletten bilgilerini paylaşmasını istiosun son cümlende.
yattığın yerden millete laf söleme demişsin sen cvp yazarken ayağamı kalkıp yazıyosun.
bide tehdit etmişsinki ona zaten bişe demiyorum :D ;)
-
bak birader bana diyosunki içerden sesini çek paylaş tamam eyvallah, e bide demişsin bi arkadaşınıda al dışardan çeksin..oldu ozaman ben film ekibi kurup buişi prof. yapıyım. sen yapsana bunları.S 2000 e gelincede almasına alırım benimde çok hoşuma gidiyoda malesef içine sığmıyorum kafam dışarda kalıyo..2009 a kadar bekleyip gtr alcam ozaman sana ve arkadaşlara istediğin sesi dinletirim..haa diyosanki senin fn2 ya şööle orjinal ekipmanlı bi turbo seti bulur vede onu problemsiz çalıştıracak bi ustada tavsiye edebilirim hah işte ozamanda çok kallavi klipler ceker sitede seve seve paylaşırım.. mesela autokinder.com dan güzel şeyler seyredebilirsiniz arkadaşlar..
-
fn2silver06 nıcklı arkadaş.yaw adam senden bişi rica ettı,sende adamla dalga gecmıssın gıtsın alsınlar bıtane dınlesınler diye bi de ustu ustune laf sokuyosun adama. madem kendıne saklıcaksın arabanı .ne ısın var burda gıt otur arabanın ıcınde takıl kenarda.paylaşımla ilgisi olmayanların böle forumlarda işi yok zaten.kenıdı sıtem degıl burası .bi moderatorlugumde yok.ama kaç senedır böle forumları takıp ederım. senın gıbıler hep aynı 1-2 tane var .neyse zamanla arınıcaktır yıne böle kısıler.
-
allah allah ben size arabamı alın dedim alacağınız bitane AEM CAİ BUNUDA İSTER ESKİSİNE İSTER YENİSİNE TAK SES ZATEN GÜZEL hayır çok extrembişey diilki amma büyüttünüz olayı ya.
-
zubeyir,benim adımda Turgut mmnn oldum öncelikle..e bu arabadan sendede var ses güzel diyorum aslan gibi kükrüyo diyorum al bitane aem sende tak arabana dinlet milletede rahatlasın herkes
-
asıl işi buyuten sensınn.sankı gıt deveye hendek atlat dedı sana cocuk.alt tarafı bısı cek dınleyelım dedı. neyse serkancım.sen gel istanbula ben sana fıltreyıde egzosuda dınletırım kardesım :).san feda olsun senımı kırıcaz yane. 2 dakka ugrasıcaz dıye :)
-
benım vıdeolarım dolu ınternette egzos sesıdde var fıltre sesıde .serkana dınletırım merak etme :).keske burda olsaydıda bı roll yapsaydık senlede turgut.ankaradakılerden ses yok anlasılan :)
-
eyvallah zübeyr kankam benim.saol saten ogün okadar benzin yaktın bizim için :D ama alışkanlık yaptı bizde sölim :D :D
ok tamam fn2silver06 ok kapatalım konuyu ama fevri davrandın.sen direk öyle uğraşamam diyince tepki çektin bende frenleyemedim yazdım.gerçi kötü bişede yazmadım aslında paylaşan yerlerin ağırır yazıcaktım nasıl olduysa böyle yazdım.kapatalım konuyu tatlıya bağlayalım artık.
ama zübeyr kankamın dediği gibi paylaşım esas babali bu sitelerde herkes onun için burda mesela ben bursadayım istanbuldaki arkadaşlarla neden yazışıorum ? öğrenmek için bildiklerim varsa öğretmek için.mesela ben hondanın harfinden anlamazdım hep burdaki arkadaşların sayesinde şimdi advanced seviyesinde anlıyorum hondalardan.sende paylaşıcaksınki öğrensin millet bak mesela kaçtane fn2 arkadaş var sitemizde şimdi sana sorucaklar nasıl taktırdın kime taktırdın sorun varmı falan filan.sen dersenki ya taktırdık işte ne derler BURDA NE İŞİN VAR yada MADEM SÖLEMİCEN BİZENE TAKTIRDIĞIN FİLTREDEN derler dimi.
neyse artık tatlıya bağlama vaktidir.yaşanmamış sayalım her açıdan bu kötü diyaloğu.
sitemize hoşgeldin diyelim iyi paylaşımlar dyelim.bol paylaşımlı forumlar ;)
-
beenım ıcın sorun yok:).
