Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 [2] Yazdır
Gönderen Konu: Verdiğimiz Honda TypeR siparişimizin geç gelmesi  (Okunma Sayısı 977 defa)
Faruk
Turbo Civic Type-R

2006 Civic ES

« Yanıtla #20 : Eylül 19, 2007, 12:27:36 ÖÖ »

birde Ferrari bile olsa 3 ay herhangi bir aracı beklemem hele net ve kesin bir teslim veremiyorlar ve ustune ustluk sureyi uzatıyorlar ise  bye

ben içime sinecek bir arabayı 1 sene bile beklerim. Sayılı gün çabuk geçer SekoCan..

okey

bizde bizim arabanın rengi için 1 ay beklemiştik..  artis
şimdi iyiki beklemişim diyorum..  okey

Yanlıyorum Kahrımdan,Devir 6000'deyken,Uzuyorum Sahilden Pugcular Peşimdeyken,VTEC Açıkken,Eğer Şöför Bensem,Dans Ederim CİVİC 1.6 ES'len ..
astracoupe
Honda Civic VTI
**

Honda TypeR (fn2) by AT

« Yanıtla #21 : Eylül 19, 2007, 08:51:18 ÖÖ »

Ben alırken 1 ay beklemiştim belkide benim şansımdı ama 1 ay bekleyip en son Type R ın sahibi olmuştum . Kırmızı çok can alıcı renk ama dikkatli ol çok nazara ve göze geliyor .
R 36660 dı benim ki o zamn .

siyah ya da gri almak isteseydim siparişi verdiğim haziran ayında ******da siyahı vardı hazır.
Hocam moralini bozmak istemem ama bu yazı pas gecmisin , Haziran da TR ye gelen ilk Type R ların birinin icinde olmak bana daha mantıklı geliyor , birde Ferrari bile olsa 3 ay herhangi bir aracı beklemem hele net ve kesin bir teslim veremiyorlar ve ustune ustluk sureyi uzatıyorlar ise  bye

görüşünüze saygı duyuyorum ama
sizce typeR herhangi bir araç mı?
yeni TypeR daha yeni olduğu için daha bişey diyemem ama eski TypeR bana göre efsane bir araç.
forumda birçok Typer sahibi olan arkadaşlarımız var. En iyi cevabı onlar verecekdir.

always AT by AT
Seko
Honda Prelude

« Yanıtla #22 : Eylül 19, 2007, 11:19:41 ÖÖ »

Sorun yeni veya eski olması degil sorun ben 66,000 ytl paramı verecegim adamlar beni 5-6 ay bekletecek sorun burada , ben alıcıyım onlar satıcı para bende fakat yine ben bekleyecegim olur sey degil  nohappy Millet arac satabilmek icin takla atarken sırf yeni diye cebinde 66,000 ytl parası olan bir adamı bu kadar bekletmek bence ciddi bir yonetim hatasıdır  okey  Golf 5 GTI da 67 ,000 ytl civarı olması lazım yanlıs hatırlamıyorsam ve eger stok tan teslim ediyorlar ise hic dusunmezdim  gitar
SONE-R
Honda Civic Type R

« Yanıtla #23 : Eylül 19, 2007, 11:24:42 ÖÖ »

bilerek bekletilmek hoş değil ama adamların gerçekten ellerinden bir şey gelmiyor ise içime sinmeyen bir renkte arabayı sırf beklememek uğruna almazdım. Golf GTi farklı bir marka. Arkadaş Type-R a gönül vermiş, napsın Golfü... dill

Seko
Honda Prelude

« Yanıtla #24 : Eylül 19, 2007, 11:33:02 ÖÖ »

Yok baba insan asık olur 1 sene bekler ben bu kadar bekletilmeyi anlamıyorum , adam 6 ayda fabrika diker Type R uretmeye baslar  Rolf Golf GTI ı ornek verdim sadece
astracoupe
Honda Civic VTI
**

Honda TypeR (fn2) by AT

« Yanıtla #25 : Eylül 19, 2007, 11:40:30 ÖÖ »

