Gönderen Konu: Şok... K-20 JDM & B-20 ( ENKAZ) DRAG  (Okunma sayısı 13174 defa)

STP

• Ziyaretçi
Ynt: Şok... K-20 JDM & B-20 ( ENKAZ) DRAG
« Yanıtla #25 : Haziran 12, 2008, 12:48:01 ÖS »

Sizin geldiginiz  Cuma gecesi yani  gecenin  köründe    2:oo de  otobanda sizi  kim  karşıladı !!!(Ben yani  DELİ-KEREM )

Yapmayın böyle biz  istanbula  geldigimizde  yüzümüze bakmıyorsunuz, Gökmen abi sağolsun ( mantar ) ,Beni ona sorun anlatsın....
İstanbul kafilesinde  Dost olarak  öncelik Hilmi 'ye ait 10 numara bir  Arkadaş ona  çok Teşekkür  ederiz.....

Kerem kardesım, ben   zaten persembe gununden berı ızmırdeyım,senın yanına bız geldık  edoyla bıldıgın gıbı,bu slm vrme muhabbetı  senle alakalı  bı konu deılkı,senın ılgın alakan  yerlı yerınde  zaten sorun yok ;)

STP

• Ziyaretçi
« Yanıtla #26 : Haziran 12, 2008, 12:48:48 ÖS »

slm vermedınız dıyosunda arabadan ıner ınmez gormezden gelıp yanımızdan gecersen bızde sana nyee dayanarak slm verebılırız kı ? demekkkı delıkanlılık senın yaptıgın gıbı oldugunu dusunduk bızde ole davrandık ;) ama yıne soluyorum eger gelırsen bızm mısafırımız olursan asıl tavrımızı gorursun cupra muhabbetınden hatırlarsın senı daha oncede davet etmıstık bu arada konuyu neden buralara getırdın bız sadece kerem kardesımızı tebrık ettık kıloları boyları herkez hesaplamıstır ortada bı ıddaa yok ıkı araba cıktı bırı gectı bırı gecıldı sorun yapılcak bısı yok
saygılar....

neyse,  2 hafta sonra yıne ızmırdeyım ozaman gereklı sekılde  gorusulur

CemVteC

• Ziyaretçi
« Yanıtla #27 : Haziran 12, 2008, 01:14:24 ÖS »
gereklı sekılde derken ? kırmızı cupra yımı getırıyosun yoksa ;)

BMK TypeR

« Yanıtla #28 : Haziran 13, 2008, 12:34:29 ÖS »

Doğrudur ... Gercekten  Bu  sene  iyi  başladık  hayırlısı  Bakalım izmir,izmit ,akhisar  2000 şuanda  geçebilen olmadı  dünkü  katılım bizim  için  çok  önemliydi , K-20 bir  makina  istanbuldan gelecek bizim  için !!!   ve  sonuç  biz kazanacağız  şükürler  olsun...  bu  arada  MANTAR tuning (  gökmen abiye  ) Teşekkürler ..........  

İstanbuldan senin ile kalmkmak için geldimi bir kaç kez söledim kerem sende bizi kırmadın geldin.
ama seni getirtmek için de biraz sena tahrik edici konuşmamız gerekti açık konuşmak gerekirse

ben aracımı görmeye geldim nasıl oldunu da sayende gördüm eskiden bende B20 kullanıyordum biliyorsun makinayı az cok neler yapabilcegini biliyorum

kilo olayına gelince ben zaten senin benden daha hafif oldugunu biliyorum bunu bile bile ben kalkmak istedim bahanem yok ne kilo ne arac ne başka bir şey hiç bir bahanem yok beni gectin tebrik ederim
kilo olayına degineyim biraz ben zaten agırım aracımda agır ama ben isteyerek bu kasaya swap yaptım yoksa bende gider bir eg alır ona swaplardım ama ek kasayı daha cok sevdigimden kendi varolan kasamı kullanmak istedim

