Gönderen Konu: vtecden vtec e fark var ! ak vtec  (Okunma sayısı 17456 defa)

ufuk

• Ziyaretçi
Ynt: vtecden vtec e fark var ! ak vtec
« Yanıtla #25 : Aralık 07, 2009, 08:15:41 ÖÖ »
Arkadaşlar lütfen sakin olalım . Konuyu uzatırsanız kilitlemek zorunda kalırım . Keyifli forumlar .

Time-R

• Ziyaretçi
« Yanıtla #26 : Aralık 07, 2009, 08:50:55 ÖÖ »
harbiden ne gerek var hirsa, puglarla roll yapmiyoruz sonucta, hondalarin hepsi kardestir, buda hondaci olmamizin farkidir

ufuk

• Ziyaretçi
« Yanıtla #27 : Aralık 07, 2009, 08:53:06 ÖÖ »
samet konular pug değil vti ler ....

Time-R

• Ziyaretçi
« Yanıtla #28 : Aralık 07, 2009, 08:56:58 ÖÖ »
samet konular pug değil vti ler ....

abi iste ondan diyorum ya, vti'da olsa si'de olsa bence arada boyle bir tartisma olmasi yanlis, hondalar zevkine roll yapar, 106 gti olsa suan diger tarafta bu sekilde tartisma olsa yeridir hani..

yanci_bdk

• Ziyaretçi
« Yanıtla #29 : Aralık 07, 2009, 12:10:44 ÖS »
biz nasıl baslandıgı belli olmayan video eklemiyoruz ;)

tamam kardeşim sen haklısın . bi yorum yazdık konu nerelere geldi . ama ben şuna takılıyorum bu kadar hırsa ne gerek var bi tek ciğerli vtec seninki mi yada bi tek şöför sen misin el elden üstündür unutma. eğer aynı speclerde seni geçen hiç denk gelmediyse ya onlarda iş yok yada senin araçta ekstra var söylemiyon ki o da benim tarzım değil ne varsa makinede a dan z ye söylerim karşı tarafa . mesela senin diğer 306 videosunda benim araç full stock diyon vtec yıkıyo ortalığı nasıl iş anlamadım herhalde eksoz patlak ;) . neyse bizde öyle yapalım bari kısa lı vtec var ona stock oğlu stock diyip geçelim bütün arabaları . buna AKciğer de dahil ...

saygılar ;)  nokta.

306 la denememde aracımda neler oldugunu site yönetimindeki yakın arkadaslarım biliyor kutu içi filtre egzoz bide akciger ;)

infaztim

« Yanıtla #30 : Aralık 07, 2009, 03:10:54 ÖS »
ya fuatçım sakin ol be canımıniçi.

kötü bişe demio arkadaşlar.

senin aracın iyi gidiyor.onun için denemek isteyen merak eden çok olucaktır.

ama babacan öle 5 ölümdür falan da yazma herzaman mütevazi oldun sen onu devam ettir babali.

mütevazi olupta roll kazanmak çok daha keyiflidir.

herzaman iddiasızız fuatçım unutma ;)

apr_35bucuk

« Yanıtla #31 : Aralık 07, 2009, 10:12:58 ÖS »
ya fuatçım sakin ol be canımıniçi.

kötü bişe demio arkadaşlar.

senin aracın iyi gidiyor.onun için denemek isteyen merak eden çok olucaktır.

ama babacan öle 5 ölümdür falan da yazma herzaman mütevazi oldun sen onu devam ettir babali.

mütevazi olupta roll kazanmak çok daha keyiflidir.

herzaman iddiasızız fuatçım unutma ;)
+5500   
öyle havada uçarım geçerim falan herkes güvenir kendi aracına güvenmezse bi anormallik var zaten ama hırsa gerek yok . 3 korna ... gerisi sonra belli olur zaten .

