Gönderen Konu: JDM civic'ler nasil yarisiyor otobanda bakar misiniz :)  (Okunma sayısı 15061 defa)

34 FVC 96

Ynt: JDM civic'ler nasil yarisiyor otobanda bakar misiniz :)
« Yanıtla #50 : Şubat 03, 2010, 05:43:44 ÖS »
http://yasaktube.com/TQTpPAtF1Ok!106-Gti-E-5-Turkey-izle.html
Bu daha iyi bea :)
açılmadı bende akşam evde artık :)
Hocam senin için diğer linkini buldum http://www.kontratv.com/266205/106-makas-show
saol kardeşim... görmüştüm bunu... ama bu onlar kadar iyi değil bende vardı bitane akşam bulursam koyarım... bu işlerde görsellik çok önemli adamlar kaliteli çekim yapmış hazırlıklı bir çalışma geçeceği yerlerde insanlar ellerinde kameralar bekliyor görüntü süper sesler net... bu adam cep telefonu ile çekmıs bişeye benzememiş... bir arkadaş yollardan bahsetmiş çok doğru benım arkadaşım çok sağlam direksiyonu olan biridir görmek lazım nedemek ıstedıgımı anlamak ıcın öyle coluk cocuk degıldır sırf bızım yollardakı anlamsız köstebek yuvası gibi çukura makasa yattığında 160km hızla yattığı taraftaki ön tekeri rast gelince taklalara kalktı... hayatta kazası olamyan bir adam he trafikte bunları yapmayı tabiki tasvip etmiyoruz... ama adamlarda pistleri kapatıyorlar üstüne üstlük...

34 FVC 96

« Yanıtla #51 : Şubat 03, 2010, 05:47:35 ÖS »
birde sözde makas atarken emniyet şeridine giren adam benim için şöför değildir... haa sağdaki 25-30 metrelik cepten adam geçer o ayrı ;) ama iki makas atıp emniyet şeridinde gidenlere acaip gıcık oluyorum...

statik

« Yanıtla #52 : Şubat 03, 2010, 06:03:02 ÖS »
Makas her türlü yanlış bişey ama geçmişte çokça yapmıştım. Kaza yaptım sonunda bıraktım. Kesilikle tavsiye etmiyorum

Feas

« Yanıtla #53 : Şubat 03, 2010, 06:34:19 ÖS »
Makas her türlü yanlış bişey ama geçmişte çokça yapmıştım. Kaza yaptım sonunda bıraktım. Kesilikle tavsiye etmiyorum

Kesinlikle katılıyorum, arada suçu olmayanlar güme gidiyor. Benim gibi Acilde çalışan biri olsaydınız trafik kazalarının ne denli facia tablolara yol açtığını belki daha iyi anlar ve hak verebilirsiniz.
Eğlenelim ama kimsenin can güvenliğini riske atmadan...

MaximuS

« Yanıtla #54 : Şubat 03, 2010, 08:16:07 ÖS »
34 fvc 96 arkadaşım...
burası arabalarına, hondaya gönül verenlerin yeri... dolayısıyla araba kullanmayı sevmeyen yoktur aramızda!
hızlısıyla, yavaşıyla, makasıyla , driftiyle, rollingiyle...  ama trafikte masum olan acemileri veya dalgın olanları, ya da ne bileyim, işten atılmışları, kavga etmişleri, acil işi olanları ve hepsini düşünmelisin...
sen trafikte ilerleyişini daha zevkli hale getirmek için onları tehlikeye atamazsın... emin ol soldan 60 la gidenlere ben de deliriyorum ama, daha önce de demiştim; boşver kimselere kendince ceza kesmeye kalkma, uğraşma. bir gün ölümlü bir kazaya sebebiyet verirsen allah korusun bunun vicdani sorumluluğu seni yer bitirir...   bu yazdıklarım senin iyiliğin için, tekrar söylüyorum...

FZG

• Ziyaretçi
« Yanıtla #55 : Şubat 03, 2010, 09:09:49 ÖS »
bu videoyu hala bayila bayila izliyorum, kim ne derse desin.

Burda benim gostermek istedigim ne bir makas, nede absolut bir hareket..

Adamlardaki araclar EF b16a araclar.. Yollar desen adeta pist gibi.. Iste ben bu yuzden bayila bayila izliyorum..
« Son Düzenleme: Şubat 03, 2010, 09:11:42 ÖS Gönderen: TimeR »

MaximuS

« Yanıtla #56 : Şubat 03, 2010, 09:16:24 ÖS »
arkadaşım emin ol ben de bu videoyu çok beğendim... ve hiç bi diyeceğim yok!
paylaşım için teşekkürler... ben sadece 34fvc96 arkadaşım başına yok yere bi dert alsın istemiyorum...