ben daha yolun başındayım aracım alayına orjinal bir ince contam bile yok bana göre o lastikler üzerinde olmasa aracın farkın bu akdar olucagını zannetmiyorum cünkü herkes gördü kafadan benim aracım biraz daha ataktı daha sonra yavaşladı ama maşallah keremin araba zımba gibi gidiyordu ve katılımıda o kazandı zaten

ufak ufak bişiler yaparak aracımın motor iç aksamına girmeden güçlendiricem lastiklerimi herkesin tavsiyesi üzerine degiştircem (hatta rakibim keremin bile) ondan sonra sezon uzun daha cok katılımırız

ben gecerim kerem gecer bir gün biri gelir bizi gecer onemli olan bu degildir önemli olan kazanılan dostluklardır
keremle iyi kötü dost olduk öle de kalalım

geldigin için tekrar teşekkürler Gectigin içinde tebrikler ....

Hilmi Aynacı

BMK TypeR

« Yanıtla #29 : Haziran 13, 2008, 12:37:23 ÖS »

inşallah hep geçilen taraf miniksler olur.

dostuna kim pist dedi ?
ordaki pist ne anlamda ?
yanlışlıkla dostuna hakarette bulunmuyorsun umarım

inşallah senin de ilerde güsel katılımlaragirebilen bir aracın olurda sen hep beni gecer birinci olursun

birde merak ettigim birşey var sen o gun pisttemiydin keremin yanındamıydın gelip orda konuşsaydın böle yakışmıyor bu hareketler

BMK TypeR

« Yanıtla #30 : Haziran 13, 2008, 12:39:54 ÖS »

820 kıloya(enkaz)  980 kılo(k20) 70 kılo surucuye(kerem) karsı  150 kılo surucu(mınıks) :)  tebrıkler  :)

medem sıkı araba hazırladılarki hazırlamışlar belli düşünmemişlermi 45 kg farkın 400 m de 1 boya yakın yaptığını ?

yok düşünmüşlerse ciddiyemi almamışlar enkazı yok enkazıda ciddiye almışlarsa organizasyona yeşilliğinemi katılmışlar.

gerekli açıklamaları ben yaptım keşke daha önce görseydim seni aydınlatırdım
ben rakibimi küçümsemem !!!
ben rakibimi küçültmem !!!

Hilmi Aynacı

BMK TypeR

« Yanıtla #31 : Haziran 13, 2008, 12:44:27 ÖS »

Sizin geldiginiz  Cuma gecesi yani  gecenin  köründe    2:oo de  otobanda sizi  kim  karşıladı !!!(Ben yani  DELİ-KEREM )

Yapmayın böyle biz  istanbula  geldigimizde  yüzümüze bakmıyorsunuz, Gökmen abi sağolsun ( mantar ) ,Beni ona sorun anlatsın....
İstanbul kafilesinde  Dost olarak  öncelik Hilmi 'ye ait 10 numara bir  Arkadaş ona  çok Teşekkür  ederiz.....

kerem istanbula geldigin zaman seni ancak rollinglerde bir aracın içinde görebiliyoruz samimiyetmiz olmasa bile misafir geldiginde nasıl agırlıyacagımızı biliriz

bizi gece karşıladın selamlaştık ama erken kaçtın sabaha kadar sohbet edicektik gelmedin
bende bizi sevmedin sandım :)

Allah razı olsun kardeşim kafasında farklı dilinde farklı olmayan bir adamsın !

gokhan035

• Ziyaretçi
« Yanıtla #32 : Haziran 13, 2008, 01:53:44 ÖS »
Hilmi ve Kerem e helal olsun, adamlar katılımmış güzel güzel tebrik ediyolar birbirlerini, saçma sapan konuyu uzatmanın bi manası yok en azından bu dakkadan sonra ;) ikinize de daha çılgın swap denemeleriniz de başarılar :)

inşallah daha da çekişmeli ve heyecanlı katılımlarınızı da keyifle izleriz bundan sonra.