-
eyvallah benden yanada sorun yok neyse uzatmayada gerek yok rahatsızlık verdikse kusumuza bakmayın..hoşbulduk bu arada :)
-
maşallah iimiş
-
turgut kardeşimiz biraz hızlı girmiş konulara böyle sitelere yeni yazdığı için insanların kırılacağını düşünemimiştir
ben kendisini 1yönden taktir ettim biton para verdiği ve yeni aldığı arabasını yok garantisi gider bilmem ne diyerek orj binmemiş hemen bişiler yapmaya çalışmış bence ilerde güzel gidicek fn2 lerden
ama sadece filtreyle 10hp olucak şey deil ozaman headers takınca 20hp egzantirik takınca 50hp almamız lazım
-
belkı yenı typerın teknolojısı daha farklıdır olabılıyodur.bence stockla bı denesın sonra bakalım neler oluyo
-
dediğim gibi eger bir aem kitle 10hp alıyosan superr
-
bencede ağer fn2 nin yapısal bi değişikliüği varsa mümkün olabilir eskisinden fazla güç alması.gerçi herşeyi zaman göstericek...
-
dediğim gibi eger bir aem kitle 10hp alıyosan superr
aem kıtle cold aır ıntakele alır 12hp yakın ep3de paşaoğlunda headers+ara boru+son susturucu+cold aır ıntake kıtle 230hp verıyo araclar fazlada olcse assagı yukarı degerler bellı.
ama sadece fılıtre taskmakla olmaz 10hp aracın sahıbı zaten demıs kıtın borularını takmamıs fılıtrewyı orjınal borusuna takmıs bı nebze aem v2 gıbı olmustur oda cok saglıklı bı olay degıl.sıcak havada standart hava fılıtresınden bıle daha kotu.
-
ben stock fn2 fıltresıne bıraz kullanımdan sonra dokunmustum felaket sıcaktı dokunamadım bıle .
-
aemi cıkarttım bugün yrn yeniden sokcam dynoya bakalım ne farkedecek..type-rrr ında dediği gibi garanti maranti hikaye ah bi düzgün oturan parçalar bulabilsem alabildiği kadar yükliycem ama malesef piyasada bişey yok şimdilik..ayrıca fn2 yle eskisinin motor aynı ama motorun yerleşimi farklı,hala fikrim değişmedi bu arabanın net 100 hp ve turbo eksiği var...turbolu ep3 veya turbo s 2000 kullanan arkadaşlar memnunmu ,cok sık problem cıkarıyomu??
-
bide istanbulda oz enkei veya benzeri kaliteli jant,karbon kaput vsvs alabileceğim adres bilen varmı??
-
yaa bu arabaları japonlar fabrikadan insanlar alsın oynasın modifiye canavarı yapsın diye belli bir seviyede cıkartmıyomu..madem öyle fn2ler cıkalı nerdeyse 2 yıl oldu hala hiç bi yerde parça neden yok...amerikada bizim arabalr si diye geçiyo onlara uyan headers benim arabaya uymuyo
-
ankaralı fn2 ler şu arabaları bi araya getirelim deniyelim bi ara..bu arada aracın içine şu ışıktan taktıran varmı varsa değermi bende taktırmayı düşünüyorum tavsiyeleriniz??
bende denemek isterim FN2 lerle :) :)
-
evet beyler arabamı aemsiz soktum dynoya aem gercekten işe yarıyomuş
-
kaç çıktı AEM olmadan?
-
bekleyin biraz aem lisinide yazıyım. AQ!!!!! bitane scannerim olsaydıda tektek yazmasaydım AQ!!!!