Caneration

« Yanıtla #32 : Aralık 07, 2009, 10:59:51 ÖS »
bu videoları çeken kişi benim aslında kameraya yansımamış denemeler de oldu arada ciddi farklar çıktı.objektif olmak gerekirse arkadaş headers da taksa pek birşey değişeceğini sanmıyorum.jdm_fuat'ın da dediği gibi gerçekten AKciğer :) var fuatın arabada maşallah.apr_35buçukla denenirse çok güzel bir deneme olcağına eminim ama ayrıca belirtmek isterim fuatın aracının ciddi bir yürürü var yazılanları okudum fuatında ciddi bir gideri var :D

Time-R

• Ziyaretçi
« Yanıtla #33 : Aralık 07, 2009, 11:05:38 ÖS »
bu videoları çeken kişi benim aslında kameraya yansımamış denemeler de oldu arada ciddi farklar çıktı.objektif olmak gerekirse arkadaş headers da taksa pek birşey değişeceğini sanmıyorum.jdm_fuat'ın da dediği gibi gerçekten AKciğer :) var fuatın arabada maşallah.apr_35buçukla denenirse çok güzel bir deneme olcağına eminim ama ayrıca belirtmek isterim fuatın aracının ciddi bir yürürü var yazılanları okudum fuatında ciddi bir gideri var :D

ama gidere gider kardesim simdi ;D ;D

birisimi

« Yanıtla #34 : Aralık 07, 2009, 11:39:17 ÖS »
yazın izmirde yuruyun bari de bende takılayım arkanıza :D

yanci_bdk

• Ziyaretçi
« Yanıtla #35 : Aralık 08, 2009, 07:17:42 ÖÖ »

+1100000000000000000000000 ;)

ufuk

• Ziyaretçi
« Yanıtla #36 : Aralık 08, 2009, 07:49:40 ÖÖ »
Şimdi düşünüyorum da  izmirli arkadaş geçilsede sorun yok çünkü iddaali konuşmuyor arabam gidiyor diyo ama mütevazi . Ama fuat sen geçilirsen durum vahim .  Caneration arkadaşımın dediği gibi yaptığın giderler komple geri sana gelir ... 3 günlük dünya arkadaşlar boşverin hırs yapmayın . Sametinde dediği gibi rakebet yapıcaksanız bile bunu dostça yapın. Keyifli forumlar hepinize ...

DENON

« Yanıtla #37 : Aralık 08, 2009, 08:03:42 ÖÖ »
fuatçım maşallah.

bi ara ortada buluşup 16 jap 10 vti ile deneyelimmi ?

varsa bi kaç vti gelin yalovada sıkalım.
serkanım yalovaya kadar gelmışken  bursayada buyursunlarda clc ile bıle denesın jap 10 dan önce ;D

apr_35bucuk

« Yanıtla #38 : Aralık 08, 2009, 08:26:05 ÖÖ »
Şimdi düşünüyorum da  izmirli arkadaş geçilsede sorun yok çünkü iddaali konuşmuyor arabam gidiyor diyo ama mütevazi . Ama fuat sen geçilirsen durum vahim .  Caneration arkadaşımın dediği gibi yaptığın giderler komple geri sana gelir ... 3 günlük dünya arkadaşlar boşverin hırs yapmayın . Sametinde dediği gibi rakebet yapıcaksanız bile bunu dostça yapın. Keyifli forumlar hepinize ...
aynen ben gider falan yapmıyorum ama deneyelim diyorum . fuat arkadaşım nasıl güveniyosa aracına bende güveniyorum olay bu .

ben k vtecle olan videonuzu da izledim orda ciğer göremedim de k vtec bi ince uzatmış .

http://upload.streetfire.net/video/vtec-vtec_637096.htm

ama yanlışsam söyleyin burda arkadaş headers falan fark yapmaz bize diyo orda k vtec geçince headers yok diye deniliyo . eee ciğeri nerde kaldı bunun ;)

zaten sonradan ak vtec e yapcaz bişiler dendi
bi de bu aracı emsallerinde kimse geçemiyosa vardır bi ince püf noktası safc vb falan ...

poşetçay

• Ziyaretçi
« Yanıtla #39 : Aralık 08, 2009, 10:05:00 ÖÖ »
bak şimdide apr arkadaş gider yapmış ufugum :) k vti ben denedim çekirge arabayı daha yeni almıştı filitre bile yoktu stok oglu stoktu araç k vti ise hıdır ara borular filitre kiti wardı hala nasıl geçildimin kıyasını yapıosan vtiye binme bence ayrıca vtilere safc olmaz vafc olur ama daha takılmadı

ufuk

• Ziyaretçi
« Yanıtla #40 : Aralık 08, 2009, 10:13:34 ÖÖ »
bu işi artık asfalt  temizler volkan abim son söz budur ...

