TeamHondaTurkey.Com
HONDA TEAM => Organizasyonlar, Buluşmalar, Yarışmalar ve Yayınlar => Geçmiş Buluşmalarımız => Konuyu başlatan: Agent - Ekim 29, 2007, 07:55:10 ÖS
-
(http://img146.imageshack.us/img146/3582/kartingjf4.jpg) (http://imageshack.us)
Buluşma noktası herzamanki gibi Bostancı sahil yolu Çatana restaurantın karşısındaki Ceptedir. Daha sonra ordan topluca Maltepede Karting'e gidilecek, daha sonra istenirse keyfe göre fenerbahçede güzel güzel çaylarımızı ve nargilelerimizi içerek yorgunluğumuzu atabiliriz.
Karting yapılacak makan hakkında detaylı bilgi isteyenler için: http://www.istanbulkartingpark.com
Buluşma yeri: Bostancı sahil yolu Çatana restaurantın karşısındaki Cep.
Buluşma saati: 19:00
Karting'e hareket: 20:00
Direk Karting'e gelmek isteyenler için saat:21:00
İrtibat telefonum: 0555 447 42 13 Ali.
Hadi şimdi beyler bayanlar karting karting, isteriz Anadolu Anadolu diyenler hepberaber isimleri görelim :)
BAYRAKLARI UNUTMAYALIM
-
1- Agent
-
1- Agent
2- SLH
-
Allah mani keder vermezse ordayım..
3-ALG
muhtemelen erken geçerim karşıya...
-
sanstan okul gezısı ıle ıstanbula gelıyordum kesın demıyım ama gelmeye calıscam adanadan gelıcem sızı tanıma fırsatım olur ılk defa gorucem sızı ınsallah allahtan bıse cıkmassa gelıcem bende
-
madem olay karting bi mani olmazsa bende geliorum
4-G-Turk
-
1- Agent
2- SLH
3- ALG
4- G-TURK
5- Candoğan..
Altıner abi erkenden gel Anadolu yakası olarak seni ağarlıyalım Sayın adminim :)
-
öğlene geçerim Ali kardeşim..haberleşiriz zaten..
-
6- 34cvc34
-
1- Agent
2- SLH
3- ALG
4- G-TURK
5- Candoğan..
6- 34cvc34
7- Deeperblack
-
1- Agent
2- SLH
3- ALG
4- G-TURK
5- Candoğan..
6- 34cvc34
7- Deeperblack
8- CaSHaReMaN
-
Taypar Kaan
-
Vtimania
-
1- Agent
2- SLH
3- ALG
4- G-TURK
5- Candoğan..
6- 34cvc34
7- Deeperblack
8- CaSHaReMaN
9- R-13239
10-Vtimania
-
11- 8863+Mrs.8663 (28 ekimdeki buluşma benim doğum günümden bi önceki gündü :) 11/11'de sefgilimin doğum günü :) bu bi çelişkimi >%6rol ) 10 kasım'da ordayız inş. ;)
-
1- Agent
2- SLH
3- ALG
4- G-TURK
5- Candoğan..
6- 34cvc34
7- Deeperblack
8- CaSHaReMaN
9- R-13239
10-Vtimania
11-8663 + Mrs.8663
12-Vtec
-
orada olamaya calısacagım kısmetse
-
bende inşallah.bu sefer geli,cem bı aksılık olmaz ıse :)
-
Taypar Kaan
su typer logosunu getırmeyı unutma yapıştırıcı olandan :).söz verdin unutmaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)
-
1- Agent
2- SLH
3- ALG
4- G-TURK
5- Candoğan..
6- 34cvc34
7- Deeperblack
8- CaSHaReMaN
9- R-13239
10-Vtimania
11-8663 + Mrs.8663
12-Vtec
13-URFA-SK2
14-Zübeyir
-
Up!!! bukadarmıyız arkadaşlar?
-
<783^2
-
1- Agent
2- SLH
3- ALG
4- G-TURK
5- Candoğan..
6- 34cvc34
7- Deeperblack
8- CaSHaReMaN
9- R-13239
10-Vtimania
11-8663 + Mrs.8663
12-Vtec
13-URFA-SK2
14-Zübeyir
15-cıvıc6041
inşallah iznimin son gununde sizlerle olacağım arkadaşlar ertesi gün yolculuk vakti askerliğe devam:D bir mani cıkmaz ise o gun orda olurum...
-
büyük bir ihtimal bende varım
-
1- Agent
2- SLH
3- ALG
4- G-TURK
5- Candoğan..
6- 34cvc34
7- Deeperblack
8- CaSHaReMaN
9- R-13239
10-Vtimania
11-8663 + Mrs.8663
12-Vtec
13-URFA-SK2
14-Zübeyir
15-cıvıc6041
16-cihann
Görüşmeyeli baya oldu cihann abi >=ok
-
Pistlerde ben de varım kısmetse... <^^Seyt
-
1- Agent
2- SLH
3- ALG
4- G-TURK
5- Candoğan..
6- 34cvc34
7- Deeperblack
8- CaSHaReMaN
9- R-13239
10- Vtimania
11- 8663 + Mrs.8663
12- Vtec
13- URFA-SK2
14- Zübeyir
15- cıvıc6041
16- cihann
17- RaMsEs
-
1- Agent
2- SLH
3- ALG
4- G-TURK
5- Candoğan..
6- 34cvc34
7- Deeperblack
8- CaSHaReMaN
9- R-13239
10- Vtimania
11- 8663 + Mrs.8663
12- Vtec
13- URFA-SK2
14- Zübeyir
15- cıvıc6041
16- cihann
17- RaMsEs
18-berkaliy
-
İsmini yazmayıpta gelecek arkadaşlarda olur rahat olun yine güzel bir yoğunluk yakalarız :)
Altıner Başkan yarın geçerken bana alo de :)
-
12-15 Kasım arasında yoğun ve sıkıntılı vize dönemi olduğundan, kendimi derslere vereceğim. Bundan sonraki ilk toplantıda görüşmek dileğiyle...
-
İsmini yazmayıpta gelecek arkadaşlarda olur rahat olun yine güzel bir yoğunluk yakalarız :)
Altıner Başkan yarın geçerken bana alo de :)
Kaan haftaya deilmi yaw :) ?
Bu arada bendede belirsizlik var şu anda, net değil ama bir ihtimal bulunamayabilirim.
-
ya tam fener-beşiktaş maçı saatinde buluşma mı yapılır :) neyse gelmemekte olmaz şimdi :)
19-vti18
-
aha buluşma haftayaymış >%6rol tüh o kadar da heveslenmişim :D
-
bu arada sıralama falan yapılcakmı?? bide bunlar kaç hp??
-
bişe daha sorcam,çatananın karşısındaki cep dediğiniz sag taraftaki dürümcüleri geçtikten soraki demi?? çünkü tam çatananın önünde taksiciler war biton hem otobüs duragıda war orda bekleyemeyiz
-
Dalgaya düşmüşüz :D Uğur bak gördün mü ya :)
-
seni ben yanılttım zaten dün telefonda :D olsun abi biz yine de bişiler yapalım akşam :)
-
bişe daha sorcam,çatananın karşısındaki cep dediğiniz sag taraftaki dürümcüleri geçtikten soraki demi?? çünkü tam çatananın önünde taksiciler war biton hem otobüs duragıda war orda bekleyemeyiz
Yok abi , bu cep otopark ISPARK olarak geçiyor , yani taksi vs. problem olmaz :)
-
1- Agent
2- SLH
3- ALG
4- G-TURK
5- Candoğan..
6- 34cvc34
7- Deeperblack
8- CaSHaReMaN
9- R-13239
10- Vtimania
11- 8663 + Mrs.8663
12- Vtec
13- URFA-SK2
14- Zübeyir
15- cıvıc6041
16- cihann
17- RaMsEs
18-berkaliy
19-vti18
Güncel arkadaşlar
-
Bu cep daha dürümcülere gelmeden önce sağ taraftaki büyük otopark oluyor. S virajından sonraki 2 ışık daha geçiyorsunuz çatana solda cepte sağda kalıyor.
-
tam cıkaramadm ama buluruz bi şekilde. eywllah
Yok abi , bu cep otopark ISPARK olarak geçiyor , yani taksi vs. problem olmaz :)
Bu cep daha dürümcülere gelmeden önce sağ taraftaki büyük otopark oluyor. S virajından sonraki 2 ışık daha geçiyorsunuz çatana solda cepte sağda kalıyor.
-
bahçeşehir tarafından gelen varmı arklar.bi arkadaş varda gelmek ısteyen.?
-
katıldığım ilk ve son buluşma bisim plazadaki olur herhal... istanbulun öbür ucunda bulusuyosunus bis gelemeyelim diye anlaşıldı...
:( :p
-
AVRUPA yakasından gıdecek olan arkadaslar bulusma yerımız neresi? ben haliç koprusunden katılacağım da... bır sorun olmaz heralde?;
-
bizde geliomuşuz refleks öle dio eklerseniz sewinirim
-
1- Agent
2- SLH
3- ALG
4- G-TURK
5- Candoğan..
6- 34cvc34
7- Deeperblack
8- CaSHaReMaN
9- R-13239
10- Vtimania
11- 8663 + Mrs.8663
12- Vtec
13- URFA-SK2
14- Zübeyir
15- cıvıc6041
16- cihann
17- RaMsEs
18-berkaliy
19-vti18
20-poşetçay
21- refleks(poşetçay bizi alırsa geliyoz)
-
katıldığım ilk ve son buluşma bisim plazadaki olur herhal... istanbulun öbür ucunda bulusuyosunus bis gelemeyelim diye anlaşıldı...
gelmek isterseniz sizi alırız eşimle :) beraber gideriz
-
gelmek isterseniz sizi alırız eşimle :) beraber gideriz
:) gerçekten çok ama çok teşekkür ederim... çok isterdim ama iş çıkış saatlerim uymuyo malesef onunda etkisi var :( sis eğlenin bis honda için çalışmaya devam :) gururla tabiii :)
-
peki, tşk ederiz :):)
-
cumartesi yakın bı arkadasımın d.günü war saatlerini ayarlayabılırsem gelmek istiyorum insallah ayarlarım mss. mrs.kasap
-
1- Agent
2- SLH
3- ALG
4- G-TURK
5- Candoğan..
6- 34cvc34
7- Deeperblack
8- CaSHaReMaN
9- R-13239
10- Vtimania
11- 8663 + Mrs.8663
12- Vtec
13- URFA-SK2
14- Zübeyir
15- cıvıc6041
16- cihann
17- RaMsEs
18-berkaliy
19-vti18
20-poşetçay
22-ardakasap + mrs
-
1- Agent
2- SLH
3- ALG
4- G-TURK
5- Candoğan..
6- 34cvc34
7- Deeperblack
8- CaSHaReMaN
9- R-13239
10- Vtimania
11- 8663 + Mrs.8663
12- Vtec
13- URFA-SK2
14- Zübeyir
15- cıvıc6041
16- cihann
17- RaMsEs
18-berkaliy
19-vti18
20-poşetçay
21- refleks(poşetçay bizi alırsa geliyoz)(poşetçay sizi alıcak )
22-ardakasap + mrs
-
terslık olmazsa ordaym..
-
1- Agent
2- SLH
3- ALG
4- G-TURK
5- Candoğan..
6- 34cvc34
7- Deeperblack
8- CaSHaReMaN
9- R-13239
10- Vtimania
11- 8663 + Mrs.8663
12- Vtec
13- URFA-SK2
14- Zübeyir
15- cıvıc6041
16- cihann
17- RaMsEs
18-berkaliy
19-vti18
20-poşetçay
22-ardakasap + mrs
23-Bey
-
evet arkadaşlar az kaldı... Up.. >=ok
Gelen arkadaşlar Yassi ve ben im Drag ve Roll denemelerimede şahit olacaklar
vtec2 vs 1.6i es
Ne dersin yasin?
-
Arkadaşlar ben gelemiyorum. Cumartesi akşamı kuzene kız istemeye gidiyoruz(Ali darısı senin başına >%6rol)....Güzel bir buluşma olacağından şüphem yok, karting buluşmasını bekliyordum ama kısmet değilmiş.
-
Ali bilerek bekliyordum bu zamana kadar... Cuma akşamı yani yarın akşam manisaya gidiyorum... o yüzden aranızda olamayacağımmm... Rolling bir daha ki buluşmamıza artık... ;)
mjx :)
vtec2 vs 1.6i es
Ne dersin yasin?
-
Ali bilerek bekliyordum bu zamana kadar... Cuma akşamı yani yarın akşam manisaya gidiyorum... o yüzden aranızda olamayacağımmm... Rolling bir daha ki buluşmamıza artık... ;)
mjx :)
vtec2 vs 1.6i es
Ne dersin yasin?
Heyecanla bekliyorum cnm mcx >%6rol
-
Ali yassi yoksa ben varım... :dil :dil
-
Bende gelimmiiiii.benide yazın size zahmet.
-
1- Agent
2- SLH
3- ALG
4- G-TURK
5- Candoğan..
6- 34cvc34
7- Deeperblack
8- CaSHaReMaN
9- R-13239
10- Vtimania
11- 8663 + Mrs.8663
12- Vtec
13- URFA-SK2
14- Zübeyir
15- cıvıc6041
16- cihann
17- RaMsEs
18-berkaliy
19-vti18
20-poşetçay
22-ardakasap + mrs
23-Bey
24-zampara
-
ARKADAŞLAR HERKES YANINDA TURK BAYRAĞINDA GETIRSIN, BULUŞMA NOKTAMIZDAN KARTING'E DOĞRU ILERLERKEN ULKEMIZIN BULUNDUGU BU SIKINTILI DONEMDE BIZDE TEPKIMIZI DILE GETIRELIM VE TERÖRİZMİ (PKK) KINAYALIM ARKADAŞLAR
-
tanışmaya gelmek isterim sizlerle >=ok
-
Hava baya kötü olacakmış galiba arkadaşlar..Aman dikkat..
-
arkadaşlar üzülerek belirtmek istiyorum... Sağlık durumum iyi olmadığı için buluşmaya gelemeyeceğim. Bir dahaki buluşmada görüşmek dileğyle...
1- Agent
2- SLH
3- ALG
4- G-TURK
5- Candoğan..
6- 34cvc34
7- Deeperblack
8- CaSHaReMaN
9- R-13239
10- Vtimania
11- Vtec
12- URFA-SK2
13- Zübeyir
14- cıvıc6041
15- cihann
16- RaMsEs
17-berkaliy
18-vti18
19-poşetçay
20- refleks(poşetçay bizi alırsa geliyoz)
21-ardakasap + mrs
22-Bey
23-zampara
24-GKN8039
-
tanışmaya gelmek isterim sizlerle >=ok
bizde seni aramızda görmek isteriz , orda görüşmek üzere
-
arkadaşlar iyi eğlenceler her ne kadar aranızda olamasamda kalbim sizinle :D :D
Selamlar,
-
bı aksılık olmazsa bende gelıyorum.
-
1- Agent
2- SLH
3- ALG
4- G-TURK
5- Candoğan..
6- 34cvc34
7- Deeperblack
8- CaSHaReMaN
9- R-13239
10- Vtimania
11- Vtec
12- URFA-SK2
13- Zübeyir
14- cıvıc6041
15- cihann
16- RaMsEs
17-berkaliy
18-vti18
19-poşetçay
20- refleks(poşetçay bizi alırsa geliyoz)
21-ardakasap + mrs
22-Bey
23-zampara
24-GKN8039
25-yasinyasemin
-
vtec kacta cıkıyorsun burdan???
-
Hava muhalefı nedenıyle bıter diye tahmin ettiğim buğday gemisi bitmedi. Bu gecede çalışıyorum yani Hala 12 tırlık mal varmış. Sanırım ben gidemiycem
-
AKŞAM HANGİ CARTİNGDESİNİZ MALTEPE Mİ CARREFOURUN ORDAMI ARKADASLAR
-
maltepe carrefour'un arkasında kalan,pamukspor'un karşısındaki denebilir..sahildeki gokart değil..
arabayı bağladılar dün gece neyse ki kurtardık,bir terslik olmazsa dün gece bağlandığım yerde görüşmek üzere,umarım bir sorun yaşanmaz <783^2
-
arkadaşlar bende gelemediimm... kusura bakmayın.. malum yarın askerliğe kaldıgım yerden devamm.. o yuzden allaha emanet olun kazasız belasız.... dikkatli olun allahım hepinizi korusun...
polislerdenn kazadannn ve trafik cezalarındann .. egzos borularınıza çelik jantınıza turbonuzaa ve en önemlisi dostluğunuzaa zaval vermesin...;)
HOŞÇAKALINN
Ş:200 HAziran 21 kısmetse...
-
Gelemeyen arkadaşların canı sağolsun, yine harika bir gece geçirdik. Allah gerçekten dostluğumuza sohbetimize zeval vermesin..Anca bu saatte eve dönebildik eğer hava sıcak olsa ve yorgun olunmasa bırakılıp dönülcek gibi değil yani.. Gelen herkese sonsuz teşekkürler.
-
emegi geçen herkese cok teşekkür ederm. gayet eglenceli bir geceydi.
-
Yağmurlu ve soğuk hava şartlarına rağmen katılım gösteren tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.
Yine bol kahkahalı ve eğlenceli bir buluşmaya daha imza attık.
Fotoğraflar yarın akşamı bulabilir.Çok güzel karelerimiz var yine :)
-
dolu dolu,katılımı yüksek,bol sulu,heyecanlı,puf börekli,biraz soğuk ama ona rağmen çok özel bir akşam geçirdik..
zaman ayıran gelen katılan emeği geçen tüm dostlara teşekkürler..
-
özel bir durumdan dolayı katılamadım. ama yine çok güzel geçtiğine şüphe yok.
-
Bense hala beklemedeyim...
Gece çalışmam yağmur nedeniyle aksayan sartlardan dolayı bu gece son bulamadı sabaha kadar devam
Resimleri bekliyoruz
-
çok güsel bir buluşma daha geçirdik her zamanki gibi. >=ok 1'de anca dağılabildik yol uzun olmasa bırakılcak gibi değildi ortamımız. Allah muhabbetimizi bozmasın... Cümleler bile bir garip oldu hoşgörün bu saatte :ağlaa
-
Çok güzel bi buluşmaydı.katılan katılamayan ve emeği geçen herkeze teşekkür ederim.
Bu arada go kartta en iyi turu kim attı yaa ?? :D :dil
-
Çok güzel bir akşam oldu...Hava muhalefetine rağmen gene katılım yüksek oldu..Geceye kadar eşlik etmek istedim ama evli olunca ( hele bide bebek varsa ) katılımlar sonrası eve dönmem gerekti..Bi daha ki buluşmada gene görüşürüz inşallah arkadaşlar..Gelen herkese teşekkürler..
-
soğuk ve yağmurlu bir gün olmasına rağmen gelen bütün arkadaşlara teşekkürler.
ama yağmur da ayrı bir tadı oldu buluşmamızın, bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum ,zampara,urfa ve deeper her zaman ki gibi kopardı zaten.
bu arada tam bir "1,6 " gecesiydi, 1,6 lar ctr ve s2k yokluğunda resmen kendilerini buldular :emo
18 likleriyle zıplayan bir civic ilk defa gördüm >=ok, korna lardan yaptığımız senfoni de çok güzeldi , gecenin ünlü parmağı sinan ındı ,geçmiş olsun tekrar. Zampara katılımta gene iddialı olduğunu gösterdi ,Agent arabama vurdu kapım göçtü :kurba şaka yapıyorum kardeşim bir pastalık işi var ,
agentı ayrıca kutluyorum, mekan çok kaliteli ve profosyoneldi, her katılımtan sonra virajların tekrar düzenlenmesi,galoş uygulaması.. vs özellikle benim bariyerlerin içinden gittiğim göz önüne alınırsa :kurba
en son olarak starbucks ta gecenin bir katılımı yükselen kahkahalar ve donan ayaklarımız. cidden hoştu. :seytani
gelen ve emek harcayan bütün arkadaşlara teşekkürler.
-
her şey muhteşimdi çok üşüdük ama bi o kadar güldük gerçi katılımırken bana bozuk makina düştü olsun =)sizlerle vakit geçirmek çok güzel buluşmak dileğiyle
-
birde ali her şey için çok teşekkürler
-
birde ali her şey için çok teşekkürler
Nedemek abi inş daha güzel org. hepberaber oluruz. Elimden geldiğince
-
gec katıldık ama arkadasları sogukta tıtrerken starboucks yakaladım kahkahalarımız üsümemızı alıp goturdu bundan sonra puf böreklerden yemeyen ile küsüyoruz ))) tessekrler herkese
-
gec katıldık ama arkadasları sogukta tıtrerken starboucks yakaladım kahkahalarımız üsümemızı alıp goturdu bundan sonra puf böreklerden yemeyen ile küsüyoruz ))) tessekrler herkese
4 kutu bitirdin bize bıraktınmı ki yiyelim :emo
-
buluşmalar cidden keyifli oluyor=) 2. buluşmamdanda cok mennun ayrıldım,bidahakini iple cekiorum >=ok
-
bu arada tam bir "1,6 " gecesiydi, 1,6 lar ctr ve s2k yokluğunda resmen kendilerini buldular :emo
18 likleriyle zıplayan bir civic ilk defa gördüm >=ok,
beni ctr dan saymıyor musun abi, sport muyum ben :D
-
güzel fotolar..