infaztim

« Yanıtla #33 : Haziran 13, 2008, 02:17:05 ÖS »
ya reşit sen ne diosun ne anlatıosun okuyan anladı ne demek istediğimi dostum dediğim insanda anladı.sen girme araya bizajmet babali sinek ufaktır miğde bulandırır ot olmaz bu mevzudan bok olmasın aramız sudan.

deli-kerem

• Ziyaretçi
« Yanıtla #34 : Haziran 13, 2008, 02:32:41 ÖS »
Hilmi  kardeşim  inan   bu  ortamlarda  gercekten Saygı  gösterilecek  insansın , forum içinde Alakam olmayan bir yazışmaya  ortak  oldum sende kusura  bakma lütfen .......
Herzaman  burda  kapın açık unutma  Aguş'a gittinmi beni  cağır ben  oraya  gelirim  yada bizim 6. sanayi ye, gel  ( bizim mekanda  orası) hem laflarız hemde seni  gercekten agırlamak  isterim.  Zaten beni  anlatmışlardır gercekten kimseyle işim olmaz ( kavga olarak)  , Tatlı  rekabet  olsun  saygı olsun yeter  Oda  sende  fazlasıyla  var ,
Dediğin  gibi bizide bir  gün   gecen  olur .....

Allah  Dostlugumuzu  Bozmasın İzmirden Selamlar ( Bakalım bu  hafta biz  ne  yapacagız (Drag) videoları  eklerim)

BMK TypeR

« Yanıtla #35 : Haziran 13, 2008, 03:15:18 ÖS »

ya reşit sen ne diosun ne anlatıosun okuyan anladı ne demek istediğimi dostum dediğim insanda anladı.sen girme araya bizajmet babali sinek ufaktır miğde bulandırır ot olmaz bu mevzudan bok olmasın aramız sudan.

onlari yazan resit degil uyeligim bir türlüonaylanmadıgı için reşitin nicki ile ben yazıyorum

Hilmi Aynacı

BMK TypeR

« Yanıtla #36 : Haziran 13, 2008, 03:16:21 ÖS »

Hilmi  kardeşim  inan   bu  ortamlarda  gercekten Saygı  gösterilecek  insansın , forum içinde Alakam olmayan bir yazışmaya  ortak  oldum sende kusura  bakma lütfen .......
Herzaman  burda  kapın açık unutma  Aguş'a gittinmi beni  cağır ben  oraya  gelirim  yada bizim 6. sanayi ye, gel  ( bizim mekanda  orası) hem laflarız hemde seni  gercekten agırlamak  isterim.  Zaten beni  anlatmışlardır gercekten kimseyle işim olmaz ( kavga olarak)  , Tatlı  rekabet  olsun  saygı olsun yeter  Oda  sende  fazlasıyla  var ,
Dediğin  gibi bizide bir  gün   gecen  olur .....

Allah  Dostlugumuzu  Bozmasın İzmirden Selamlar ( Bakalım bu  hafta biz  ne  yapacagız (Drag) videoları  eklerim)

bunu bilmeye gerek yok kerem sen 1 sin herzaman oldugu gibi

oteki yazdıkların içinde teşekkür ederim

edo typer

• Ziyaretçi
« Yanıtla #37 : Haziran 13, 2008, 05:09:33 ÖS »
iki tarafıda centılmenlıklerı ıcın tebrık ederım...adamlar araba yapmıs rakıp olmuslar...aralarında bısey yok husamet cıkarmaya mı calısınılıyo onu anlamadım? eger ole bı nıyetı olan varsa kımseyı alet etmeden kendı adına cıkarsın ne cıkarcaksa....ınsanları bırbıre dusurmesın kımse bole bıseyden fayda gormez...ben bu rekabetı bır seyırcı olarak cok begendım ve emınım kı daha guzel olucak...belkı hılmı arabası yapıcak keremı gecıcek sonra kerem tekrar yapıcak hılmıyı gecıcek ama benım tahmınım her zmn beraber cay ıcmeye yuzlerı olucak...ıkısınıde tebrık ederım...