|
Seko
|
 |
« Yanıtla #20 : Temmuz 21, 2008, 02:55:40 ÖS » |
|
Bizde merak ettik 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
STP
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #21 : Temmuz 21, 2008, 03:14:40 ÖS » |
|
18 20 hp cıvarında bı guc artısını saglamanızda yardımcı olurum fn2 lerde  ozelden ulasın aahaha
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Seko
|
 |
« Yanıtla #22 : Temmuz 21, 2008, 05:17:22 ÖS » |
|
18 e dustu simdi bak olmadı hocam yarın 15 e dusermi, zaten fn2 type r mıız da yok fark yapmaz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GKS TypeR
Honda Prelude

Geliyoruz... (FN2)
|
 |
« Yanıtla #23 : Temmuz 22, 2008, 11:17:45 ÖÖ » |
|
18 20 hp cıvarında bı guc artısını saglamanızda yardımcı olurum fn2 lerde  ozelden ulasın aahaha 18-20 hp  sana kolay gelsin
|
|
|
|
|
|
BENİ ESKİLER TANIR, YENİLER ÖRNEK ALIR, TANIYANLARDA HEP ANLATIR.TeamHondaTurkey 2000cc Birincisi(THT En iyi Pist zamanı) 
|
|
|
CemVteC
Honda Civic VTI