-
ahada işte sonuçlar:
Bunlar AEM cai siz (stock hava filtresindeki tozluk aparatını takmıyorum)
engine power: 127.3kW(173.0 Cv) a 7940 RPM (192.1km/h)
wheel power: 96.4kW(131.0cv)
dissipate power: 30.9 (42.0 cv)
rule power:149.5 kw(203.1 cv) (dın 70020 rule)
max couple: 160.5 Nm a 7327 g/m
max speed: 8150 RPM (192.7 km/h)
athmosphere pressure: 854 mbar air temprature:14 C
wheel diameter: 637.0 mm transmission ratio: 1.0:1
final reduction: 5.0 tire size: 225;/40-18
-
AHA BUNLARDA AEMLİ SONUÇLAR (metal boru yok )
engine power: 124.5 kw(169.2 cv) a 7893 RPM (155.5 km/H)
wheel power: 103.3 (140.3 cv)
dissipate power:21.2 kw (28.8 cv)
rule power: 154.9 kW (210.5 cv) (dın 70020 rule)
max couple: 159.5 Nm a 6978 g/m (137.5 km/h)
max speed : 8098 RPM (159.6 km/h)
athmosphere pressure: 800 mbar air temprature:10 C
wheel diameter: 637.0 mm transmission ratio: 1.0:1
final reduction: 6.1
-
ok mi beyler fn2 cilere duyurulur erciyes sanayi sitesinde var bi yer gidin 20 ytl ye bakıyolar..adıda erkaya diye biyer.
-
anlayan varsa bi cevap versin nedir ben anlamıyorum
-
Turgut final reduction 4.66 girilecekti, 5.0 girmişler...
-
hangi viteste ölçüldü? 4 te mi 5 te mi?
-
5. vites ..yanlışmı yapmış kerizler??
-
1.Vites 3,266
2.Vites 2,130
3.Vites 1,517
4.Vites 1,147
5.Vites 0,921
6.Vites 0,738
Son Dişli 5,062
Senin arabanın vites oranları bunlar. Final reduction = (ölçüm yapılan vites oranı) X (son dişli oranı)
Yani FR= 0,921 x 5,062 = 4.66
Ben de Erkayada ölçtürdüm ama hala onların ölçümlerine güvenmiyorum. AEM siz ölçümde motor gücün fazla çıkmış, AEM li de tekerlek gücün fazla çıkmış. İki ölçümde de FR değerlerini yanlış girmişler. AEM li ölçümde hele iyice abartıp 6.1 girmişler acaba yüksek çıksın diye kasıtlı mı yanlış girdiler? diye düşünüyorum...
-
Kısacası sen o sonuçlara pek güvenme en iyisi, tamamen stok bir FN2 bul, benzin depolarınızın doluluğu da aynı olsun (gerçi sürücü kg ları tutmaz ya) sen AEM'i tak öyle bir deneme yapın... 10 PS fark varken 1 boy rahat atman gerek stok FN2 ye...
-
tamam işte 2 gündür fn2cileri gazlamaya çalışıyorumda cevap gelmedi hiç..benden bu kadar işte okuyan fn2 ci illaki vardır ankarada PAZAR Bİ ARAYA GELELİM DEDİM ses yok
-
hemen pes etme arkadaşım, işleri olabilir arkadaşların. denersiniz uygun bir günde...
-
tamam işte 2 gündür fn2cileri gazlamaya çalışıyorumda cevap gelmedi hiç..benden bu kadar işte okuyan fn2 ci illaki vardır ankarada PAZAR Bİ ARAYA GELELİM DEDİM ses yok
verdiğin bilgiler için saol. ses çıkmaması değil yeni gördüm açtığın konuyu. bi ara buluşup deneyelim bizim fn2'leri ama bana pazar uymuyo cumartesileri eskişehir yolundan geçiyoruz ama arabada 3-4 kişi oluyoruz. sana da uygunsa cumartesi falan deneyelim bizim arkadaşlardan birini de senin arabaya geçiririz:) ağırlığın aynı olması bakımından. seninki kaç km'de? ben daha yeni 20.000km bakımına verdim aracı. bi de geçenlerde panoraya gidiyodum. yolda gümüş fn2 vardı R plakalı o seninkiydi büyük olasılıkla, gaz verdiydik birbirimize hani hatırladın mı? :D
-
evet bendim ama cok trafik vardı
-
benimkide 11000 de
-
şu içeriye takılan ışıktan taktırdınmı sen?
-
fn2 ciler çoğalmaya başlamış ne güzel
bu filtre nasıl?
güzel ses veriyor mu
-
sesi güzeldi benim duyduğumda ama V2 gibi kısa halde duruyordu, cai olunca zannetmem o kadar ses versin, benimkinde ses yok mesela...
