|
maestro_es
|
 |
« Yanıtla #40 : Haziran 17, 2007, 09:50:52 ÖS » |
|
8000 devirde birden ikiye debriyaja yarım basarak geç bak noluyo...  yok yok yapma tabi şaka vites kutusuna zarar verme sora 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
R-13239
|
 |
« Yanıtla #41 : Haziran 17, 2007, 09:56:37 ÖS » |
|
8000 devirde birden ikiye debriyaja yarım basarak geç bak noluyo...  yok yok yapma tabi şaka vites kutusuna zarar verme sora  Bu urfa style vites değiştirmek diye biliniyor sektörde 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
karasovalye
Honda Civic VTI

|
 |
« Yanıtla #42 : Haziran 17, 2007, 11:29:07 ÖS » |
|
8000 devirde birden ikiye debriyaja yarım basarak geç bak noluyo...  yok yok yapma tabi şaka vites kutusuna zarar verme sora  şakadan kaka olur sonra diyosun demek tavisyen için saol
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mutunch
Honda Civic Type R

8253
|
 |
« Yanıtla #43 : Haziran 18, 2007, 07:36:36 ÖS » |
|
sen bide filtre egzoslusuna bin.. kabin basıncını gör, sesi gör, gidişi gör.....
Altıner Abi senin arabayı gördüm zaten hayran kaldım. ilk type r deneyimimdi, süperdi. Hakkaten de ama filtre ve eksozla araba çok güzel havlıyor (Altıner Abi'm söylemişti çok hoşuma gitti bu deyim) + o koltuğa yapıştırması, herşeyi süper. Allah hiçbirinize kaza bela vermesin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SONE-R
|
 |
« Yanıtla #44 : Haziran 18, 2007, 11:14:14 ÖS » |
|
type-r lara VTi gibi komple düz boru olmuyor sanırım. onun yerine ne yapılıyor arkadaşlar? Type-r lar çift oksijen sensörlü sanırım...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ALG
Administrator.
SENSEI

R 29110
|
 |
« Yanıtla #45 : Haziran 18, 2007, 11:15:22 ÖS » |
|
type-r lara VTi gibi komple düz boru olmuyor sanırım. onun yerine ne yapılıyor arkadaşlar? Type-r lar çift oksijen sensörlü sanırım...
oluyor..by-pass yapılıyor o kısıma..hemde max verim düz boruda alınıyormuş..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
R-13239
|
 |
« Yanıtla #46 : Haziran 19, 2007, 02:12:50 ÖÖ » |
|
Katalitiğin olduğu yerdeki oksijen sensörü yerine güzel bir yanıltıcı yapılıyor , aslanlar gibi oluyor...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
karasovalye
Honda Civic VTI

|
 |
« Yanıtla #47 : Haziran 19, 2007, 02:19:55 ÖÖ » |
|
o yanıltıcı nasıl yapılıyor bir ben öğrenemedim Antalya da o işi yapabilcek babayiğit yoktur bir bu iş içinde istanbula gidememki  benim lamba yanıyor devamlı geçen servise gittim söndürttüm tekrara yanıncaya kadar arabada pek bir fark yoktu ama başka bir arıza falan olsa anlıyamıycam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
R-13239
|
 |
« Yanıtla #48 : Haziran 19, 2007, 02:22:07 ÖÖ » |
|
Ya ben yaptırabilirim size sonra kargoyla yollarım ancak argon ile kaynak yapılması gerekiyor , oksijenle kaynatıldığında ışık yine yanıyor...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
karasovalye
Honda Civic VTI

|
 |
« Yanıtla #49 : Haziran 19, 2007, 03:36:33 ÖÖ » |
|
çok saol valla düşündüğün için teşekkür ederim, ya burda o işten çakcak adam bulsam yapardıkta, ben 2000 senesinden beri Antalya da ne düzgün egzozcuyu, boyacıyı bulamadım gitti, bir boyacı buldum rahmetli oda süper yapmıyoduda uygun fiyat yapıyodur o da benim 106 varken 106 yı boyadıktan üç gün sonra trafik kazasında öldü işe yarayan adamlar çabuk gidiyor nedense bu hayatta 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
R-13239
|
 |
« Yanıtla #50 : Haziran 19, 2007, 03:57:21 ÖÖ » |
|
İyiler çok yaşamaz derler , Allah rahmet eylesin.
Ne demek , yardımcı olabilirsem ne mutlu bana.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vti18
|
 |
« Yanıtla #51 : Haziran 19, 2007, 01:42:20 ÖS » |
|
kaan sen once bana yardımcı ol  ne iilet bişeymiş su yaniltici yaw yaptirmama ragmen hala yaniyo iki haftadir arabayı kullanamiyorum doru duzgun valla kesin cozum iskender heralde persembe ya da cuma gidicem bakalim bu sefer olucak işlh 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
R-13239
|
 |
« Yanıtla #52 : Haziran 19, 2007, 05:42:09 ÖS » |
|
Ben yarın sabahtan oradayım istersen gel...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vti18
|
 |
« Yanıtla #54 : Haziran 19, 2007, 06:31:26 ÖS » |
|
abi geliyim de yaptirabilirmiyiz ki cumadan once olmaz diyodu da anca işte persembe falan belki olur dedi o da kesin diil carsamba aksami ararsin tekrar demişti kesin yaptirabileceksek gelirim tabi cok iyi olur ??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
R-13239
|
 |
« Yanıtla #55 : Temmuz 12, 2007, 04:48:24 ÖÖ » |
|
abi geliyim de yaptirabilirmiyiz ki cumadan once olmaz diyodu da anca işte persembe falan belki olur dedi o da kesin diil carsamba aksami ararsin tekrar demişti kesin yaptirabileceksek gelirim tabi cok iyi olur ?? Uğur çözebildin mi sorunu? Abini gördüm geçen gün (edit:reklam içerikli kelime)nda uraşıyordu hala... (Bu arada bir an sen sandım abini  gülüş duruş saçlar falan bu kadar mı benzer abi  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vti18
|
 |
« Yanıtla #56 : Temmuz 15, 2007, 04:27:21 ÖÖ » |
|
abi sorma ya herkes benzetiyo zaten bende sacları uzatınca hepten aynı olduk  bu arada sorunu cozdum bu sefer işlh, kat. tan degilmiş sonunda dogru duzgun anlayan bir ustaya rastladim da gozuken arizanın kat.tan olmadıgını anlamiş olduk... rolanti ayar motoru mu ne bozulmus onu degiştirdiler oldu şimdilik bakalim..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
R-13239
|
 |
« Yanıtla #57 : Temmuz 15, 2007, 05:41:41 ÖÖ » |
|
abi sorma ya herkes benzetiyo zaten bende sacları uzatınca hepten aynı olduk  bu arada sorunu cozdum bu sefer işlh, kat. tan degilmiş sonunda dogru duzgun anlayan bir ustaya rastladim da gozuken arizanın kat.tan olmadıgını anlamiş olduk... rolanti ayar motoru mu ne bozulmus onu degiştirdiler oldu şimdilik bakalim.. (edit:reklam içerikli kelime)nda mı buldun ustanı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vti18
|
 |
« Yanıtla #58 : Temmuz 15, 2007, 02:12:23 ÖS » |
|
yok abi degil pasaoglu  orda soylediler, sonra servise goturdum yaptilar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|