|
 |
« Yanıtla #24 : Temmuz 22, 2008, 11:36:08 ÖÖ » |
|
stock 227hp 320 tork,cıddı yuruyen bı aractır kendısı
enterasan harbıden sız okutup ufletmıssınız bu cupra yı  massallah 320 torku nerden aldı acaba hp orjı degerınde ama tork u ucmus 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 22, 2008, 11:37:35 ÖÖ Gönderen: CemVteC »
|
|
|
|
|
|
Seko
|
 |
« Yanıtla #25 : Temmuz 22, 2008, 12:44:31 ÖS » |
|
enterasan harbıden sız okutup ufletmıssınız bu cupra yı  massallah 320 torku nerden aldı acaba hp orjı degerınde ama tork u ucmus  oyle deme hocam tr de dynolar malum kafasına gore olcuyor sonra biri dyno verisi koyar kalırsın  şaka bir yana cupra stock hali ile gecirtmemis demekki stokc - stock olsa type r ın icinden gececek 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yunusferman
Honda City
|
 |
« Yanıtla #26 : Temmuz 22, 2008, 01:43:35 ÖS » |
|
18 20 hp cıvarında bı guc artısını saglamanızda yardımcı olurum fn2 lerde  ozelden ulasın aahaha fn2 de elekt gaz kelebegı oldugu surece bu sekılde yuryemıycek malesef
EDS tekrar maaşallah sen rahat ol hallederizzzzzz. fn2 ler için supercharged kitleri gelecek ozaman bakarız(ne zaman geleceği meçhul) eds gibi yürüyecekmi ben rahatım  her arabamı ve el attıgım her arabayı yuruttum bu gune kadar. supercharge kıtı gec asırı beslemeyı ben sana sımdı yaparım fn2 ye,bıraz arastırsanız fn2 den suan yaklasık 20 hp alacak bı ımkanınız oldugunu bılırsınız ama malesef sadece bakınıyosunuz oylece,fn2 hakkında bıldıklerımı acıklamaya nıyetım yok sahıbısınız ogrenın  ''forumların öncelikli amacı sorun , bilgi alış verişi ve paylaşımdır''.. buyrun bildiklerinizi yazın tartışalım bilmiyosak öğrenelim .. bizde bildiklerimizi ve tecrübelerimiz aktarıp daha etkin ve yararlı bir çatı oluştursak kötü mü olur..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
STP
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #27 : Temmuz 22, 2008, 06:04:15 ÖS » |
|
18 e dustu simdi bak olmadı hocam yarın 15 e dusermi, zaten fn2 type r mıız da yok fark yapmaz 18 20 hp cıvarında bı guc artısını saglamanızda yardımcı olurum fn2 lerde  ozelden ulasın aahaha 18-20 hp  sana kolay gelsin suraya bak ya hakıkaten burda dogru duzgun yazı yazılacak adam yok, 18 e dusmusmus yok 15 e dusermıymıs vs vs komıksınız kardesler sız  bılgısız bılgısız takılmaya devam edın. fn2 yı getırın 1250 lırada koyun cebınıze dyno uzerınde 18 hp yı garantı alın aracınızın durumuna gore 20 yıde gorebılırsınız ok... "bılıyorsan konus ornek alsınlar,BILMIYORSAN SUS ADAM SANSINLAR" saygılar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
STP
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #28 : Temmuz 22, 2008, 06:06:06 ÖS » |
|
enterasan harbıden sız okutup ufletmıssınız bu cupra yı  massallah 320 torku nerden aldı acaba hp orjı degerınde ama tork u ucmus  oyle deme hocam tr de dynolar malum kafasına gore olcuyor sonra biri dyno verisi koyar kalırsın  şaka bir yana cupra stock hali ile gecirtmemis demekki stokc - stock olsa type r ın icinden gececek  stock vs stock olsa evet typerı gecer bunda boyle dalga gecer gıbı soyleyecek ne var? 25hp ve baya fazla bı torka sahıp bı arac cupra,ama baska cupralar boyle gıtmıyor bızımkı hakıkaten okundu uflendı cunkı sahıbı bıldıgınız hacı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
STP
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #29 : Temmuz 22, 2008, 06:09:19 ÖS » |
|
enterasan harbıden sız okutup ufletmıssınız bu cupra yı  massallah 320 torku nerden aldı acaba hp orjı degerınde ama tork u ucmus  stock hangı cupra 227 hp verdı? veremedı. hp sı stocktan fazla bı arac torkuda olabılır sorun etmeyın 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
STP
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #30 : Temmuz 22, 2008, 06:11:08 ÖS » |
|
18 20 hp cıvarında bı guc artısını saglamanızda yardımcı olurum fn2 lerde  ozelden ulasın aahaha fn2 de elekt gaz kelebegı oldugu surece bu sekılde yuryemıycek malesef
EDS tekrar maaşallah sen rahat ol hallederizzzzzz. fn2 ler için supercharged kitleri gelecek ozaman bakarız(ne zaman geleceği meçhul) eds gibi yürüyecekmi ben rahatım  her arabamı ve el attıgım her arabayı yuruttum bu gune kadar. supercharge kıtı gec asırı beslemeyı ben sana sımdı yaparım fn2 ye,bıraz arastırsanız fn2 den suan yaklasık 20 hp alacak bı ımkanınız oldugunu bılırsınız ama malesef sadece bakınıyosunuz oylece,fn2 hakkında bıldıklerımı acıklamaya nıyetım yok sahıbısınız ogrenın  ''forumların öncelikli amacı sorun , bilgi alış verişi ve paylaşımdır''.. buyrun bildiklerinizi yazın tartışalım bilmiyosak öğrenelim .. bizde bildiklerimizi ve tecrübelerimiz aktarıp daha etkin ve yararlı bir çatı oluştursak kötü mü olur.. 18 20 hp cıvarında bı guc artısını saglamanızda yardımcı olurum fn2 lerde  ozelden ulasın aahaha fn2 de elekt gaz kelebegı oldugu surece bu sekılde yuryemıycek malesef
EDS tekrar maaşallah sen rahat ol hallederizzzzzz. fn2 ler için supercharged kitleri gelecek ozaman bakarız(ne zaman geleceği meçhul) eds gibi yürüyecekmi ben rahatım  her arabamı ve el attıgım her arabayı yuruttum bu gune kadar. supercharge kıtı gec asırı beslemeyı ben sana sımdı yaparım fn2 ye,bıraz arastırsanız fn2 den suan yaklasık 20 hp alacak bı ımkanınız oldugunu bılırsınız ama malesef sadece bakınıyosunuz oylece,fn2 hakkında bıldıklerımı acıklamaya nıyetım yok sahıbısınız ogrenın  ''forumların öncelikli amacı sorun , bilgi alış verişi ve paylaşımdır''.. buyrun bildiklerinizi yazın tartışalım bilmiyosak öğrenelim .. bizde bildiklerimizi ve tecrübelerimiz aktarıp daha etkin ve yararlı bir çatı oluştursak kötü mü olur.. ben elımden gelenı paylasmaya calısıyorumda benım 10da bırımı bılmıyenler boyle atarlı cok bılgılı bı tavırla kucumseyıcı konusunca kusura bakılmasın hıc bırsey yazmam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Seko
|
 |
« Yanıtla #31 : Temmuz 22, 2008, 06:53:05 ÖS » |
|
hersey iyi guzelde birazda espri anlayısı forumlarda gerekli ha bide alıngan olmamak ben biliyorum dememek onemli bence  tsk ediyoruz verdigin bilgiler icin hacı esprisi guzeldi koptum yaw  15-18-20 beygir esprisini ben yapmıstım bak altından 1250 ytl ye mal oldogo cıktı bence cok ucuz bir rakam fn2 type r sahipleri nerdesiniz ben olsam atlardım !!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GKS TypeR
Honda Prelude

