@ TimeR kardeşim ne bu rakam çok cuzzi nede sen fakirsin...Adam bir iş yapıyor bunun karşılığında da kendi ekipmanını ve aletlerini kullanıyor.Bunların gunluk bir kiralama ve yıpranma ucreti var.Istanbulda bu tip bir ekipman kiralamaya kalksan daha yuksek bir fiyat çıkar , eğer buna montaj,kurgu,codec vs ... de eklersen zaten işin içinden çıkamazsın.Yapılan iş belli,kalite belli,istenen rakam belli işine gelen bu işe para ayırmak isteyen yaptırır , işine gelmeyen bu işe para vermek istemeyen yaptırmaz bu kadar basit...
İşine gelen yaptırır,işine gelen yaptırmaz biraz ağır kaçıyor.Dileyen yaptırır,dileyen yaptırmaz diyelim biz buna

İnanç sen izmire gelirsen buğrayıda çağırırız.Beraber bir tane çektiririz ...
Ne dersin
Ama benim arabayı daha çok çekecek hahahaha
ciddi anlamda uğraşılmış bi emek var ortada... 500 TL bu devirde cidden hiçbirşeyi ifade etmiyor aslında... Hakkını verip böyle güzel işler yapabildikten sonra 500 değil 1000 feda olsun.. zevk meselesi sonuçta, böyle bi videosunun olmasını çok isteyen biri düşünmez bile bu parayı bence...
Teşekkür ederim.
arkadaş para verdiği cihazları kullanıyor.ve ticaretini yapıyor.para kazanılan her iş ticarettir.hakkıdır bence kurgu vs.onun içinde para almalı.
Kurgu,çekim vs. gibi şeylerden de ücret talep edersek artık,ismimiz direk dolandırıcıya çıkar sanırım.
Ellerinize sağlık, ekipmanın çok iyi, çekimlerin çok iyi yani sinematografi güzel geldi bana, ama senaryo, kurgu ve ses üstüne iyice gitmelisin, öncelikle bu konularda çalışmalısın bence.
Teşekkür ederim.Beğendiğinize sevindim.Evet,biraz daha geliştirmenin yararı ver.Özellikle de ses

Çook önceden sende beyaz 307 varken tanışmışlığımız vardı ama sanırım @TimeR arkadaşın söylediklerini anlayabiliyorum konuşmalarda net değilsin buğracım sıkıntı burda o zamanda hatırlarsan bi angel far muhabbeti olmuştu senle neyse hatırlamayabilirsin amaç seni karalamak değil sadece bi başkası bu tip şeyleri senin karşında tekrar yazmasın umarım anlarsın sölediklerimi bu arada çekimler güzel olmuş eline sağlık..
Kimsin bilmiyorumda,şimdi bana kalkıpta 5 sene önce böyle böyle bir dediğin bir dediğini tutmuyordu muhabbeti yaparsan kusuruma bakma ama saçmalamış olursun.Anladık,Timer'ın arkadaşısın belli.Ama böyle saçma sapan iftiralara gerek yok,yok bi dediğin bi dediğini tutmuyordu fln.Ne kadar tanıyorsun ki beni de böyle bir muhabbet yapabiliyorsun?Neyin angel far muhabbeti olmuş?Angel almıştım ve Türkiye'de ilk ben almıştım o angel farları ki ilk getirten bendim.Bunuda hala söylüyorum ve ispat ederim dilersen.Buna mı inanamadın?Sattığım kişi taktırırken far motorlarından birisini ustaya yaktırıp,yok yetersiz bu far motorlar demiş ustanın hatası yüzünden.Buna mı inanmadın?O zamanın parasıyla 750 TL paraya alıp komik bir fiyata sattım.Buna mı inanmadın?Hangisine inanmadın söylesene çok merak ettim.
Seni karalamak değil fln amacım diyipte böyle komik durumlara düşmeyin.Çekmiyorum birader.Beleşe çekmiyorum.Varsa problemi olan arar,konuşur.Çektirebilen varsa beleşe,çektirsin.Yok 500 demişim,çok demişsin der birisi.Yok 250 demişsin,çok demişsin.Çekmek mecburiyetim var mı benim bedavaya?Ekipmanlar benim.Stüdyo benim.İster çekerim,ister çekmem.10000 ya da 500 vermek problem değil.Uyuz oldum Timer'a.100000 de verse,çekmicem.Bu kadar basit.Ne bu ya?Ben sanki 500 demedim sana diyorum adama.Dediysem bu yüzden demişimdir diyorum.İyi oku mesajları.