Gönderen Konu: Scirocco Team  (Okunma sayısı 10042 defa)

Esinti

Ynt: Scirocco Team
« Yanıtla #25 : Mart 13, 2010, 07:41:24 ÖS »
emegine saglık arkadasım güzel olmuş

Buğra A.

• Buğra AKPINAR
« Yanıtla #26 : Mart 13, 2010, 07:45:34 ÖS »
ciddi anlamda uğraşılmış bi emek var ortada... 500 TL bu devirde cidden hiçbirşeyi ifade etmiyor aslında... Hakkını verip böyle güzel işler yapabildikten sonra 500 değil 1000 feda olsun.. zevk meselesi sonuçta, böyle bi videosunun olmasını çok isteyen biri düşünmez bile bu parayı bence...

Kimisi xenon,bodykit yaptırır otomobiline.Yeri gelir arızalanır,kırılır.Sonuçta elbet gider.Ama bu video öyle değil.Hayat boyunca saklayabileceğiniz ve izleyebileceğiniz bir şey.

emegine saglık arkadasım güzel olmuş

Teşekkür ederim.

Tekos

• T.H.T İZMİR
« Yanıtla #27 : Mart 13, 2010, 07:50:44 ÖS »
@ TimeR kardeşim ne bu rakam çok cuzzi nede sen fakirsin...Adam bir iş yapıyor bunun karşılığında da kendi ekipmanını ve aletlerini kullanıyor.Bunların gunluk bir kiralama ve yıpranma ucreti var.Istanbulda bu tip bir ekipman kiralamaya kalksan daha yuksek bir fiyat çıkar , eğer buna montaj,kurgu,codec vs ... de eklersen zaten işin içinden çıkamazsın.Yapılan iş belli,kalite belli,istenen rakam belli işine gelen bu işe para ayırmak isteyen yaptırır , işine gelmeyen bu işe para vermek istemeyen yaptırmaz bu kadar basit...

Tekos

• T.H.T İZMİR
« Yanıtla #28 : Mart 13, 2010, 07:52:30 ÖS »
İnanç sen izmire gelirsen buğrayıda çağırırız.Beraber bir tane çektiririz ... :D Ne dersin :D Ama benim arabayı daha çok çekecek hahahaha :D
ciddi anlamda uğraşılmış bi emek var ortada... 500 TL bu devirde cidden hiçbirşeyi ifade etmiyor aslında... Hakkını verip böyle güzel işler yapabildikten sonra 500 değil 1000 feda olsun.. zevk meselesi sonuçta, böyle bi videosunun olmasını çok isteyen biri düşünmez bile bu parayı bence...

murat_ozbek

« Yanıtla #29 : Mart 13, 2010, 08:07:43 ÖS »
arkadaş para verdiği cihazları kullanıyor.ve ticaretini yapıyor.para kazanılan her iş ticarettir.hakkıdır bence kurgu vs.onun içinde para almalı.

Fitos

« Yanıtla #30 : Mart 13, 2010, 08:09:42 ÖS »
İnanç sen izmire gelirsen buğrayıda çağırırız.Beraber bir tane çektiririz ... :D Ne dersin :D Ama benim arabayı daha çok çekecek hahahaha :D

çakal hehhehheheh olurda gelirsem yaparız öle bişe valla süper olur :)

Crank

« Yanıtla #31 : Mart 14, 2010, 05:05:26 ÖÖ »
Ellerinize sağlık, ekipmanın çok iyi, çekimlerin çok iyi yani sinematografi güzel geldi bana, ama senaryo, kurgu ve ses üstüne iyice gitmelisin, öncelikle bu konularda çalışmalısın bence.

gift_7

« Yanıtla #32 : Mart 14, 2010, 08:23:35 ÖÖ »
Çook önceden sende beyaz 307 varken tanışmışlığımız vardı ama sanırım @TimeR arkadaşın söylediklerini anlayabiliyorum konuşmalarda net değilsin buğracım sıkıntı burda o zamanda hatırlarsan bi angel far muhabbeti olmuştu senle neyse hatırlamayabilirsin amaç seni karalamak değil sadece bi başkası bu tip şeyleri senin karşında tekrar yazmasın umarım anlarsın sölediklerimi bu arada çekimler güzel olmuş eline sağlık..

Buğra A.

• Buğra AKPINAR
« Yanıtla #33 : Mart 14, 2010, 01:59:36 ÖS »
@ TimeR kardeşim ne bu rakam çok cuzzi nede sen fakirsin...Adam bir iş yapıyor bunun karşılığında da kendi ekipmanını ve aletlerini kullanıyor.Bunların gunluk bir kiralama ve yıpranma ucreti var.Istanbulda bu tip bir ekipman kiralamaya kalksan daha yuksek bir fiyat çıkar , eğer buna montaj,kurgu,codec vs ... de eklersen zaten işin içinden çıkamazsın.Yapılan iş belli,kalite belli,istenen rakam belli işine gelen bu işe para ayırmak isteyen yaptırır , işine gelmeyen bu işe para vermek istemeyen yaptırmaz bu kadar basit...

İşine gelen yaptırır,işine gelen yaptırmaz biraz ağır kaçıyor.Dileyen yaptırır,dileyen yaptırmaz diyelim biz buna :)

Teşekkür ederim.

arkadaş para verdiği cihazları kullanıyor.ve ticaretini yapıyor.para kazanılan her iş ticarettir.hakkıdır bence kurgu vs.onun içinde para almalı.

Kurgu,çekim vs. gibi şeylerden de ücret talep edersek artık,ismimiz direk dolandırıcıya çıkar sanırım.

Ellerinize sağlık, ekipmanın çok iyi, çekimlerin çok iyi yani sinematografi güzel geldi bana, ama senaryo, kurgu ve ses üstüne iyice gitmelisin, öncelikle bu konularda çalışmalısın bence.

Teşekkür ederim.Beğendiğinize sevindim.Evet,biraz daha geliştirmenin yararı ver.Özellikle de ses :)

Çook önceden sende beyaz 307 varken tanışmışlığımız vardı ama sanırım @TimeR arkadaşın söylediklerini anlayabiliyorum konuşmalarda net değilsin buğracım sıkıntı burda o zamanda hatırlarsan bi angel far muhabbeti olmuştu senle neyse hatırlamayabilirsin amaç seni karalamak değil sadece bi başkası bu tip şeyleri senin karşında tekrar yazmasın umarım anlarsın sölediklerimi bu arada çekimler güzel olmuş eline sağlık..

Kimsin bilmiyorumda,şimdi bana kalkıpta 5 sene önce böyle böyle bir dediğin bir dediğini tutmuyordu muhabbeti yaparsan kusuruma bakma ama saçmalamış olursun.Anladık,Timer'ın arkadaşısın belli.Ama böyle saçma sapan iftiralara gerek yok,yok bi dediğin bi dediğini tutmuyordu fln.Ne kadar tanıyorsun ki beni de böyle bir muhabbet yapabiliyorsun?Neyin angel far muhabbeti olmuş?Angel almıştım ve Türkiye'de ilk ben almıştım o angel farları ki ilk getirten bendim.Bunuda hala söylüyorum ve ispat ederim dilersen.Buna mı inanamadın?Sattığım kişi taktırırken far motorlarından birisini ustaya yaktırıp,yok yetersiz bu far motorlar demiş ustanın hatası yüzünden.Buna mı inanmadın?O zamanın parasıyla 750 TL paraya alıp komik bir fiyata sattım.Buna mı inanmadın?Hangisine inanmadın söylesene çok merak ettim.

Seni karalamak değil fln amacım diyipte böyle komik durumlara düşmeyin.Çekmiyorum birader.Beleşe çekmiyorum.Varsa problemi olan arar,konuşur.Çektirebilen varsa beleşe,çektirsin.Yok 500 demişim,çok demişsin der birisi.Yok 250 demişsin,çok demişsin.Çekmek mecburiyetim var mı benim bedavaya?Ekipmanlar benim.Stüdyo benim.İster çekerim,ister çekmem.10000 ya da 500 vermek problem değil.Uyuz oldum Timer'a.100000 de verse,çekmicem.Bu kadar basit.Ne bu ya?Ben sanki 500 demedim sana diyorum adama.Dediysem bu yüzden demişimdir diyorum.İyi oku mesajları.

Fitos

« Yanıtla #34 : Mart 14, 2010, 03:03:34 ÖS »
:D alla alla yav adam bi video eklemiş olan olaylara bak :D 500 çıkın size de çekiyim falan da dememiş videonun altında :D çok uygun dille de yazılmış amaç reklam, ticaret vs. değil diye :) izleyip beğendim veya beğenmedim demek yetmiyomu yav :D nerelere geldi konu şimdi birbirimizi kırıyoruz, en azından özelden olsun şu kişisel durumlar, bizim de tadımız kaçmasın dimi :)

ben daha video falan eklemem nolur nolmaz hehehehheh
« Son Düzenleme: Mart 14, 2010, 03:05:25 ÖS Gönderen: Fitos »

gift_7

« Yanıtla #35 : Mart 14, 2010, 03:15:57 ÖS »
şekillere girmene gerek yok söylediklerinin hiç birinin alakası yok benim durumla senle bayadır ilk kez karşılaştığım için yazdım ve şahsına bişe sallamadım sadece net olmaya çalış dedim yani aynı sorunla karşılaştığım için daha büyük bi durum olsaydı zaten forumu beklemezdim merak etme timer nickli arkadaşla uzaktan yakından bi bağlantım yok bunuda bil kimse durup dururken bişey sölemez sonda yazdıklarım sana pek samimi gelmesede gerçekti neyse istediğin gibi anlayabilirsin sorun değil konu dışına taştığı için arkadşlardn özür dilerm

Buğra A.

• Buğra AKPINAR
« Yanıtla #36 : Mart 14, 2010, 03:34:21 ÖS »
:D alla alla yav adam bi video eklemiş olan olaylara bak :D 500 çıkın size de çekiyim falan da dememiş videonun altında :D çok uygun dille de yazılmış amaç reklam, ticaret vs. değil diye :) izleyip beğendim veya beğenmedim demek yetmiyomu yav :D nerelere geldi konu şimdi birbirimizi kırıyoruz, en azından özelden olsun şu kişisel durumlar, bizim de tadımız kaçmasın dimi :)
ben daha video falan eklemem nolur nolmaz hehehehheh

Bizim toplumumuz çok farklı bir toplum olduğu için herkesten böyle şeyler beklemek yanlış.Ya fazla dozda Kurtlar Vadisi'nin etkisi altına giriyoruz ya da 100 liralık bir ürünü ticaret gözekmeksizin 50 liraya almaya çalışıyoruz.Hani Card Finans'ın bir reklamı var ya,bedavaya vereyim diyor Rutkay Aziz.O da süper fln diyip seviniyor.Aynı o hesap.Çünkü böyle bir toplumuz biz.Bunu sen,ben,o değil,bir çoğumuz yapıyoruz.Acı ama gerçek.

Ben kimseyi kırmak istemem böyle bir muhabbetten dolayı.Ama en nefret ettiğim şey yalandır ve yalan söyleyen insanlardan nefret ederim.Yok şunu yaptın,yok bunu yaptın ne kadar saçma ya.Kaç yaşına gelmişiz.Param yok,ama çekim yaptırmak istiyorum diyen hiçbir insanıda şimdiye kadar geri çevirmedim.Bunuda beni tanıyan gayet iyi bilir.Ama böyle tanımadığınız bir insan hakkında yalan,yanlış şeylerin söylenmesi hakikaten komik.Ben gülüyorum.Böyle tek tek o,bu,şu diyip tartışıp,kavga etseydim vay halime.

şekillere girmene gerek yok söylediklerinin hiç birinin alakası yok benim durumla senle bayadır ilk kez karşılaştığım için yazdım ve şahsına bişe sallamadım sadece net olmaya çalış dedim yani aynı sorunla karşılaştığım için daha büyük bi durum olsaydı zaten forumu beklemezdim merak etme timer nickli arkadaşla uzaktan yakından bi bağlantım yok bunuda bil kimse durup dururken bişey sölemez sonda yazdıklarım sana pek samimi gelmesede gerçekti neyse istediğin gibi anlayabilirsin sorun değil konu dışına taştığı için arkadşlardn özür dilerm

:) Beni tanımadığını bu mesajından öğrenmiş oluyorum.Alemsin.Sen kralsın.Ben aciz bir kul.Daha fazla konumu kirletme.Hoşçakal.Varsada derdin telefondan ara.Buradan mesaj atma.Sabrımı zorluyorsun şu an çünkü :) Yaşına bakmam,saygımı bozarım.Haberin olsun.

gift_7

« Yanıtla #37 : Mart 14, 2010, 03:59:59 ÖS »
yazdıklarımı iyi okumadığın için ne söylediğini bilmiyosun neyse umarım biri anlatır diyor güzel konundan affına sığınarak çekiliyorum=)