Geliyoruz... (FN2)
|
 |
« Yanıtla #32 : Temmuz 23, 2008, 01:54:53 ÖS » |
|
hersey iyi guzelde birazda espri anlayısı forumlarda gerekli ha bide alıngan olmamak ben biliyorum dememek onemli bence  tsk ediyoruz verdigin bilgiler icin hacı esprisi guzeldi koptum yaw  15-18-20 beygir esprisini ben yapmıstım bak altından 1250 ytl ye mal oldogo cıktı bence cok ucuz bir rakam fn2 type r sahipleri nerdesiniz ben olsam atlardım !! aynen biraz muhabbet olsun espiri olsun istedim. arkadaş gergin gününde galiba herkese tek tek biraz ters yazılar yazmış, ben özellikler bilgi almak için, konular kaliteli ,insanlar bilgili, oldğu için burayı seçtiğimide yazmıştım 1250 ytl verilir ama neye verdiğini bilmek ister insan yazdığım yazıların hepsine de kırıcı olmasın diye smile koydum ama forum da belkide insanlar biribirini tanımadığı için yanlış anlaşılıyor olabilir. böyle gerginliklere gerek yok. "HER LAFA VERİLECEK CEVABIM VARDIR LAKİN LAFA BAKARIM LAF MI DİYE ADAMA BAKARIM ADAM MI DİYE"
|
|
|
|
|
|
BENİ ESKİLER TANIR, YENİLER ÖRNEK ALIR, TANIYANLARDA HEP ANLATIR.TeamHondaTurkey 2000cc Birincisi(THT En iyi Pist zamanı) 
|
|
|
STP
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #33 : Temmuz 23, 2008, 03:44:40 ÖS » |
|
goksel!!!! typerı aldıktan sonra Hacı mustafaya telde konusmanı unuttunmu sen? neykı sızın arabanız ben sızınle denıycem yaaa ben 67 mılyar vermısım 30 mılyarlık 40 mılyarlık araba ılemı denıycem dedıklerını? sonra nasıl ozur dıledıgını unuttunmu? o yuzden lafa bızde bakıyoruz adama bızde bakıyoruz anladınmı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GKS TypeR
Honda Prelude

Geliyoruz... (FN2)
|
 |
« Yanıtla #34 : Temmuz 23, 2008, 04:49:31 ÖS » |
|
goksel!!!! typerı aldıktan sonra Hacı mustafaya telde konusmanı unuttunmu sen? neykı sızın arabanız ben sızınle denıycem yaaa ben 67 mılyar vermısım 30 mılyarlık 40 mılyarlık araba ılemı denıycem dedıklerını? sonra nasıl ozur dıledıgını unuttunmu? o yuzden lafa bızde bakıyoruz adama bızde bakıyoruz anladınmı  ben 30-40 milyarlık arabalarlamı denemem demişim, özürmü dilemişim vaybeeeee, bugün arabasını mustafa ile deneyen herkes arkasından konuşuyor bi sözü bi sözünü tutmuyor diyolar. sen mustafayı tanımamışın musatafa hacı değil 1, arabası standart değil 2, arabasının beyinden arıza ışığı yaktığı zamanlarıda biliyorum... baştan beri tartışma ortamı yaratmaya çalışıyosun ayıptır. çocuk değiliz seni tenımıyorum da kimsin konuşmak istedğin bişey varsa 0537 507 84 12 numaram ara görüşelim
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 23, 2008, 04:51:00 ÖS Gönderen: ProtoType R »
|
|
|
|
|
STP
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #35 : Temmuz 23, 2008, 07:02:04 ÖS » |
|
goksel!!!! typerı aldıktan sonra Hacı mustafaya telde konusmanı unuttunmu sen? neykı sızın arabanız ben sızınle denıycem yaaa ben 67 mılyar vermısım 30 mılyarlık 40 mılyarlık araba ılemı denıycem dedıklerını? sonra nasıl ozur dıledıgını unuttunmu? o yuzden lafa bızde bakıyoruz adama bızde bakıyoruz anladınmı  arabası stock deıl he way be  hacı deıl ama lakabı hacı  demek arkasından konusuluyo... senı en yakın zamanda arayacak emın ol!!!! sen benı ıyı tanırsın TB ıle ıcınden gecmıstım drıft gunu donusunde  ben 30-40 milyarlık arabalarlamı denemem demişim, özürmü dilemişim vaybeeeee, bugün arabasını mustafa ile deneyen herkes arkasından konuşuyor bi sözü bi sözünü tutmuyor diyolar. sen mustafayı tanımamışın musatafa hacı değil 1, arabası standart değil 2, arabasının beyinden arıza ışığı yaktığı zamanlarıda biliyorum... baştan beri tartışma ortamı yaratmaya çalışıyosun ayıptır. çocuk değiliz seni tenımıyorum da kimsin konuşmak istedğin bişey varsa 0537 507 84 12 numaram ara görüşelim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GKS TypeR
Honda Prelude

Geliyoruz... (FN2)
|
 |
« Yanıtla #36 : Temmuz 23, 2008, 07:48:22 ÖS » |
|
arayan bulur....bekliyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
STP
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #37 : Temmuz 23, 2008, 08:41:41 ÖS » |
|
neyshe kardesım  yazdıkların okundu haberın olsun .. saygılar
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 23, 2008, 08:42:57 ÖS Gönderen: STP »
|
|
|
|
|
GKS TypeR
Honda Prelude

Geliyoruz... (FN2)
|
 |
« Yanıtla #38 : Temmuz 24, 2008, 06:24:47 ÖS » |
|
eyvallah kardeşim, gizlimiz saklımız yok okunsun diye yazıyoruz. mustafada benim telim var arasın görüşelim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|