Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 [2] Yazdır
Gönderen Konu: EDS Typer vs T-Sport  (Okunma Sayısı 2130 defa)
Seko
Honda Civic Type R
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #20 : Temmuz 21, 2008, 02:55:40 ÖS »

Bizde merak ettik Smiley
STP
Honda Integra
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #21 : Temmuz 21, 2008, 03:14:40 ÖS »

18 20 hp  cıvarında bı guc artısını  saglamanızda yardımcı olurum fn2 lerde Smiley ozelden ulasın  aahaha

Seko
Honda Civic Type R
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #22 : Temmuz 21, 2008, 05:17:22 ÖS »

18 e dustu simdi bak olmadı hocam yarın 15 e dusermi, zaten fn2 type r mıız da yok fark yapmaz Smiley
GKS TypeR
Honda Prelude
Çevrimdışı Çevrimdışı

Geliyoruz... (FN2)

« Yanıtla #23 : Temmuz 22, 2008, 11:17:45 ÖÖ »

18 20 hp  cıvarında bı guc artısını  saglamanızda yardımcı olurum fn2 lerde Smiley ozelden ulasın  aahaha

18-20 hp  nohappy    sana kolay gelsin

BENİ ESKİLER TANIR, YENİLER ÖRNEK ALIR, TANIYANLARDA HEP ANLATIR.

TeamHondaTurkey
2000cc Birincisi(THT En iyi Pist zamanı) kral
CemVteC
Honda Civic VTI
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #24 : Temmuz 22, 2008, 11:36:08 ÖÖ »

stock 227hp 320 tork,cıddı yuruyen bı aractır kendısı

enterasan harbıden sız okutup ufletmıssınız bu cupra yı Smiley massallah 320 torku nerden aldı acaba hp orjı degerınde ama tork u ucmus  Think Think
« Son Düzenleme: Temmuz 22, 2008, 11:37:35 ÖÖ Gönderen: CemVteC » Logged

Seko
Honda Civic Type R
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #25 : Temmuz 22, 2008, 12:44:31 ÖS »

enterasan harbıden sız okutup ufletmıssınız bu cupra yı Smiley massallah 320 torku nerden aldı acaba hp orjı degerınde ama tork u ucmus  Think Think

oyle deme hocam tr de dynolar malum kafasına gore olcuyor sonra biri dyno verisi koyar kalırsın Smiley
şaka bir yana cupra stock hali ile gecirtmemis demekki stokc - stock olsa type r ın icinden gececek Smiley
yunusferman
Honda City
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #26 : Temmuz 22, 2008, 01:43:35 ÖS »

fn2 de elekt gaz kelebegı oldugu surece  bu sekılde yuryemıycek malesef

EDS tekrar maaşallah
sen rahat ol hallederizzzzzz.
fn2 ler için supercharged  kitleri gelecek ozaman bakarız(ne zaman geleceği meçhul) eds gibi yürüyecekmi

ben rahatım Smiley  her arabamı ve el attıgım her arabayı yuruttum bu gune  kadar. supercharge  kıtı gec asırı beslemeyı ben sana sımdı yaparım fn2 ye,bıraz arastırsanız fn2 den suan  yaklasık 20 hp alacak bı ımkanınız oldugunu bılırsınız ama  malesef sadece bakınıyosunuz oylece,fn2 hakkında bıldıklerımı  acıklamaya nıyetım yok sahıbısınız  ogrenın Wink

''forumların öncelikli amacı sorun , bilgi alış verişi ve paylaşımdır''.. buyrun bildiklerinizi yazın tartışalım bilmiyosak öğrenelim .. bizde bildiklerimizi ve tecrübelerimiz aktarıp daha etkin ve yararlı bir çatı oluştursak kötü mü olur..
STP
Honda Integra
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #27 : Temmuz 22, 2008, 06:04:15 ÖS »

18 e dustu simdi bak olmadı hocam yarın 15 e dusermi, zaten fn2 type r mıız da yok fark yapmaz Smiley

18 20 hp  cıvarında bı guc artısını  saglamanızda yardımcı olurum fn2 lerde Smiley ozelden ulasın  aahaha