Sorun yeni veya eski olması degil sorun ben 66,000 ytl paramı verecegim adamlar beni 5-6 ay bekletecek sorun burada , ben alıcıyım onlar satıcı para bende fakat yine ben bekleyecegim olur sey degil  nohappy Millet arac satabilmek icin takla atarken sırf yeni diye cebinde 66,000 ytl parası olan bir adamı bu kadar bekletmek bence ciddi bir yonetim hatasıdır  okey  Golf 5 GTI da 67 ,000 ytl civarı olması lazım yanlıs hatırlamıyorsam ve eger stok tan teslim ediyorlar ise hic dusunmezdim  gitar

daha önceki mesajımda yazdığım gibi sizde haklısınız o yüzden görüşünüze saygı duyuyorum.
ama ne yapalım soner kardeşimin dediği gibi bir kere gönül verdik gülü seven dikenine katlanacak Cheesy

always AT by AT
Seko
Honda Prelude

« Yanıtla #26 : Eylül 19, 2007, 11:47:50 ÖÖ »

Helal olsun degerini dah iyi bilirsin kesin   okey
kmorbulut83
Honda Integra
*

« Yanıtla #27 : Eylül 19, 2007, 01:58:41 ÖS »

abi banada ekım sonu kasım bası dendı ama Smiley kırmızı type r ıcın ınsallah benımkıde gecıkmez üzgün
SONE-R
Honda Civic Type R

« Yanıtla #28 : Eylül 19, 2007, 02:11:23 ÖS »

Ayıptır sorması kaç YTL kapora aldılar?

kmorbulut83
Honda Integra
*

« Yanıtla #29 : Eylül 19, 2007, 03:36:28 ÖS »

5000 abim
« Son Düzenleme: Eylül 19, 2007, 03:37:14 ÖS Gönderen: kmorbulut83 » Logged
SONE-R
Honda Civic Type R

« Yanıtla #30 : Eylül 19, 2007, 04:47:01 ÖS »

bi şey oldu vazgeçtin diyelim, gitti mi yani 5000 kağıt?  bye

kmorbulut83
Honda Integra
*

« Yanıtla #31 : Eylül 19, 2007, 06:06:18 ÖS »

valla abı benden yana bır hata olmazda onlardan olursa fazlasını alırım  Rolf  ..bıde honda turkıyeyı aradım hala cevap yok
astracoupe
Honda Civic VTI
**

Honda TypeR (fn2) by AT

« Yanıtla #32 : Eylül 19, 2007, 07:48:20 ÖS »

abi banada ekım sonu kasım bası dendı ama Smiley kırmızı type r ıcın ınsallah benımkıde gecıkmez üzgün

inşallah olmaz kardeşim ama belli de olmuyor işte. sen sözleşme yaptın mı onlarla?
ben haziran da vermiştim siparişi bak eylül oldu hala bekliyoruz.
neyse senin içinde hayırlısı olur inşallah. bu araba için beklemeye değer ne yapalım Smiley

always AT by AT
kmorbulut83
Honda Integra
*

« Yanıtla #33 : Eylül 19, 2007, 08:07:36 ÖS »

yaptım abım yaptım ..aslında beklemeye degerde artık ekımın ortalarına fılan bır haber vermezlerse ben baska seceneklere bakarım...bıde bakmısız ıkımızınkıde beraber gelmıs Smiley..ne gusel olur...ya arkadaslar her konuda soruyorumda ama bır turlu cevap alamadım...bu araba cok mu yere yakın yanı bır kıyaslamayla gorenler anlatabılırmı?
astracoupe
Honda Civic VTI
**

Honda TypeR (fn2) by AT

« Yanıtla #34 : Eylül 19, 2007, 08:13:40 ÖS »

yaptım abım yaptım ..aslında beklemeye degerde artık ekımın ortalarına fılan bır haber vermezlerse ben baska seceneklere bakarım...bıde bakmısız ıkımızınkıde beraber gelmıs Smiley..ne gusel olur...ya arkadaslar her konuda soruyorumda ama bır turlu cevap alamadım...bu araba cok mu yere yakın yanı bır kıyaslamayla gorenler anlatabılırmı?

inşallah Smiley gercekten çok güzel olur. artık hayırlısı olsun diyeceğiz. bekleyelim görelim kardeşim.
sonuçta bu kadar bekledik artık

always AT by AT
Sayfa: 1 [2] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: