Gönderen Konu: 7th Gen (Vtec2) Sahipleri Drag ve Rolling Videoalarınız  (Okunma sayısı 66020 defa)

despe

• Ziyaretçi
Ynt: 7th Gen (Vtec2) Sahipleri Drag ve Rolling Videoalarınız
« Yanıtla #125 : Haziran 15, 2009, 09:11:57 ÖS »
sen hem fikirmisin söylediğim konuda, 185 70 14 yerine (bizim saclar için) 215 40 17 ve 6.5-7 kg bir jant, sana göre hangisi avantajlı? bir de volana taktım bu ara ben. hafifi volan araştırması içindeyim. bir de baskı balatayı orj daikin yerine valeo tak diyor usta , ne dersin tüm bu konularda?

valla benim için hafif olan avantajlı ;D exedy nin stage1 debriyaj ve hafif volan setleri satılıyor e-bay da ama biraz pahalı. valeo yerine orjinalini tak derim debriyajı. hafif volan kolay devirlenmeni sağlayacaktır. bide e-bayda aem in pwer pulley setleri var altarnatör ve klima kayışının kasnakları değişiyor daha az güç kaybı yaşanıyor.

racing3000

« Yanıtla #126 : Haziran 15, 2009, 09:13:47 ÖS »
hemen bakıcam şimdi power pulleylere ama alışverişi ordan yapmak ne kadar sağlıklı? siparişi verince gümrüğe takılmadan geliyormu?

despe

• Ziyaretçi
« Yanıtla #128 : Haziran 15, 2009, 09:18:20 ÖS »
geliyor biz çok parça aldık. usps ile alıcaksın ( uluslar arası posta servisi)  ups ile alma sakın hem kargosu daha pahalı hemde takılma ihtimali yüksek.  usps ile al ups ile değil ;)

despe

• Ziyaretçi
« Yanıtla #129 : Haziran 15, 2009, 09:22:36 ÖS »
volan yok bunun içinde sadece baskı balata bu. volanlı olan kitleride var volan ayrıda satılıyor

racing3000

« Yanıtla #130 : Haziran 15, 2009, 09:31:40 ÖS »
cam gear nedir peki bu arada?

despe

• Ziyaretçi
« Yanıtla #131 : Haziran 15, 2009, 09:32:28 ÖS »
egzantrik

Mahir TÜRKMEN

« Yanıtla #132 : Haziran 15, 2009, 09:38:49 ÖS »
BİZ İST DE DE DENEDİK BİR KARDEŞİMİZİN VTEC 2 Sİ İLE

ODA SENİNA RACIN AYNI SPECLERİNDEYDİ

BASTIK KESE KAĞIDI OLDUK ::d

BİZ ARABADA 3 KİŞİYDİK KARDEŞİMİZDE SANIRIM 3 KİŞİYDİ

LAN MORALİMİZ BOZULDU

SONRA Bİ BAKTIKKİ BAGAJDA TEMİZ 150 KG YÜKÜMÜZ VAR AMA SONRA BİŞİ DEMEDİK OLMASADA FARK KAPANMAZ DİYE4 DÜŞÜNDÜK GEÇİLDİK DEDİK TEBRİK ETTİK KARDEŞLERİMİZİ.

AMA BU SEFER HARBİ BEN DUMUR OLDUM NASIL GİTTİ ÖLE YA

ŞİMDİ VTEC 2 SAHİBİ ARKADAŞLARIMIZ BANA DİİCEKLERKİ

YA BABALİ SEN NE DİOSUN SEN DEMİOMUYDUN VTEC 2 DAĞITIYOR DİYE

ONLARDA HAKLI EVT GEÇİOR

AMA MAHİRİN ARAÇ BUGÜN NE STOK NEDE DOLU VTEC 2 BIRAKTI HERKES ŞAŞKIN BEN DAHİL OLMAK ÜZERE.

