Doğrudur ... Gercekten Bu sene iyi başladık hayırlısı Bakalım izmir,izmit ,akhisar 2000 şuanda geçebilen olmadı dünkü katılım bizim için çok önemliydi , K-20 bir makina istanbuldan gelecek bizim için !!! ve sonuç biz kazanacağız şükürler olsun... bu arada MANTAR tuning ( gökmen abiye ) Teşekkürler ..........
İstanbuldan senin ile kalmkmak için geldimi bir kaç kez söledim kerem sende bizi kırmadın geldin.
ama seni getirtmek için de biraz sena tahrik edici konuşmamız gerekti açık konuşmak gerekirse
ben aracımı görmeye geldim nasıl oldunu da sayende gördüm eskiden bende B20 kullanıyordum biliyorsun makinayı az cok neler yapabilcegini biliyorum
kilo olayına gelince ben zaten senin benden daha hafif oldugunu biliyorum bunu bile bile ben kalkmak istedim bahanem yok ne kilo ne arac ne başka bir şey hiç bir bahanem yok beni gectin tebrik ederim
kilo olayına degineyim biraz ben zaten agırım aracımda agır ama ben isteyerek bu kasaya swap yaptım yoksa bende gider bir eg alır ona swaplardım ama ek kasayı daha cok sevdigimden kendi varolan kasamı kullanmak istedim
ben daha yolun başındayım aracım alayına orjinal bir ince contam bile yok bana göre o lastikler üzerinde olmasa aracın farkın bu akdar olucagını zannetmiyorum cünkü herkes gördü kafadan benim aracım biraz daha ataktı daha sonra yavaşladı ama maşallah keremin araba zımba gibi gidiyordu ve katılımıda o kazandı zaten
ufak ufak bişiler yaparak aracımın motor iç aksamına girmeden güçlendiricem lastiklerimi herkesin tavsiyesi üzerine degiştircem (hatta rakibim keremin bile) ondan sonra sezon uzun daha cok katılımırız
ben gecerim kerem gecer bir gün biri gelir bizi gecer onemli olan bu degildir önemli olan kazanılan dostluklardır
keremle iyi kötü dost olduk öle de kalalım
geldigin için tekrar teşekkürler Gectigin içinde tebrikler ....
Hilmi Aynacı