-
saymıyoruz kanka :) sen sarıyosun
-
ugur vtı18 rezıl ettın bızı yagmurda kalkılırmı hıc seni men ediyorum kalkıs yapmaktan gectı bızı herıfler yagmurda bu havanın kurusuda varr arkadaslar unutmayınn umumahhahahahahugur anteramanlara devam mumumhaahahahahah bıde su DCK ya kıccııkkkkkkkkk oluyorum acaba neden soyleyın bı zahmettt mmmumumuhaahahahaha :dil
-
Uğur ağır ithamlar bunlar :)
-
ama yağmur da ayrı bir tadı oldu buluşmamızın, bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum ,zampara,urfa ve deeper her zaman ki gibi kopardı zaten.
18 likleriyle zıplayan bir civic ilk defa gördüm >=ok, korna lardan yaptığımız senfoni de çok güzeldi , gecenin ünlü parmağı sinan ındı ,geçmiş olsun tekrar. Zampara katılımta gene iddialı olduğunu gösterdi ,Agent arabama vurdu kapım göçtü :kurba şaka yapıyorum kardeşim bir pastalık işi var ,
agentı ayrıca kutluyorum, mekan çok kaliteli ve profosyoneldi, her katılımtan sonra virajların tekrar düzenlenmesi,galoş uygulaması.. vs özellikle benim bariyerlerin içinden gittiğim göz önüne alınırsa :kurba
en son olarak starbucks ta gecenin bir katılımı yükselen kahkahalar ve donan ayaklarımız. cidden hoştu. :seytani
salih o telefon bozuk kardesım gıt onu gerı ver bosuna vermıssın 1300ytl yı ummumhahahahahaha
-
Uğur ağır ithamlar bunlar :)
abi asılsız iddialar bunlar hep dck nın başının altından çıkıyor adamla 5. vitese 2. vites roll yaptık geçtim hala konusuyor ayıp yaw >%6rol
-
ugur vtı18 rezıl ettın bızı yagmurda kalkılırmı hıc seni men ediyorum kalkıs yapmaktan gectı bızı herıfler yagmurda bu havanın kurusuda varr arkadaslar unutmayınn umumahhahahahahugur anteramanlara devam mumumhaahahahahah bıde su DCK ya kıccııkkkkkkkkk oluyorum acaba neden soyleyın bı zahmettt mmmumumuhaahahahaha :dil
gökhan abi vallaha geçen yok >%6rol inanmamak lazım bu dck ya zaten bi dahakinde videoya çekicem >%6rol
-
Bu lekeyi anca video paklar kardeşim kusura bakma. Biz video görmeden inanamıyoruz.
-
güzel bir buluşma olmuş bende kesın gelıcektım ama malum arabamı bagladılar gelmedim.:(.resimleri bekliyoruz
-
Bu lekeyi anca video paklar kardeşim kusura bakma. Biz video görmeden inanamıyoruz.
canım bız video istemiyoruzzzzz fotoları istiyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz >%6rol >%6rol >%6rol
-
şiddetle katılıyorum >%6rol
-
Videoda çekilir fotolarda eklenir :)
-
valla yazdıktan sonra sen geldin aklıma :emo
sen aramızda vızır vızır dolaşıyodun napiyim, seni hep yanımdan gecerken hatırlıyorum >%6rol
-
salih o telefon bozuk kardesım gıt onu gerı ver bosuna vermıssın 1300ytl yı ummumhahahahahaha
senden gördüm aldım sonuç bu :vaww
bidaki bulusmaya S2K alırsam şaşırma, abı bunun sesi çıkmıyo diye huahuahua
-
valla yazdıktan sonra sen geldin aklıma :emo
sen aramızda vızır vızır dolaşıyodun napiyim, seni hep yanımdan gecerken hatırlıyorum >%6rol
>%6rol
-
Arkadaşlar sizinle ilk görüşmemizdi bu buluşma. Hepiniz bizim için çok kıymetli dostlarsınız, tek tek teşekkür ediyorum
ben sigara kullanmadığım için pek bir arada oturamadık ama olsun :):) bundan sonra tüm buluşmalarada katılmaya çalışacağım hepinizi sevgi ve muhabbetle selamlıyorum...