BEN SALI GÜNÜ ALICAM 1.6 İESİ DENİCEM MAHİRLE BAKAK NOLUCAK MAHİRİN ARABADAMI VAR TERBİYESİZLİK ANLİCAZ.

slm serkan abı gerçekten senı tebrık ederım abı  o kadar rolling yaptım ılk kez geçtım biri benı tebrık ettı cidden abi:)
Sesine kurban :)

Maşallah kulaklarımda duymaya başladım sesi :D :D

despe

• Ziyaretçi
« Yanıtla #133 : Haziran 15, 2009, 09:45:05 ÖS »
cam gear nedir peki bu arada?

pardon ayarlı kasnak o :) yanlış bilgi oldu :) derceli aldığın zaman bunuda alıcaksın:)

DENON

« Yanıtla #134 : Haziran 15, 2009, 09:50:11 ÖS »
bana onların sesı yetıo emrecım sen arabanı 140 hp ye cıkarmak ıcın daha neler yapcan merakla beklıorum ahauhauha :D :D
sen en ıyısı motorun ön tarafına bı tane salyangoz yerlestır 0.4-0.5 bar üfle yoksa bu clıoyla ies sana kafayı yedırtır ahauhauhau :D :D

stage1 egzantrik + dereceli kasnak + safc2 eklicem. kafayı yedirtçek i durum yok aga ben geçildim diye üzülmedim ki. bunlar zaten benim yapmayı planladığım şeyler. her aşamasını aynı araçlarla deneyerek getirisini görüyorum. bi arada senle deneyelim ;)
ben benı kesın gececeğini bıldıgım araclarla katılımmam emrecım senın arabanın gideri ortada masallahı var kardeşim ama bu ies te ne var nan hakkaten, namussuz makına bı vtec acmıo anasını satıım ahauhauha :D :D

racing3000

« Yanıtla #135 : Haziran 15, 2009, 09:53:42 ÖS »
;) anladım. crower stage 1 + aem cam gear. ebay da dolanıyorum volan - baskı seti ve power pulley set için ama tam olarak bizimkilere uyumlu olanı ya bulamıyorum ya da bizimkilere de uyanlar var ben bilmiyorum. kolayda ise bana bi link verebilirmisin.

despe

• Ziyaretçi
« Yanıtla #136 : Haziran 15, 2009, 09:56:50 ÖS »

Mahir TÜRKMEN

« Yanıtla #137 : Haziran 15, 2009, 09:58:42 ÖS »
bana onların sesı yetıo emrecım sen arabanı 140 hp ye cıkarmak ıcın daha neler yapcan merakla beklıorum ahauhauha :D :D
sen en ıyısı motorun ön tarafına bı tane salyangoz yerlestır 0.4-0.5 bar üfle yoksa bu clıoyla ies sana kafayı yedırtır ahauhauhau :D :D

stage1 egzantrik + dereceli kasnak + safc2 eklicem. kafayı yedirtçek i durum yok aga ben geçildim diye üzülmedim ki. bunlar zaten benim yapmayı planladığım şeyler. her aşamasını aynı araçlarla deneyerek getirisini görüyorum. bi arada senle deneyelim ;)
ben benı kesın gececeğini bıldıgım araclarla katılımmam emrecım senın arabanın gideri ortada masallahı var kardeşim ama bu ies te ne var nan hakkaten, namussuz makına bı vtec acmıo anasını satıım ahauhauha :D :D
hala inanmadınız mı stock oldugun ya yazıyorum olanları .. :)

17 jant 205 40 17 lastik
pipercross CAI suanda kit olarak arac uzerinde değil shortram şeklinde duruyor
bunun haricinde egzost sistemi denirse orginal katıyla beraber duruyor
motorun daha bakımı yapılmadı bide sanırım yag değişimime 2000 km kaldı

ama işte sorun orda vtec acmıo :D

despe

• Ziyaretçi
« Yanıtla #138 : Haziran 15, 2009, 09:59:22 ÖS »
ama power pulley son yapılacak işlerden biri bence acelesi olmayan yani. soner abinin bulduğu bi kaynakta dc 4-2-1 in daha fazla hp ve tork verdiği yazıyor bunuda sıkıştırayım araya ;D

despe

• Ziyaretçi
« Yanıtla #139 : Haziran 15, 2009, 10:00:41 ÖS »

17 jant 205 40 17 lastik

distribitörün üstüne bak bakayım bi çizik falan var mı ;D ;D

DENON

« Yanıtla #140 : Haziran 15, 2009, 10:01:20 ÖS »
mahırım sana bişey dedıgımız yok stock dıyosan stock tur kardeşim, ama stock bır ies in bu kadar iyi yürümesi bizi şaşırtıo, yanı mesele gecmek gecılmek dııl benım hondamı gecen baska bır araba olacaksa honda olsun zaten :D :D :D

Mahir TÜRKMEN

« Yanıtla #141 : Haziran 15, 2009, 10:02:20 ÖS »

