Dostum büyük postaneyi biraz geçince arada japon parçaları satan bir yer var ama başka parçacıda da bulursun. Eğer gerçekden polen alarjin yoksa gerekyok muadil kullan. Fiyatı sanırım 8-10 lira.
Alıntı yapılan: 7641 - Haziran 27, 2009, 03:57:59 ÖÖDostum büyük postaneyi biraz geçince arada japon parçaları satan bir yer var ama başka parçacıda da bulursun. Eğer gerçekden polen alarjin yoksa gerekyok muadil kullan. Fiyatı sanırım 8-10 lira. Hocam hangibüyük postaneden bahsediyorsun anlamadım.
20 liraya ploen filtresi değişti ve üflemeye başladı ancak daha önce 3.kademedeylen de iyi üfleyecek gibiydi şimdi 4.kademede baya iyi üflüyor ama diğer kademeler çokzayıf hatta 3.kademe bile pek üflemiyor bir problem mi oluşmuş. Yoksa olması gerekn bu mudur?
Adana'da Kızılay Cd. büyük postaneden. Sanki biryerlerde Adana'da oturduğunuz yazıyordu da...Alıntı yapılan: Madwolf - Haziran 29, 2009, 06:51:09 ÖSAlıntı yapılan: 7641 - Haziran 27, 2009, 03:57:59 ÖÖDostum büyük postaneyi biraz geçince arada japon parçaları satan bir yer var ama başka parçacıda da bulursun. Eğer gerçekden polen alarjin yoksa gerekyok muadil kullan. Fiyatı sanırım 8-10 lira. Yo İstanbuldayım ben hocam.Hocam hangibüyük postaneden bahsediyorsun anlamadım.
Alıntı yapılan: 7641 - Haziran 27, 2009, 03:57:59 ÖÖDostum büyük postaneyi biraz geçince arada japon parçaları satan bir yer var ama başka parçacıda da bulursun. Eğer gerçekden polen alarjin yoksa gerekyok muadil kullan. Fiyatı sanırım 8-10 lira. Yo İstanbuldayım ben hocam.Hocam hangibüyük postaneden bahsediyorsun anlamadım.
Dostum büyük postaneyi biraz geçince arada japon parçaları satan bir yer var ama başka parçacıda da bulursun. Eğer gerçekden polen alarjin yoksa gerekyok muadil kullan. Fiyatı sanırım 8-10 lira. Yo İstanbuldayım ben hocam.
Şimdi bildiğim kadarıyla bu kademelerin önünde direnç var. 1-2-3 dirençler arızalı olabilir sen bir oto elektrikçiye gidiver baktır. Veya eksi zayflamıştır kopmmak üzeredir ondan da olur...Alıntı yapılan: Madwolf - Haziran 30, 2009, 03:23:07 ÖS20 liraya ploen filtresi değişti ve üflemeye başladı ancak daha önce 3.kademedeylen de iyi üfleyecek gibiydi şimdi 4.kademede baya iyi üflüyor ama diğer kademeler çokzayıf hatta 3.kademe bile pek üflemiyor bir problem mi oluşmuş. Yoksa olması gerekn bu mudur?
Alıntı yapılan: 7641 - Haziran 30, 2009, 09:59:12 ÖSŞimdi bildiğim kadarıyla bu kademelerin önünde direnç var. 1-2-3 dirençler arızalı olabilir sen bir oto elektrikçiye gidiver baktır. Veya eksi zayflamıştır kopmmak üzeredir ondan da olur...Alıntı yapılan: Madwolf - Haziran 30, 2009, 03:23:07 ÖS20 liraya ploen filtresi değişti ve üflemeye başladı ancak daha önce 3.kademedeylen de iyi üfleyecek gibiydi şimdi 4.kademede baya iyi üflüyor ama diğer kademeler çokzayıf hatta 3.kademe bile pek üflemiyor bir problem mi oluşmuş. Yoksa olması gerekn bu mudur?eksi yazıflaması komak üzere olması nedemk? Filtre değiştikten sonra oldu ve şuan da da bir koku geliyor fanlardan. Filtreyi değiştirirken açık kalsın içindeki pisliği atsın demişti usta sanırım içinde bişiler var fanların onlardan oluyor. Doğru tahminmi? Ve arada toz gibi kurum gibi şeyler de geliyor fanlardan ama asıl problem koku araba içi bariz koku yapıyor nasıl çözebilirim?