34 FVC 96

« Yanıtla #57 : Şubat 03, 2010, 11:17:59 ÖS »
yok ben ya kendimi ifade edemiyorum yada beni anlamak istemiyorsunuz...
1- ben arabasına sadece görüntü amaçlı modifiye yapmayı seven biriyim... aracıma bakarsanız bunu anlarsınız arabam deli gibi gitsin diye bir araba alacak olsaydım 1.4 is alana kadar 1.6 vti alırdım... ben hondaya gönüllü biriyim Allah izin verirde bundan sonra arabalarım olacaksa yine ilk tercihim honda olacaktır...
2- ben aracımla sürekli basan bir insan değilim her gün trafiği çıkıyorum her gün yollardayım dünya kadar da adam gaza gelir yanıma gelip ama ben sadece kendi yoluma bakarım yaptığım en fazla şey 1 ve 2 yi bitirmektir... hani yorumlardan sanki beni sürekli kapışan bir adam gibi lanse ediyorsunuz kapışan biri olsam gel kardeşim şuraya derim ki hiç öyle bir adam değilim yaşımızı başımızıda aldık.. benimle kapıştığını iddia eden 3 kişi çıksın seni gördük caddede sahilde şöyle gidiyordun desin... bana kimse ne korna çalmıştır (selam dışında) ne sellektör yapar bir hatam için...  yol vermekten gideceğim yere geç kalan biriyimdir...
3- ben sadece video ile ilgili yorum yaptım... adamların videosu görüntü ve hazırlanış olarak çok kaliteli ama özellikle bu yönde hazırlansa vay anasını adamlar nasıl gidiyor diye yapılan yorumlara o derece birşey olmadığını söyledim... yine izledim hakikate vay anasını diyeceğim birşey görmedim... beğenen beğenir beğenmeyen beğenmez... herkez istediğini saygı çercevesinde yazar diye biliyorum... ben kimseyi katılımmaya teşvik etmedim... eden olsa ilk yorum benden gelir... sadece bu videoda yorumlar kadar birşey olmadığını söyledim... araştırsanız bu tarz videolardan bizim caddelerde çekilmiş, ya da çekilmeye çalışmışlarını görürsünüz ama görüntü olarak bu akadar profesyonel hazırlanmamıştır dedim... ne arkadaşlarım var çok daha iyilerini gördüm emin olun... bu yüzden böyle bir yorumda bulundum...ama bu videolara bakarkende adamların başlıklarına ve videolarına bakıyorum kralı gelsin, yok ehiyeti olanlara kapak olsun yazmış adamın videoya bakıyorsun emniyet şerindinden yardırmış gidiyor bu işi tasvip etmiyorum trafıkte hız yapmayı ama yapılacaksada raconu o değil dedim... bunda ne var bu şekilde bana savunmaya geçiyorsunuz anlamıyorum...
« Son Düzenleme: Şubat 03, 2010, 11:21:37 ÖS Gönderen: 34 FVC 96 »

34 FVC 96

« Yanıtla #58 : Şubat 03, 2010, 11:25:20 ÖS »
arkadaşım emin ol ben de bu videoyu çok beğendim... ve hiç bi diyeceğim yok!
paylaşım için teşekkürler... ben sadece 34fvc96 arkadaşım başına yok yere bi dert alsın istemiyorum...
dostum iyi niyetli bir dilekte bulunduğunu kabul ediyorum...
ama şunuda söyliyeceğim... benim kulağımı çekmeye çalışmışınız ya... 10 yıldır bir fiil araba kullanıyorum Allaha şükür hiç kazam yok... sadece seri araba kullanmayı severim ama kimse ile kapışmışlığım yok... anladığınız kafada bir adam olsam ya bir kaç pertim olur yada elalemin arabasına bir şekilde zarar vermiş olurum... açıklamalarımı savunma yada kışkırtma olarak almayın lütfen sadece beni yanlış anladınız onu düzeltmeye çalışıyorum.... dediğiniz gibi bir adam olsam bunu söylemeyee çekinmemi gerekitrecek birşey olamaz birde öyle düşünün... saygılar...

MaximuS

« Yanıtla #59 : Şubat 03, 2010, 11:39:39 ÖS »
arkadaşım dediğim gibi ben de sana bi ithamda bulunmadım. kulak çekmek benim ne haddime... allah herkese akıl vermiş, beyin vermiş...
ben sadece "başına bi bela gelebilir; trafikte, hele ist. trafiğinde fazla bıçkın olmaya gerek yok" demeye çalışıyorum...
seni sürekli kapışan biri olarak lanse etmedim. o kapışanlara uyma demek istedim...

sonuç olarak, sen doğru bildiğin yolda devam et... allah kimseye kaza, bela, ceza vermesin isterim ben...

inventor

• Co-Admin
« Yanıtla #60 : Mart 03, 2010, 04:33:12 ÖS »
adamlar profesyonel paylaşım için teşekkürler

kacaman

« Yanıtla #61 : Mart 03, 2010, 05:29:20 ÖS »
çok güzel di
gözümüz gönlümüz şenlendi valla

FZG

• Ziyaretçi
« Yanıtla #62 : Mart 03, 2010, 08:31:05 ÖS »
Ne demek arkadaslar, keske bir tanede benim olsa ef dohc vtec..

mehmet1971

« Yanıtla #63 : Mart 28, 2010, 02:12:17 ÖS »
güzel videolar. Cesaret işi

insomniac

« Yanıtla #64 : Mart 28, 2010, 04:22:27 ÖS »
bu videoyu hala bayila bayila izliyorum, kim ne derse desin.

Burda benim gostermek istedigim ne bir makas, nede absolut bir hareket..

Adamlardaki araclar EF b16a araclar.. Yollar desen adeta pist gibi.. Iste ben bu yuzden bayila bayila izliyorum..
+100000 :))

karakusak

« Yanıtla #65 : Mart 28, 2010, 04:35:46 ÖS »
çok iyiler :D

a-r-m

« Yanıtla #66 : Mart 28, 2010, 06:04:34 ÖS »
 >=ok