poşetçay

• Ziyaretçi
« Yanıtla #41 : Aralık 08, 2009, 10:16:19 ÖÖ »
aynen öle geri dönüş yok bi yerde buluşulup bu iş temizlenmeli :):)

apr_35bucuk

« Yanıtla #42 : Aralık 08, 2009, 11:21:46 ÖÖ »
aynen öle geri dönüş yok bi yerde buluşulup bu iş temizlenmeli :):)

:))) temizleyelim o zaman . hayır bende bu videoda onu dedim işte fuat arkadaşım dedi ki okursanız ak vtec te headers eksoz falan farketmez olmasada geçerim ciğer var dedi . eee işte bende onu diyorum  ozaman orj ikende geçseydi k vtec i ... anlatmak istediğim bu ...

poşetçay

• Ziyaretçi
« Yanıtla #43 : Aralık 08, 2009, 11:25:05 ÖÖ »
anlatmak istedigin dogru ama imkansız gibi bişey 15hp fark edio çok bitik olmadıkça nasıl geçebilir ayrıca k ile denerken biz iki kişiydik k tek kişi

apr_35bucuk

« Yanıtla #44 : Aralık 08, 2009, 11:32:13 ÖÖ »
anlatmak istedigin dogru ama imkansız gibi bişey 15hp fark edio çok bitik olmadıkça nasıl geçebilir ayrıca k ile denerken biz iki kişiydik k tek kişi

o zaman anlaştık arabalarda ciğer denilen şey iki aracında specleri aynıysa  biri bariz ayırıyosa ciğer budur . konu tatlıya bağlandı . bi sorun yok ama izmir e ne zman isterseniz gelebilirsiniz misafir ederim . ( yanlış anlaşılmasın dostluk yönünden ) :)

poşetçay

• Ziyaretçi
« Yanıtla #45 : Aralık 08, 2009, 11:33:31 ÖÖ »
sagol eksik olma bnm şu ara zor ama fuatlar gelirse bilemem

farewell

« Yanıtla #46 : Aralık 08, 2009, 07:12:01 ÖS »
abi bi okuyup üflesende bende ak vti gibi yürüsem olmamı ya :) daha var diyip duruyorsun olmuyo ama  :vaww

sisss

« Yanıtla #47 : Aralık 08, 2009, 07:49:39 ÖS »
volkancım k-vtec tamerdeyken denemiştiniz hatırlıyorum o gece bende vardım ak vtec i sen kullanıyordun haklısın evet o gece tamer tek siz iki kişiydiniz ama ben sanki sizin aracın stock olduğunu hatırlamıyorum headers filtre egzost vardı sanki uzerinde tamer konuyu görurse yazar zaten, o gunden sonra aracın gidişi değiştiyse bilemem  ama ogün pek akciğerleri açık değildi sanki...

poşetçay

• Ziyaretçi
« Yanıtla #48 : Aralık 08, 2009, 08:03:25 ÖS »
serhatcıgım bizdede yalan yok arabada yay bile yoktu o gün rolingte olan bizi tanıyan herkesde şahittir
konunun linkide burda
http://www.teamhondaturkey.com/forum/thttube/k_vti_ak_vti-t23293.0.html
« Son Düzenleme: Aralık 08, 2009, 08:10:01 ÖS Gönderen: poşetçay »

yanci_bdk

• Ziyaretçi
« Yanıtla #49 : Aralık 09, 2009, 10:55:25 ÖÖ »
bak şimdide apr arkadaş gider yapmış ufugum :) k vti ben denedim çekirge arabayı daha yeni almıştı filitre bile yoktu stok oglu stoktu araç k vti ise hıdır ara borular filitre kiti wardı hala nasıl geçildimin kıyasını yapıosan vtiye binme bence ayrıca vtilere safc olmaz vafc olur ama daha takılmadı

gerekli acıklama yapılmıs ;) tesekkurler