17 jant 205 40 17 lastik

distribitörün üstüne bak bakayım bi çizik falan var mı ;D ;D
emre abi yarın gel gidip beraber baktıralım eger varsa distribitörde oynama varsa aracı direk senin üzerine yapıcam söz THT üyeleride şahit ama arac ya stocksa gercekten ?

despe

• Ziyaretçi
« Yanıtla #142 : Haziran 15, 2009, 10:03:36 ÖS »
yok mahir ben bişey demiyorum ama durum şaşırtıcı yani ;D aklıma abitek o gelior ondan onu söylüyorum ;D

DENON

« Yanıtla #143 : Haziran 15, 2009, 10:03:46 ÖS »
anaaaa işin boyutu nerelere geldı, nen emre sende yenılgıyı hazmet oluum araban o kadar şey yapmana ragmen yürümüyo işte yapcak bisey yok ahauhauha :D :D

DENON

« Yanıtla #144 : Haziran 15, 2009, 10:05:06 ÖS »
yok mahir ben bişey demiyorum ama durum şaşırtıcı yani ;D aklıma abitek o gelior ondan onu söylüyorum ;D
sen şimdi mahire avansı mı kıstın dıyon nen terbıyesız emre :D :D

Mahir TÜRKMEN

« Yanıtla #145 : Haziran 15, 2009, 10:05:42 ÖS »
mahırım sana bişey dedıgımız yok stock dıyosan stock tur kardeşim, ama stock bır ies in bu kadar iyi yürümesi bizi şaşırtıo, yanı mesele gecmek gecılmek dııl benım hondamı gecen baska bır araba olacaksa honda olsun zaten :D :D :D
Abilerim o akşamıda yazmıstım avans diyen var aracın motoru bitiyor diyen var bunuda o akşamı muhtemelen benden duydu bunu soyleyen kişi :) kendi aracımı kötuluyom ya ben :)  mesele gecilmek gecmek zaten değildi oraya bizim kalkmak icinde gelmemiştik ibo biliyor cok iyi ..

Ama arac böyle gitmiyordu ilk aldıgımda ve suan 6 aydır boyle gidiyor ve aracın motoruna değil kaputun altında hicbiryere anahtar değmedi tersine ispatlayana herkesin önünde soyluyorum aracı vericem ..

Keyfimize baktık güldük eğlendik benım gönlümde gene beyaz vtec2 var .. ama fazla olmaya basladı oynanmıs veya motor gidici yorumları .. üzülüyorum boyle yorumlara..

Mahir TÜRKMEN

« Yanıtla #146 : Haziran 15, 2009, 10:07:09 ÖS »
,
bi kere soyledin bende dedim ki anahtar bile vurulmadı abi ikinciye gerek varmı  :)

illa var diosanız yokmu bundan anlayacak birisi goturup baktıralım

despe

• Ziyaretçi
« Yanıtla #147 : Haziran 15, 2009, 10:08:05 ÖS »
yok olum niye hazmedemeyim. öyle bi durum olsa videolarını eklemem ben buraya ;) bütün şeffaflığıyla yazıyoruz zaten şöyle oldu böyle oldu diye.

racing3000

« Yanıtla #148 : Haziran 15, 2009, 10:08:17 ÖS »
ama power pulley son yapılacak işlerden biri bence acelesi olmayan yani. soner abinin bulduğu bi kaynakta dc 4-2-1 in daha fazla hp ve tork verdiği yazıyor bunuda sıkıştırayım araya ;D

:D muhabbet koyun kasap hikayesine döndü. mevzu ies vtec 2 de ben de ne yaparımı karıştırıyorum :D dc ile ilgili tamamen katılıyorum ama 4-1 dc var bende. ikinci bir masrafa girmemeliyim diye düşünüyorum. farkındaysan ne dersen pat atlıyorum, bu ara heyecan zirvede.  power pulley iptal şu an. volan ve cam gear için de link verebilirmisin üstad sana zahmet

Mahir TÜRKMEN

« Yanıtla #149 : Haziran 15, 2009, 10:09:50 ÖS »

:D muhabbet koyun kasap hikayesine döndü. mevzu ies vtec 2 de ben de ne yaparımı karıştırıyorum :D dc ile ilgili tamamen katılıyorum ama 4-1 dc var bende. ikinci bir masrafa girmemeliyim diye düşünüyorum. farkındaysan ne dersen pat atlıyorum, bu ara heyecan zirvede.  power pulley iptal şu an. volan ve cam gear için de link verebilirmisin üstad sana zahmet
en azından seninkinde bilgi var burdan devam etsin :)