-
sesi güzeldi benim duyduğumda ama V2 gibi kısa halde duruyordu, cai olunca zannetmem o kadar ses versin, benimkinde ses yok mesela...
soner cia da ses cıkıyo ınjen var bende sesıde cok tatlıydı ama egsoz takınca ses duyamıyosun:)
-
Reşit benim filtre borusunun çapı 70mm. Nasıl sence idare eder mi?
-
senın kı akunun arkasından dolasan ınjen bıldıgım kadarıyla sonercım.bence onu değiş derim sana ben.kı resıt benden once dıyıcektır :)
-
bir ses için filtreyi değiştirip o kadar para harcayamam maalesef...
-
bir ses için filtreyi değiştirip o kadar para harcayamam maalesef...
ben ses ıcın demedımkı:).performans acısından dedım. ınjenın ılk cıkan cold aır ları daha farklı akunun arkasından dolasıyo. senın kıde bıldıgım kadarıyla öle olandan.belkıde yanlıs hatırlıyorum .yanlışsam duzelt
-
evt bencede degiş ıkıncı el bulursun aem yada ınjen cıa onlardakı boru capıda 76mm
-
bu arada yenı typer 201 hp eskısnden 1hp daha fazla:)
aem cai ıle en fazla 204-205hp olsun bu bıle fazla ama daha yuksek olması ımkansız...
-
Şimdi bu Konuşmaların Sonunda Takılır mı Takılmaz mı Onu Söyleyin Bari .. Bu arada Türkiyede Birtek Yayımız Var sanırım ..
-
Şimdi bu Konuşmaların Sonunda Takılır mı Takılmaz mı Onu Söyleyin Bari .. Bu arada Türkiyede Birtek Yayımız Var sanırım ..
valla sımdılık takıla bılır ama sunu unutmayın tam performans ıcın cold aırdan baskası yalan.özellıkle typerda:)
-
evt bencede degiş ıkıncı el bulursun aem yada ınjen cıa onlardakı boru capıda 76mm
kaç ps fark ederki değiştirsem :)
-
bremboya ne diyosunuz sipariş vermek üzereyim...markaya göre farkediyomu bu brembolar??
-
neden frenlerden memnun değilmisin ?
-
bendemi acaba sorun bilmiyorum ama ısınınca ses yapıyo bide biraz zayıf gibi..yeni jant geliyo içinde yakışıklı durcak gibi :)
-
valla frenleri iyi diye biliorum fn2 lerin ep3 lerin zımba gibiydi 36 m mesafesi vardı 100-0 .
ama fiyatı çoktur bremboıların 2 milyardı en baz modelleri jant olarak kaç inç alıosun ölçüler aynımı kalıcak
-
aynı kalcak 18.. yollar malum 3 gün sonra alırız elimize jantı
-
fren konusunda ne düşünüosun ciddi bi para tutuyor.bence standart araca gerek yok ama bence tabiki bi 100 hp artarsa ozaman gerekir elbette.ama şuan itibariyle o artışda imkansız.(sağlıklı olarak)
-
valla dediğim gibi araştırıyorum çak abartı olmazsa alırım,güzel gözüküyo namussuz.. şu modifiye parçaları bi çıksa bu arabaya yakışaçak olan en az turbo350 bg dir bence.. olsa direk girişicem ama malesef yok hiç bişey aramadığım yer kalmadı yok hiç parçası
-
yaa işte bu hondanın başındaki hıyar japon kimse ona biraz küfür lazım.. arabayı cıkartmışsın kasa şahane içi o biçim ebe güzel kardeşim yapsana şunu 300 bg turbo 4 çeker bak ozaman piyasada evomu kalıyo sti mı kalıyo !!!
-
bendemi acaba sorun bilmiyorum ama ısınınca ses yapıyo bide biraz zayıf gibi..yeni jant geliyo içinde yakışıklı durcak gibi :)
frenlerden bende hiç memnun değilim aldıgımdan beri bana hiç güven vermiyor. brembo yapmayı dusunuyorum bende sen fiyat aldınmı hiç bide hangi markaları araştırdın
-
şimdilik sadece brembo baktım 3000 euro fiyat verdi birisi o yüzden şimdi spoon a bakcam ama brembonun fiyatı okadar diil ben biraz daha arştırcam uygun fiyata bulursam haber veririm..
-
bende cok ses yapıyo özelliklede 160 ın üstündeyken ani fren yaparsam sanki diskler bitmiş gibi uğuldama yapıyo sendede varmı??