18-20 hp  nohappy    sana kolay gelsin

suraya bak ya  hakıkaten burda   dogru duzgun yazı yazılacak adam yok, 18 e dusmusmus  yok 15 e dusermıymıs  vs vs komıksınız  kardesler sız Smiley   bılgısız bılgısız  takılmaya devam edın.   fn2 yı getırın  1250 lırada koyun cebınıze  dyno uzerınde 18 hp yı  garantı alın  aracınızın durumuna gore 20 yıde gorebılırsınız ok...  "bılıyorsan konus ornek alsınlar,BILMIYORSAN SUS ADAM SANSINLAR"

saygılar

STP
Honda Integra
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #28 : Temmuz 22, 2008, 06:06:06 ÖS »

oyle deme hocam tr de dynolar malum kafasına gore olcuyor sonra biri dyno verisi koyar kalırsın Smiley
şaka bir yana cupra stock hali ile gecirtmemis demekki stokc - stock olsa type r ın icinden gececek Smiley

stock vs stock olsa evet typerı gecer  bunda  boyle   dalga gecer gıbı soyleyecek ne var? 25hp ve baya fazla bı torka sahıp bı arac cupra,ama baska cupralar boyle gıtmıyor bızımkı hakıkaten okundu uflendı cunkı sahıbı  bıldıgınız hacı Cheesy

STP
Honda Integra
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #29 : Temmuz 22, 2008, 06:09:19 ÖS »

stock hangı cupra 227 hp verdı?  veremedı. hp sı stocktan fazla bı arac  torkuda olabılır sorun etmeyın Wink

STP
Honda Integra
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #30 : Temmuz 22, 2008, 06:11:08 ÖS »

EDS tekrar maaşallah
fn2 ler için supercharged  kitleri gelecek ozaman bakarız(ne zaman geleceği meçhul) eds gibi yürüyecekmi

ben rahatım Smiley  her arabamı ve el attıgım her arabayı yuruttum bu gune  kadar. supercharge  kıtı gec asırı beslemeyı ben sana sımdı yaparım fn2 ye,bıraz arastırsanız fn2 den suan  yaklasık 20 hp alacak bı ımkanınız oldugunu bılırsınız ama  malesef sadece bakınıyosunuz oylece,fn2 hakkında bıldıklerımı  acıklamaya nıyetım yok sahıbısınız  ogrenın Wink

''forumların öncelikli amacı sorun , bilgi alış verişi ve paylaşımdır''.. buyrun bildiklerinizi yazın tartışalım bilmiyosak öğrenelim .. bizde bildiklerimizi ve tecrübelerimiz aktarıp daha etkin ve yararlı bir çatı oluştursak kötü mü olur..

EDS tekrar maaşallah

ben  elımden gelenı paylasmaya calısıyorumda benım 10da bırımı bılmıyenler boyle  atarlı  cok bılgılı bı tavırla  kucumseyıcı konusunca kusura bakılmasın hıc bırsey yazmam

Seko
Honda Civic Type R
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #31 : Temmuz 22, 2008, 06:53:05 ÖS »

hersey iyi guzelde birazda espri anlayısı forumlarda gerekli ha bide alıngan olmamak ben biliyorum dememek onemli bence Smiley tsk ediyoruz verdigin bilgiler icin hacı esprisi guzeldi koptum yaw Smiley
15-18-20 beygir esprisini ben yapmıstım bak altından 1250 ytl ye mal oldogo cıktı bence cok ucuz bir rakam fn2 type r sahipleri nerdesiniz ben olsam atlardım !!
GKS TypeR
Honda Prelude
Çevrimdışı Çevrimdışı

Geliyoruz... (FN2)

« Yanıtla #32 : Temmuz 23, 2008, 01:54:53 ÖS »

hersey iyi guzelde birazda espri anlayısı forumlarda gerekli ha bide alıngan olmamak ben biliyorum dememek onemli bence Smiley tsk ediyoruz verdigin bilgiler icin hacı esprisi guzeldi koptum yaw Smiley
15-18-20 beygir esprisini ben yapmıstım bak altından 1250 ytl ye mal oldogo cıktı bence cok ucuz bir rakam fn2 type r sahipleri nerdesiniz ben olsam atlardım !!

aynen biraz muhabbet olsun espiri olsun istedim. arkadaş gergin gününde galiba herkese tek tek biraz ters yazılar yazmış, ben özellikler bilgi almak için, konular kaliteli ,insanlar bilgili, oldğu için burayı seçtiğimide yazmıştım 1250 ytl verilir ama neye verdiğini bilmek ister insan yazdığım yazıların hepsine de kırıcı olmasın diye smile koydum ama forum da belkide insanlar biribirini tanımadığı için yanlış anlaşılıyor olabilir. böyle gerginliklere gerek yok. "HER LAFA VERİLECEK CEVABIM VARDIR LAKİN LAFA BAKARIM LAF MI DİYE ADAMA BAKARIM ADAM MI DİYE"

