Gönderen Konu: Honda Civic FIA WTCC ŞAMPİYONASINDA  (Okunma sayısı 1909 defa)

Brawe

  • İleti: 158
Honda Civic FIA WTCC ŞAMPİYONASINDA
« : Şubat 09, 2012, 10:28:04 ÖÖ »
Honda Honda Civic Dünya Touring Car Şampiyonası'nda FIA (WTCC) bu yıl katılımacak duyurdu.
 
 Honda CEO'su Takanobu'nun Ito söyledi: "Biz bu proje için tamamen yeni bir motor geliştirecek Avrupa Civic.Nie ile WTCC girmeye karar verdi ve hepimiz bu yeni meydan heyecanlıyız."
 
Bu proje için, Honda Mugen ve JAS ile ortak olacak Motorsport. Mugen Honda R & D tarafından geliştirilen özel bir katılım motoru üretecek ve ekibi ile her katılımta bunu destekleyecektir. J.A.S. Motorsport Swindon üretilen yeni Honda Civic 5 Kapı, söz, bir katılım otomobili gelişecektir. katılım benzinli motor FIA Super 2000 kurallarına tarafından geliştirilen direkt enjeksiyon ve turbo 4 silindirli 1.6 litrelik bir hacim olacak.
 
 Honda'nın emelleri bu sezon bir kaç tur WTCC yer almak vardır. Şimdi FIA bu ırkların ile müzakerelerin Honda aittir Ekim 21 Suzuka pistinde Japonya'da olmak ve sonra Çin ve Makao başlatmak için. Honda yönetimi JAS iki araba ile ilk tam sezonu Her zaman "DNA"-it Honda Motor sporu 2013 yılında katılımacak olmuştur. Isle of Man üzerinde katılımmalara katılan ilk kez geçen yüzyılın Honda 50'li, daha sonra 60'lı yılların Formula 1 geldi. FIA WTCC Şampiyonası Honda motor sporlarında dünya şampiyonalarında sonraki adım ve şirketin rekabetçi ruhunu hayranlarına göstermek için ideal bir platformdur.

NOT:  TERCÜELER İÇİN KUSURA BAKMAYIN YABANCI SİTELERDEN ANCAK BUKADAR OLUYOR