-
ben yuksek suratlere cıktıgımda daha ani bi frenleme yapmadım hiç heralde ondan ses gelmedi daha bana. benim şikayetim dediğim gibi guven vermiyor. sanki ani bişey olsa frene asılsam durmaz gibime geliyor. ben bide normalde h.içi falan surekli pederin audisi var onu kullanıyorum tabi onun frenleri mukemmel oldugu için bu bana biraz yalan geliyor da olabilir. ama değiştircem bide welodine diye bi marka sanırım onuda araştırmak lazım
-
brembo-d2-torex-wilwood
bunların fiyatlarını araştırın
-
ben frenlerden memnunum aslında, sadece zor durumlarda frene fazla abanmak gerekiyo. ama yumuşak dokundu mu hakkaten güven vermiyo dediğiniz gibi.
-
evet wilwood iidir olabilir aslında
-
torexte güzel d2yi bilmiyorum iyimiki??
-
torexte güzel d2yi bilmiyorum iyimiki??
chip taktırmayı düşünmüyo musun araca?
-
beyler aslında yapmanız gereken yaklaşık 1 sene daha böyle kullanın araçlarınızı sonra parçalar çıkar istediğinizi yaparsınız.şimdiden chip falan düşünmeyin.bekleyin muhakkak çalışıolardır en iyilerini çıkarmak için.bakın daha mugenin bile parçaları çıkmadı.aman milletin aklına uymayın şimdi size gaz verenler çıkabilir gel şunu bağlayalım gel egsoz takalım aman ha.106 değil bu arabalar siz benden daha iyi biliosunuz.
-
bence mugen parça çıkarmayacak. sadece fd2 için çıkaracak gibime geliyo.
-
bekleyip görücez.saten fn2 nin parçaları çıksın ep3 ler ucuzlar epey.
-
bekleyip görücez.saten fn2 nin parçaları çıksın ep3 ler ucuzlar epey.
ep3 ler ucuzlar diye daha çok beklersin babali :D :D efsaneler kolay kolay ucuzlamaz
-
yaw dur da hayal kuruyoz işte :D
-
yaw dur da hayal kuruyoz işte :D
çaktırma :)
-
infaztim doğrusöylüyo valla ben bu işlerle uğraşan çok kişiye parça bayin vs arattırdım yurtdışınada baktırdım malesef yok bişey mecburen bekliycez arkadaşlar.aem cai bile olmuyo usta 2 saat uğraştı takcam diye şimdilik beklemedeyiz :)
-
sone-r tanır Utku var honda konusunda kompetan ben onla beraber araştırdım yok valla
-
ben yuksek suratlere cıktıgımda daha ani bi frenleme yapmadım hiç heralde ondan ses gelmedi daha bana. benim şikayetim dediğim gibi guven vermiyor. sanki ani bişey olsa frene asılsam durmaz gibime geliyor. ben bide normalde h.içi falan surekli pederin audisi var onu kullanıyorum tabi onun frenleri mukemmel oldugu için bu bana biraz yalan geliyor da olabilir. ama değiştircem bide welodine diye bi marka sanırım onuda araştırmak lazım
Aynısını Bendede Yapıodu .. Dün Fren balatarını deiştirdim . . Henüz 20000 deki arabanın ..
-
balataları değiştirince ses gittimi?garantidenmi değişti?
-
Suanda Ses Yok . . Ön Balatalarım Henüz deişmedi Parçayı Bekliorm . .Garantiyede Sokmadılar . .20 binde arabanın Balatasımı Biter . :S Yalnız Sunuda Söyliyin 4 kapısındada Sedan Civiclerdede Aynı Ses Var. .
-
bu sorunlar ancak bu kasa civic ve typerlar makyaj geçirince giderilir.eğer parça değişikliğine giden bi politikaları varsa makyajlamada.
-
abi gerçekten fren iyi degil bazen şişiyo gibi geliyo bana :S
-
var var frenlerde bi tırtlık acil giderilmesi lazım...bu siteyle honda türkiyenin bi alakası varmıki?
-
ses böyle bişey mi?
http://www.youtube.com/watch?v=ofeDhIroGlE
-
benim frenler bariz şekilde düzeldi yaa eskiden şişiyodu ama şimdi gayet iyi memnunum :)
-
benim frenlerde iyileşti valla eskisine göre cokcok iyi. 7.000 km. oldu kendine geldi.