TeamHondaTurkey
STP
Honda Integra
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #33 : Temmuz 23, 2008, 03:44:40 ÖS »

goksel!!!! typerı aldıktan sonra  Hacı mustafaya telde konusmanı unuttunmu sen?  neykı sızın arabanız ben sızınle denıycem yaaa ben 67 mılyar vermısım  30 mılyarlık  40 mılyarlık araba ılemı denıycem dedıklerını?  sonra nasıl ozur dıledıgını unuttunmu? o yuzden  lafa bızde bakıyoruz adama bızde bakıyoruz anladınmı Wink

GKS TypeR
Honda Prelude
Çevrimdışı Çevrimdışı

Geliyoruz... (FN2)

« Yanıtla #34 : Temmuz 23, 2008, 04:49:31 ÖS »

goksel!!!! typerı aldıktan sonra  Hacı mustafaya telde konusmanı unuttunmu sen?  neykı sızın arabanız ben sızınle denıycem yaaa ben 67 mılyar vermısım  30 mılyarlık  40 mılyarlık araba ılemı denıycem dedıklerını?  sonra nasıl ozur dıledıgını unuttunmu? o yuzden  lafa bızde bakıyoruz adama bızde bakıyoruz anladınmı Wink

ben 30-40 milyarlık arabalarlamı denemem demişim, özürmü dilemişim vaybeeeee, bugün arabasını mustafa ile deneyen herkes arkasından konuşuyor bi sözü bi sözünü tutmuyor diyolar. sen mustafayı tanımamışın musatafa hacı değil 1, arabası standart değil 2, arabasının beyinden arıza ışığı yaktığı zamanlarıda biliyorum... baştan beri tartışma ortamı yaratmaya çalışıyosun ayıptır. çocuk değiliz seni tenımıyorum da kimsin konuşmak istedğin bişey varsa  0537 507 84 12 numaram ara görüşelim
« Son Düzenleme: Temmuz 23, 2008, 04:51:00 ÖS Gönderen: ProtoType R » Logged

TeamHondaTurkey
STP
Honda Integra
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #35 : Temmuz 23, 2008, 07:02:04 ÖS »

arabası stock deıl  he way be Smiley  hacı deıl  ama lakabı hacı Smiley  demek arkasından konusuluyo... senı   en yakın zamanda arayacak emın ol!!!!  sen benı ıyı tanırsın  TB ıle ıcınden gecmıstım drıft gunu  donusunde Wink

ben 30-40 milyarlık arabalarlamı denemem demişim, özürmü dilemişim vaybeeeee, bugün arabasını mustafa ile deneyen herkes arkasından konuşuyor bi sözü bi sözünü tutmuyor diyolar. sen mustafayı tanımamışın musatafa hacı değil 1, arabası standart değil 2, arabasının beyinden arıza ışığı yaktığı zamanlarıda biliyorum... baştan beri tartışma ortamı yaratmaya çalışıyosun ayıptır. çocuk değiliz seni tenımıyorum da kimsin konuşmak istedğin bişey varsa  0537 507 84 12 numaram ara görüşelim

GKS TypeR
Honda Prelude
Çevrimdışı Çevrimdışı

Geliyoruz... (FN2)

« Yanıtla #36 : Temmuz 23, 2008, 07:48:22 ÖS »

arayan bulur....bekliyorum.

TeamHondaTurkey
STP
Honda Integra
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #37 : Temmuz 23, 2008, 08:41:41 ÖS »

neyshe kardesım Wink yazdıkların okundu haberın olsun ..

saygılar
« Son Düzenleme: Temmuz 23, 2008, 08:42:57 ÖS Gönderen: STP » Logged

GKS TypeR
Honda Prelude
Çevrimdışı Çevrimdışı

Geliyoruz... (FN2)

« Yanıtla #38 : Temmuz 24, 2008, 06:24:47 ÖS »

eyvallah kardeşim, gizlimiz saklımız yok okunsun diye yazıyoruz.
mustafada benim telim var arasın görüşelim.

TeamHondaTurkey
Sayfa: 1 [2] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
iletisim: deniz@teamhondaturkey.com

Honda , Wheat Flour, Un