arkadaşlar şimdi karşılaştırmaya geçecek olursak 1- Fd6 2 kişi vtec2 1 kişi2- Fd6 kilogram olarak fazla3- Fd6 VSA kapatılmadı (katılım olarak görmediğimiz için)4- Fd6 otomatik vites , vtec2 manuelAma her ne olursa olsun katılım değildi, tatlı bi çekişme diyelim
Alıntı yapılan: TuRKiSh.Dj - Ağustos 19, 2011, 08:03:42 ÖSarkadaşlar şimdi karşılaştırmaya geçecek olursak 1- Fd6 2 kişi vtec2 1 kişi2- Fd6 kilogram olarak fazla3- Fd6 VSA kapatılmadı (katılım olarak görmediğimiz için)4- Fd6 otomatik vites , vtec2 manuelAma her ne olursa olsun katılım değildi, tatlı bi çekişme diyelim bi şey sorcam d moda mı s moddamı denediniz?
birde düz vites fd ile denemek lazım fd normalde de daha agır kasa olarak bildigim etkenler var tabiki egzos fln gibi ama cidden vtec2 nin maşallahı war kopup gidio Allah kaza bela vermesin arkadaşlar .
bekliorz o zaman videoları bu arada benm en beğendiğim vtec2 yukardaki resimdeki 3 tanenin öndeki füme olan çok hoş duruyor maşallahh
eğer satılıksa yeni iletilerde biri vtec2 arıyor ama haberiniz olsun
özürdiliorm fd otomatikmiş yanlıs anlasılma yanlıs alarmmm
artık bu vtec2 geçer ies geçer fd6 geçer tartışmasına son nokta olmuştur umarım
Alıntı yapılan: TuRKiSh.Dj - Ağustos 19, 2011, 07:02:07 ÖSartık bu vtec2 geçer ies geçer fd6 geçer tartışmasına son nokta olmuştur umarım Yaşa Dj.Elinize emeğinize sağlık. Güzel paylaşım. Gazınız bol olsun.