Gönderen Konu: Button Honda'nın devam edeceğinden umutlu  (Okunma sayısı 2224 defa)

metin16

  • Ziyaretçi
Button Honda'nın devam edeceğinden umutlu
« : Aralık 08, 2008, 03:44:01 ÖS »
   Jenson Button, Honda Racing'in yeni bir alıcı bulacağını ve gelecek sezon griddeki yerlerini alacakları konusunda umutlu olduğunu söyledi.
   Takımın sahip olduğu güç ve gelecek sezon başarılı olma potansiyeli gözönüne alındığında, alıcıların Honda F1 ekibiyle ilgilenmesi gerektiğine inandığını belirtti.

Button, "Takım halen 2009 için harika bir araç üretmek için yoğun şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Kimsenin takımı satın almakla ilgilenmediğine inanmıyorum" dedi.

İngiliz sürücü, "Mükemmel tesisleri olan, harika bir takımı satın alacaklar. Ross Brawn'ın liderliğinde, tüm takım olduğu gibi duruyor. Bu dönemi atlatıp, 2009'da griddeki yerimizi alabiliriz" diye konuştu.

Cuma günü fabrikayı ziyareti sırasında takımın olumlu ruh halinden cesaret aldığını söyleyen Button, herkesin gelecek sezon mücadele etmeye kararlı olduğunu kaydetti.

Honda pilotu, "Perşembe günü büyük şok yaşanmıştı. Cuma günü neler olduğunu görmek için fabrikayı ziyaret ettiğimde çok olumlu bir ruh hali yoktu. Ancak kısa süre sonra tüm personel, fabrikanın her departmanındaki herkesin gelişmelere olumlu baktığını gördüm" dedi.
Alıntı



BLACK ORANGE

  • İleti: 3425
Ynt: Button Honda'nın devam edeceğinden umutlu
« Yanıtla #1 : Aralık 08, 2008, 08:54:31 ÖS »
paylaşım için teşekkürler metinim...

06HKN10

  • Ziyaretçi
Ynt: Button Honda'nın devam edeceğinden umutlu
« Yanıtla #2 : Aralık 09, 2008, 01:39:15 ÖÖ »
bilgi için saolasn